25 Май, 2018 10:59 25 919 32

Скоростта едва не убила Емилия, синът на Башур с опасност за живота

  • емилия-
  • катастрофа-
  • башур

19-годишният син на годеника й шофирал колата

Певицата Емилия има травма, но е без опасност за живота, по- скоро остава за наблюдение, съобщиха на пресконференция от болница "Света Анна".

"Единият мъж е настанен в Лицево-челюстна хирургия. Обработени са неговите травми и рани. В крайно тежко състояние е младият мъж. Той е в реанимация с тежка черепно-мозъчна травма, на апаратно дишане. Няма какво да се оперира. Прогнозата за него е по-скоро песимистична", заявиха от болницата.

"За да се докаже мозъчна смърт има алгоритъм, казвам, че момчето е с много тежка черепно-мозъчна травма, със сериозно увреждане на черепа и мозъка", обясниха още от здравното заведение.

Емилия и годеникът и скоро ще бъдат изписани, няма да има последици за здравето им.

Попфолкпевицата Емилия и годеникът и Жорж Башур са катастрофирали на 37-ми километър на магистрала "Тракия" в посока Пловдив.

В произшествието не е участвал друг автомобил, а причината за него е висока скорост. Колата им е навлязла от сух в мокър участък и се е получил аквапланинг.

Зад волана е бил синът на Башур, съобщава „Нова телевизия“. 19-годишният младеж е най-тежко пострадал и е с опасност за живота. Тримата са настанени в болница "Света Анна".

Пътниците са мъж и жена, съответно с гръдна травма и лицева травма и са хоспитализирани в Клиника по хирургия и Клиника по ЛЧХ, допълват официално от лечебното заведение.

Емилия официализира връзката си с Жорж през март тази година, след като стана ясно, че двамата дори са се сгодили. По неофициална информация, двамата се готвеха и за сватба през това лято.

Емилия имаше дългогодишна връзка с Коко Динев, но той така и не я отведе до олтара, макар че го дари със син и дъщеря.

През 2004 г. тя се венча за бизнесмена Красимир Георгиев, но бракът им издържа едва три години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Morgoth

    84 4 Отговор
    Така става, когато на 19 годишен неопитен шофьор се даде мощен автомобил, а този щом си е взел чалгаджийка надали е беден и надали колата е била евтина.
  • 2 Е добре

    46 8 Отговор
    Медията само констатира, няма шум,няма снимки, няма репортажи...нормално елита бере душа, нека обществото да бъде в неведение.
  • 3 копеле

    60 7 Отговор
    Е как ще дадете на 19 годишно келеме да кара бе, те да не са се плющяли на задната седалка

    Коментиран от #6

  • 4 Ivan

    26 8 Отговор
    Жорж не кара коли под 300кс, само мощни коли. Нормална S500 при него не е кола.

    Коментиран от #5

  • 5 антрашпиц

    44 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ivan":

    Все ми е тая какво бръсне за мощна кола.Сега малко ще полежи в болницата и ако има поне малко акъл ще си направи правилните изводи и заключеня.
  • 6 Резан

    45 6 Отговор

    До коментар #3 от "копеле":

    Сигурно е надувала на Башура масура .
  • 7 Viki

    34 3 Отговор
    Така става като се дава AUDI S8 на 19 годишен.
  • 8 гост3

    21 19 Отговор
    ЕЕЕЕ ЖАЛКО ,ЧЕ НЕ Е ПУКЯСАЛА.ТОГАВА ЩЯХ ДА НАПИША....ЕДНА К...ВА ПО-МАЛКО ...АМА УВИ !
  • 9 хахаха

    33 10 Отговор
    и сега трябва да сме опечалени ли? че някакъв мърльо на 19г. е станал зеленчук щото не може да кара? жалко дето не е взел и чалгаджийката с него за разсад. от друга страна хубавото е, че няма невинно пострадали.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ушето

    26 4 Отговор
    Чалга, турци ... не, не се радвам. Тъгувам, че трябваше да чакам десетки години да се започне.
  • 12 ИВАН

    17 4 Отговор
    Язък за готината кола !
  • 13 Суйо

    14 15 Отговор
    Ако автомобила е бил луксозен сегмент, както загатват повечето тук, и гумите са били каквито трябва. Явно скоростта е била мноого висока. Друг е въпроса, че на реална магистрала няма как да се получи аквапланинг - просто не се образуват ЛОКВИ!! Причината отново не е неопитен водач, а пънтана инфраструктура. Нещо недоказуемо за тази територия.
  • 14 Шаран БГ

    9 7 Отговор
    И аз взех да се питам /Суйо/ каква е тази автомагистрала,по която се образуват локви, че за колата да последва аквапланинг??
    Вероятно скоростта на автомобила е била много голяма. Навлизайки във влажен, хлъзгав участък , всяко малко по -рязко завъртане на волана, води до поднасяне на машината !
    Патил съм на планински път, със 50 км/ч, навлязох в гъста мокра мъгла и остър завой. Прахът направил асфалта кална пързалка. Няма време за спирачки, а стават и ненужни. При употребата им - по-лошо. При завъртане на волана за завоя , колата плавно се изнесе встрани. Изкриви се само малко мантинелата и......по-вече.десния калник !
    Впрочем ЗАКОНОВО МАКСИМАЛНАТА СКОРОСТ НА МАГИСТРАЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ НАМАЛИ НА 120 КМ/ Ч !!!!

    Коментиран от #15, #25

  • 15 Божо

    14 2 Отговор

    До коментар #14 от "Шаран БГ":

    И като я намалят на 120 км/ч, мислиш ли че това ще спре самоубийците, където карат с по 180-200 и надуват колкото издържат 8-маците и 12-ците под капака?
  • 16 Аз не разбрах

    7 0 Отговор
    Колата нали е премиум а са пострадали сериозно как така това не се случва с немски премиум не не не го вярвам.
  • 17 BEZ IME

    7 2 Отговор
    Колата всъщност е SUV мерцедес GLE , минавах вчера оттам и я видях на 30 метра в полето и точно идваха линейките , а сутринта разбрах , че е на Емилия. Този отгоре гледа и наказва , на никой не му се е разминало .
  • 18 Ivo

    3 1 Отговор
    Просто и е направена ЧЕРНА МАГИЯ от бившата жена на Башур!!!Много просто!!!Който не вярва в тия неща си е негова работа!!!
  • 19 Ivo

    3 2 Отговор
    Лично съм виждал Емилия при врачки и ходжи!!!!
  • 20 Маличка

    3 8 Отговор
    Еми не слушай тези дъртофелници. Скорошно оздравяване. А на всички злобари мога да кажа следното -Престанете да ни обаждане, ние сме честни и грижливи.Ако ни нямаше по заведенията щяхте да скучаете и си признайте най-накрая, че умирате за нашата музика. Ллл

    Коментиран от #22

  • 21 Маличка

    3 2 Отговор
    * обиждате .
  • 22 Лоренция

    2 10 Отговор

    До коментар #20 от "Маличка":

    Подкрепям напълно мнението на Маличка. Браво така се прави натърка носовете на всички дърЧичковци и долни тираджии!!! До всички фенове на поп-фолка: гледайте и слушайте най-новите ми проекти САМО по Hit mix channel и канала в youtube разбира си, благодаря ви, обичам ви безкрайно. ВАША ЛОРЕНЦИЯ!!!
  • 23 Истината

    7 2 Отговор
    Голяма грешка е да дадеш мощен автомобил на млад и неопитен водач. Заможните хора често купуват и предоставят такива на децата си. Фаталните инциденти след това са неизбежни.
  • 24 Гост

    2 1 Отговор
    Причините за катастрофата са няколко и са взаимно свързани.
    1-во - цялостното лошо състояние на пътищата ни, както някои хора казаха при една изрядна магистрала не се образуват локви.
    2-ро - неопитността на водача, ако водача беше по-опитен и не толкова убеден в собствените си супер сили, щеше да вземе под внимание факта че се движи на магистрала Тракия , а не на магистрала А1 между Хамбург и Хановер.
    3-то - високата скорост която като съвкупност с другите фактори се оказва и фатална.
    4-то - имайки предвид травмата най-вероятно водача е бил и без предпазен колан, иначе не виждам къде може да си удари главата.
  • 25 Суйо

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "Шаран БГ":

    Лошото е, че за "аквапланинга" ще си плащаме ТОЛЛ такса от догодина!
  • 26 Маличка

    1 0 Отговор
    Еми всичко ще е наред.Скоро те чакаме на нашите си участия.Специални поздрави на Жорето Башура **)
  • 27 Дарвин

    0 0 Отговор
    Естествен подбор....
  • 28 Хайхой

    1 1 Отговор
    Докато има диви селяни и прост народ ще има и чалгари простит*тки чалга певици

    Коментиран от #31

  • 29 бате Бино

    1 0 Отговор
    Стига тая висока скорост да е причина за всички катастрофи. Ако беше така , да не беше останал жив автомобилен състезател! Причината винаги е НЕУМЕНИЕТО да се шофира , без значение с каква скорост. Умеещият знае къде може и къде не може да кара бързо..
  • 30 гост

    0 0 Отговор
    Коко ,какво направи бе ,Коко заради една филия бе майна! Запали Казиното и нищо! сега и това! Кооооко???????????????
  • 31 Маличка

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "Хайхой":

    Я стига държиш се като тираджиа

    Коментиран от #32

  • 32 Маличка

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Маличка":

    *тираджия. Башур Оправяй се вечееееееее
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове