Last news in Fakti

26 Януари, 2018 20:54 5 982 103

Андрей Слабаков: Повечето в БСП са джендъри

  • андрей слабаков-
  • доц. иво инджов-
  • истанбулска конвенция

На разгорещен дебат между режисьорът Андрей Слабаков и доц. Иво Инджов, експерт по медийни комуникации във Великотърновския университет станаха свидетели зрителите на предаването „Още от деня“ по БНТ.

Темата, по която спориха беше дали трябва да приемем Истанбулската конвенция. Какво точно е полезно в Истанбулската конвенция, което не се съдържа в европейското законодателство?, попита режисьорът Андрей Слабаков.

„Всички сме против насилието срещу жени, но приемането й с нищо няма да помогне. Не мога да разбера защо тя е толкова сексистка и защитава само жените? Каква е разликата от това да набия жена си вкъщи и на улицата? Защо вкарвате сексуалната ориентация тук?, чуди се режисьорът.

„Не е вярно, че конвенцията не е получила подкрепа. Получи се грешка в превода. Има много заблуди около тълкуването на Истанбулската конвенция и се използват за политическа пропаганда, заяви от своя страна доц. Иво Инджов.

„Законът за защита от дискриминация го има, защо да не приемем и това?“, продължи да пита Слабаков. Доцентът му отговори, че това се налага, защото вече има социални роли на пола. „Половете са два и толкова. Не може майката да е с брада до кръста или да има чурка?, категоричен бе Слабаков.

„За всеки нормален човек половете са два“. По думите му група европейски педофили се опитват да прокарат тези текстове и у нас. „Няма нищо страшно в Истанбулската конвенция“, подчерта Инджов. Слабаков не се съгласи. „Какво е това социален пол?“, попита режисьорът.

„Това е социалната роля на пол, която се различава от пола“, уточни Инджов.В подкрепа на думите си преподавателят прибягна до статистиката. „350 000 българи смятат, че е нормално да се удари жена. 1/4 от българките са били жертва на насилие“, припомни Инджов.

Слабаков избухна и каза, че целта на всичко това е да се откраднат едни милиони, както с ромското включване. „Ще се разглеждат нестериотипните роли на пола. Конвенцията е нещо като философия, дава вече политическа линия на тези течения“, уточни доцентът.

„Кой е определил тези стериотипи - мъжът си е мъж, жената си е жена“, подчерта Слабаков. „Нали за насилието над жени и деца говорим?“ „Явно сте противник на джендър идеологията“, контрира го Иво Инджов.

„Това не е основният проблем на този дебат, но така се случи. Най-добре се възползва БСП от тази конвенция. Г-жа Нинова яхна метлата и сега ще прави референдум, при положение, че техните депутати са я подкрепили. Ето за какво се използва Истанбулската конвенция“, възмути се Инджов.

Тук Слабаков също избухна: „БСП извъртя изключително селски номер с Истанбулската конвенция. БСП са за тази Истанбулската конвенция, тъй като повечето от тях са джендъри. Вие вярвате ли, че Вигенин е против тази конвенция? Тази конвенция ще мине и БСП ще си измие ръцете“, прогнозира Слабаков. „Дано се проведе една смислова дискусия“, завърши доц. Инджов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    33 75 Отговор
    А баща ти какв беше бе ? Не слизаше от екрана през соца.Мириз...ц с мазна коса!

    Коментиран от #2, #3, #6, #61, #101

  • 2 1914

    77 11 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Е и какво от това? Ти приемаш ли майката да е с брада до кръста и чурка? Ако искат за си бъркат по дупките няма проблем, ама да не им дават да объркват и децата!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Скорпион29

    32 61 Отговор
    Петоразрядно режисьорче известно с баща му комуниста плюе по БСП
  • 5 соросоидни кърлежи

    60 18 Отговор
    Браво на Слабаков ,един поне да каже истината ,кой иска да наложи тази педафилска конвенция. "Група европейски педофили се опитват да прокарат тези текстове и у нас". След някоя друга година ще сме свидетели на това как ще ни накарат да подписваме конвенция в защита на педафили..не вярвате? както не сте вярвали че има Пол-Трети-пол...
  • 6 Дон Тони

    56 18 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Какъвто и да е бил баща му той не е длъжен да следва модела, аз също виждам грешките на баща си, а БСП в момента няма много общо с Тодор Живков и ръководството тогава, в момента са нещо като псевдо -еколозите - терористична група която печели дивиденти от критиките и саботажа на правителството, а между другото И ТИ ТОВА ПРАВИШ

    Коментиран от #8, #10

  • 7 Ей Смахнат соросолизец

    31 41 Отговор

    До коментар #3 от "T V":

    Джендерите са в ГЕРБ и ЕС
  • 8 Бесен Язовец

    11 40 Отговор

    До коментар #6 от "Дон Тони":

    Колко взе за да продадеш идеите на баща си?
  • 9 Скорпион29

    13 24 Отговор
    Сега е модерно да си Юда

    Коментиран от #14

  • 10 Spec b

    20 7 Отговор

    До коментар #6 от "Дон Тони":

    Еииий мислещи хора имао ще в боковистан:) хвала...
  • 11 Антон Кутев

    37 5 Отговор
    Коментари 1,4,7,8,9 са от едно и също лице(или по-скоро задник) Бесен язовец,скорпион 29 са само някои от имената му.

    Коментиран от #15, #23, #27

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Истината винаги боли

    28 2 Отговор
    Когато искаш да си вземеш едно кученце,как ще се проверява дали е женско или мъжко.Може би ще има възможност и то като стане на два месеца да си избере социален пол.Трябва да се направи една Софийска конвенция,за право на животинките да си избират пола.Нали сега е модерно всички да са щастливи.Например щастливи кокоши трансджендъри,или щастливи Кучотравестити и така до края на света!!
  • 14 Доктор Ох Боли

    7 3 Отговор

    До коментар #9 от "Скорпион29":

    ... ха ха ха... искам да си Мария Магдарина..... ха хах а
  • 15 Анонимен

    3 5 Отговор

    До коментар #11 от "Антон Кутев":

    Как разбра?
  • 16 ТИКВОЧА

    18 12 Отговор
    ТОЗИ ЧОВЕК СЕ СЛАВИ КАТО НАЙ- ДОБРИЯ ПУШАЧ НА РЕПУБЛИКАТА И ОЩЕ НЕЩО ЗАВЛЕЧЕ ПОЛОВИНАТА ШОФЬОРИ НА ТАКСИТА В БИФШИЯ 3 КЛОН ЗЕМЛЯНЕ . С ТОВА ЩЕ ГО ЗАПОМНЯ ТОЗИ ИЗМАМНИК.
  • 17 Шекспир

    10 12 Отговор
    Джендър означава Пол и нищо повече!За уточняване на пола в английския има друга дума Секс,та няма грешка в превода а еквилибристика и стъкмистика с понятието Пол=Джендър.Това понятие не е роля,а биологична и физична реалност!Конвенцията е типично комунистически,който завоалирано прокарва сатанински определения за нещо елементарно.Жените в случая се използват от безполовите същества за да се позиционират някъде във вербалното пространство!И ненормалното да господства над нормалното.Жената-Майка не може да бъде заменена от безполовите същества!
  • 18 ИЗМАМНИКА АНДРЕИ

    14 17 Отговор
    КАКВАТО НИ Е ДЪРЖАВАТА ТАКИВА СА НИ И РЕЖИСЬОРИТ.Е КАТО ТОЗИ ИЗМАМНИК. НЯКОИ ДА МИ НАПОНИ КАКВО Е СЪТВОРИЛ ТА СЕ ВОДИ РЕЖИСЬОР.ЗАТОВА ПРЕДИ ВРЕМЕ ИСКАШЕ ДА БЯГА В ЧУЖБИНА ЗАЩОТО НЕ БЕШЕ ЗАВЛЯКЪЛ САМО РУСКИ ПАМЕТНИК С КИНТИ И СЕ ЧУДЯ КАК СЕ ОПРАВИ. ПЪЛНО МЕНТЕ.

    Коментиран от #102

  • 19 нещо Бойко почва да ми пада в очите

    12 10 Отговор
    Защо ни е конвенция, като и сега можеш да осъдиш някой за лека, средна или тежка телесна повреда????????????????????????????????? ?????????????????? ?????????? ??????????????? ?????????......... ???????????...Много моля да се помисли внимателно върху логичният въпрос, които задавам! Просто ние в България сме добри хора и жените ни са добри хора и не искат да съдят мъжете си, ами искат да си оправят семействата! Слава Богу тук в България бесният феминизъм все още не се вихри с пълна сила, както вече е в целият свят. Винаги съм бил за ГЕРБ, обаче Бойко не знам колко е религиозен и колко казва че е, и дали е чел в библията Исус какво казва - "Жената да слуша и да се подчинява за всичко на мъжа, а пък мъжа да я люби и обича, както Господ възлюби нас и даде Синът си за нас"

    Коментиран от #91

  • 20 Борис

    22 0 Отговор
    Слабаков не само бесепейците ,в парламента преобладават джендърите .
  • 21 Курчо Мадуров

    19 6 Отговор
    Алоооо, скорпиони и язовци МИРИЗЛИВИ, никой не ви пречи да сте мазни педали, но не си развявайте нае*аните гъзове по площадите!!!
  • 22 Бат Ваню

    3 0 Отговор
    .... хахаха ....е не са ли Джендъри? а.... ха хахааа
  • 23 Скорпион29

    2 9 Отговор

    До коментар #11 от "Антон Кутев":

    Не ти се отдава врачуването, цуци!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ехо Джендери

    5 7 Отговор
    Истинския мъж няма от какво да се плаши от джендери и тем подобни, стига да е истински мъж де! Само такива които не са сигурни в себе си лепят етикети джендери пе....и .......

    Коментиран от #30, #74

  • 26 Бат Гейьо

    7 9 Отговор
    Много подскачате нещо срещу различните,а? Пешо Слабаков с тая дълга косичка вързана с ластиче не прилича много на Викинг! Тогава от кой вид джендери е ?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Sliven

    10 2 Отговор
    До коментар#24

    И къде ги видя тези християнски ценности?!Цялата държава барабар с циганите и църквата е тотално деградирала..!! И ти си вярваш!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Бат Ваню

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "Ехо Джендери":

    ...ха хаха...истинския мъж от кво да се плаши?....от Господа.....другите....кво да кажа....

    Коментиран от #31

  • 31 Доктор Ох Боли

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Бат Ваню":

    Страх от Господа......тва е разум..... ха хах ах......

    Коментиран от #32

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Доктор Ох Боли

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "Антоан":

    ...ха ха ха....на колко си?

    Коментиран от #39

  • 34 неискаме

    7 2 Отговор
    Не искаме никави конвеции! И в момента законите са си добре!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Шекпир

    3 5 Отговор
    Всички сте и сме Джендъри или Половин същества.Джендър е Пол,а приставката Социален и Роля е извращението!Ти си Джендър е Ти си Пол без да се уточнява мъжки или женски!Добавките Социален,Роля,Транс и Миш-Маш са психотропни състояния на мъже или жени!Но те си остават мъже или жени,независимо каква вербална изгъзица ще си добавят към мъжкия или женския си Пол=Джендър!Не само в БСП са Джендъри,но и Слабаков и всички същества на планетата са Джендъри=Полови!:):):)
  • 37 Доктор Ох Боли

    3 5 Отговор
    .... така ша ви пристегна .....като Путин ....руския народ..... ха хахах....

    Коментиран от #41

  • 38 Лъжеца

    6 6 Отговор
    А бе миризливия кога стана цигани кога ти почерня задника.Баща ти беше уважаван човек,а ти си срам за гилдията.Как те търпят вкъщи.
  • 39 Антоан

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "Доктор Ох Боли":

    На 37

    Коментиран от #40

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Бат Ваню

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "Доктор Ох Боли":

    ....отпусни малко..... братски е.....
  • 42 психиатър

    3 0 Отговор

    До коментар #40 от "Доктор Ох Боли":

    Този безпричинен смях късно вечер...

    Коментиран от #44

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Бат Ваню

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Доктор Ох Боли":

    Шестица от Тотото... ха хаха.....
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 четене

    1 0 Отговор
    Напишете в гугълчето "Прозорец не Овертон" и четете. Там всичко си пише.

    Коментиран от #50

  • 50 Бесен Язовец

    3 3 Отговор

    До коментар #49 от "четене":

    Ама какво ми пишеш за разни прозорчета на Овертон? То е ясно че З.Европа и САЩ са тръгнали по Римския модел и краят им ще бъде точно като на римската империя! Въпроса е ние какво ще правиме после щото сега е зле ама може и по зле да стане!

    Коментиран от #51, #53

  • 51 Доктор Ох Боли

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Бесен Язовец":

    Шампионската Лига.... тва си е направо РИМ + ......тва ми омразна да го повтарям.... ха хаха

    Коментиран от #52

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Доктор Ох Боли

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Бесен Язовец":

    ....иначе.... виа...какво ше правите..... Къв въпрос?... хах хаха.... Рублите у Евро.... тва е отговора.... ха хаха...

    Коментиран от #55

  • 54 Доктор Ох Боли

    0 0 Отговор

    До коментар #52 от "OMG WTF":

    ....ша зема да изригна тука ..... ха хаха.....
  • 55 Бесен Язовец

    3 2 Отговор

    До коментар #53 от "Доктор Ох Боли":

    Ама ти вярно не виждаш че разложението на обществото идва с разюздения капитализъм.

    Коментиран от #56

  • 56 Доктор Ох Боли

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Бесен Язовец":

    ... хах ах...ха ха.... Ноу е лош токопитализъм..... ха хах а....Ама тва сладко евро а?.... Ти какво искаш да спреш развитието на запада ле?.... ха хах ах........
  • 57 Бесен Язовец

    5 2 Отговор
    А сега се загледах в оня оксимурон Пешо Слабаков сложил блуза с АК47 и плюе по наследницата на БКП на която и баща му е бил член!Прави се на бунтар, а е един приказлив мишкар

    Коментиран от #58

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Бесен Язовец

    0 2 Отговор

    До коментар #58 от "Доктор Ох Боли":

    Ама не ти липсва самочувствие

    Коментиран от #60, #63

  • 60 Бат Ваню

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "Бесен Язовец":

    ...еее.....може ли да ми липсва..... ха ах ха.....Кви са теа въпроси?....
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 OMG WTF

    4 1 Отговор

    До коментар #52 от "OMG WTF":

    Руското менте пак се появи. :)

    Коментиран от #65

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Българин

    1 4 Отговор

    До коментар #62 от "OMG WTF":

    Тука ментето си само ти!

    Коментиран от #67

  • 66 Доктор Ох Боли

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "Бесен Язовец":

    ... хах ах а.. ти да не и абонат на МТЕЛ?...а?... ха ха

    Коментиран от #69

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Rds

    2 0 Отговор
    Убигиииииии суперси
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Румяна Костова

    1 3 Отговор

    До коментар #25 от "Ехо Джендери":

    Не се плашат мъжете ни,които са си истински,но виж,ние, жените негодуваме и мислим за децата си.Дали синът ти няма да се облече в роклята ти и да ти задигне от чантата червилото,по съвет на евроатлантическите нововъзпитатели.

    Коментиран от #76, #77

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Бесен Язовец

    1 5 Отговор
    Тука по цял ден четем на разни коментарите на
    застъпници на капитализма обаче като опряха нещата до евро атлантически ценности всичко избяга на ляво !?!

    Коментиран от #83

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 СссереМ

    4 3 Отговор
    Андрей,не цепи басма на никой,че на червените крадци ли трябва да цепи?Хранителните ви запаси са на изчерпване и сега сте много нервни,предстои ви самоизяждане.
  • 82 Идеология

    4 2 Отговор
    „Явно сте противник на джендър идеологията“, контрира го Иво Инджов. И ако съм против тази идеология, какво лошо има? Ако през 1945 съм бил против комунистическата идеология, лошо ли щеше да бъде? Т.е. сега вместо защита от насилие, с тази конвенция се прокарва идеология на нещо, което ние като народ не приемаме. Не е нужно идеологията да бъде превръщана в закон. Излиза, че привържениците на конвенцията, всъщност искат да прокарат ново идеология, за да тормозят след това нормалните българи, децата и да искат те да се определят като нормални, обратни още от детската градина. Нещо като Социално полови чавдарчета, после пионерчета и хоп в партията. Може би да напишем пак член едно: ГЕРБ и социални пол и БСП и втория социален пол.
  • 83 Не си прав

    3 0 Отговор

    До коментар #79 от "Бесен Язовец":

    Всичко зависи от Социалния ни пол. Едни са обратни налево, но има и едни дето са обратни надесно. Колкото хора, толкова и Социални полове. Даже при едни има и по няколко. Както казват в Бургас, ако ще си мерим Социалните ни полове (а не биологическите) ще трябва да ги извадим. А ние обикновено от ценности било евроатлантически, били социалистически не разбираме. Само от пари
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Трол

    6 5 Отговор
    Много внимание взехме да обръщаме на социалния пол! И по български обичай пак намесихме политиката, в коя партия геЬовете са повече! ИК ще бъде приета/ратифицирана, това не зависи от нас, спуснато е от горе! Еми искахме демокрация, ето ни я! Честито и по-здрави на меките китки!
  • 87 факт

    2 3 Отговор
    всички политици и ,,учени,, са педали
  • 88 киро

    3 3 Отговор
    Честита Еврогейска интеграция на всички джендари , на български пе....расти !
  • 89 гражданин

    5 4 Отговор
    Много е прав А.Слабаков!!
  • 90 Лаборант Курнелов

    7 4 Отговор
    А.Слабаков е като баща си абсолютен герой който казва истината на ватенките- джендъри истината на Бкп!
  • 91 Бойко Борисов е много прав винаги и

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "нещо Бойко почва да ми пада в очите":

    пада в очите на слепите и тези дето се правят, че са уж за Б.Борисов а са си от Бкп Кпсс
  • 92 Бесен Язовец

    2 5 Отговор
    Андрей Слабаков е една пианица която не е поставил за 30 г.нито една пиеса в нито един от 15те театъра в София.Снима се в разни реклами за да изкара някой лев и преди няколко години си го купиха от ГЕРБ. Андрей Слабаков винаги е бил г- н никой!!!! Това си е чист Андрешко
  • 93 гражданин

    2 2 Отговор
    Андрей Слабаков е пияница защото не гласува за БКП!За БКП който не гласува от миналото от преди 89г е враг на "" обществото"" на БКП!Никога няма да забравим годините 90г и 96г когато БКП ни направи купонна система и хляба дори!!!!!!!!!!!!!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 СУПЕР БАБА

    2 3 Отговор
    Думата "джендър" е философско понятие. Явно е защо обяснителният текст към Конвенцията не е публикуван. Такова понятие много трудно ще се свърже в конкретно. Точно това искат да използват западните хитреци. А нашите продажници ще го ратифицират, защото те не се интересуват от бедния ни народец. Ние нямаме какво да ядем, а те ДЖЕНДЪРИ. И те не знаят какво е. Тоя подлец повтаряше едно и също като слаб ученик, който трябва да изкара 3 с два минуса. БРАВО НА АНДРЕЙ!
  • 96 чалга

    1 3 Отговор
    Абе думата - джендър какво значи само руссиянина знае!Но думата - ватенка- е ясна на хората които са носили това зимно работно облекло!Особено миризливо и .............!!!!!
  • 97 hard

    2 1 Отговор
    Навремвто всеки който можеше да избяга от хитреците наглеци на социалните другари избяга и не се върна никога!И сега тези които избягаха от "" хубавата социология"" на социалните хитреци нямаше да има интернет да плюят тези които измислиха компютъра (Джон Атанасов) и интернета!Щяха да си ходят с миризливите ватенки и да пишат само писма по пощата!!¡
  • 98 Петър С

    4 2 Отговор
    Слабаков с мазната коса е най големият коми от всички. Просто ми е смешен как се мисли за умен с тъпите му коментари.
  • 99 впечатлен

    1 3 Отговор
    Леле колко сме прости! Каква ти Европа! Булгаристан! Бай Ганьо, дедо Либен и др., но в много злобен и самонадеян вариант. Как да се случи и то все в нашата държава . криворазбрана цивилизация, криворазбрана демокрация, криворазбрана конвенция! Запъваме се като магарета на мост и макар че поне 100 пъти се опитват да ни обяснят за какво става въпрос, ние вече сме се заклели в Корнелия Нинова. А на "Скорпион 29" искам да задам въпрос - кои са другите апостоли? Корнелия Нинова, Слабаков, кой още!?
  • 100 БОКО

    1 2 Отговор
    Въобще не подозираш колко си ПРАВ!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Варан

    1 0 Отговор
    С тази селска мазна прическа не ти отива.Пък и мнението ти не е миродавно антикомунисто!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове