Last news in Fakti

23 Май, 2018 09:04 3 421 12

Фаталната Люба подала сигнала за кървавия спор в Кючука

  • люба алексова-
  • командос-
  • пловдив-
  • полицай

Приятелят й Ангел Желязков е в ареста

Полицайката Люба Алексова сама е подала сигнала за кръвопролитието в Кючук Париж, при което бе убит нейния колега Добромир Лазаров, научи TrafficNews.bg. 44-годишният полицай бе намушкан при скандал на ул. "Болград". След сигнала до 112, на място е пристигнала линейка, която е откарала Лазаров в болница. Ударът в сърцето е бил фатален и той е издъхнал в шокова зала. За убийството е арестуван приятелят на Алексова - военнослужещият Ангел Желязков /32/. В основата на скандала е самата Алексова, която в различни периоди от време е имала връзка с двамата мъже.

Жената работи от година като разследващ полицай в районното в Карлово.

С колежката си Лазаров се запознал в подбалканския град. По неофициални данни преди известно време тя се разделила с приятеля си и имала връзка с Лазаров. След това обаче жената отново се върнала при Желязков.

Скандалът е избухнал пред блока на Ангел. Желязков се прибирал заедно с Алексова с беемвето си. Тя била зад волана на колата. Лазаров ги чакал пред блока. Двамата си разменили обидни реплики и словесната свада прераснала във физически сблъсък. Лазаров бил намушкан на няколко места с нож. Той е издъхнал от раните си по-късно в болницата.

Ангел Желязков е служител на 68-ма бригада. С постановление на Военна прокуратура той е задържан за 72 часа и срещу него е образувано досъдебно производство по чл. 116 ал. 1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 впечатлен

    18 0 Отговор
    Леле каква полицейска драма! Ами я да направите един филм. Любов, страдание, намушкване и още нещо. Красота! Разследваща полицайка, любовница на двама мъже - полицай и военен. Е как да не уважаваш българската полиция и армия. Ами че те там като разгонени животни! Вместо да гледат работата си, въртят любов! В нормалните държави любовните връзки между колеги в тези институции са забранени. Ако има дори подозрение, веднага те уволняват. Защото вече не ставаш! Вниманието ти е ангажирано с други неща. Напоследък все повече излизат наяве отвратителни истории за низост, нехайство, гледане на задълженията през пръсти и така нататък. Как да вярваш в българските институции? За корупцията да не говорим, тя е навсякъде.
  • 2 стефчо

    14 1 Отговор
    чиста БГ порнодрама!
  • 3 Martin

    15 0 Отговор
    А тя ще си хване трети...

    Коментиран от #4

  • 4 Дарко

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "Martin":

    Ти кво си мислиш, че вече не го е направила ли? Тая явно си е ковра
  • 5 гост

    9 1 Отговор
    Военомилиционерски любовни триъгълници. Ха ха ха. Терсене е само, че единия участни е дал фира по време на любовната игра.
  • 6 Бесен Язовец

    3 0 Отговор
    Е, гаси ръждясълия знак, даже в нашето бедно село няма такива окаяни пътни знаци.
  • 7 Гост

    10 2 Отговор
    Тази жена е боклук заслужава тя да излежи присъдата за убийството

    Коментиран от #8

  • 8 юрист

    1 6 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Това ли предписва коранът ти?:) Май забравяш, че си в България, и не си прочел този абзац от статията “...Публикувано във факти.бг: В основата на скандала е самата Алексова, която В РАЗЛИЧНИ ПЕРИОДИ ОТ ВРЕМЕ е имала връзка с двамата мъже....“ Само радикално мюсли може да твърди, че една жена заслужава убийство, защото като НЕСЕМЕЙНА жена е имала В РАЗЛИЧНИ периода от време двама различни мъже за приятели/ любовници. А после крещиш като луд, че не искаш да ти се засяга мюсюлманската религия и мноого, ама мнооого се обиждаш, когато ти се подчертае , че България е СВЕТСКА, а не шериатска държава, а?:)

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    Имаш грешка въобще не съм мюсюлманин.просто такова е моето виждане на нещата.
  • 10 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "юрист":

    И също така не съм сигурен че връзката и с двамата не е продължила през цялото време
  • 11 незнайко

    3 0 Отговор
    Тази накрая на клипа направо си беше пияна !!!
  • 12 Appear

    6 0 Отговор
    Да изминеш 70 километра с намерението да нападнеш някой... Да се спотайваш в тъмното и да чакаш младите хора да се приберат с ясното намерение да им развалиш вечерта, като пребиеш конкурента си... Да си по- голям с 13 години и да се надяваш, че може да се конкурираш с по- млад и красив мъж от теб(явно и с по- големи топки). Да имаш бивша жена, любовница и да искаш жената на друг... Да си мислиш, че като си полицай и можеш да малтретираш хората и да заграбваш всичко, което видиш... Да нападнеш човек, който служи в специалните сили, отделил 12 години от живота си да се учи да убива хора и да си мислиш, че ще си тръгнеш жив и здрав... Е на това аз му казвам да си тъпа и безочлива мутра с лошо изготвена стратегия за живота...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове