Last news in Fakti

31 Януари, 2018 19:43 4 425 27

Хомо енциклопедия за деца на българския пазар

  • енциклопедия-
  • деца-
  • комикс-
  • книга-
  • подрастващи-
  • хомосексуалност

“Енциклопедия в комикс” описва хомосексуализма, смяната на пола и съществуването на “трети пол”

Хомо енциклопедия за деца на българския пазар - 1
Снимки: Блиц

Промиването на съзнанието на децата по отношение на биологичните закони върви с пълна сила, докато управляващи и опозиция не могат да намерят общо решение за отхвърляне на позорната Истанбулска конвенция.

На българския книжен пазар се разпространява “Енциклопедия в комикс”, която директно възхвалява хомосексуализма, смяната на пола и съществуването на т.нар. “трети пол”, пише "Блиц". Наивни родители си мислят, че купуват специализирана литература за деца, издавана в милиони екземпляри, продавани в цял свят, както гласи рекламата, но какво дават всъщност на децата си!?

Книгата показва анимирани деца, които водят диалози със себе си и собствените си родители, които фино натрапват нормалността на еднополовите отношения, смяната на пола и “третия пол”.

Част от съдържанието гласи:

Майка към детето си: “Когато двама души от един и същи пол се обичат, би следвало да уважаваме тяхното решение! Още повече, че в наши дни техният брой се увеличава неимоверно и вече не е нещо необикновено...”

Дете пита майка си: “Нали момичетата не могат да се превърнат в момчета и момчетата не могат да станат момичета...”

Отговорът на майката: “Не е точно така, когато пораснат и ако продължат да имат такова желание, могат да си направят операция за смяна на пола...”

Изплашеното дете към майка си: “Ах, това въобще не мога да го разбера. Аз никога не бих искала да се превърна в момче...”

Майката я успокоява: “Това е сложен въпрос. По-важното е, че трябва да уважаваме и травеститите...”

Детето след успокояването: “Добре! Разбрах, че в никакъв случай не трябва да ги смятам за различни...”

Хомо енциклопедия за деца на българския пазар
Хомо енциклопедия за деца на българския пазар
Хомо енциклопедия за деца на българския пазар
Хомо енциклопедия за деца на българския пазар


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СссереМ

    16 11 Отговор
    Между другото преводът на тая книжка е от руски и беше написана от някакъв си Серьожа Травепухин.

    Коментиран от #7, #15

  • 2 Брат ми

    50 8 Отговор
    Извращенията в България нямат край.Тая простотия трябва да бъде незабавно спряна .

    Коментиран от #13

  • 3 Истината винаги боли

    49 6 Отговор
    Браво на всички депутати и специално на бойковата чета.Това което не успяха турските поробители за петстотин години,братята от либерална Европа ще успеят за десет!
  • 4 Наблюдател

    14 25 Отговор
    Пише Блиц!!! Нищо чудно и те да са я издали за да могат да пишат и да плюят срещу ЕС. Блиц е флагмана на русофилската медийна клоака.
  • 5 Бесен Язовец

    24 11 Отговор
    Простотийте на евреите и жидомасоните нямат краи бе. Не мога да разбера защо им набиват във главите на детсата тези глупусти?? Аз когато бях малак никой не беше чувал за геове, лесбиики и сякакви такива извраштения и нямах никакви съмнения че харесвам момичетата. Когато обаче пуската по телевизора тази пропаганда на обратните и гледах как Великите Саветски лидери се целуваха по устата, аз започнах да се съмнявам в себе си. А днес вече съм сигорен че харесвам мъжете и по-специално плешивите ниски възрастни мъже. Свети Владемир Путин е моят мокар сън. Мечтая си да яздим сибирски тигри голи до кръста и после да се търкаляме в тучната зелена сибирска трева!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Не точно

    10 7 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Него го бяха тикнали до живот в затвора и книгата не стигна до книжарниците. И всякакви либерсти от Европа се опитваха да го спасят. Разбира се неуспешно. В България дали ще тикнат издателите в затвора?

    Коментиран от #20

  • 8 Red

    14 1 Отговор
    какво да се прави - нали тези дето са писали тази дивотия и тези, които са я издали на БГ пазара и тях баща ги е раждал
  • 9 onq s konq

    5 10 Отговор
    Хубаво е да има такива книшки щото на времето немаше и чак сега на стари години ше ги четеме !

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Урко

    11 3 Отговор
    Това е началото на края!
  • 13 Vulpes

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Брат ми":

    Усещам че тези 5 минута са ти от хората от "третия" пол! А ако не са......да се чувстват такива тогаеа!!!
  • 14 Гост

    16 2 Отговор
    Авторите на КЛАДА!!!
  • 15 Третополовите вън

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "СссереМ":

    Защо лъжеш? Преведена е от английски и е цяла поредица от 12 книжки като освен книжката за пола има книжки за животни, Космос, природа и др. Общия тираж е 40 млн и се продават само в Европа, Канада, Австралия и САЩ.

    Коментиран от #19

  • 16 Държавата на приматите

    7 3 Отговор
    Трябваше тази статия да има заглавие.БМВ С ДВИГАТЕЛ 1200 КОНЯ ще разнася травеститски и хомосексуални енциклопедии по детските градини,за да се заинтересуват българските родители за бъдещето на децата си и да прочетат статията!!!
  • 17 OMG WTF

    3 12 Отговор
    Нищо и третия пол също са хора какво толкос? е станало по -добре от малки да знаят какви са а не като пораснат тепърва да се чудят
  • 18 гарантирано от герберастите и еврогейцит

    12 1 Отговор
    Не е далеч времето, когато хетеросексуалните ще бъдат заклеймени и обявени за извращенци !
    Както и преди съм казвал в днешно време най-кофти е да си "бял, работещ, женен, нормален хетеросексуален мъж с деца, християнин" Такъв никакви закони и конвенции не го бранят !!!
  • 19 СссереМ

    2 7 Отговор

    До коментар #15 от "Третополовите вън":

    Пълни глупости пишеш,книжката си е чисто руска,а авторът я загази но и за други грехове го лепнаха,или ти кво във Ватнистан няма падали ли?Там са най много.

    Коментиран от #21

  • 20 Румяна Костова

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Не точно":

    Людмила Улицкая не я затвориха заради педофилската и книга за деца,,Семейството у нас и у другите,,.Но книжките ги изеха от книжарниците.Сигурно защото Русия не е подписала Истанбулската конвенция.
  • 21 Третополовите вън

    6 2 Отговор

    До коментар #19 от "СссереМ":

    Има разбира се. Нали онзи ден писаха за двама дето избягали в Дания, защото в Русия не ги чака нищо добро, ако се афишират. В Русия е наказуемо да се агитира хомосексуализъм пред непълнолетни. Наказуемо е със затвор. И това е абсолютно правилно. Това е и основната разлика с еврогейовете, които всячески се опитват да агитират нормалните да стават педали и третополови, и даже дават предимство на такива при осиновяването на дете. Изроди. Типичен пример е и тази книжка, която в България и Европа се приема с одобрение от властите, а в Русия издателя не би си и помислил да я публикува, защото ще бере големи ядове и почти сигурен затвор.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Истината винаги боли

    2 1 Отговор

    До коментар #23 от "браво за книжката":

    Дори и да просветиш детето си,пратениците на Сатаната ще имат много повече права от родителите и преподавателите в училище.Правата им са дадени от Сатанинската конвенция и който се противопостави ще бъде елиминиран безпощадно със гейска злоба и упоритост.Книжката е само началото,та само се огледайте и ще видите че само децата са ви останали не приватизирани.Разни зелени НПО,Хелзински комитети и други вилнеят безнаказано из цяла България!!
  • 25 Гост

    3 1 Отговор
    Свтът полудя все повече ми се иска да избягам на накой остров а най лошото тепърва предстои
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Мими

    0 3 Отговор
    Много нагласена ми се струва тази работа. А всъщност не си ли спомняте приказките, в които се разказва за деца минали под дъгата и станали обратно на това, което са били. Защо си мислят всички, че с нас започва света? Историята е пълна с примери за хомосексуализъм от древни времена.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове