30 Януари, 2018 20:28 31 735 24

Шеф Петров и Милена Славова катастрофираха

  • шеф петров-
  • милена славова-
  • катастрофа

Певицата твърди, че готвачът е виновен за инцидента

Известния със скандалния си нрав и език Шеф Петров е предизвикал катастрофа. Притеснително е, че при нея има ранени жени, съобщи Блиц. Една от пострадалите се оказа певицата Милена Славова. За инцидентът съобщи самата тя чрез фейсбук профила си.

В него Славова пише:

"Днес участвах в катастрофа. Както си стояхме с една приятелка на светофар и чакаме зелено... шеф Петров обаче не можа да спре и така ни надъни, че ме болят сега ребрата и главата. За малко да си отхапя езика. А колата пред нас също го отнесе, защото той ни повлече."

„Новина след катастрофата: имам натъртване на ребрата и главата, приятелката ми трябва да ходи с яка, защото има проблем със шийните прешлени, а колата и я взеха с пътна помощ. Щяхме да се по-щастливи, ако беше камион, а не Шеф Петров, защото въпреки, че е виновен яко плюе в мрежата“.

В личния си профил пък Шеф Петров пише:

"Нормално по Софийските улици! (всеки знае, че сме смалили дистанцията до минимум иначе не може да се кара, защото винаги някой се мушка отпред, ако караме с определената. Дистанция се пази в страни дето никой не се мушка преди светофара и не се прережда... така, че в София дистанцията е сведена до минимум и се разчита на късмет, днес леко ми изневери след 30 години.)

Дванадесет часа на обяд грее слънчице, пълно с коли всички неделни шофьори са по улиците! Южния парк, след гърбицата светофара свети зелено но малко преди това таксиметров шофьор, който както всички знаем все още учи улиците решава да спре и завие в последния момент, смолянско рено спира рязко след него възрастна дама набива спирачки и спира на косъм и аз ги удрям от зад... удара не е силен но аудито е леко и автоматик и се удря в предната кола..... така всичко това е ежедневие, ако джипа не го кара Шеф Петров и отпред не седи великата певица която до скоро мислех за пич Milena Slavova естествено тя е баровка и не носи колан (скрихме го от КАТ, за да и спестим глобата).

Всички в случая са добре, единствено тя си прехапала езика... Чакаме КАТ всичко точно, разделяме се с усмивки и малки шеги, шофьорите даже си сменихме визитки, тъй като нищо кой знае какво не се е случило и изведнъж!!!!!...... гледам мрежата пламнала! Великата Милена реве с големи букви!!! Ето снимки от подлостта и от голямата КАТАСТРОФА, от която имам пукната пластмасова решетка и леко изкривен спойлер! Правете си сметка колко жесток удар е било и дали не съм спазвал дистанция!? ПАДЕНИЕТО И ТЪРСЕНЕТО НА ЖЪЛТИ НОВИНИ Е ДЪНОТО Milena Slavova... поне можеше да не се подсмиваш докато бяхме заедно ! п.с. 1.решетката е пластмасова не е от титан, чудно!? 2 .... не беше шофьор не даде проба, има някакво видение жената от случилото се, ама е различно от реалността, ми се струва....

Интересно е, колко поучителна може да бъде една такава случка с малко ламарина!? Гледам на страницата на Милена, коментарите под тоя пост и си давам сметка какви сме хората! Та ние сме това което ни заобикаля! Тука на моята страница леко се подсмиваме с дребни закачки, а там някакви освирепели злобари ! Ние хората сме това което ни заобикаля! За това стигнах до заключението, че ако искаш да разбереш, какъв действително е човек, не е нужно да стигаш до него и да го проучваш, достатъчно е да огледаш заобикалящата му среда!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост3894

    84 1 Отговор
    И защо ни занимавате? Всеки ден стават катастрофи. Важно е да няма пострадали.

    Коментиран от #13

  • 2 Анонимен

    34 2 Отговор
    Важно е да се слагат коланите. Те предпазват и при удар но и портфейла.
  • 3 Радо

    54 4 Отговор
    Някои хора толкова много са се нагрухтяли, че не могат да ги обхванат коланите да ги закопчеят.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Мичмана

    48 1 Отговор
    Каква невероятна футболна драма!
  • 6 пържено

    60 8 Отговор
    Квот му готвенето такова му и карането !? Отворкото сакън някой да не му се мушнел отпред !? Жалко, че не е попаднал на някой корав пич да го отпори тоя плондир !
  • 7 пепи

    40 6 Отговор
    Било се карало с малка дистанция - глупости на търкалета.Аз си карам с голяма и никой не се шмугва.
  • 8 Митето

    39 4 Отговор
    тоя мияч на чинии за къде е бързал.Нестига че е карал джибъъ - а те са доста по високи,па и се обяснява.След 30 години зад волана би трябвало да му е ясно всичко.Около Южния парк не се бърза никога.А и ако не са хората да му ядат манджите,досега да е заприличал на фиданка.
  • 9 Vasik Atanasova

    9 12 Отговор
    покажете колите
    ей тази милена от муха слон прави

    Коментиран от #10

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 BMWPower

    39 2 Отговор
    Аман от такива "шофьори" в столицата ни! Пълно е с ц*вули които си мислят, че са нещо повече от останалите! Неможе да се минат 30км без щета от някой такъв, който води "важен" разговор и блее в телефона си или бърза да тъпкач номер едно за деня! Нон-стоп псевдо бизмесмени и "мутри" с хюндаи, хонда цр-в, каптиви и други автомобило-подобни, летят из столицата ни с шофьори които си нямат хабер какво става под 4-те колела! Другата крайност, сп*рмоядкияте им които се влачат с 30, но за сметка на това немогат да паркират край Вас, без да ви нагласят 5 дейтала за боя! УЖАС!
  • 12 yes

    30 7 Отговор
    Извинете. до там ли закъсахме да ни занимавате с кашевари и готвачи.....ШЕФ на български значи началник. Петров е готвач - стига сте го превъзнасяли.....
  • 13 Ма кой ш са занимава с тйеби бйе

    15 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост3894":

    Никой ни тъ занимава, просто няма какво по-интересно да правиш, а това е притеснително
  • 14 незнайко

    9 11 Отговор
    Прав си е човека. Защо тази, Милена Славова трябва да афишира случилото се във Фейсбук ? Явно за СЛАВА !!!
  • 15 Дикембе Мутомбо

    21 0 Отговор
    Предполагам е било тъпо от нейна страна да го разнася, но Шеф Перофф е гад по презумпция. Реакцията и обясненията му само затвърждават реномето му.
  • 16 Ķacho

    5 2 Отговор
    Малко е бил почерпен
  • 17 Ķacho

    3 0 Отговор
    Не е попаднал на фен
  • 18 Ķacho

    2 1 Отговор
    Незнайко,стига чалга
  • 19 Ники Дудука

    3 0 Отговор
    TOя простак Шеф Петров е виновен, ама както винаги няма доблест да си признае.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Като гост

    6 0 Отговор
    Защо ни занимават с това бухнало тесто? /за готвача става въпрос /
  • 22 инсидент

    2 0 Отговор
    не се спазва истамбулската конвенсиа в не от зад леко у лево требваше
  • 23 Gogo

    3 0 Отговор
    Простотия до шия.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове