Last news in Fakti

8 Февруари, 2018 15:52 9 454 27

Свада между шофьорка и таксиджия разбуни духовете в социалните мрежи (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • свада-
  • шофьорка-
  • таксиджия

Поредна агресия на пътя разбуни духовете в социалните мрежи. Шофьорка качи видео и снимки от инцидент, който по думите й е станал заради таксиджия. Тя разказва, че, докато шофирала на столичния бул. „Цариградско шосе”, била засечена от въпросното такси, което се опитало да я избута от пътя, пише Блиц.

„Таксиджията долетя от някъде зад мен и удряйки автомобила ми от лявата страна, се опита да ме избута от пътя. За съжаление аз нямаше къде да избягам, защото карах в дясната лента, а до мен има тротоар и хора на него. И така се бутахме с опрени автомобили един в друг продължение на 100 метра. След това той ме изпревари и спря пред мен и слезе да се разправи в ръкопашен бой с мен”, разказва жената във фейсбук профила си.

Самият таксиджия обаче също се намеси и каза, че не в него е вината за инцидента. По думите му шофьорката е карала с бясна скорост и го е засякла два пъти. Той добави, че неговата клиентка също ще го подкрепи и ще потвърди думите му, а същевременно могат да се видят и камерите на булеварда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русенец

    100 10 Отговор
    КАТ да въведе задължително видеорегистратори на всеки автомобил, които да се признават за доказателство в съда !

    Коментиран от #22, #24

  • 2 Густо майна

    56 10 Отговор
    Не е за вярване , те в София са толкова добри шофьори че направо не мога да повярвам . Сигурно е някаква шега
  • 3 Белчо

    61 14 Отговор
    Язе баце, кво разбрах. Мацката карала със 150км , а той я настигнал, и я наказал!
    Въпрос - със колко е карал бакшиша?
    За правилен отговор , давам 5 (пет) лева!
  • 4 smeh

    68 0 Отговор
    Дайте предисторията, застигнала го е на Цариградско? Имало е къси-дълги да й се разкара таксито от пътя ? После го е задминала от дясно и той я е засякъл ? Само предполагам, ама е близо до акъла...
  • 5 смок

    34 3 Отговор
    Нещо не схванах: Тя карала със 150 и го засякла 2 пъти?
  • 6 Бакшиши

    43 3 Отговор
    Имам такъв въпрос - как се случва това, че двете коли са опрени в продължение на 100 м. броня в броня? Логично е една застрашена персона, която става свидетел на изблъскването на собствения й автомобил от страна на агресивен таксиджия, да намали незабавно и даже да спре! Никакво спиране няма!

    Самият таксиджия явно действително е блъскал другия автомобил, щом сега приема за нормално да си плати сам щетите по колата. Основното обаче е що за балкански манталитет има по шофьорите у нас, че чак ще се изблъскат от пътя заради някакво засичане? Ако бе станала катастрофа с няколко загинали и ударени пешеходци?
  • 7 onq s konq

    21 9 Отговор
    Тя е карала със 150...според него обаче.Самият термин "засичане" предполага внезапно преминаване в лентата на друго МПС,което е принудено да намали рязко за да не последва контакт.Ако в случая таксито се движи примерно със 80-90 км/ч а ТЯ-със 150,просто ще мине като вихър/дори и да навлезе в неговата лента за движение ПРЕД НЕГО/ и изобщо няма да се налага таксито да намялява скоростта си.
  • 8 333

    39 5 Отговор
    Тази май си е за бой!?
  • 9 яжмиху

    47 6 Отговор
    Тая е проститутка. Познавам я.
  • 10 Гост

    35 4 Отговор
    Овцата си го е търсила
  • 11 Гост

    29 4 Отговор
    Бой на пачата. Тя е виновна. Да си я заключи мъжа и в харема и да не излиза повече като ще прави проблеми.
  • 12 Vulpes

    35 0 Отговор
    За видео регистратори в колите незнам,но задължително трябва да има в такситата (в САЩ е така,с две камери една за купето и една за пътя)тогава съм сигурен,че и таксиджиите ще бъдат по спокойно за живота си.
  • 13 DADA

    29 4 Отговор
    Значи щом си карала в дясната лента , а до теб е имало тротоар , означава , че си била в БУС лентата , която е само за автобуси . Тоест кой е направил повече нарушения ?
  • 14 Митю

    20 4 Отговор
    На Цариградско само старите автобуси карат под 90
  • 15 Я изкарай Гано

    19 1 Отговор
    Чакам развръзка по случая. Ще ми се да се намесят "Господари на ефира", то друг работа не може да свърши.
  • 16 някой

    34 1 Отговор
    Бакшиш + кифла = голяма простотия.
  • 17 Въпроса е

    24 1 Отговор
    Кой е по -тъп ,бакшиша или кифлата с говорния дефект предполагам от тунигованите джуки ?
  • 18 Руслан Мъйнов го е казал

    16 1 Отговор
    Тъпа овца :)
  • 19 20 лв.от Илиенци

    12 0 Отговор
    Язе си носа мачете у багажника като аргумент за подобни казуси....
  • 20 hienata

    23 3 Отговор
    Не съм сигурен кой е повече за бой.По принцип най-долните ,саможиви, имбецилни,физически и морално нечистоплътни човекоподобни които познавам са бакшишите,но млада жена в скъпа кола (кифла) в 90% от случаите е нагла,комплексирана маймуна. Жалко, че не се е намерил някой "нормален" да ги опердаши и двамата.
  • 21 бял

    11 1 Отговор
    Е ,в този случай свинята е за бой,така че първо и се взима телефончето да не звъни на МЕЧО и след това яде шамарите,не щото ме е страх от мечо ,ама много ме болят китките от спорта,та да бия и двамата
  • 22 Тодор

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Русенец":

    Ами видеорегистратори не искаш ли да монтират на всеки на далаверата му,че да се отчита,кога прави секс и с кого!?!
  • 23 Мартин

    7 0 Отговор
    Ако караш в дясната лента на цариградско и до теб има тротоар, то ти караш в бус лентата. Историята на "дамата" не се връзва много, как така 100м някой ще те изтласква от пътя, а ти ще си пердашиш напред - спри, ускори, отстъпи в страни, отвърни на удара. Вариантите са много, а тя твърди, че не е правила нищо в продължение на 100м, по всичко личи че това е долна лъжа.
    Защо никой от тях не е викнал полиция, при това на цариградско - те патрулират 1000 полицая там, някой ще долети на 2-та минута. Явно и 2-та са се чувставали малко или много виновни.
    Другото което ми прави впечатление, че начина на писане на тази женичка - очевидно не си изкарва прехраната с мисловна дейност, а колата която кара струва цифра пари.
    На мен лично ми е писнало от нагли кифли и бакшиши, представителите на този профил хора с опасни на пътя, а до колкото скоростта - всеки знае че ако караш с ограничението на цариградско почват да те изпреварват от всякъде, плюс лошите погледи и откровенните псувни. Трябва да се преосмислят ограниченията на пътищата, за да може да се действа по прецизно, все пак сме 2018 и ладички почти не останаха, машините са други вече, няма нужда да се самозаблуждаваме с ограничения от 80км/ч на дву и трилентови булеварди.
  • 24 Темида

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Русенец":

    Ама ние и съд ли имаме?!?!!? Идиоти..........докато не разберем, че безнаказаноста е основния проблем в държавата така ще е.........

    Идиота каза ПИРИН ПИРИН ПИРИН 20 000 човека протест
    Пред съда - тишина няма хора на протест.
  • 25 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    КАТ и Н.В. Застрахователят ще ги оправят. И ако те не могат - вЕрвайте ми, имаме "съдебна система", при това "независима " !!
    Ако си караш кротко ,мирно и тихо с 85-90 км/ч, и си си осигурил дистанция от преднодвижещия се от 100-150 метра, и рязко / с висока скорост и "мръсна газ" / те изпревари някой "голям" шофьор - погледни регистрационния номер ! 90 % от случаите там се мъдрят буквите : С, СО или ТХ,понякога и СН. Давайте им "път" и се пазете - много са добри !!
    Още " по-добри" са онези ,на които буквите не са важни, но цифрите са повтарящи се, еднакви- всичките или по двойки. Те са или с власт, или с пари ! И с "таксиджиите" се случват "екшъни", ама рядко - все пак това им е работата и с това си "вадят хляба " !!
    Видеорегистраторът е хубаво и полезно нещо, ама точно като такова, скоро няма да ни се случи !!!!! Поне в близко бъдеще........
  • 26 Vasik Atanasova

    0 1 Отговор
    този е нещастник тръгнал да се прави на жена
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове