2 Февруари, 2018 09:21 5 124 30

Слави Трифонов препитва кандидатите за политици

  • слави трифонов-
  • кастинг-
  • политици

3 777 души от различен пол и възраст, хора с изумителни биографии

Слави Трифонов препитва кандидатите за политици - 1

Уважаеми съграждани, от петък, в три последователни дни, от 13 часа, тук, на моята фейсбук страница, ще може да проследите събеседването с българите, изявили желание да участват в постигането на реална промяна в политическия живот у нас.

Това написа в страницата си във „Фейсбук“ Слави Трифонов.

На 18 януари телевизионният водещ с гордост обяви, че "3 777 души от различен пол и възраст, хора с изумителни биографии", са поискали да се присъединят към начинанието му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 какъв точно е тоя

    32 32 Отговор
    от позицията на какъв точно ги препитва ?
    какъв точно е тоя перач на парите на мутрите ?
    жалък чалгар !
  • 2 Eee

    33 25 Отговор
    Тоя само се чуди с какви щуротии да ни баламосва защото шоуто му вече никой не го гледа и му пада рейтинга всеки ден.
  • 3 До там ли го докарахме

    10 13 Отговор
    Задълже тряя са щракалки, иначе нищо изумително няма да прозре изпитващия!
  • 4 ха ха ха

    21 20 Отговор
    Айде нема нужда - този си изтърва влака и му лъснаха нааканите гащи :D
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ПЕЕВ

    14 29 Отговор
    ДА НЕ ТИ СПРЯХА КРАНЧЕТО ОТ ПОЗИТАНО БЕ МРЪСЕН КОМУНИСТ.
  • 7 Стоил

    32 13 Отговор
    Аз пък съм любопитен какво ще направи Слави Трифонов. Да, чалгар е. Да, рейтингът на предаването му може би пада. Но пък, както всички знаем, всички политици в България в момента са се провалили, кой повече, кой по-малко. За това съм любопитен винаги, когато се появява нещо ново и уж обещаващо. Защо да не му се даде шанс? Само да не стане като с Бареков де... но нека почакаме и да видим, нищо не губим :-)

    Коментиран от #10, #11, #30

  • 8 Стоилееее Стоилееее

    12 11 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: и да видим, нищо не губим :-)"
    Стоилеее, изгубили сме го вече, включително и ти. Фактът, че всички знаем що за стока е този псевдополитик и натурален чалгар, и пак сме готови да го "пробваме" и него... Всичко е нахалост!

    Коментиран от #9

  • 9 Стоил

    16 6 Отговор

    До коментар #8 от "Стоилееее Стоилееее":

    Съгласен съм, че сме го изгубили вече, разбира се и аз. Не съм никакъв привърженик на Трифонов, просто бих дал шанс на всяка алтернатива на настоящите хрантутници. А към момента не знам да има друга такава, ако имаше, бих дал шанс и на нея. Искам, а предполагам и всички ние, нещо ново, различно, евентуално по-хубаво. Ако Слави се провали с гръм и трясък - значи просто още един проект не става и пак се връщаме в тежкото за всички ни битие на български граждани. Това е то :-)
  • 10 гост

    9 8 Отговор

    До коментар #7 от "Стоил":

    Защото нищо, което ти се представя като ново от нашите медии, собственост на олигарси, не е релно ново. Ако беше, щяха или да не му дават трибуна или да го плюят.

    Конкретно за Трифонов: За всичките тези години в предаванията му - покажи ми един видеоклип(на линк) на някой от актьорте да иронизира някой от БСП или на самия Слави да казва нещо против тях! Може би някой виц или майтап за комунизма от него?? Няма как да намерите! Правете си изводите кое му е новото и защо толкова години е на екран.

    Коментиран от #20

  • 11 Бай Хой

    11 6 Отговор

    До коментар #7 от "Стоил":

    Това е поредната еднодневка, то бяха Жорж, Яне, Николайчо Бареков крадеца и лъжец и ред други кандидат политици.
    И на мен ми е много интересно като какъв точно ще ги препитва, изпитва или не знам какво, ако тези мераклии имат поне малко акъл в главите няма изобщо да се подлагат на такова унижение.
  • 12 Кофти пич

    11 3 Отговор
    С какво е по-различен тоталитарния Слави от тоталитарния Бойко !?!?
    И двамата само се правят, че чуват чуждото мнение, но налагат само своето без то да е подплатено с умствен капацитет, знания и умения !
    Забелязвам, че всички проекти на Слави извън шоуто са провал, защо реши че в политиката пак няма да се провали ?
    Нито Слави нито неговите сценаристи са алтернатива те са част от статуквото, подържащия му оркестър така да се каже!
    Слави много бързо забрави, че беше дружка с Бойко и се мазнеше на Доган, бързо забрави и как се правеше на "борец" без в живота си да е изтичал и 100 м камо ли да е виждал тепих !
    Мога и още да кажа, но и това му стига !

    Коментиран от #15

  • 13 Завист

    6 8 Отговор
    Добре Слави може да е всякакъв,не е нужно да го харесвате ,а какво харесвате на наште политици та толкова време и се дуп.......!
  • 14 ха ха ха

    10 1 Отговор
    Нали искахте ново да пробвате и получихте марешки..

    http://afera.bg/wp-content/uploads/2018/02/MAR790.jpg

    Ей такива грамотници вкарвате в парламента, много се смях :D така се пише "председател" :D
  • 15 Стоил

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "Кофти пич":

    Ооо, въобще даже не казвам, че Слави няма да се провали. Това е твърде вероятно да се случи. Чисто и просто се надявам някой да е по-различен от другите. И понеже не съм го видял какво прави на политическата сцена, докато не се лисне като пoмия (ако), както Бареков, не бързам да давам оценки, Лично мнение, разбира се :-)
  • 16 Системата

    11 3 Отговор
    С. Трифонов - най-пламенен пропагандатор на чалга мисленето; най-неудачен в подкрепата си за пробити политици като Кунева; най-обещаващ и най-неадекватен след референдума му; най-голям мишок след като хората го накараха да излезе и да ги поведе по площадите; най-самонадеян, че с мисленето му и това на сценаристите, ще промени статуквото.
    В България, както винаги има остра липса на държавници и изобилие от популистки партии.
  • 17 МОСКВА

    5 3 Отговор
    Другари - Славко наш !
  • 18 гост

    10 6 Отговор
    Прост учиндолски чалгарин който се взима прекалено на сериозно и иска да се изживява като морален стожер на нацията !?! Прост народ - слаба държава !
  • 19 а ти не си от правилните

    8 1 Отговор
    Прави ми впечатление, че колкото пъти надвиснат облаци над Бойко и излиза този, започва да брои и да нарежда партия - обърнали ли сте внимание?

    Това е проста психология... спокойно, не сте сами, имате надежда, чакайте ме - идвам...

    Стой си там Славчо, нямаме нужда от месии, имаме нужда от правилните хора ;)
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 впечатлен

    9 1 Отговор
    Много противен и вулгарен тип от тези, които благодарение на поръчителите си много си повярваха. С кого ли не се подиграва, на кого ли не намери недостатъци. Отдавна никак не се интересувам от вулгарното му шоу, нито от грозните му мутрафонски чалгаджийски песни. Поради многото пари, които натрупа, взе да се изживява като политик. Препитва политици, прави референдуми, гледа страшно като на снимката, събира около себе си свой личен слугинаж, който се надпреварва да плюе ту този, ту онзи политик, но никога не представители на столетницата, а той доволен, доволен, направо ще колабира от доволство. Понякога злобота и подигравките му се обръщат срещу него, да не споменавам конкретни случаи! Гаден тип!
  • 22 Има има

    0 1 Отговор
    Ето ви клип Серго и местан. https://www.slavishow.com/местан-и-станишев-за-субсидиите-и-коле/

    Коментиран от #23

  • 23 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Има има":

    Добре, приема се... Това е накакво невероятно рядко явление.

    Коментиран от #28

  • 24 Raptor

    2 0 Отговор
    Ще ги избираме с SMS-и, 2лв!
  • 25 hatar 007

    6 1 Отговор
    слави е наи големият манеполатор на българите разговарях с хора от бенда никои не го обича казват че е много злобен и долен а и оная му работа не му ставала

    Коментиран от #27

  • 26 Дедо ви

    2 1 Отговор
    НЯМА по-големи "чалгари" от амортизираните и втръснали ни политици. Дори гологлавия е по-добър от тях. Макар, че и той е поредната измама...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Има има

    0 1 Отговор

    До коментар #23 от "гост":

    Ето ти, още едно невероятно рядко явление https://www.slavishow.com/tag/скеч-корнелия-нинова/
    ПП. От шоуто гледам само актьорите и на кратко, не си прав!!!
  • 29 любопитна

    0 0 Отговор
    А някой от старите полит-цици ще се кандидатира ли?
  • 30 Приятел

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Стоил":

    Естествено ,че този е следващия Бареков.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове