27 Май, 2018 06:29 5 058 45

На море у нас или в чужбина?

  • почивка-
  • море-
  • отпуск

По традиция в края на май всички вече започваме да мислим за море и ако още не сме решили къде да почиваме, търсим информация какви ще бъдат цените. У нас или в чужбина ще е по-евтино? Какви ще са условията по нашите плажове в сравнение със съседните в Гърция и Турция?

Екип на Нова тв отиде в курорта „Слънчев бряг”, за да провери дойдоха ли първите туристи там, спря ли строителството и как хотелите и заведенията ще спазват изискванията за шума.

Все още няма много туристи в курорта, тъй като активният сезон започва след 24 май. По-голямата част от хотелите се подготвят, една малка част от тях имат минимална заетост от 10-15%. С всеки изминал ден обаче потокът от туристи се увеличава.

През май почиващите все още може да се възползват от намаления с повече от 20% в сравнение с цените през юли и август.

Цените в „Слънчев бряг” започват от 35 лева за нощувка на човек и могат да стигнат до 200 лева в зависимост от настаняването. В Равда пък цените започват от 30 лева нагоре.

„България става все по-популярна като дестинация. Има голям интерес от страна на туристи от Европа. Очакванията са за 200 000 души повече в сравнение с миналата година. Наблюдава се отлив на руски туристи”, коментира Константин Занков от Института за анализи и оценки в туризма.

„Българите вече пътуват много по-често през годината, за по-кратък период. В този смисъл те избират да почиват и в България, и в чужбина. Гърция определено е лидер на пазара, следвана от Турция”, поясни Занков.

Очакванията са за добър летен сезон, макар и с по-малко руски туристи у нас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антон

    19 22 Отговор
    Малко сравявате домати с картофи.
    Цялата ни ивица - Слънчев бряг и Св.Влас са едни от топ курортите ни. Редно е да ги сравните с топ курортите на Гърция примерно и тогава ще разберете колко е скъпо в гръцко.
    Също така е редно като сравнявате спокойствието и ужким ниските цени в масовите гръцки курорти, да ги приравните към българските такива - примерно мичурин,ахтопол, царевец или селата до 20-30 км от черноморския бряг. Защото гръцките села по които ходите са същите и като селските райони по черноморието ни.
    Да сега ще ми изтъкнете прясната риба, така е. Там имат предимство заради моретата, нашето море е ошетено от към риба. Въпреки че и по нашето море иамвече достатъчно местемцс предлагащи прясна риба

    Коментиран от #2

  • 2 и кое те

    30 9 Отговор

    До коментар #1 от "Антон":

    кара да наричаш курортите ни топ курорти ?? значи първо виж какво предлагат топ курортите в гърция и тогава виж дали въобще имаме подобни курорти на мутроморието ни за да ги сравняваш по цени . това което при нас е топ при гърците сигурно е 3-та категория....като категорията на туристическата услуга е комплексна и не е само по някакви си звезди които нашите хотели получават като подарък от сертифициращият орган

    Коментиран от #6

  • 3 Асен

    31 6 Отговор
    Йониско море в Гърция. Егнатия Одос и Иония Одос. Вързо, ефтино, качествено, малки, големи острови, чисто море, западен въздух, нощен живот, добри хора, слънце до 21:30.

    Коментиран от #10

  • 4 Амтон 1

    19 9 Отговор
    Ами основната разлика е хигиената ! Тука тя е въпрос на звезди /даже не винаги / , а в чужбина и обществените тоалетни са по-чисти от тези в хотел 4звезди тука .
    В БГ има цвла индустрия да произвежда много нискокачествена храна за туризма !
    Ядем само палмово масло под различна консистенция и цвят !
    Къде си Рагин , къде си !
    На много малко места си струва парите тук !
    Идете в Турция в 5 + ултра и пак ще говорим за качество , храна , плаж и т.н ! Само дето вдигнаха цените , а уж имаше криза и отлив на руснаци !
    Номер едно са!!!!!!
  • 5 Антон 1

    27 5 Отговор
    Да добавя ! Има ред ! Няма дрифтове , хира по ресторанти с охрана и “ти знаеш ли кои съм “!:)::):)
    Тоест няма тъпи английски наркомани , немски общи работници , български “ мутри “ и пияни руснаци ! Всичката измет е тука !
    Ако само знаете каква е репутацията на нашата полиция според всички изброени по-горе категории ! Хората си знаят , тука е разграфен двор !
  • 6 Антон

    9 15 Отговор

    До коментар #2 от "и кое те":

    Да топ курорти са , колкото и да не ви харесва, да не могат да се сранявст с топ дестинации по сейшели.
    Но и тайона не е сейшели.
    Кое ме кара да ги наричам топ - отиди на китен или приморско и после се върни на влас. Тогава ще разбереш защо са топ. И спокойно мога да заява че луксозните места по слънчев бряг и влас с нищо не отстъпват на тези в гърция - и като обслужване, и като качество на храна и нощувки, и като клиентела. И няма тълпи пяни уптреки. Ама струва пари, и пак е по-евтино от аналогично място в гръцко. Ама ходете къдетожси искате ваша работа.
    Но пак ви казвам като ми говорите за гърция - сравнявайте селата по които ходите с нашите села. Така би било най-справедливо.

    Коментиран от #8, #11

  • 7 Антон 1

    27 6 Отговор
    С това чисто море , няколко години наред определени хора станаха милионери да продават Лопедиум :):)::))
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Амтон 1

    12 9 Отговор
    Ма 02.06 ще водя децата в Порт Авентура и няколко дни в Барселона ! Цената е като на Елените ! Изживявянето обаче ........+++++!!
    Ходил съм вече и затова сравнявам ! Иначе хотелите четери звезди не са много хубави , обаче е чисто и храната качествена !
    Затова 5+ улъра в Турция ! Къс полет , хубав плаж , хубава храна и сервиз , топло време и уважение за парите които харчиш !

    Коментиран от #17

  • 10 гост

    16 5 Отговор

    До коментар #3 от "Асен":

    Страхотни места, ама страхотни!!! От горе, от островите Керкира, Пакси, Лефкада, Кефалония, Итаки, Закинтос, имената на гръцки, и много други малки островчета до Етолия, ама не само те, и по сушата, по крайбрежието, Сивота, Парга, Превеза, чак до долу на Пилос и Каламата. Страхотни прекрасни места. Биват!!! И на истина добри хора, като нас, много блиски са ни културите. Чувстваш се като у дома.
  • 11 АБСОЛЮТНО

    22 3 Отговор

    До коментар #6 от "Антон":

    СИ ПРАВ...ХУБАВО СИ НАЩЕТО ЧЕРНОМОРИЕ..
    И ПЛАЖОВЕТЕ И ЗАВЕДЕНИЯТА И ХОТЕЛИТЕ НИ СА НА НИВО....
    АМА ,,МАТРИЯЛА "Е КОФТИ..И ТАМ Е ПРОБЛЕМА...А НЕ ,ЧЕ В ГЪРЦИЯ ,ТУРЦИЯ ИСПАНИЯ И ПРОЧЕЕ Е ПО -ХУБАВО И ПО-ЕВТИНО...
    ЩОТО ГАНЬО КАТО ОТИДЕ В ЧУЖБИНА НА МОРЕ ОТДАЛЕЧ СИ ЛИЧИ ПО ЧАЛГАТА ОТ РАДИОТО ..ПО КРЯСЪЦИТЕ ПО ДЕЦАТА И ПО МРЪСОТИЯТА КОЯТО ОСТАВЯ СЛЕД СЕБЕ СИ..
    АМА ТАМ ИМА ПРАВИЛА И ЗАКОНИ КОИТО СЕ СПАЗВАТ И СОЛЕНИ ГЛОБИ АКО СЕ НАРУШАВАТ. И НАШЕНЕЦА СЕ ОСЛУШВА КАТО МИШКА В ТРИЦИ И ГИ СПАЗВА...
    ТАКА ,ЧЕ ОТ НАС САМИТЕ СИ ЗАВИСИ ДА СИ ОПРАВИМ ДЕРЕДЖЕТО,А НЕ ВЕЧНО ДА МЪРМОРИМ И СЕ ОПЛАКВАМЕ ОТ ВСИЧКО...

    Коментиран от #13, #14

  • 12 Антон 1

    7 0 Отговор
    Хаиде всички на Слънчакааааа ! Най -доброто от два свята! Защо ми изтрихте коментара за Хелена ?
    Това едно от малкото хубави места в БГ !
  • 13 Абсолютно

    10 4 Отговор

    До коментар #11 от "АБСОЛЮТНО":

    не си ходил по местата за които пишеш !
    Лекувай си разстройството по нашето Ченоморие , яж боклуци и гледай стаята ти да не е на първия етаж , че после много липси !
    А тая година очакваме персонал само ромчета с уникална хигиена и добър български !

    На тая територия само тарикати !
    Има пет шест месата , ама като ти кажа цената за двама възрастни с две деца и ще ти прималее ! Веднага си представяш , къде си ходил в чужбина и за колко пари .
  • 14 Амтон 1

    9 3 Отговор

    До коментар #11 от "АБСОЛЮТНО":

    По - хубаво е !
    Само който не е ходил по хубави места в чужбина говори така !
    Много по -хубаво е ! Не се подиграват с парите ти !
    Хубаво и луксозно са две различни неща !
    Почивката е нещо много различно от “лукс “, разбран по български !
    Тука всичко е извратено . От бакшиша на летището до сервитьора и алчния собственик на хотела .
  • 15 SAAB

    1 7 Отговор
    Предпочитам Турция ......за да усета ,как посрещат чужденците у нас :)
  • 16 Антон

    12 3 Отговор
    Не ви казвам че навън е кофти. Казвам ви че тук си е достатъчно хубаво и много места с нищо не отстъпват на дестинациите, за които ми говорите дори ги превъзхождаме чисто климатично.
    Но ви казвам че не сравнявате аналогични места. И от там се получават разликите.
  • 17 Гост

    5 4 Отговор

    До коментар #9 от "Амтон 1":

    Само да те допълня, че да изпиташ пълно удовлетворение от почивка в Турция се ходи с кола! Просто защото има много какво да се види - да си "отвързан" да щъкаш навсякъде! Или просто, за да шофираш с кеф и "лиги да ти потекат от пътища"! Наистина от околните ни морски държави там кефа е най-голям, наистина!

    Коментиран от #22

  • 18 ГосТ

    2 6 Отговор
    Аз пък ще ходя на Izo, ще си купя и читава лодка със suzuki 8hp, да мога наистина да го разгледам,а не да се пека като скумрия на един и същ плаж и после да разпраам к'во било. Като разгледах снимки ми се видя прекрасно, а като включим и островите изобщо няма сми да се ходи на Okinawa, малко далечко е,а Izo на 3 часа път ;)

    Коментиран от #29

  • 19 mediator37

    10 9 Отговор
    Слънцето, морето, пясъкът и там и тук са еднакви. Дето е казал Константин-Кирил Философ: "Нима слънцето не грее еднакво за всички!".
    Сега обяснявам каква е разликата:
    -Паля колата (от Русе) и след 2:30 ч. съм вътре в морето на Кранево; след 3:30ч. на Харманите в Созопол, след 4:30 часа на Бутамята - Синеморец. Говоря вече съм във водата, не да ме чекират още, да ми бъркат в гъзът по летищата и да ми мажат пръстите с тампони на дълга клечка;
    - Нашата леглова база доказано и подпечатано е най-хубавата в цял свят. Най-луксозна и най-качествена, отговаряща на последния писък и крясък. Цените за настаняване са най-ниски.
    Гласувам твърдо "ЗА" нашето море.
    А пък каква уникална мизерия и мръсотия е на Хургада (Египет) и по хотелите и по плажовете им, нямам думи. Но имам снимки. А пък какво нагло искане на рушвет... Не ми я хвалете чужбината.

    Коментиран от #23, #24

  • 20 Ахаха

    14 5 Отговор
    В никой случай на море в БГ!!!!
  • 21 гост

    1 1 Отговор
    няма да има е.... учи! и пак ненаучен остава!
  • 22 Антон 1

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Ходихме един път до Кушадасъ с едно преспиване на Чанак кале ! Обаче съм с две деца и макар да е по-евтино и не се съобразяваш с чартъра / седем дни / , може да стоиш 10-12 дни , е много изморително !
    Освен това мисля , че е по-добре да пропусна една година ,ама да не правя компромиси . От пет до пет звезди в Турция има много разлика . Четери звезди въобще не стават . Най -добрите плажове на Анталия и т.н !:)
  • 23 Антон 1

    12 3 Отговор

    До коментар #19 от "mediator37":

    Какъв Египет ,какви пет лев !
    Какво качество в БГ ! Я хапни малко в пет звезди “Елените “ или на друг “инклузив “!
    Слънцето да , ама замърсителите по морето не са едни и същи ! Тука е пълен боклук всичко ! Има няколко хубави плажа и тях скоро няма да ги има !

    Коментиран от #27

  • 24 Ееееее

    8 4 Отговор

    До коментар #19 от "mediator37":

    По тая логика не ходи никъде по-далеч от 3-4 часа от мястото където живееш !:):):):)

    Така май-добре си създаваш престава за света и после може да коментираш на воля тука !:):):):)

    Коментиран от #38

  • 25 ТУРИСТ СЪМ МАКЛО АС

    7 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Цените в „Слънчев бряг” започват от 35 лева за нощувка на човек и могат да стигнат до 200 лева в зависимост от настаняването

    200 лева на човек е добре ! Като включим жената и 2 деца по на 13 и 15 години получаваме 200+200+100+100 (100 лева ако ги таксуват наполовина нали са деца) = 600 лева на ден :) 10 дена да стоим са 6000 лева .Включваме отделно 1500 лева допълнителни разходи ,като атракциони , близки екскурзий в околността ,ресторанчета (така де - няма само в хотела да ядем и стоим ) сувенири и др. + 200 лева транспортни разходи отиване и връщане до Слънчака иии теглим чертата ! ПОЛУЧАВАМЕ БЛИЗО 8000 ЛЕВА ЦЕНА НА ПОЧИВКАТА :) НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО !

    Коментиран от #26

  • 26 Амтон 1

    7 2 Отговор

    До коментар #25 от "ТУРИСТ СЪМ МАКЛО АС":

    Не е чак 8000 , ама не си заслужава и 6000 да е !
    С полет до Анталия , после 5+ ултра на Сиде или Белек = 2200 до 3000 евро за четиримата !
    Е ,има хотели за тая комбинация и за 10000 евро ,ама няма нужда !

    За 1850 евро за четиримата , 2014 година в Анталия бяхме в уникален хотел от веригата “Делфин “!
    Само да кажа ,че за обяд на плажа ни донесоха рибата за децата -обезкостена !
  • 27 Антон

    7 9 Отговор

    До коментар #23 от "Антон 1":

    Стига с този ол инклузив!
    Колко си платил за една седмица там.
    На хубавите места на влас и слънчев бряг една вечеря с качествена храна и добро обслужване за 4 човека /двама от които деца/ е от порядъка на 300-350 лв. без да се оливаш със скъпи вина. Това са ти сигурно 2-3 дни от цената на ол инклузива на които всички гладни кълват. Е как искаш да има сравнение. В гърция подобна вечеря ще отиде поне на 200 евро.
    Да не говорим че легловата ни база е от най-новите в целия регион.
    Качеството навсякъде по света струва пари ,без значение дали си България , Гърция , Турция или някъде другаде.
    Единствения недостатък на нашето море е че хотелиерите се ориентираха към най-неплатежоспособните чужди туристи, представители на най-ниското стъпало в обществото им, доволно на 100 грама водка менте на аванъа или мега олинклизи за 50 лв. на ден. ти за 50 лв. като отидеш в магазина да купиш продукти за готвене за семейстовото с малко мляко и сирене и 50 лв. заминават. А искаш за толкова пари цвл ден хапване и пийване на корем, качествана храна, възпитан персонал и взискателни клиенти.
    Абе вие луди ли сте или живеете в друго измерение

    Коментиран от #33

  • 28 Антон 1

    4 0 Отговор
    Ол омклизива е шир потреба в целия свят освен в Турция !
    Аз съм с две малко деца и ми е удобно . Тия работи по Влас с нашите порядки нямат нищо общо с истинска почивка ! Тука морето е мръсно , пиша го за четеъти път ! Храната е с недоказан произход и ме е прясна -100 % , освен на много скъпите места . Затова споменах Хелена !
    Ходил съм инв Италия, Испания 3 пъти , Гърция , Турция много пъти !
    Естествено че няма нужда от инклизив !
    В Италия например няма нищо общо снТурция / количество и т.н ,/ , ама и не е важно това ! Важното е че на закуска има пет неща ама качествени . Не се подиграват с тебе хората !
    И тоалетната чиста . За справка Сицилия 4 звезди - 4 човека - 3600 Лева !

    Коментиран от #34

  • 29 Продажници сме

    9 4 Отговор

    До коментар #18 от "ГосТ":

    Щом толкова ви харесва в чужбина ходете си там. Само да попитам, дали в Гърция хмалят курортите в Турция и плюят свойте. И обратното за Турция за Гръцките. Както а Италиянци да плюят свойте и възхваляват Френски и Испански и тн... Защото тук само това правиме. Ходил съм на почивка на достатъчно места по Европа и Балканите. И имам апартамент на нашето море. Тук плажовете са ни страхотни с фин пясък и приятно солено море

    Коментиран от #30, #31, #41

  • 30 Не сме

    8 4 Отговор

    До коментар #29 от "Продажници сме":

    Иди за 200 лева на вечер с децат да ядеш само палмово масло по нашите хотели и после пак пиши
    Мене ме е боляла главата да го спечеля тия пари , няма да ги давам на свлскинтарикати които сменят олиото в края на сезона
    Ти се къпи в лайняната вода тука . Трубитв са на по 50-60 метра в морето ! Няма къде са паркираш инлегловата база не в изчислена за плажа
    Направо е Чочо Манчо снехте “:):):):

    Коментиран от #32

  • 31 Амтон 1

    4 2 Отговор

    До коментар #29 от "Продажници сме":

    Рука са най- меъзните плажове с най - пресръпните концесионери !
    И Слунчев бряг не е никакъв еталон , че по горе адаша сравнява вечери!
    Ти не знаеш кои кого ще гръмне и дали ще пресечеш пешеходната , вие ми сравнявате с ноемалния свят тая джунгла тука ! От Бургас до прехваления Влас лятото 2 часа ! Малоумщина !
  • 32 Точно за теб

    4 4 Отговор

    До коментар #30 от "Не сме":

    За такива като теб говоря. Така е, като не знаеш къде и кога да ходиш. И да знаеш, че има по-добра места за почивка от любимите ви Гърция и Турция и пак не са далече. Но по-добре да не знаеш

    Коментиран от #35

  • 33 Алооо

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Антон":

    Ти за тия пари като включил и другите работи , щото не вярвям само да вечеряте все пак има и нощувки и т.н на Влас ще отидеш на Сирените в Турция оли Риксос
  • 34 Антон

    7 5 Отговор

    До коментар #28 от "Антон 1":

    Това за мръсното ни море е малко мит, една лъжа повторена 100 пъти станала истина. Да имало е сезони когато някъде някой ганя е отворил крана и е кзхвърлил мръсотият в във водата....
    Морето ни е супер; пропускаме един много важен момент- по нашето черноморие няма големи промишлено производства които да разказват играта на водата, докато това не важи за другите околни дестинации. По повечето острови в гръцко къде мислите че отиват кафявата вода?
    А това за цвета на водата в нашето море, че била мътна и т.н., не е защото е мръсна, а поради чисто прородните особености на черно море, физико-химичнкя състав на водата и климатичния пояс в който се намираме.
    И нямам нищо общо нито с хотели, нито с туризъм, просто искам за парите които плащам да получа възможно най-добро.

    Коментиран от #37

  • 35 Ами

    4 2 Отговор

    До коментар #32 от "Точно за теб":

    Където и когато да ходиш , Черно море е все същите лайна ! От цяла Европа и от нашите уредени населени места по морето ! Всичко е изчислено по български :):):):
  • 36 Гого

    6 3 Отговор
    Нашето Черно море е вече пълен кенеф не бих отишъл повече там цените са почти еднакви с Гърция с тази разлика че навсякъде по нашето черноморие е мизерия и бетон.
  • 37 Антон 1

    3 0 Отговор

    До коментар #34 от "Антон":

    Само производството на цяла Европа !:)
  • 38 mediator37

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Ееееее":

    Ако съм от Хасково-Пловдив ще ходя на Тракийско море, особено ако поразширят пътя след Златоград- Термес. Обширни безкрайни и чисти гръцки плажове, със спокойно и безплатно паркиране до тях. Ама не съм. Цялата брегова морска ивица на България е 374км. вкл. с канарите, а прави сметка само на един остров Тасос гърците имат 109км. При 3200км.- Гърция и 5200км.- Италия срещу 374км- България, ясно е кой-кой е откъм простор и плажен комфорт.
    Но е хубаво да броим и пътя в пари и време. Ако на 5 дни активно плажуване два дни ми е в път, това прави 40% паразитно време. А аз паразитното време го свеждам до 4% с плажуване в България.

    Коментиран от #39

  • 39 Антон 1

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "mediator37":

    Значи проблема не в във времето което ти трябва по принцип , а това че ти почиваш 7 дена !
    Ние говорим за друго , а не кой с колко време разполага А почивка и съобразно това къде избира !:)
  • 40 Лопатата

    4 0 Отговор
    Колко удобно екипът на Нова е отишъл в Слънчев Бряг дни преди началото на сезона, за да не им се налага да прикриват факта, че и след 24-ти курортът е все още строителна площадка.
    Втората половина от статията е безсмислен пълнеж. Което доказва, че големите телевизии у нас са просто едни мащабни Фейсбук страници с видео материали и рекламни банери, контролирани от шепа олигарси.
  • 41 ГосТ

    2 5 Отговор

    До коментар #29 от "Продажници сме":

    Гърция не мога да я понасям. Не знам защо. Не съм ходил там,имам и нек'ви гръцки корени уж ма то от Солун са си български, нема и да отида. Е така,крака ми нема стъпи там,може и хубаво да е. Във Франция и Испания ще отида на море, но не и в Гърция. В България, си ходя на море на черно море. Все още са останали две три местенца. Другото е наистина кочина. Е така ще стане и с планината. Иначе Окинава си е Окинава :))),ще видим първо на по близкото Изо ще отида т'ва лято с лодката, пък другото лято може и на Окинава. Но като гледам снимки, и островите кат се обиколят..май няма сми да бия път със самолет. Въпреки, че са супер евтини. Скали,пещери,кристални води и лодка със suzuki 8hp...за к'во ми е да се разкарвам като простинАл кон ?

    Коментиран от #42

  • 42 ГосТ

    2 4 Отговор

    До коментар #41 от "ГосТ":

    п.п. и к'во ми ги хвалите тея малаки не знам. Същите са като нас. Мошеници и мишоци
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Петко

    3 0 Отговор
    У гръцко разбира се, що за въпрос.
  • 45 filo

    2 0 Отговор
    Предимството на Гърция е мнократно по дългата плажна ивица в сравнение с България, което означава по-спокойно плажуване и евентуално по-чиста вода, но почивката в Гърция излиза значително по-скъпа отколкото в България (поне двойно). Освен това през активния отпускарски сезон (юли и август) климатът в Гърция е значително по-неблагоприятен, тъй като е голяма жега и това е предимство на нашето море. Аз лично предпочитам да почивам в България, но всеки сам си преценява.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове