8 Февруари, 2018 20:06 2 098 28

Каракачанов: Радева не е шофирала колата на НСО, МВР изяснява кой е карал

  • десислава радева-
  • гонка-
  • полиция

Десислава Радева не е шофирала колата, която е била спряна за проверка от полицейски патрул. Това каза в предаването „Лице в лице” вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Той поясни, че полицаите не са забелязали лампите на автомобила на НСО, които може и да не са били включени. Тъй като това е голяма кола със затъмнени стъкла и това става вечерно време, са тръгнали след тях. При всеки случай, когато мине кола с тъмни стъкла и не е със специален режим на движение, тя се проверява, поясни Каракачанов.

По думите му после всичко се е изяснило, когато са видели, че това е кола на НСО и в нея се вози първата дама Десислава Радева.

Днес е трябвало да има среща между МВР и НСО, за да се изясни казусът, за да няма подобни недоразумения.

По повод множество запитвания от медии, пресцентърът на МВР уточнява, че в хода на полицейска операция, в района на НДК снощи е извършена проверка на автомобил на НСО, обслужвал охранявано лице.

Директорът на СДВР старши комисар Ивайло Иванов е разпоредил проверка, която да изясни всички обстоятелства по случая.

Според изнесена от медии информация, патрулки на столично РУ преследвали кола на НСО на Десислава Радева, защото автомобилът не се подчинил на стоп палка.

От пресслужбата на президента Румен Радев потвърдиха пред Блиц, че знаят за случая и в момента извършват проверка, за да уточнят обстоятелствата около него.

"Назначена е проверка, за да се разбере действително дали е имало такъв инцидент и кой е участвал в него", разкриха от президенството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 dandilion

    9 0 Отговор
    Някой нещо да е разбрал?
  • 2 семи проф

    7 0 Отговор
    МВР може ли да спира коли на НСО
  • 3 Антикомунист

    5 10 Отговор
    Генерал Президентшата не е била сама на задната седалка????:):):)
  • 4 Антикомунист

    2 8 Отговор
    Черния Мерцедес сам се е шофирал с изкуствен интелект!:):)А Генерал Радева е спала на задната седалка!:):):)
  • 5 Антикомунист

    4 7 Отговор
    Генерал Радева шофирала ли е или са я Извозили тайно по нейно съгласие?:):):)
  • 6 Антикомунист

    3 3 Отговор
    Свърши Антифриза и изпитвам апстиненция сега!
  • 7 Антикомунист

    5 12 Отговор
    Генерал Радева е агент на КГБ!Съсипа му Семейството-смъртен грях!Съсипа му кариерата на Генерал от НАТО!А сега го съсипа Мъжкото му Достойнство и Чест!
  • 8 Антикомунист

    4 13 Отговор
    Това беззаконие на Генерал Радева преля чашата на Селянията и Простотията!
  • 9 Антикомунист

    2 10 Отговор
    Социалната роля на Генерал Радева е Мутреса в Черен Мерцедес и надупила Чалга!:):):)
  • 10 Антикомунист

    9 9 Отговор
    Не е работа на Военния Министър да бъде Адвокат и Очевидец на погазването на Закона от Генерал Радева!:):):)
  • 11 Наблюдател

    7 5 Отговор
    Напоследък войводата с ушанка и ватенка се изявява като говорителка на МВР. Да му даде бат'Бойко и вътрешно министерство пък белким се кротне.
  • 12 Антикомунист

    2 4 Отговор
    Военния Министър обяви Война на Вътрешния Министър заради КГБ!:)
  • 13 Гостенин

    1 0 Отговор
    Само една дума "ТЕРИТОРИЯ"
  • 14 onq s konq

    5 3 Отговор
    Никога не ми е хрумвало да вярвам за нещо на ПОЛИТИЦИ-ПАТРИОТИ,а Каракачанов е точно такъв.Той им е бил под ръка на телевизионерите-него питат...и той им отговаря.Което обаче нито е негова работа коментира,нито пък знае нещо със сигурност,защото НИТО МВР,НИТО НСО ЩЕ СЕДНАТ ДА ГО УВЕДОМЯВАТ.Лично за мен ситуацията е тази,че РАДЕВА Е УПРАВЛЯВАЛА .Полицаите са забелязали колата отдалеко,ВИДЯЛИ СА НОМЕРА ЧЕ Е НА НСО,НО НЕ СА ВИДЯЛИ ВКЛЮЧЕНИ ОБОЗНАЧИТЕЛНИ ЛАМПИ.Вероятно са потърсили радиовръзка с "колегата" си в колата за и да му кажат да си вкл сигналните светлини като бърза толкова или поне да ги поздрави с премигване на фаровете като не се отзовава на стоп-палката.Следва...реакция никаква.И как да има,след като РАДЕВА НИТО ЗНАЕ КАК СЕ ВКЛЮЧВА РАДИОСТАНЦИЯТА,НИТО ПЪК СИНЯТА ЛАМПА!Пък и що ли да се занимава с "глупости",след като има кой да оправи нещата...

    Коментиран от #20

  • 15 Антикомунист

    2 5 Отговор
    Мълчи Гузния и Виновния!Дори комунистката Шарапова призна за Закононарушението си,за да опази Съвестта си!А тук имаме Цинизъм!От Светския Закон можеш да избягаш,но от Божия няма спасение!!!!!!!!!!!!!!!!!!Каквото подвел,това ще Жънеш!!!!!!!!
  • 16 Антикомунист

    4 4 Отговор
    Защо Генерал Радева Мълчи?Нали е ПР специалист на Генерала?Нека обясни,Защо Го Унижава с Мълчание??????
  • 17 Антикомунист

    1 4 Отговор
    Прическите и Роклите ли са ПР,или Честта на Генерала????????????
  • 18 Антикомунист

    2 4 Отговор
    Когато един Мъж не може да овладее страстите на една женица,се стига неминуемо до Личната му Трагедия на Жертва!!!!!!!!
  • 19 Антикомунист

    1 4 Отговор
    Ако Президентът Генерал на България иска да излезе с Чест и Достойнство от тази жалка и фрапантна ситуация,трябва да се Разведе!Импийчмънт на тази Радева!Нека намери нова Любов или да си върне Жената и Децата,които му усигоряват Безсмъртие във Вечността!Тази Радева само Му взима,а другата Му дава!!!!!
  • 20 кире

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    "РАДЕВА НИТО ЗНАЕ КАК СЕ ВКЛЮЧВА РАДИОСТАНЦИЯТА,НИТО ПЪК СИНЯТА ЛАМПА!"
    Това е точно в десетката, ако е бил шофьор на НСО щеше да си палне ламБите , нямаше да се стигне до преследване и полицейски заграждения по околовръстното.

    Коментиран от #25

  • 21 Антикомунист

    3 3 Отговор
    Нещата са много по-дълбоко от една синя лампа! Лампата светна и нещата ще стават по-зле!Вервайте ми!!!!!!
  • 22 Антикомунист

    1 4 Отговор
    Дипломатите са наясно със случая и това ще се отрази на външнополитическия имидж негативно за България!Такъв Гаф,Европа не е виждала и няма да подмине просто така!!!??!
  • 23 Антикомунист

    1 5 Отговор
    Франсоа Фийон беше сигурен Президент на Франция преди Скандала с жена му и 500 000евро платени от французите за нищо!!!!!!!Отклонете поканата към Путин,иначе ще затънете повече Генерале!!!!!!!!!!!Другия вариант е още по-голяма международна изолация за Президента!!!!!!!!
  • 24 Антикомунист

    2 4 Отговор
    Изолирания Президент е лесна мишена!Сваленият Пилот,също!!!!!!!
  • 25 onq s konq

    2 2 Отговор

    До коментар #20 от "кире":

    Кире...не ми прави намеци за "ламПа" и "ламБа",защото в речника пише че И ДВЕТЕ СА ПРАВИЛНИ!Хващал съм се на бас по тоя случай...и съм го губил.
  • 26 Мими

    4 0 Отговор
    Дрън-дрън, нещо да разбрахте от писаниците? Дали Радева сама си кара колата или не? Няма и да разберете.
  • 27 незнайко

    1 0 Отговор
    Голяма работа и голям проблем стана това спиране ! Полицията е затова, да си върши работата !!! Това, че била кола на НСО, като не е по работа, значи е обикновен участник в движението !!! Трябва да ги похвалят тези полицаи, че си вършат работата !!!
  • 28 Гост

    0 0 Отговор
    Ако е шофирал човек от НСО няма как да се стигне до гонка. Истината е че тя е карала. Сега се чудят как да замажат нещата. С тези си изказвания Каракачанов потъва бавно но сигурно.
    Дай на простака власт и му гледай сеира отнася се и за двамата..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове