Last news in Fakti

8 Януари, 2018 09:50 57 776 103

Скандална версия: Истинският убиец бил син на големец от ГЕРБ

  • нови искър-
  • масово убийство-
  • росен ангелов

Версията е анонимна

Скандална версия: Истинският убиец бил син на големец от ГЕРБ - 1

Коментар, публикуван под материал в „Афера“ и още няколко сайта, предлага една доста различна версия за масовото убийство в Нови Искър. Версията се разпространява от потребител, който се подписва като "Митко" или "Иван".

Публикуваме без редакторска намеса:

„Истината за убийството
Убиецът е тийнейджър, син на местен големец от Нови Искър близък до ГЕРБ. Пистолета е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, затова момичето е убито само с ЕДИН изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено, като на останалите. Най-много гавра е понесло тялото на Боби, който за разлика от другите членове не е бил застрелян единствено с цел да бъде убит, а е направен опит да бъде наказан заради сексуалното му отношение с момичето, като е прострелян в гениталната зона.
Профилът на тийнейджъра убиец във фейсбук е свързан с профилите на двете други деца, съветвам журналистите да ги преснимат възможно най- бързо и да следят, дали има промяна в листата с приятели, както и да разпитат другите деца дали забелязват някой да се махнал от листата след нова година.
На 31 декември, около 9 часа, момчето е било пуснато в къщата, в качеството си на приятел на Боби и дъщерята. Възникнал е скандал между тях, при което Боби и Момичето се качват в стаята, пускат си музиката силно и го оставят долу с Кети и Неделчо за да го игнорират. Неделчо се обажда на големият си син Георги, който също го познава, вероятно са били и приятели, да дойде да го успокои. Не са викали полиция, не е правен опит и да бъде изхвърлен, понеже са знаели чий син е, а не са очаквали това, което ще последва.
Когато Георги е дошъл скандала е ескалирал и тийнейджъра е започнал екзекуцията на семейството. След което се е прибрал вкъщи, изкъпал се е, преоблякъл се е и е отишъл на тийнейджърския купон, на който са били канени Боби и Момичето.
Забележете нещо много важно – телата на всички убити и джипа БМВ са били в къщата на 1 януари през деня! В същият ден това лайненце разказва всичко на баща си и той почва да организира заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов е собственост на бащата и ако журналистите се постараят малко повече ще научат и името му.
На 1 януари вечерта, чистачите отиват в къщата на убитите и извличат тялото на Кети, разбиват предното дясно стъкло, защото не искат да оставят следи, а не намират веднага ключовете в къщата и не рискуват да ровят из нея. Подкарват джипа до кладенеца, изхвърлят тялото и умишлено тефтерчето.
На 2 януари е убит и Росен Ангелов, а тялото му изхвърлено някъде близо в околностите. МВР не направи ювелирна акция по залавянето му, а нарочно блокира цяло Луково, за да обвини журналистите, че той е избягал благодарение на тях.
Импровизираното стрелбище в двора на Росен е набързо сглобено, по шишетата няма почти никакви следи от куршуми, а голямата желязна плоча има една центрирана група от 22 калибър, а останалата повърхност е почти чиста. Да мъкнеш такава плоча, а да я простреляш с по- малко от един пълнител е нерационално.
Хайде да видим дали ще пуснете това.
Митко“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 smile

    106 60 Отговор
    Браво! Голям Цирк!А, убиецът го е убил Сигурно Хорешиоо!

    Коментиран от #56

  • 2 гост

    39 162 Отговор
    Пълен Куку е тоя!
  • 3 Бесен Язовец

    57 177 Отговор
    Да да четох вчера и бащата праща някави чистачи които незнайно как вадят трупа на Кети на 1 януари после го хвърлят в бунара после отиват и убиват Росен! Най-смешната версия от всичките по- зле е и от версията за кокаина
  • 4 Реалист

    56 127 Отговор
    Поредния фейк нюз на поредния адам акъллия дето разбира от всичко. Само че най-вероятно е без 5лв в джоба щото не работи. Айде стига с глупостите и се радвайте на живота, докато го имате!
  • 5 гого

    121 22 Отговор
    Интересно.......но неудобно от всякакъв аспект за купчината свръх специалисти и политици, дето обикалят ТВ студията сутрин.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бесен Язовец

    97 47 Отговор
    Ето ви по скандална Кети се напива убива Росен после се прибира и опиянена от убиството на Росен изтрепва цялата къща барабар с кучето връща се и се при Росен преди това се прострелва в гръб слага пиштова в ръцете на Росен и отива на 6 км.и се хвърля в бонара!
  • 8 Къню

    88 89 Отговор
    Тоя баят големец ще да е, че цялото МВР да се хване да му замита следите! Айде стига простотии!
  • 9 БСП фракция ЛЯВА РЕЗБА

    47 26 Отговор
    А втора серия на фикшъна кога?
  • 10 Почна се

    72 62 Отговор
    Къв тинейджър тъ гони не е вярно
    Самия Бойко беше аз го видях Вярвайте ми , после са качих на луната и пих кафе с другаря Гагарин.
  • 11 Може, всичко може

    89 10 Отговор
    Сигурно затова не дават трупа на Боби, чакат да се разложи, за да не си личат изстрелите.
  • 12 Шанара

    61 22 Отговор
    Още по- сканадална версия с руска следа бабата е била агент на ФСБ и ДС я ликвидира и покрива следите да се провери !
  • 13 Гост

    66 17 Отговор
    Хайде сега лешоядите започват да трупат политически дивиденти на гърба на трагедията на хората. Албанската мафия, руската мафия, вече ГЕРБ утре БСП и като се тегли чертата ще се види, че отново тарикатите са спечелили нещо, а за обикновенните хора остава само чувството за несигурност.
  • 14 Урко

    60 15 Отговор
    Накрая да не излезе че бабата - инвалид ги е натръшкала всички набързо. И дупките по телата не са от куршуми 22 калибър, а от голямокалибрените куки за плетене на бабата.
  • 15 Стойчо

    117 10 Отговор
    За кой става въпрос ?да не е Георги Харизанов ?

    МВР старателно избягват въпроса на чие име е регистриран пистолета Валтер 22 ,пък и другия Беретата

    Коментиран от #30

  • 16 ясно

    126 33 Отговор
    Айде,герберите изпълзяхте от дупките,което значи че написаното от въпросния е истина

    Коментиран от #44

  • 17 Бесен Язовец

    32 20 Отговор
    ЕПИЗОД 10- логиката отстъпва на фантазията!
  • 18 Глупака

    22 11 Отговор
    Български игрален филм
  • 19 Бесен Язовец

    36 21 Отговор
    Хронология
    Епизод -1 ШОК 1 януари
    Епизод-2 МВР се включва
    Епизод-3 различни версии
    Епизод-4 МВР версия
    Епизод-5 съмненията се прокрадват
    Епизод-6 масова истерия
    Епизод-7 издирване
    Епизод- 8 развръзката убиства самоубийдтво
    Епизод- 9 интригантите се вкл.в играта
    Епизод-10 логиката отстъпва на фантазията
    Очаквайте нов епизод
  • 20 БАЙ ГАН4О

    152 32 Отговор
    Ясно е че ни правят на глупаци.този Росен явно не е убиеца,а жертва.Това правителство трябва да си ходи защото прикрива истината,а това е престъпление и то направено много нескопосано
  • 21 Расулюлах

    72 17 Отговор
    Тва е наи правдивата версия гроб са убиици ама сите
  • 22 aaaaaaaaa

    85 14 Отговор
    Подобно убийство може да е свързано само с наркотици, тонове наркотици
  • 23 ГоЛиА

    164 11 Отговор
    Едно е ясно ! НЕЩАТА не са такива каквито ги представят полицаите. Убиеца е бил вътре. 100% Ще кажа още че Митко явно е много вътре в нещата и най вероятно е прав.
  • 24 Мутрата

    137 12 Отговор
    Тя работата е ясна. Росен Ангелов няма никаква вина за случая.с убитите , Явно наркотрафика си разчиства сметките ,
    В тоя цирк играят Големци ( големи играчи ) и полцицията им играе на хорото
  • 25 всъщност

    23 10 Отговор
    Всъщност това е незаконен син на "най-големия" от новоискърската му дъщеря на една от жените му по дядова линия
  • 26 дебили нон стоп на индийски коноп

    38 17 Отговор
    Никой не подозира кучето !?!?
    Версиите да започнат ....сега !
  • 27 Искам да знам

    93 5 Отговор
    Само искам да знам , на чие име е оръжието на престъплението . Все пак щом успяха с моментален ДНК тест от мвр не би трябвало да бавят балистична експертиза ..... Особено като се сетя откъде са взели ДНК теста - от дрехи намерени в тази вила , в която уж е живял т.нар. извършител.... И вилата на чие име е ми е интересно ....
  • 28 Митко1

    24 54 Отговор
    А защо не близък до папата,Тръмп или Путин.Защо давате гласност на ненормални хора с ненормални мисли!Може и лично Борисов и Цветанов да са стреляли.Аз видях!
  • 29 Мангала

    52 5 Отговор
    Всичко в България е объркано ,,корупция до ,,Н,,-та степен
  • 30 Дедо Курти

    116 7 Отговор

    До коментар #15 от "Стойчо":

    Също никъде не споменават и кой е собственика на имота , където Росен Ангелов се е бил " самонастанил "
    А и това "самонастаняване " е доста съмнително, възможно е да е било охрана с/у подслон.Кмета напр. е знаел за него -май не е никакво самонастаняване.
    Тоя Росен Ангелов е бил очистен още на 2 .01. Просто са изчаквали да се формира общественото мнение чрез медиите.
    Имали са нужда от изкупителна жертва -той е много подходящ , без роднини и приятели, с богато криминално досие и е бил съвсем под ръка в нужния момент.
  • 31 НЕЙЧО

    23 51 Отговор
    СИГУРНО Е ГОЛЕМИЯТ СИН НА БОЙКО БОРИСОВ,НЯМА КАК УБИЕЦЪТ ДА НЕ Е ОТ ГЕРБ,ДА НЕ БИ САМО В БСП ДА СА УБИЙЦИ,МОЖЕ И БОЙКО ДА ГИ ИЗТРЪШКАЛ ЗА МИГ,Я КАКЪВ Е ЯК-РАЗНАСЯ ГИ ОТ СТАЯ В СТАЯ,ТРЕНИРА МУСКУЛИТЕ СИ.ОЩЕ ЛИ ИМА МАЛОУМНИЦИ ДА СЕ ВРЪЗВАТ НА ЕЖК/ЕДНА ЖЕНА КАЗА/НИЩО ЧЕ Е ИВАН,МОЖЕ И КОСТОВ,ГОЛЯМ МАЙТАП!ЖАЛКО ЗА УБИТИТЕ!
  • 32 корейшио

    16 77 Отговор
    Някой е гледал повечко филми от необходимото , "МИТАК" вместо да гледаш някоя холивудска продукция върви обърни нивата с картофи и издой козичките моето момче .
  • 33 майтапи точка ком

    20 57 Отговор
    Страхотен криминален роман! Туй момче трябва да почне да пише книги, същински цар на консипарцията.
  • 34 Уууууу

    97 11 Отговор
    Още от началото си личеше че има нещо гнило в тази версия която ни представяха ...Дори накрая след като намериха поредния труп споменаха че може и да е на Росен Ангелов но трябвало да мине време за да се установи с сигурност дали е той ....този човек няма ли си лилице ..да не са го изяли кучетата .Смешно , жалко и тъжно ....спомнете си случая с 6 год. дете което уж застреляло човек на праязненство ...тези гробари нямат ли съвест ...много им стана ...тежко и горко на България
  • 35 Марио

    110 7 Отговор
    Ангелов че е престъпник така е.Но според мен го убиха само за да има доказана вина.Да кажат ето той е убиецът не е издържал и се е самоубил.Той Ще е направо к къщата да се самоубие ако искаше.Просто така доказвате неговата вина и се"разкрили"убиеца.А всъщност истинският убиец е някъде си.И никога няма да разберем.Това разбира се си е мое лично мнение и предположение.Никога не задължавам с него и никого не упреквам.Който каквото иска да мисли.
  • 36 Ае, стига глупости...

    85 6 Отговор
    Че синчетата на дупетатите са л..ненца, е така. Обаче пак не се връзва. Почти невъзможно е да са изтребени от един стрелец. По-скоро от организиран отряд професионалисти. Мотивът е или парите от ДДС измамите, или липсващи количества наркотици. А МВР да се правят на гламави, защото са служили на държава, притежавана от мафията, начело с доказан престъпник. Това са фактите.
  • 37 onq s konq

    31 24 Отговор
    Спорет мене кучето е виновно за сичко!Комшията има такова и наблюденята ми са че е много умно!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Гост

    92 2 Отговор
    Тва голям цирк. Сумати хора и кучета изпозастреляни. Тръгнаха да търсят убиеца то излезнаха други трупове от някъде в няква река, ама били по стари. После убиеца се самоубил. Ама не там дето живеел ми в комшиите. Гарантирам ви, че ще се прочуем по света с този случай. Ще ни се смеят всички на тъпотията. А ако има няква конспирация тук, то тя няма да издържи дълго, поради причината, че много хора трябва да са запознати и да лъжат. Ще се пропука или ще последват още трупове. Не мисля, че има ама знае ли човек....
  • 40 гост

    6 6 Отговор
    И къде е истината ?
  • 41 SomeFacts

    61 8 Отговор
    Колкото и да е невероятна хипотетичната версия, тя е по-правдоподобна от ЛЪЖИТЕ на минсифюнгелите, а и паралелно с това е видимо герберасткото тролско воинство на амбразурата, някак странно изведнъж.

    Тъкмо ви започна преЦедателството.

    Той бокенистият тиквун се оплакваше като вагинчичка другите да не си показвали магариите по време на прецедателствуването Му, то пък взеха, че техните мутроминсифуйнгелски магарии цъфнаха на явен показ :D :D : D:D #АВТОГОЛ !
  • 42 впечатлен

    22 60 Отговор
    В така увлекателно разказаната версия на мен лично ми липсват само няколко неща. А именно - името на тийнейджъра, убил цялото семейство, включително и горкото куче, заради безразличието на дъщерята. Второ - името на бащата, видния "гербаджия", на въпросния тийнейджър убиец, още и много опитен стрелец, сигурно редовно е ходел да тренира стрелба и макар и още почти в детска възраст, хладнокръвен масов убиец. Колкото и да е виден този "гербаджия", не е нито председател на партията, нито роднина на Борисов. Доколкото ми е известно, за най.малките провинения, или дори недоказани нарушения, членове на ГЕРБ веднага биват наказвани и отстранявани от заемани постове. Написаното явно е от дългогодишен член на БСП, който е свикнал с почерка на любимата си партия. Логиката, която показва във версията си, говори за такъв човек. За пример - сестрите Белнейски, за които цяла България знае кои двама ги убиха, макар че сега в затвора пребивава един млад човек, чийто живот е погубен. А извършителите кой знае къде се разхождат щастливи и недосегаеми! Публикуването на версията зарадва всички, които с нокти и зъби искат да отнемат управлението на ГЕРБ. Давайте, господа, всеки има право на мнение! Така е в нашата държава!

    Коментиран от #57

  • 43 стоян георгиев

    14 34 Отговор
    аидее сега хеитърите вече си имат и версия.родата на някакъв посредствен тарикат от герб наела чистачи прецакала мвр то и наредила пъзела за да прикрие сина на тариката.нали за тва намеквахте тук толкова време,ето сега има и сглобена версия!!!!смяххх!!!после се чудите що ви дават по 510 лева заплата!смяххх!
  • 44 Дам

    42 9 Отговор

    До коментар #16 от "ясно":

    Много си прав. Тук смятам че почти всички коментари са платени. Погледни предните статий всичко е обосновано и има някаква логика. Тук просто пумия, незнание и неадекватност. Това ми звучи 100 пъти по-логично отколкото , че този Росен Ангелов е убиецът. Тази държава само с Ак47 ще се оправи.
  • 45 abv

    53 5 Отговор
    Някой знае ли за колко дни се изготвя ДНК теста ... и как светкавично съобщиха ДНК-то на Росен? ????

    Коментиран от #103

  • 46 Че Росен не е е ясно

    53 4 Отговор
    Версията с Росен е много съшита с бели конци и супер удобна - няма как да разкаже своя версия, няма как да се защити. Така че тази версия или подобна изглежда по-вероятна

    Коментиран от #101

  • 47 гост

    45 3 Отговор
    Прост народ - слаба държава !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Нямам думи

    44 3 Отговор
    Кога ще дойдат сериозни хора на власт ..всичко е засрано в България ... време е за ъпгрейт @!!!

    Коментиран от #83

  • 50 гост

    20 2 Отговор
    Скоро очакваме и версията на Неделчо, мир на праха му!
  • 51 Нямам думи

    17 4 Отговор
    Лъжат бабичките които гласуват .. наяждат се предоволно..осират всичко и ние им чистим засраното .. еми няма да стане ..аз заминавам ..който искада ви ги чисти говна с говната ви

    Коментиран от #72

  • 52 Мирослава

    53 3 Отговор
    Според мен е възможно да е вярно човека предизвиква медиите да проверят вероятно е!
    На мен неми се вярва убиецът да се гръмне толкова години се е крил и сега ще се гръмне според мен е жертва 100% има нрщо скрито.....

    Коментиран от #54

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 магарето

    55 5 Отговор

    До коментар #52 от "Мирослава":

    Гръмнал се е със заглушител за да не стресира кокошките на двора този кръвожаден и закоравял престъпник!Все пак - явно е имало нещо човешко в него ! Това в кръга на шегата разбира се ! Иначе на този дето го "самоубил" и тези дето си мислят че сме пълни дебили и ни се подиграват с какви ли не смехотворни версии от дни - пожелавам .... . АМИН !
  • 55 Килери

    44 4 Отговор
    Крият нещо,може и наистина да е така както казва Митко,скоро и той ще даде фира,ако е истина.
  • 56 Боряна

    15 5 Отговор

    До коментар #1 от "smile":

    Леле леле не ни трябват сериали!!
  • 57 гост

    24 1 Отговор

    До коментар #42 от "впечатлен":

    Хубав паралел направи със сестрите Белнейски!
    Аз ще добавя и случая с Вероника Здравкова в Търново.

    Цитатът в статията представя версия, която много лесно може да се обори като fake. Да видим, дали МВР ще отговори на поставените въпроси.

    Поредното убийство оставящо лош привкус на съмнения относно тиражираната истина!
  • 58 рере

    7 3 Отговор
    Като пускат психотронното оръжие ще има много гръмнати и полудели и болни и други подобни.
  • 59 kurkuma

    26 2 Отговор
    Като го е яд на момичето и момчето,защо не ги е убил на друго място,а трябвало да избива цялото семейство.До тук никъде не писаха къде са огнестрелните рани по телата на мъртвите. Това си е чиста мокра поръчка за която има много дълбока причина.
  • 60 Gotcha

    47 5 Отговор
    Съвпадение ли е, че под статията има толкова мощна трол атака с осмиване на статия, която задава много адекватни въпроси? И така скъпи тролове ако искате да ни заблудите поне опитайте малко по-достоверно. И така да разгледаме тайминга от пост до пост с коментари осмивайки дадената информация: 9:54, 9:56, 9:57, 10:00, 10:01, 10:02, 10:03, 10:06, 10:08, 10:09, 10:09,10:10, 10:11, 10:12... Кой би се усъмнил, че за толкова кратко време ще има купища еднотипни коментари?
  • 61 Morgoth

    10 6 Отговор
    Любителите на конспиративните теории винаги пропускат един съществен факт - броя на хората които знаят "истината". При условие, че двама души са чета, а трима - чета с предател, сещайте се как за това знаят няколко гербаджии, някаква група чистачи извадена от холивудска кримка, шефа на полицията и не малко от разследващите, иначе току-виж се натъкнали на истинските следи и овапцали работата.
  • 62 Баси

    6 10 Отговор
    Убиеца не е този тийнейджър или Росен Ангелов, а John Wick!
  • 63 Калорифер

    62 5 Отговор
    Версията има слаби места но не толкова, колкото официалната, която се пропуква от всякъде.
    Първо впечатление прави че Боби е разстрелян в гениталийте, вестниците писаха за шест куршума. Явно той е бил обекта на омраза. Защо обаче Росен Ангелов би го мразил него, той би трябвало просто да е бил в къщата в неправилното време.
    Второ синът на Неделчо е хукнал през глава от работа и казал на колегите че ако не се върне до половин час няма да се върне никога. За мен това е доказателство че убиецът е стоял в къщата, а не е дошъл изневиделица от вън. Това много добре се вмества с версията че въпросният тийнейджър е започнал да заплашва че ще ги избие (може би размахвайки пистолета на баща си) и Неделчо се е обадил на сина си да дойде да го успокои, ако са били приятели.
    Синът на Неделчо не би казал че ако до половин час не се върне, няма да се върне никога само защото кучето се е върнало само в къщата без Кети.
    Сега относно тези чистачи, това са най вероятно секретно полицейско звено. Екип от 3 или 4 души, не е че цялата полиция и прокуратурата прикриват престъплението. Те вероятно и преди са изпълнявали подобни поръчки. След като пристигат в къщата, разместват телата и изхвърлят трупа на Кети навън в кладенецът, за да объркат разследването и отклонят следите от Боби.
    Аз смятам че човекът, който го е пуснал това е от полицейските среди или действащ полицай, който е подучул нещо. Все пак в такава операция има още няколко звена преди да се задействат "чиста
  • 64 селянин

    47 6 Отговор
    Първото,, самоубиство.. със заглушител...сигурно го е било страх да не оглуше..

    Коментиран от #71

  • 65 Бай хой

    21 1 Отговор
    Такаа а може и росен да е убиеца но мотивите да са съвсем различни.
    Някой го е покривал години наред и сигурно за да озпълнява специални поръчки. Най вероятно затова е изкаран и ит затвора. Притискан е чрез делата за блудства да изпълнява мокри поръчки и сега вече е дошло време бушона да изгори. Упорото се покрива собственика на вилата и източнила на пръжието. Точно те са брънките от веригата на мафиотслата шайка.
    Тази версия изглежда най правдоподобна от факта че имаме управление от бивши сикаджии и висаджии а вълка сменя само козината си.
    За коя ли партия летито е водила сметки и какви ли пари е получила за организиране на гласуване.
  • 66 Смях

    34 2 Отговор
    Един пистолет със заглушител на черно върви около 1500лв То тоя Росен ще излезе голям паралия. Па живял скромно в някаква вила.

    Коментиран от #73

  • 67 Ян Бибиян

    38 5 Отговор
    Ами няма нормален човек които да вярва на глупостите на МВР. Ясно е че им е наредено да намерят подходящо лице с богато криминално минало, на което да припишат убийството, а после лицето да бъде елиминирано като изглажда на самоубийство. МВР е просто едно бюро за регистриране на произшествия /убийства/ което да води и манипулира една лъжлива статистика за престъпноста в България.
  • 68 Баба Яга

    33 2 Отговор
    До #45 abv:
    Супер въпрос, браво, abv, умен си! След колко време ще е готова ДНК експертизата зависи от изследвания материал. От човешки останки-вкаменелости - най-малко две седмици. А от сравнително прясна кръв-по-скоро. Но колко-и аз не знам.
    А написаното от "Митко", който и да е той, звучи доста правдоподобно. Всъщност единствената досега скопосна версия. Като на човек "от кухнята".
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Бате Цецо

    15 19 Отговор
    А този "Митко" или "Иван" да не би да е платен трол от Позитано 20
  • 71 Даде

    8 1 Отговор

    До коментар #64 от "селянин":

    Прочути сме вече
  • 72 Дедото

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "Нямам думи":

    Много си търпел
  • 73 Верно

    23 1 Отговор

    До коментар #66 от "Смях":

    Немал и покрив над главата ,беше се самонастанил,но за оръжие е имал,абе приказките не свършиха на идиотите

    Коментиран от #74

  • 74 безпристрастен

    26 11 Отговор

    До коментар #73 от "Верно":

    Гласувах за ГЕРБ. Не искам да свалям правителството, защото няма подготвена алтернатива. Не вярвам, че убиеца е разкрит. Историята на Митко изглежда доста правдоподобно. Това не се измисля с поглед в тавана.... и със всичките коментари долу, които се опитват да омаловажат казаното вече съм убеден:

    МВР прикрива истинския убиец на семейството.
  • 75 хорешо

    13 9 Отговор
    Истината е че убиецът е гаджето на немската овчарка :)))
  • 76 дОБРЕ БЕ

    29 0 Отговор
    Някои ще излезе ли да каже чия собственост е къщата, в която е живял Росен?

    Коментиран от #87

  • 77 бай СПИРО ЧАЛЪМА

    6 8 Отговор
    чистачите откъде доидоха СИЦИЛИЯ АБЕ ТОЯ ВЪЛЧАК ДА НЕ Е ВИНОВЕН
  • 78 gon4o

    14 4 Отговор
    Съмнително е че и човек който е лежал в затвора има законно оръжие..поне така излиза от всичко изчетено до момента! а и тези експертизи като ги знам в МВР колко са бавни сигурно до края на годината ще има да ги правят!!

    Коментиран от #86

  • 79 555555

    8 6 Отговор
    Ами,за мен виновника е Митко!!Той е написал сценария на убийството..А и с това ай пи от където е писал....
  • 80 Много проз

    8 8 Отговор
    Ако може да се обсъждат сериозни неща ,а не фантазии и сценарии за сериали.Особено от сайтове които срещу заплащане пишат всичко каквото им поръчат.Всички престъпници деистват просто по най-бързият начин към резултата който целят.Почне ли да става сложно значи има някакъв проблем .Какви наркотици.Човека не му се е влизало в затвора за 8 години защото знае какво го чака с тази присъда по този член.
  • 81 Ощърбий

    8 14 Отговор
    Само извънземните и илюминатите сте пропуснали!
    А те имат най голяма роля в това!

    Нищо чудно тия пасквили и "разследвания" да се разждат в офисчето на червенушките...
    Последните им изпълнения а и фактите от историята като се започне от взривяването на църкви и избиването на цялата българска интелигенция, сочат, че подобни съчинения не би трябвало да са им много далеч от душиците...
  • 82 гост

    25 6 Отговор
    Случая леко ми напомня за Мишо бирата....СЪВЕСТНИ разследващи ги хванаха в крачка без да се консултират с ТИКВАТА и накрая неговия човек СЛУЧАЙНО получи инфаркт !!!АМА МНОООГО СЛУЧАЙНО!!! Докато тоя лумпен е на власт ще има още много случай на самоубили се както и още много прикрити и заметени под килима престъпления...Това е полужението...
  • 83 техник

    4 0 Отговор

    До коментар #49 от "Нямам думи":

    Колкото упгрейди и преинсталации да правиш няма никаква файда ако не си форматил целия хард---вируса пак си е там
  • 84 Колю

    6 15 Отговор
    Кой каза ,че Росен не е праскал и двете или точно желанието към дъщерята не е предизвикала скъсването на отношенията с майката ? Фактите към по-младото са на лице. От там и куршумите в момчето и определени органи. Кой каза ,че е намерена кръв от майката в къщата или е застреляна там ,но веднага дупката е запушена с марля да не цапа и да не му обърка на " Митко " версията. От къде въпросния разбра и с какво ще го докаже ,че джипа е бил на 01 -Ви здрав на мястото си ? И въобще този " Митко " като мрази някого от района и завижда за нещо което не може да постигне ,да се изтъпани пред журналистите които бяха в района и да поиска защита от държавата чрез президента ако ще и тогава да говори , а не да интриганства и то къде ? В Афера . Да не се окаже накрая ,че този Митко е собственика на сайта ,защото тя сама си говори там много често . И има право . Ако иска ще ти пусне писаното ,ако иска ще си пише сама за да сондира мнение , ще се изживява като специалист журналист,полицай , най-голям приятел и доверено лице на мастити мафиози и най-неплатена медия дето се храни от истината . От истината на който плаща разбира се. Кой пък точно от там ще смята нещо за сериозно . Мислите ли ,че щеше да е жива до сега ако описваните там с години неща бяха верни. А колкото до убийствата - няма как хронологически да знаете с подробности развитието на случая защото не сте от разследващите /полиция, следствие ,прокуратура /и правим заключения от това което и когато н
  • 85 Патриот

    23 7 Отговор
    Няма нищо чудно в това. В ГЕРБ са сасамо такива - пият, стрелят, убиват, рекетират.
    Какво става с кмета на ГЕРБ, който в заведението стреля и уби човек?
    Нещо се потули случая?
    Да не е минал пак с условна присъда?
  • 86 техник

    15 1 Отговор

    До коментар #78 от "gon4o":

    как бе бате те ДНК експертизата я направили за 1 ден -как ще са бавни хората- ама аз като българин знам 1 поговорка-"бързата работа-срам за майстора"
  • 87 Данъчен инспектор

    20 1 Отговор

    До коментар #76 от "дОБРЕ БЕ":

    Къщата няма собственик, защото е крадена. Открадната е от Австрия, заличили са и нотариалниа акт и електомера и са я внесли незаконно в България. Така не са плащали данък сгради.
  • 88 FUCK OF

    28 8 Отговор
    ЛИПСВА ЛИ ВИ СИГУРНОСТА..А? АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ...АМЕРИКАНСКИ ЦЕННОСТИ...ИМАТЕ ГИ...ЧЕСТИТО !
    А ГЛАДНИ ЛИ СТЕ ?..А КАК СЕ ЧУВСТВАТ РОДИТЕЛИТЕ ВИ ? А ДЕЦАТА ВИ..?
    НЕКА ПРИПОМНИМ ЗА НЕПОМНЕЩИТЕ,ЧЕ ПРЕДИ 28 ГОДИНИ БЕ ДАДЕН СТАРТ,СТАРТ НА
    МОРАЛНО И МАТЕРИАЛНО ЗАТРИВАНЕ НА НАЦИЯТА..КАКВОТО И ДА СЕ ОПИТВАТ СЕГАШНИТЕ ДА ИЗКАРАТ ТОДОР ЖИВКОВ(СВЕТЛА МУ ПАМЕТ) ЩОМ НАРОДА ГО ПОМНИ С ДОБРО,ЗНАЧИ ДОБРЕ СИ Е ВЪРШИЛ РАБОТАТА....ФАКТ Е ,ЧЕ НИКОГА ПРЕЗ НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК,НЕ Е БИЛ ДОКАРВАН ДО ГРАНИЦАТА НА ФИЗИЧЕСКОТО ОЦЕЛЯВАНЕ....ТАКА КАКТО ГО ДОКАРАХА ТЕЗИ СЛЕД НЕГО...И НАЙ-МНОГО БОЙКОВЦИТЕ И ДЯНКОВЦИТЕ....
    ФАКТ Е ,ЧЕ ИМАХМЕ ПЕРФЕКТНА СОЦИАЛНА,ЗДРАВНА,ОБРАЗОВАТЕЛНА И ЦЕННОСТНА СИСТЕМА....ФАКТ !!!
    НО..КОЙ КАКВОТО САМ СИ СТОРЕЛ,НИКОЙ НЕ МОЖЕЛ ДА МУ ГО СТОРИ...ВЯРНО БИЛО...

    КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН....СКАЧАТЕ ЛИ..СКАЧАТЕ ЛИ.....????

    Коментиран от #89

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 МАРИЯ

    6 2 Отговор
    МОЖЕ И ДА Е ИСТИНА АКО УБИЙСТВОТО Е ДЕЛО НА ЕДИН ЧОВЕК,НЕЩО В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ С ОГЛЕД НА ИЗНЕСЕНИТЕ ФАКТИ И КОМЕНТАРИ.ВЕРОЯТНО НИКОГА НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕ КАКВО ТОЧНО СЕ Е СЛУЧИЛО.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 dasd

    11 1 Отговор
    намирисва на историята със сестрите Белнейски
  • 93 Dinko

    10 2 Отговор
    При всички случаи тази версия заслужава да се провери.
  • 94 Dinko

    8 2 Отговор
    При всички случаи тази версия заслужава да се провери.
  • 95 Поредния балък от народа

    15 2 Отговор
    Дааа ясно е ...че ни мислят нас народа за балъци ...ама нейсе ..кой им вярва ??лошото е че всичко свърши ще останат ненаказани истинските или истинският убиец ....разхожда се между нас и ни се подиграва ...да ти се повръща от тая система ...тая държава на управление...и внимавайте с кого пишете във Фейса или общувате с някой утре да не ви изкарат и вас самоубил се престъпник..
  • 96 erишг

    12 2 Отговор
    Добре де, няма ли поне един компетентен журналист да провери на кого е вилата в Луково, където е живял този Росен?!

    Коментиран от #98

  • 97 Търсим актьори

    1 3 Отговор
    Тва е сценарии за филм от Боливуд или Венецуела...........
  • 98 никой

    7 1 Отговор

    До коментар #96 от "erишг":

    на всички е забранено да ровят и питат каквото и да е.все пак сме в навечерието на европредседателството,всичко трябваше да приключи бързо и с хепиенд за управата ни.
  • 99 100procenta

    6 0 Отговор
    По съм склонен да вярвам на този МИТКО отколкото на останалата паплач . Няма да се учудя и по-долу в коментарите половината да са ботове (гербаджии)
  • 100 Цар Вул

    1 0 Отговор
    Добре го е измислило момчето само,че.....версията му издиша отвсякъде!Първо млад човек трудно,да не кажа невъзможно да избие толкова хора и то толкова хладнокръвно!НАРКОТИЦИ НА ПОЛИТИЦИ!!И то от тези които са на власт!!После за председателството-за к,ъв клинтък ни е?Да хрантутим разни педерасти,лесбийки,трети и четвърти полове!Да изхарчи бат Бойко тиквата толкоз много пари барабар с оная дебелогъзата му любовница!МИНИСТЪР?На к,во бе?На министерството на третия пол?Интересно как се оправят тия бе?Ако някой знае нека да напише,за да се научим щото и това ще го има след някой и друг ден!!По рано такива ги пращах в Истанбул ,за да им оправят походката....ами сега?Едно време оня с подскоците ни нахендри ВАЛУТЕН борд!Тия сега ни начу.ват европредседателство!Да ти имам държавата!?!Вместо да дадат пари на пенсионерите те
    харчат за европейските дембели и дебили!!Да му мислят тези,които
    гласуваха за тях/герб /и О/лигофренските/ патриоти!Да им теглят те теглото,но не.е.е.е.те ни ги натресоха на нашите гърбове!И сега ни ч.кат пък и ни питат отгоре на това:"Хубаво ли Ви е"?Ами не.е.е.Затова мислете и на следващите избори-БОЙКОТ!До дупка!И да им гледаме сеира!!
  • 101 Лесен

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Че Росен не е е ясно":

    Глупости
  • 102 Бой Кот

    1 1 Отговор
    Няма как разни шефчета да покриват тежко криминално пестъпление и Баба да не знае нищо! В други подобни случаи Баба квичи - до Рим, при папата се чува....пък сега нещо си мълчиии..! Що ли така?
  • 103 Само гост

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "abv":

    Казва полицията че му го имали днк-то от преди години когато бил съден за блудство. А днк се вадело за 6 часа някъде т.е. за 1 ден. Но че лъже полицията лъже, то е ясно. Има много въпросителни около тоя случай.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове