Last news in Fakti

20 Януари, 2018 20:24 3 116 13

Енчев за договора с Македония: Исторически провал!

  • велизар енчев-
  • македония-
  • добросъседство

Така признаваме македонския език, език, написан на сръбска пишеща машина, коментира

Енчев за договора с Македония: Исторически провал! - 1

Според бившия депутат Велизар Енчев договорът за добросъседство с Македония е "исторически провал, написан и гласуван под диктата на НАТО.

"С него ние признаваме македонския език, език, написан на сръбска пишеща машина", посочи Енчев в студиото на "Канал 3".

"Договорът за добросъседство има за цел бе написан и гласуван под диктата на НАТО. Той цели да се заобиколи Сърбия и да се изолира Русия от Балканите", коментира още той.

Бившият ни посланик в Загреб коментира и убийството на лидера на косовските сърби Оливер Иванович.

"От това престъпление не печелят нито сръбската, нито албанската страна. Това убийство може да запали ново напрежение", добави Енчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    27 17 Отговор
    На сръбска на албанска няма значение, щом те самите не се определят за българи какво още искаме. Всеки сам има право да се самоопределя какъв е.
  • 2 гост

    31 29 Отговор
    По голям провал от самия Велизар Енчев няма.

    Коментиран от #10

  • 3 Даринков

    34 19 Отговор
    Жестоката истина е тази. Енчев само я изрича. А никой не обича изричащите горчивите истини.
  • 4 Хомофоб

    36 19 Отговор
    Един от малкото достойни българи в политиката. Нормално е да го игнорират. В съвременнити западни общества да се говори истина е нетолерантно и неприемливо.
  • 5 onq s konq

    13 29 Отговор
    В момента когато на България е възложена трудната и отговорна задача да председателства Съвета на ЕС,тоя седнал да говори за сръбски пишещи машини и как с тоя Договор за добросъседство се цели ДА СЕ ЗАОБИКОЛИ СЪРБИЯ И ДА СЕ ИЗОЛИРА РУСИЯ ТО БАЛКАНИТЕ.Ами естествено че е така за голямо съжаление на Русия,която почти беше налапала Македония но Запада успя навреме да я измъкне от АСИМИЛИРАЩАТА Й ХВАТКА!А не се ли сеща тоя Енчев че в момента в който Русия докопаше Македония,НА ДНЕВЕН РЕД ИДВА ТОЧНО БЪЛГАРИЯ?...и че немедлено ще бъде качено едно про-руско правителство,което ще даде абсолютна зелена светлина за ИЗКУПУВАНЕТО Й ОКРЪГ ПО ОКРЪГ ОТ РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ?След което българите ще бъдат натирени по света,защото на Русия й трябва ТЕРИТОРИЯТА,А НЕ НАСЕЛЕНИЕТО.Естествено че всичко това го знае въпросният "товарищ",и точно за това му се плаща-ЗА ДА СЪДЕЙСТВА "ПО ВЪПРОСА"!

    Коментиран от #7

  • 6 Ads

    19 6 Отговор
    Аман от дупедавци. Някои за рубли, други за долари, а пък трети даже и без пари. А Енчев спасява Македония от НАТО, щото иска да е на руснаците. Боже, прибери си вересиите. А в патакламата албанците вече я взеха.
  • 7 Хомофоб

    21 6 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Странно е, че обвиняваш Русия че иска да прави такива долни неща, каквито в момента реално прави нашето ПРОЗАПАДНО правителство и то доста успешно.
    Къде са 2 милиона българи и защо?

    Коментиран от #8

  • 8 onq s konq

    6 14 Отговор

    До коментар #7 от "Хомофоб":

    Аз питам ли те къде са не 2,а 20/дали не са и 30-40/ милиона руснаци?И докато нашите хора са с редовно евротескере и работят законно в Европа и по света,то руснаците са си абсолютни бегълци-емигранти,населяващи цели квартали в големите американски градове ,Европа,Израел и т.н.Но на въпроса ти-КЪДЕ СА 2 мил. българи...Ами част от тях са студенти в университетите на Европа и Америка,като поне половината от тях са деца на комунисти,други са истински специалисти в професията и се чувстват тук "недоплатени",трети са крими-контингент който се изнася на запад щото не го познават пък и не са му свикнали още на мурафетите и т.н."Какви ги върши" нашето про-западно правителство ли те интересува...АМИ ТОЧНО ТОВА КОЕТО ТРЯБВА И ЗА КОЕТО И СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО,КАКТО И ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГ НАРОД.Само не ми казвай че изборите са фалшифицирани,щото е много нелепо и изтъйркано в годините,а и ...няма да ти ходи на цвета на врътовръзката:)
  • 9 Г.З.

    5 2 Отговор
    Оня ако беше размислил като коня,щеше да разбере че инициативата за балканите е дадена на България.САЩ и Русия нямат нищо общо.Еврпейска политика.Ако Тръмп или Путин имат конкретни мнения по балканската политика до сега щяха да я изразят.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ПЯП

    7 3 Отговор
    Не за такъв договор "договор" Тодор Александров си е дал живота.
    А Иван Михайлов "Ванчето" подписалите договора ич не ке ги пита що ке правим - "Сватба или погребение" - предварително е ясно - ке правиме погребение.
    Само заради мазната физиономия на оня Заев е ясно, че В. Енчев е прав и трябва да влезе Иван Михайлов и предалите да получат своето.
    ИЗГРЕЙ ЗОРА НА СВОБОДАТА.

    Коментиран от #12

  • 12 един

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "ПЯП":

    Така и не мога да си обясня защо някои хора непрекъснато искат да се връщаме в отминалите диви времена. Колкото и да не им изнася на някои, които кой знае защо се опитват да живеят в миналото, нещата никога не са в застой. Развитието е неизбежно, а се предполага, че с времето хората поумняват и преосмислят нещата. Поне така се опитват. Дивотията и придържането към минали събития е една ретроградност, която води до дивотия. За определени среди у нас това е удобна позиция. Така оправдават неадекватното си поведение, с примери за тоя и оня масов убиец уж в името на национални интереси. Гледайте бъдещето, господа, не миналото! От него могат да се вземат само поуки, то е невъзвратимо! Защото подклаждането на конфликти и злонамереност води само до невинни жертви и упадък.
  • 13 попо

    3 0 Отговор
    Македония ще се раздели на 3- към Албания, към Сърбия и към България.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове