25 Януари, 2018 20:40 2 672 33

Радев: Аз не обиждам, а констатирам

  • румен радев-
  • президент-
  • отчет-
  • цвета караянчева

Президентът отговори на Караянчева

Няма да коментирам реакции. Така отговори президентът Румен Радев относно полемиките след неговия отчет за едногодишното му управление.

Вчера след пресконференцията на държавния глава председателят на парламента Цвета Караянчева не се съгласи с позицията на президента.

"Аз не обиждам, а констатирам. Удовлетворен съм, че депутатите се вслушват в моите думи. Те са важни за нас, всички сме ги избрали и очакваме от тях много повече, гледаме с надежда на тяхната работа, очакваме смислен дебат с ясни аргументи и по малко лични нападки. Очакваме решаване на неотложни и важни въпроси за днес и за утре, а не взиране обратно в миналото", заяви той.

На въпрос на БНТ защо най-голямата партия е приела позицията му като заяждане и едва ли не, че не е направил отчет на неговата дейност, а прави анализ на тяхната, което не му било работа, той заяви: "Като президент отчитам и анализирам това, което се случва в държавата. Това, което касае всички български граждани - това е мой дълг".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    22 66 Отговор
    Кашика да се отчете на курни и серго - и без това най-запомнящо се е това че го возиха на задната седалка на самолета

    Коментиран от #7, #12, #23

  • 2 гост

    19 44 Отговор
    Обяснения Фърчилови,а беше принципен.
  • 3 СТАРИЯ

    20 46 Отговор
    Атрофирала била държавата .Това и децата го знаят. Какво направи ти обаче да го промениш...Много е лесно да сочиш с пръст.Хората очакват промяна а не да ти слушат Великото откритие !

    Коментиран от #21

  • 4 Тръмп

    22 48 Отговор
    От комунистически президент какво друго да очакваш освен проблеми и лъжи?:)За Нинова нищо не казва,че нали е под неин чехъл!:)
  • 5 Тръмп

    16 40 Отговор
    Не е ясно Той ли констатира или Тя-:Радева-2,Нинова1 +Йотова?:):)Това е редно да се уточни,че от толкова баби около него,бая хилав е станал!:):)
  • 6 Тръмп

    14 27 Отговор
    Ще ти подаря един СААБ да се успокоиш!:)
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Алфа

    15 33 Отговор
    Ей фатмак кой беше ти ,всички знаем акъл под шапка не вире. Ай де да не си отварям устата на кои шахматисти си пешка славяновски бек
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 БъХъ

    29 16 Отговор
    Герберугите на амбразурата. Добре! Това значи, че президента Радев си върши добре работата.
  • 11 123

    12 22 Отговор
    И, кво? Ей така, по народному ще те питам. Като констатира, какво стана, какво се случи?
    Пич, и аз мога да констатирам, и останалите 7 милиона тоже. И кво? Аз не ти плащам за констатираш, а да действаш! Ясно?

    Коментиран от #13

  • 12 смях в залата

    8 22 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Много ,,реално ' говори този реалист бе ...не знаех че кашиците карали самолети за 50 млн. долара ....а какво карат летците , ..и още повече пожарникарите .... Голяма палитра от образи в този сайт , които са си спрели хапчетата ..но поне успяват малко да ни разсмеят ..свят шарен
  • 13 555

    30 1 Отговор

    До коментар #11 от "123":

    Неговата власт на президента се простира до тук да констатира и да уведоми нацията ..как стоят нещата ...тук не е америка нито франция Мисля че достатъчно простичко ти го обясних за да разбереш ш да не задаваш повече глупави въпроси

    Коментиран от #26

  • 14 Браво

    9 19 Отговор
    Мунчо констатира :)
  • 15 Н П О

    6 8 Отговор
    Ама зщо го държите човека в ъгъла и то на един крак ? То бива тормоз ама той не е виновен. Ами как ще издържи още четири години така ?
    Много грубо го изолирахте , той ще се учи в движение. Дайте му шанс на човека.
  • 16 ввв

    10 10 Отговор
    Най - хубаво е нищо да не правиш и да критикуваш другите . Президентската принципно е изпразнена от съдържание и власт обаче има достатъчна чуваемост. Трупаш точки на гърба на тези, които трябва да вършат работата и да грешат...
  • 17 Rds

    8 20 Отговор
    Гусин призидент курнелка ви тарси по червения телефон за но ви заповеди
  • 18 Ужас

    14 4 Отговор
    Ей, продадохте се за 10лв., толкова мисля, че жалки същества като вас(тролчета) биха били щастливи да им дадът! Ама, не биха ви дали повече, защото нямате капацитета да си го поискате! И нека този, който говори за народо, за гордостта, за историята НИ и я защитава да е по-лош от този, който направи магисрали, по които вече не може да се шофира!
  • 19 Къртев

    8 3 Отговор
    Аз, уважавам президента! Това не значи, че не уважавам премиера, а също така не означава моето доверие към народните представители. Ако президента е постигнал нещо за тази изминала година, то, това е пагубно за депутатите ни. Извинете, но президента на практика не упражнява никаква власт. Властта е в нас, т.е. нашите пратеници в парламента(говорилнята). Да, де, ама аз тоя дет ме представя, не го знам. Гласуваш за ГЕРБ, а познаваш само Бойко Борисов или поне той ти е симпатичен. Утре, ако г-н Борисов се откаже от политиката, някой ще се сети ли за ПП ГЕРБ? Някой си! Евентуално? Следващия Слави Трифонов ли ще бъде? Абе хора бъдете локални и мислете глобално, а не обратно. Оня дето ще мисли за нашите проблеми трябва да е на "една ръка разстояние", ако не става да се смени т.е. да не го хрантутиш 4г. и той една добра дума да не каже за твоя квартал, една количка пясък да не сложи на твоята улица, едно здрасти на комшията да не е казал. А сега , за съжаление, както президента го каза, парламента е един нотариат. Нищо истинско не се случва. Имам чувството, че нашия премиер ги събира там на бал. И самия премиер за самия вот на недоверие, каза , че бил предизвестен. Еми т'ва народно събрание ли е?
  • 20 Румен ГЕНЕРАЛНИЯ

    5 7 Отговор
    Другари да се помолим на дригаря Путин за нови самалети, аз льотчик Ррадев (генералния) личном ще докладвам пред другаря Путин за обстановката в република България... Ура другари УРААААААА...

    Коментиран от #22

  • 21 ОТ ТАЗИ ПОЗИЦИЯ ИЗОБЩО НЕ Е ЛЕСНО

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "СТАРИЯ":

    А МНОООГО ТРУДНО ДА СЕ РАЗОБЛИЧАВА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА АМА ВИЕ НА ДИВАНЧЕТО В КЪЩИ НЯМА КЪК ДА УСЕТИТЕ ТОТАЛНИЯ КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА НА СЕГАШНИЯ ПЪРВИ. А КУЛТТА КЪМ ЛИЧНОСТТА БЕ ОПЛЮТ ОТ САМИТЕ ТЯХ ГА СА ОТНАСЯШЕ ЗА ЖИВКОВ И СТАЛИН. .ДВУРИЧНИ КАПИТАЛИСТИ И ДЕМОИЗМАМНИЦИ.
  • 22 СМЕШНИЦИ И ТО НЕЩАСТНИ

    6 0 Отговор

    До коментар #20 от "Румен ГЕНЕРАЛНИЯ":

    ПУТИН ЩЕШЕ И ДА НИ ДАДЕ АМА ОТ ГОВЕДАРИТЕ НИИИИЩО НЕ ДАДАХА АААА 1991 НИ ПОДАРИХА ЕДИН КОРАБ МУХЛЯСАЛА ЦАРЕВИЦА. ДА БЕШЕ ЯЛ ОТ НЕЯ БАРЕМ ЧИ СИГАЗ НЯМАШЕ ДА ДРАЩЕШ ГЛУПОСТИ ТУКА.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Румен ГЕНЕРАЛНИЯ

    4 5 Отговор
    Путин щеше да ни даде втори чернобил с хиляда вагона прясна царевица. Всичко се повтаря другари, и пътят е само един - напред към вечността и нека силата бъде с вас, УРААААААА... УРААААААА... УРАААААААА...
  • 25 Росен

    1 7 Отговор
    Обичайният бг.политик само констатации и приказки. Стил ала Лютви Местан , говори бавно еродирано изглежда умен !!!
    Не думи , дела трябват БЪЛГАРИНО.
  • 26 123

    1 4 Отговор

    До коментар #13 от "555":

    Сори, ама ми е скъп, този така наречен информатор на нацията. И да, ако иска може да промени нещата, стига да му стиска.
    Всеки що годе грамотен човек винаги може да намери слабости и да критикува. Но това не е позиция. Позиция е да намериш решения и да ги предложиш. Да работиш и с едните и с другите. Да си баланса, лицето на нацията. Да свършиш нещо в полза на народа, игнорирайки партии, чувства и принадлежност. Държавен ръководител, това е. Другото е пи ар.
  • 27 Сссерем

    2 8 Отговор
    Кой беше тоя?
  • 28 некойси

    5 1 Отговор
    Добре им го е казал, само че те едва ли го разбират.
    Просто нямат необходимия капацитет за това.

    Коментиран от #29

  • 29 Бай Благой

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "некойси":

    Разбират го много добре те...само че не искат да го променят..защото всички са се оплели като свински черва в корупционни схеми.
  • 30 Ads

    3 3 Отговор
    И аз констатирам, ама не вземам 10000 лв. заплата. За тия пари и аз ще чета писани от друг речи.
  • 31 един

    2 2 Отговор
    Доколкото разбрах, президентът трябваше да даде отчет за дейността си през изтеклата година от мандата му. Такъв отчет няма, има само квалификации, определения и злонамереност, демонстрация на послушание към БСП и по-конкретно се вижда как е просто една кукла на конци, президент на избирателите от БСП и следващ плътно стила на партията столетница. А трябва да е обединител на нацията! Но не е, ама никак! Можеше да отчете например как той и жена му Десислава бяха поканени на виенски бал, тя в розов тоалет. В речта, която произнесе - стхрупване на гръмки фрази, някой щедро му ги е написал, ясно кой, и злоба, типично за партията на Нинова. Някак не ми е комфортно да слушав и гледам президент, който вместо да направи отчет за дейността си, казва, че ме мрази!
  • 32 Пеньо

    2 2 Отговор
    Въпреки някои положителни изяви, фатмакът така и не можа да надскочи прогнилите "идеи" на партията-майка и поради това няма никога да бъде обединителна фигура. Аз не обиждам, а констатирам.
  • 33 Петя

    0 1 Отговор
    За
    Президента се сещам само покрай букляната розова рокля на Десито,,,,,тя нали май беше жена му.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове