28 Февруари, 2018 11:44 4 998 70

ЧЕЗ иска по-скъп ток от 1 юли

  • чез-
  • ток-
  • скъп

Ценовото заявление за утвърждаване на цени за достъп до и пренос през електроразпределителната мрежа ще бъде изготвено в съответствие

ЧЕЗ внася в КЕВР искане за промяна на цените на тока от 1 юли 2018 г.

„ЧЕЗ Разпределение България" АД обявява своето намерение да внесе не по-късно от 31 март 2018 г. в Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) заявление за промяна на цени на услугата „разпределение на електрическа енергия" за първата ценова година от петия регулаторен период, считано от 01.07.2018 г. Това съобщиха от пресцентъра на електроразпределителното дружество.

В заявлението ще бъдат отразени реално достигнатото ниво на технологичния разход за 2017 г. в размер на 10,35%, реалните разходи за балансиране, както и планираните брутни инвестиции за целия пети регулаторен период в размер над 278 млн. лв.

с изискванията на Закона за енергетиката, Наредба № 1 от 14 март 2017 г. за регулиране на цените на електрическа енергия и Правилата за търговия с електрическа енергия. С изготвеното предложение, Дружеството цели да осигури сигурност на снабдяването и качествена услуга на своите клиенти, намаляване на технологичните разходи и осигуряване на необходимите средства за развитие и разширяване на мрежата, се посочва в съобщението.

За първата ценова година Дружеството очаква да пренесе през разпределителната си мрежа над 9 385 737 МВтч електрическа енергия до крайни клиенти. Съгласно приетия подход за регулиране на електроразпределителните дружества в Наредба № 1 и чл. 31, т. 2 от Закона за енергетиката, в началото на регулаторния период „ЧЕЗ Разпределение България" АД ще заяви за признаване присъщите оперативни разходи за осъществяване на лицензионната дейност за ценовия период юли 2018 - юни 2019 г., както и разумна пазарно определена възвращаемост.

В заявлението си „ЧЕЗ Разпределение България" АД ще отрази реално достигнатото ниво на технологичния разход за 2017 г. в размер на 10,35%, реалните разходи за балансиране, както и планираните брутни инвестиции за целия пети регулаторен период в размер над 278 млн. лв. В случай че до изтичане на срока за подаване на заявлението, настъпят изменения в нормативната уредба или изискванията на КЕВР, същите ще бъдат отразени от Дружеството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бесният язовец на оня с коня

    92 13 Отговор
    ахахаха, стана тя каквато стана!!! Р.Овч. го каза, ама кой да слуша. Едно си знаят 80-те процента от избирателите- комунист, та комунист!!! Сега комунистите ли ви вдигнат тока, а??? ахахаха

    Коментиран от #3, #24

  • 2 удри по материала

    106 5 Отговор
    Започна се!
    Току що купиха ЕРП-то и веднага започнаха с вдигане на цените. Разликата от преди е, че КЕВР е техен, ДАНС е техен, правителството е тяхно, НАП е техен, НАШИ са само сметките за тока!
    Беше повече от ясно, какво са ни замислили шефовете на Гинчето.
    Софиянци ще протестират ли сега или ще продължат да спят непробудно?
    Ще ги подкрепи цялата страна! Следващите, които ще вдигат цените по примера на ЧЕЗ са останалите два МОНОПОЛИСТА.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Държавата на приматите

    23 2 Отговор
    Супер -а -а -ай!!!!!
  • 5 бесният язовец на оня с коня

    42 4 Отговор

    До коментар #2 от "удри по материала":

    Да ти кажа, човече, не се хаби да подкрепяш 80-те процента. Цялата околия е гербарска. Да си плащат гяволъка сега- трети мандат хахаха

    Коментиран от #8, #54

  • 6 бесният язовец на оня с коня

    30 3 Отговор

    До коментар #3 от "удри по материала":

    ахахаха, явно и ти си от 80-те процента. А боко къде е??? Той не знае, не зависи от него!!! Ами щом не зависи- значи е слаб премиер хахаха
  • 7 българин

    21 2 Отговор
    Тия "гадове" искат да свалят Бойко. Бързо да ги купуваме!
  • 8 удри по материала

    48 0 Отговор

    До коментар #5 от "бесният язовец на оня с коня":

    Трябва да се подкрепяме, ХОРАТА без политически пристрастия, защото всички "политици" пърдят в едно гърне, всички гравитират около една Мафия, БКП.
    Не си мисли, че другите са по различни, но хората сме едни и същи ЖЕРТВИ на прехода, за това трябва да се обеденим и стига с това селско мислене, стига сме се ДЕЛИЛИ!
    Само заедно може да си защитим интереса, иначе ще ни порят, като скумрии. Трябва да се изправим срещи диктатурата или да имигрираме.
    Те точно на това разчитат, да се делим и да сме слаби.
    Изедниците са САМО ЕДНИ, как се казва партията им ми е все тая, това не е важно.

    Коментиран от #13

  • 9 Bahti

    25 1 Отговор
    Опа Гинка style, или по скоро е Тикво или! Нямам идея...
  • 10 Тост

    10 8 Отговор
    Брех че интересна статия..... И колко удобна.... :)
  • 11 Българин

    57 4 Отговор
    03.03.2018,събота,14часа,площад народно събрание,
    Да изметем боклука!!!
    Които ще дойде да даде по един +

    Коментиран от #17

  • 12 Колю

    28 1 Отговор
    Що ривете сега ? Когато продадоха на ТИМ североизтока не ривахти. Да не са го купили с джобни или не е с Руска пара ? Североизтока не беше " стратегически и с Национално значение " То там няма народ ,нали ? Сега кога опря до София и ревнахте. Ма нищо , ще Ви подкрепим защото знаем какво е тормоз и рекет от монополист. Знаем как ни крадат със смитките и нищо не можеш да направиш. Закон бе- да се жалваш за нещо на този дето те краде . Или ,хайде реално да видим как ще се прихвърлите към друг доставчик- примерно комшийския . Да ,ама друг път.
  • 13 бесният язовец на оня с коня

    10 2 Отговор

    До коментар #8 от "удри по материала":

    Няма как, човече, хора без политически пристрастия е едно, хора с пристарстия към бб е друго!!! Кажи ми колко пъти плащаме всички за извънредните му избори!!! сега пак такава кошница си плете!!! Няма как да подкрепям бойковисти, а именно- хора, които си искат наследника на Тато, хора, които за 30 години не осъзнаха коя партия фактически е социалистическа и вредна!!!

    Коментиран от #15

  • 14 удри по материала

    41 0 Отговор
    Сега трябва да се протестира, има конкретна цел и конретни искания, по примера на румънците.
    Да протестираме срещу корупцията на всички нива, беззаконието, срещу мутрите, срещу ДС-тата, срещу измамите и лъжите, срещу кражбите, срещу липсата на реформи, срещу бандитите, срещу насилието, срещу бездействието и безсилието на полицията, срещу корумпираната съдебна система и подкупните магистрати, срещу цялата фалшива и гнила действителност, наречена България.
  • 15 удри по материала

    36 0 Отговор

    До коментар #13 от "бесният язовец на оня с коня":

    Абе, има заблудени хора, но на повечето вече им е ясно, че партията е само една, пък и вече не става на въпрос за политика, става на въпос за оцеляване, за екзистенциалния минимум. Въпросът е или ТЕ или НИЕ, така ли ще си стоим само да ни оглозгват постоянно или ще бягаме в чужбина да се скитаме "немили недраги". Тия хора показаха, че нямат съвест, нямат ценности, нямат отговорност, нямат наяждане, ще ни притискат до стената, докато не пукнем от глад и мизерия.
    Оставете тая скапана политика, тя е измислена, за да ни разделя, мисля, че имаме много повече общи неща отколкото някаква политика, всички сме БЪЛГАРИ и искаме да останем и да живеем в България, както и искаме бъдеще за децата ни!
    Те крадат и бъдещето на нашите деца, обричат ги на имиграция, докога ще бягаме?

    Коментиран от #56

  • 16 Кевърчо

    25 0 Отговор
    Сега онази мижатурка от КЕВР няма ли да излезе с изявление?!
  • 17 Bahti

    8 15 Отговор

    До коментар #11 от "Българин":

    Нима не Разбрахте, че с протест НИЩО НЕ СТАВА?

    Коментиран от #20

  • 18 ОХТ

    3 0 Отговор
    Някой знае ли какво се крие зад творческият псевдоним - "Дългият инкасатор". Проверете и после пак му вярвайте!

    Коментиран от #22

  • 19 Коментар

    14 0 Отговор
    ДКЕВР.САМО СМЕЙТЕ ДА КЛЕКНЕТЕ🤗

    Коментиран от #23

  • 20 удри по материала

    24 0 Отговор

    До коментар #17 от "Bahti":

    С мирни протести няма да стане, то е ясно.
    Винаги може да им прекъснете захранването!!!!!!!!

    Коментиран от #32

  • 21 протестър

    16 0 Отговор
    https://frognews.bg/novini/balgarskite-slujbi-prospali-ginka-chez-taka-bilo-naredeno.html
    Българските служби не са проспали Гинка и ЧЕЗ, така е било наредено

    Коментиран от #28

  • 22 бесният язовец на оня с коня

    10 1 Отговор

    До коментар #18 от "ОХТ":

    ахахаха, Дългият инкасатор ли ти вдига тока??? Еми значи премиерчето ти е от техните, щом позволява това да се случи, т.е. премиерчето ти е властта- на него се кланят всички институции, капиш???

    Коментиран от #26

  • 23 удри по материала

    20 0 Отговор

    До коментар #19 от "Коментар":

    Те не само са клекнали, ами са се хванали и за палците.
    Това няма да е първото увеличение, ще има второ, трето, докато не излезем на улиците.
    Пробват, колко е прага на търпимост.
  • 24 386

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "бесният язовец на оня с коня":

    Изчакай малко да видиш кой стои зад Гинка

    Коментиран от #29, #30

  • 25 юрист

    19 1 Отговор
    Като потребител на обществена услуга от чез и като бг. адвокат, аз пък искам ВСИЧКИ АВТЕНТИЧНИ ДОГОВОРИ за продажбата на чез + писмен документ, удостоверяващ вписване/ невписване на особен залог в Регистъра на особените залози за всички БЪДЕЩИ вземания на чез от 3 ти лица, които служат за удовлетворяване на кредиторите на чез! Дайте ми тези документи и всичко веднага ще лъсне! Но няма да ми ги дадете, нали- защото НЕ ИСКАТЕ да се знае дали данъкоплатците- клиенти на чез де юре и де факто ще поемем ЧУЖДИТЕ задължения на новото подставено лице на собственика на чез!

    Коментиран от #49

  • 26 удри по материала

    18 1 Отговор

    До коментар #22 от "бесният язовец на оня с коня":

    Общо взето нещата са разделени по следния начин - БСП държи всички далавери с производството на ток, а сега Герб заема позиции в ел. разпределението.
    Така са си разделили бизнеса и са подсигурили постоянни приходи в джобовете си.
    За това ти казвам, стига с тая ТЪПА политика, политиката е за нас, ПАРИТЕ СА ЗА ТЯХ!
    Всички сме потърпевши и може да разчитаме само на собствени сили!
    Спрете да се дървите за глупости и политики, това вече е смешно и глупаво. 30 години минаха и пак приказвате същите тъпотии, а през това време някои хора станаха милиардери, от ВАШИТЕ пари.
  • 27 висок

    9 1 Отговор
    Любимото ми: Тока ще стане 3 лв. преди бензина!
  • 28 селянин

    18 0 Отговор

    До коментар #21 от "протестър":

    Гинка от 20 год.познава Теменужка,а тя от 2014 е все при Боко,и се прат на вода ненапита..
  • 29 удри по материала

    23 0 Отговор

    До коментар #24 от "386":

    Ето кой стои:
    Инерком е спечелила през 2017 г обществени поръчки за около 8 милиона лева в община Пазарджик, информацията я има в Търговксия регистър и е публична, всеки може да я види!
    Кой дава поръчките? Общината! Кой е кмет на Пазарджик? Кмета е избран с подкрепата на ДПС и одобрението на Герб, има информация в нета, как са се разбрали по време на изборите. Зад кмета, който е приказно богат, незнайно как със заплата 2 бона на месец, се спряга, че стои модела КОЙ, а зад Герб всички знаем, кой стои. Значи зад Инерком стоят Герб и ДПС и съответните им креатури!
    Провери регистъра, там се вижда, от къде Гинчето е кльопала последната година! Потърсете информацията, ЦИФРИТЕ НЕ ЛЪЖАТ!
  • 30 бесният язовец на оня с коня

    20 0 Отговор

    До коментар #24 от "386":

    Който и да стои зад това, едно е ясно като бял ден- ТАКАВА СДЕЛКА НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ БЕЗ ЗНАНИЕТО И ПОДКРЕПАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!

    Коментиран от #34, #60

  • 31 Протест

    21 0 Отговор
    Протест в събота!!!

    Коментиран от #52

  • 32 Bahti

    15 0 Отговор

    До коментар #20 от "удри по материала":

    Бъркаш. При положение 500 хил държавни служители и семействата им гласуват под строй за тиквата. Да не говорим за мингяните. Демократична Диктатура в 3та национална Катастрофа, но без народ... Сега ако пак се спомене бсп, ще се посмея.
  • 33 удри по материала

    4 0 Отговор
    Ето кой стои:
    https://contracts.bivol.bg/?q=201657531
  • 34 удри по материала

    12 0 Отговор

    До коментар #30 от "бесният язовец на оня с коня":

    Ей ти линка отдолу!
    Поръчките без кмета няма как да бъдат дадени. Не ми се тръси пак информация за избора на кмет, но може да потърсиш.
    Зад него застава ДПС с одобрението на Герб, има инфо.
    Логиката е желязна, парите винаги оставят следи и никога не лъжат!
    В момента, ако всеки има малко мозък и достъп до интернет може да намери информация за всеки всичко, което му трябва, отминаха онези времена, когато чакахме да ни кажат, кой и какво, всеки има глава на раменете и мозък.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 вече

    14 0 Отговор
    Правителството се клати с този гаф!
  • 37 вижся

    6 0 Отговор
    Айде бе, това не го очаквах..
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Цар Вул

    13 0 Отговор
    До "юрист"Според тебе "Кой ще поеме дълговете на ЧЕЗ"?Ами много ясно кой!Защо задаваш глупави въпроси!Много ясно,че дядо Йоцо отДолно Нанагорнище!Тази Минка с п...а от "сланинка"да "духа супата"!Едно време подписах договор с Електроразпределение Г.Оряховица за мелницата ми в с.С.Но го подписах с протокол за разногласие-Мотив:Не се плаща ДДС за несвършена услуга!Бяха кавги три дни и три нощи и накрая клекнаха и се съгласиха от 90000 абоната само аз да плащам едномесечно след представяне на фактура!Сега е друго време!ВЪЛЧО!На мошеници,крадци,престъпници и всякаква друга гад!От това оттърване е само АК 47!До стената и като Чаушеско!!!!Долу "мафията"!Да живее революцията!След това каним Орбан за министър председател и до там.....!Президента си ни е добър!Или президентска република или Орбан!Това е решението,друго НЯМА!!!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Bahti

    5 0 Отговор
    Враг е не това, което виждаш. А това, което прави следствието от видяното.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Е.. те си майката

    16 0 Отговор
    Нема такава държава......
  • 45 Вуте

    14 0 Отговор
    Тока го купиха...водата я купиха... Ама никой не се сеща за въздуха!Как така никой още не го е купил та да му плащаме?Може и да е мръсен ама за без пари може ли???Гинка купи тока а Минка защо още дреме та не купи въздуха?Срамота!
  • 46 The TRAPPER

    16 0 Отговор
    Да Ви припомня ли как протестираха Гърците ? - С ОГЪН , КАМЪНИ , И БУХАЛКИ!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #47

  • 47 Дедо Йоцо

    7 0 Отговор

    До коментар #46 от "The TRAPPER":

    Е да ама в Гърция!Тука кой да излезе?Оня с коня и прословутото му "беенве" ли?
  • 48 Бесен

    4 1 Отговор
    Сега.само аз ли си задавам въпроса.Защо тази новинка излиза точно сега.при положиние.че страната започна да се тресе.мислете.мислете а не всички в един хор.Боко.Гинка и Стринка.мислете по дяволите.
  • 49 в подкрепа на юриста

    6 1 Отговор

    До коментар #25 от "юрист":

    Публикувано във факти.бг: Дайте ми тези документи и всичко веднага ще лъсне! Но няма да ми ги дадете, нали- защото НЕ ИСКАТЕ да се знае дали данъкоплатците- клиенти на чез де юре и де факто ще поемем ЧУЖДИТЕ задължения на новото подставено лице на собственика на чез! "
    Прекрасна реч г-жо юрист,но защо тука?Сега е момента да се организирате ВИЕ които според Вас сте върхът на хранителната верига,чрез мощни протести подковани с правно изпипани мотиви да изметем СВОЛОЧТА.Знам знам...срещу началниците не се скача:(((
  • 50 гларус кръстоносец

    13 0 Отговор
    Толкова ли изглеждаме глупави българите, г-н премиер?! На всички ни е ясно, че схемата със закупуването на ЧЕЗ чрез Гинка от Цеко, Цветелинка , Левон и Вас е измислена преди завеждането на иска на ЧЕЗ срещу България. Трябваше и нещо за Доган, чрез Пеевски, за да си трае и да не вдига пашпалига. Като министър председател сте наясно, че България е с висящо дело и ще бъде осъдена от ЧЕЗ за стотици милиони евро , а защитата и по тези международни дела зависи от действията или бездействията на вашия кабинет и вашето министерство на правосъдието . Елементарно е, че новия собственик на ЕРП- то унаследява претенциите на стария срещу България. И вижте как лъсва простата схема, с която недооценихте интелекта на българите. Чрез Цеко ,Ивайло ,Левон и подчинената ви държавна банка купувате ЧЕЗ с достатъчно висока оферта, за да спечели Гинка от Пазарджик. После Гинка осъжда България, вече като собственик, и държавата България (данъкоплатците) и изплащат присъдената претенция в размер на стотици милиони евро според пресата.
    http://www.mediapool.bg/isk-za-stotitsi-milioni-evro-zavede-chez-sreshtu-bulgaria-news251563.html
    Така цялата заплатена от Вас цена, чрез Гинка, за покупка на ЕРП -то ще е 320 млн. минус многомилионното обезщетение, присъдено на Гинкиния ЧЕЗ, сиреч на ВАС- схемаджиите. Ако обобщим: Искате с чужда пита да правите майчин помен или по- достоверно казано с парите на данъкоплатците да си купите ЕРП.
  • 51 гларус кръстоносец

    7 0 Отговор
    Та нека сделката за покупката един път мине през регулаторните органи, назначени от Вас, пък тогава предполагам ще „уредите“ и изгубването на делото пред международния арбитраж, ако не е „пробито“ още с предизвикалите го некомпетентни действия на изпълнителната власт и същите тези органи -ДКЕВР. Това е простата истина. А тази далавера как пасва на Цеко Минев и Левон Харпанцумян , направо им лепне като ръкавица. После Гинка пропуска плащанията и банките изкарват ЕРП- то за продан и го чакате с парите Ви от офшорките. Дали ще се случи, обаче зависи от нас гласоподавателите и ако го допуснем значи професор Иво Христов е мнооооого прав с неговите 80% дебилно население.
  • 52 пръцльо

    12 0 Отговор

    До коментар #31 от "Протест":

    "Румъния отказа да заспи' срещнах някъде такова заглавие ,ще ми се и тук да е така . Напълно съм съгласен с теб , разходът за електричество е едно от най-големите в едно домакинство , ако позволим да се случи от там всичко тръгва нагоре , цените на продукти и услуги също ще се увеличат , а от там следва изнемогване на домакинството , ако е тричленно то не биха си помислили за второ дете , ако са двама млади те през спокойно ще напуснат държавата и те така едно просто увеличение ще доведе до по глобални (катастрофални) за страната проблеми .
  • 53 Прост

    5 0 Отговор
    Айде сега да видим има ли гербери дето плащат тока си на ЧЕЗ, или пък са на партийна субсидия :)
  • 54 Борис

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "бесният язовец на оня с коня":

    И тоя мандат няма да го изкарат ,както са я поткарали.

    Коментиран от #67

  • 55 Иванов

    1 4 Отговор
    Ако определени кръгове използват отново ЧЕЗ за атака срещу Борисов, то е важно Борисов да посочи и техните имена! Например кръг "Капитал" на Прокопиев сред тях ли е?
  • 56 Борис

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "удри по материала":

    Е те това се опитвам да обясня от много време , на хората дето се дърлят във полза на паплачта в парламента.
  • 57 eti.pw

    6 0 Отговор
    протестираме удобно задклавиатурно културно, но навън не ни се ще да ревем срещу властимащите :) 'що? студенко ли ви е? обезсърчени сте? не ви пука понеже си вземате добра заплатка? в чужбина пра'ите кинти? прекалено сте стари? в студа най-добре се правят кражбите :) поредната кражба сътвориха и народа си спи на топличко понеже навън е студ и никой няма да излезе на стачка... лятото сме на почивка, а и за ток плащаме по-малко и пак не излизаме на митинг ... инак ревем яко в нета ... тук в нета сме силни, да!

    Коментиран от #62

  • 58 ЩЕС

    0 2 Отговор
    сделка още няма ама искаме увеличение...като малък пишех по-добри съчинения ...айде малко по сериозно
  • 59 Гошо от Обеля

    1 5 Отговор
    Някой се опитва определено да повтори ОНАЗИ зима, но няма да му мине номерът! Толкова очебиййно кампанийно е всичко с едни и същи нарочени лица, на които простолюдието скача като изритано в з*****а, че просто е смешно малко...

    Коментиран от #61

  • 60 чъц

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "бесният язовец на оня с коня":

    идея си нямаш колко си прав-параграф 22
    ако е знаел що си е траел ...ако не е знаел какъв премиер е тогава????
  • 61 Борис

    4 0 Отговор

    До коментар #59 от "Гошо от Обеля":

    Продажбата на чез на г-жата от Пазарджишко, част от кампанията ли е? Или ще защитаваме Бойко въпреки безобразията сътворени от него или с негово одобрение?
  • 62 гиги

    9 0 Отговор

    До коментар #57 от "eti.pw":

    и срещу едните протестирахме и срещу другите-фаида нема...бой треба тука и бесилки....ама навремето им повярвахте на всички да няма лов на вещици и резултата е на лице
  • 63 протестър

    3 0 Отговор
    Съпругът на Върбакова Славчо точил БТК преди 2000 г. Той е извършвал измами с телефонни карти и е бил разследван.
    https://frognews.bg/novini/frogoko-saprugat-ginka-varbakova-tochil-btk.html
  • 64 протестър

    3 0 Отговор
    Борисов гони сделка с Тръмп, за да спасява Цацаров и Пеевски
    https://bultimes.com/Борисов-гони-сделка-с-Тръмп-за-да-спася/
  • 65 Радо

    3 1 Отговор
    Чърчил е казал още навремето човекът, че тази държава трябва да стане картофена нива...що се мъчим толкова време не мога да разбера?...колко трябва да е прост един човек, за да гласува три пъти за едни и същи катили/мутри и престъпници!
  • 66 ток

    1 0 Отговор
    И аз искам да купя ЧЕЗ за 2 гроша
  • 67 Валери

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "Борис":

    Защо да го карат? Като финализират "сделката" с ЧЕЗ спокойно могат да си бият камшика в пенсия. Обраха КТБ, Изтеглиха де що има кредити за милиарди, разделиха си БТК и куп знайни незнайни други далавери, еврофондове и т.н. Тепърва еврофондовете спират, Нефтохима е на руснаците, мините на американците. Реално остана само АЕЦ-а ама те него го крадат по-лесно, чрез ЕРП-тата и ДЕКВР вместо да си правят труда да го откраднат официално. Повече мандати не му трябват на Боко кошницата е оплетена. Тепърва ще става по-зле и затова няма да е модерно да си бат Боко и да се правиш на спасител. Ще докарат някой простичък дето да си го клатушкат лесно, примерно като кака Гинка дето знае за оШФорките всичко. Това е пътя.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Гинка

    2 0 Отговор
    Гинка требе да плаща комисионни
  • 70 ГОСТ

    2 0 Отговор
    ЧЕЗ или Гинка?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове