11 Февруари, 2018 15:17, обновена 11 Февруари, 2018 15:35 16 350 20

Тодор Гребенаров подава оставка от националната полиция

  • тодор гребенаров-
  • оставка

Старши комисарят се чувствал омерзен и огорчен от политическите игри с името му

Старши комисар Тодор Гребенаров, заместник-директор на главна дирекция „Национална полиция“ (ГДНП), ще подаде оставка, научи ФАКТИ.БГ, а новината бе потвърдена от негови близки.

Гребенаров е споделил, че смята за безкрайно унизителна за един български офицер ситуацията, в която е бил поставен не по своя воля.

Повече от седмица след оставката на бившия директор на Националната служба за охрана /НСО/ ген-лейтенант Ангел Антонов името на Гребенаров бе спрягано от медиите като сигурен негов приемник на поста. Това обаче не се случи, а за нов, макар и временно назначен директор, бе поставен полковник Росен Тодоров.

Старши комисарят се чувствал омерзен и огорчен от политическите игри с името му, споделиха близки до Гребенаров.

В този момент за него най-важно било да съхрани професионалната си чест и достойнство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 скобар

    24 22 Отговор
    И после кандидат президент то така става тук

    Коментиран от #2

  • 2 PPP

    52 5 Отговор

    До коментар #1 от "скобар":

    Този човек не е като тях той няма да стане
  • 3 тошо

    67 9 Отговор
    Най после един читав човек да посмее да каже че му е писнало.

    Коментиран от #7

  • 4 Гостенин

    27 12 Отговор
    Да,обеща ли с ти кацата ,а после няма каца с мед.
  • 5 ГОСТ

    30 15 Отговор
    каква оставка?
    хората деца убиват не си подават оставка
    тоз най мъж ли се извъди?
  • 6 Франс

    23 3 Отговор
    Не му трябва лозе на баир и да го ползват за хигиенни нужди хора които нямат доблест.
  • 7 Я изкарай Гано

    17 16 Отговор

    До коментар #3 от "тошо":

    А защо му е ПИСНАЛО сега, като не са му предложили наследствена служба ли? Щом не му се служи - прав му път в резерва, трябва ли да хленчи като ощипана?! Все ще се намери професионалист за поста му. Който му крива шапката - и обиден??!? И един тип сайтове "гърмят" да ги защитават, жертви били... В живота е така, ако в системата на МВР не е - има печелещи, губещи и гледащи отстрани.
  • 8 Goost

    19 6 Отговор
    Тъй като комисарят се чувствал омерзен и огорчен от политическите игри с името му, а името му било спрягано от медиите като сигурен приемник на поста директор на НСО защо тогава не съди медиите?
  • 9 радев

    5 6 Отговор
    офицер!!!
  • 10 Вярващ Путинист

    7 13 Отговор
    Ура другари ура
    Хич не ме интересува за някакъв в часовниковия механизъм че подал оставка....аз трябва да тръгвам на хадж в Москва и да обикалям мазволея на Ленин в кръг и да измоля нещо за здраве на комунистите и русофилите помагачи в БГ да успеят да дръпнат страната към руската орбита.
    Ура Ура
  • 11 Боцмана

    11 9 Отговор
    Явно си държи на честа човека !
  • 12 мнение

    14 1 Отговор
    Все пак защитавайки професионалната си чест и достойнство, не трябва да се превръщаш в дезертьор! Нали в момента патриотизмът в България е издигнат в култ. Друг е въпросът кой как тълкува това понятие. За мен да прикриваш и защитаваш криминални престъпници, да ги обявяваш за неуловими, защото така е по-лесно, да подценяваш престъпленията и да принуждаваш хората да свикват с всичко това, не е патриотизъм.

    Коментиран от #13

  • 13 гост

    11 4 Отговор

    До коментар #12 от "мнение":

    Прав си ПРИЯТЕЛЮ !!!! ТОЯ Нещастник се усети и гледа да ИЗБЯГА . Е как циганина си губи паспорта и с неговата снимка и данни се намира някой талибан да стане българин ???? Ама престъпниците тук не ги ЛОВЯТ АКО СИ ПЛАТЯТ !!!!! ПИЯТ СИ КАФЕТАТА И РЕВАТ ЗА ПАРИ !!!!!
  • 14 роб на влаЗта

    18 2 Отговор
    Едва ли някой в МВР го знае какво е правил до сега та да липсва на някого .Кърлежи има достатъчно....
  • 15 капитана

    28 1 Отговор
    Нещо не мога да схвана какви офицери, какво звания, какви полковници и генерали в полицията. Нали е девоенизираха и званията отдавна са отпаднали. Поне 10 г. и повече От системата се махнах тогава (преди 11 г.) и имах звание капитан. Направиха ме главен разследващ полицай и ми махнаха званието. Назначиха калинки, защото девоенизацията послужи да се внедрят хора в системата, които не са минали по стълбицата на професионалното развитие, а направо с парашут ги спуснаха. Кадърните кадри или напуснаха или ги махнаха. Само ще спомена, че двама от подчинените ми станаха началници за няколко месеца само. Пуснаха връзките, платиха където трябва и се издигнаха. Та така де и за същото става на въпрос в случая вероятно. Назначават калинки и ги спускат с парашут. после защо сме нямали полиция. Не се чудете изобщо. В системата шуро-баджанащината в момента е на най-високо ниво. А ако си симпатизант на ГЕРБ ти е гарантирано издигането 100%! Има и много кадърни колеги, но повярвайте ми калинките не им дават да си вършат работата, ако не е в интерес на силните на деня. Толкова много престъпления се прикриват и не се разследват, че просто ви е бедна фантазията...
  • 16 Инсп Дюдю

    9 0 Отговор
    Който е работил в и с полицията знае много добре, че това е гнездо на оси. Там няма място за достойни хора.
  • 17 ЩИЕ

    6 1 Отговор
    По добре човек с чест да системата, отколкото да угодничи и раболетничи на политически парашутисти, и мазохистки началници.
  • 18 jft

    6 2 Отговор
    По-добре оставка, отколкото "самоубийство" или "инфаркт"
  • 19 Валери

    1 3 Отговор
    Аз съм работил с него и мога да ви кажа че е много свестен и съвестен човек!
  • 20 Насо

    2 0 Отговор
    Дано това, което казва този човечец е така. Само да не се окаже, че и той отива посланик някъде или отива да работи за чужда фирма. Такъв имаше преди седмица май.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове