28 Май, 2018 10:09 42 967 38

Емилия се прости във „Фейсбук“ с доведения си син

  • емилия-
  • феди башур-
  • катастрофа-
  • тракия
Емилия се прости във „Фейсбук“ с доведения си син - 1

Емилия написа сърцераздирателен статус по повод смъртта на доведения й син - 19-годишния Феди Башур, който загина в тежка катастрофа на АМ Тракия.

Ето го и статусът на певицата без редакторска намеса:

"Отиде си едно прекрасно,възпитано,добро и с огромно сърце дете,което беше оценено и обичано от родителите си,от цялото си семейство,от приятелите си,от учителите си,от любовта на живота си - Деспина.

Отиде си едно прекрасно дете,което беше прието в най-престижния университет Boston university и имаше мечти за бъдещето си,но Господ реши друго...Няма отговор на въпроса: ЗАЩО?????????? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос.

Не са верни нещата,които се изписаха по медиите и нещата,които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано

попаднахме на аквапланинг,който предизвика тази тежка катастрофа....В Библията пише:”Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!” Казват, че ако Господ те обича,те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя,по който трябва да продължим...Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент,трудно е да продължиш в такъв момент,но трябва да го направиш заради всички останали,които обичаш и които те обичат - дължиш им го...и ние ще продължим...Федка,почивай в мир - ние ще продължим живота си,но не без теб...

Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!".

Стотици потребители изказаха съболезнования под статуса.

Както Блиц съобщи, в четвъртък следобед, Феди е управлявал колата на баща си на АМ Тракия. Вътре били Жорж Башур и годеницата му, певицата Емилия.

На 37-ия километър на магистралата Феди навлязъл от сух в мокър участък. Получилият се аквапланинг станал причина за трагедията на пътя. Емилия и Жорж са отърваха с леки травми и риск за живота им няма.

19-годишният младеж бе в крайно тежко състояние със сериозно увреждане на мозъка, а прогнозите на лекарите бяха песимистични. През уикенда той почина в болницата „Св. Анна“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българче

    98 1 Отговор
    На всеки може да се случи.
    Карайте внимателно, хора!!

    Коментиран от #6

  • 2 мнение

    66 2 Отговор
    Когато полицайте напишат акт на някочо, че е направил дори и лека катастрофа заради каране с несъобразена скорост имайте предвид точно случаите като този, защото сигурно по-малко от половината шофьори правят разлика между съобразена и позволена скорост. Всеки има нарушения от подобен вид за скоростта без да е направил катастрофа, ама когато такава стане и то с фатален край, тогава близките или шофьора почват да разсъждават за разликите в шофирането. Добрия шофьор е този, който съумява да предвиди подобни ситуации и да избегне произшествие. Пожелавам всеки да се пази като кара с внимание и умение, за да се намалят подобни случки, щото от политиците дето правят законите явно не можем да очакваме адекватни действия.

    Коментиран от #32

  • 3 Маличка

    25 3 Отговор
    Rip: RIP
  • 4 123

    25 14 Отговор
    Незнам ама като пусна техното,,,се мисля за шумахер..Хубаво, че нямам пари за мощна кола....
  • 5 Расулюлах

    32 18 Отговор
    Как защо ма?нали тебе та караха за поредната чалгарска вечер за да земех дебелия хонорар от пияните глупаци на селската чалгия
  • 6 Спазвайте ограниченията

    38 6 Отговор

    До коментар #1 от "българче":

    Така е , но не е карал с 110км/ч това го гарантирам!!

    Коментиран от #8

  • 7 Гост

    44 1 Отговор
    Къде е бил баща му в момента когато е шофирал малко бързичко?Ясно е,че на 19 г. няма откъде да има толкова опит,знание и умения.Мойте съболезнования.
  • 8 Емо

    20 5 Отговор

    До коментар #6 от "Спазвайте ограниченията":

    Абсолютно вярно! Ако е карал със 110 и се е получил аква планинг или е бил със зимни гуми, или са били някакви летни ментета, което силно ме съмнява.
  • 9 милиционер

    30 4 Отговор
    Жалко за момчето! Бог да прости! то е невинно в случая, грешката е в малкия му опит и недостатъчно разяснение от инструкторите и старшите шофьори в колата (ако изобщо и те знаят какво е аквапланинг и отт какво се получава)
    За многознайковците коментирали тук ще поясня че аквапланинг може да се получи и с 80 км/ч , всичко зависи от ширината на гумите, дълбочината на каналите им, тежестта на автомобила, дълбочината на слоя вода върху който попадаме и разбира се скоростта. С гуми 245 и износени наполовина канали вероятността да се получи аквапланинг е много по-голяма отколкото с гуми 195 и същото състояние на каналите при еднакво тегло и скорост на автомобила. Така че "състезателите" да знаят че широките гуми в дъжд са противопоказни.

    Коментиран от #10, #14, #33

  • 10 Карал е доста по бързо

    33 2 Отговор

    До коментар #9 от "милиционер":

    Никой не спори че се е получил аквапланинг, тука спора е че ако е карал с 110км/ч и с колан при самокатастрофа почити невероятно е да получи толкова тежки травми, и аз съм преживявал катастрофи и ти гарантирам че е карал доста бързо и най вероятно без колан!!
  • 11 антрашпиц

    25 3 Отговор
    Аквапланигът зависи и от това с колко караш,не е само от гумите .Карам със зимни гуми ,никога не съм влизал в аквапланинг защото като видя дъжд връщам педала на газта и карам бавно и внимателно а не с максимално разрешената скорост за участъка.
  • 12 наму

    21 5 Отговор
    Не забравяйте че рано или късно за всеки идва оная с косата ! Не ругайте мъртвите !
  • 13 Чичо

    9 4 Отговор
    У локвето има смисъл (и вляаам така) да се сурнеш с двеста, само когато отстрани минават хора - иначе нема файда.
  • 14 ваг

    20 3 Отговор

    До коментар #9 от "милиционер":

    Мислиш ли, че са карали стара кола с износени гуми, купени втора ръка, щото са голям цолаж?
    Айде малко по серизоно, колата е Мерцедес Gle 4matic и има един бюлюк стабилизиращи системи, със 110 км на магистралата е пълен абсур да се получи този аквапланинг.
    Аз с моята доста по скромна кола с почти никаква електроника съм минавал от сухо в мокро със 130-140 и не съм усетил проблем. В голям гьол с 80-90 се усеща едно дръпане, но на магистралата едва ли има такива.
    Навярно е карал с над 200 км!

    Коментиран от #23

  • 15 Мими

    15 3 Отговор
    Още един безсмислено изгубен живот - на 19 години! Но чак доведен син.....!
  • 16 гост

    12 3 Отговор
    Няма шанс да се получи толкова силен аквапланинг с 110 км освен ако не минеш през някое речно корито....
    Човека е карал най-вероятно с 160 до 180 км без предпазен колан, при тази скорост дори и тънкият слой вода който се стича по пътното платно става голям проблем за гумите които нямат време да се освободят от водата в грайферите им.

    Коментиран от #18

  • 17 Ryty

    16 2 Отговор
    Тая пияна ли е? С мерцедес GLE 4matic и 110... Пътувам често по тракия с около 150 и чесно GLE не съм минавал но виж обратното си е редовно

    Коментиран от #27

  • 18 ваг

    16 5 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    Над 200 км, със сигурност!
    Много хора сме карали по магистралата, има само една, с 160-180 пак няма шанс за аквапланинг, все пак водния слой е тънък, не е някой дълбок гьол, още повече гумите са по големи, колата е тежка, има няколко вид стабилизращи системи за сигурност, а на Мерцедес са най-добрите, изправя веднага колата при занасяне.
    Даже, за да изкара колата от пътя, най-вероятно е направил рязка маневра с волана поради някаква причина или защото е бил неопитен водач, само на 19 г.
    Мир на праха му на момчето, но такива са фактите.
    Мерца предполагам е ограничен до 250 км и младежа е карал с пълна газ, не е трудно да се вдигнат с такава кола и километрите не се усещат въобще.

    Коментиран от #24

  • 19 я па тея

    10 6 Отговор
    он чете ли си фейсбуко на оня свет? добре е, че са намелили кретените по пътищата с едни, дай боже скоро и с повече, а най-хубавото е, че не е отнесъл някой невинен. а със 110 с всичко различно от москвич няма проблем от сухо в мокро и обратно, дори да не е 4х4, дори само предно или само задно. е, ако е само задно и е в завой и настъпи газта може да му поднесе малко, но електрониката веднага ще го изправи. с мерц 4х4 и висок остава само над 200 и завой и преобръщане
  • 20 К.К.

    5 2 Отговор
    180 км/ч = 50м/сек. и най-малката паника-стрес... грешна реакция, както и да се нарече е много дори и за опитен шофьор, и асвалтовото покритие не е с кои знае какво качество дори и след по-малко от година експлоатация.
  • 21 пкйх

    14 2 Отговор
    Виновен е бащата. Дал мерчо на неопитния си син, за да е свободен да се натиска с новата си. Ако беше мъж и баща на место, той щеше да е зад волана и трагедии нямаше да има. Ама така е в живота - богатите също плачат. Жалко за младия живот! Да почива в мир и дано да прости на родителите се от отвъдното...
  • 22 RIP

    11 3 Отговор
    Много кофти, лека му пръст на момчето. Да почива в мир!

    Със 110км/ч с нова кола и хубави гуми е крайно невероятно да се получи, въпреки че не е 100% изключено. По скоро е нямал късмет.
  • 23 милиционер

    9 6 Отговор

    До коментар #14 от "ваг":

    Ти явно изобщо не си изпадал в аквапланинг, моли се да не ти се случи щото тогава ще видиш какво е наистина нищо да не можеш да направиш. Тука баце никаква система на никаква кола не помага. И пак ти казвам че явлението може да се получи и при 80км/ч. Просто внимавай, моли се да не ти се случи и слушай някой който е 35 години зад волана.
  • 24 милиционер

    6 3 Отговор

    До коментар #18 от "ваг":

    Ей тва е най-голямата тъпотия, ако знаеш изобщо какво е аквапланинг изобщо няма да пишеш глупости за стабилизиращи системи, ако ще и на ролс-ройс.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 асддса

    0 3 Отговор

    До коментар #17 от "Ryty":

    Аха, и ти в този момент си бил там и си го видял как те е минал и се блъснал.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Тангра

    5 0 Отговор
    Когато попаднеш в локва с голяма скорост, така нареченият ,,аква планина,, ,тогава автомобила става напълно неуправляем,все едно да караш локомотив и да искаш да зявиеш надясно а всъщност линията завива в лява крива или да караш автомобил без волан и спирачки.Всичко е ясно, несъобразена скорост ,нулев контрол от по възрастните в автомобила,малък опит,без колан на 💯% и най вече ,,вижте кой съм аз с Мерцедеса,,. Повече млади хора са така, съжалявам но всеки си плаща за гяволъците.
  • 30 Тошко

    5 0 Отговор
    Какви глупости говориш?Какво общо имат в случая зимните гуми? По твоята логика зимата като е валяло дъжд ,не трябва да караме със зимни гуми. За да се получи аква планинг би трябвало да е навлязъл поне в 2-3 см.локва,и то доста голяма.При такава ситуация ако си с прекалено голяма скорост, само господ може да ти помогне.А тук говорим за мощен и тежък автомобил! От там нататък можем да си правим изводи Как? и Защо?
  • 31 мадър факър

    4 3 Отговор
    скъпо е да платиш с живота на детето си авантюра с чалгарка
  • 32 Старши

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "мнение":

    Много правилно, от скоро живея във Франция и не мога да кажа че тук карат по-внимателно от нас или че някой ще те опази, трябва сам да си внимаваш и да се пазиш от кретени. Колкото до законите тук поне ги има караш с един километър над разрешеното и веднага идва от немай къде една патрулка и те съпровожда до пункт в който ще се издаде глобава.
  • 33 ААА

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "милиционер":

    И забрави да добавиш най-важното.След като си допуснал предварително глупостта да попаднеш на аквапланинг ,волана се държи здраво в посоката която последно е държал автомобила,не се правят опити за избягване ,или въртене наляво надясно .Точно това е погрешният инстинкт на младият шофьор,,да натиска спирачки,или да върти волана,търсейки сцепление.
  • 34 ПУТКИН

    2 1 Отговор
    Заради тая проста Уфцъ си отиде момчето, щото немое си натутка вмирисаната п.. ка, все закъснява за участие и все се кара на макс, предния път се отърва леко, това беше предупреждение ама тая не го разбра та се стигна до смърт.
  • 35 Ужас

    2 2 Отговор
    Емилия горката много е разтресена емоционално. Незнам ама това което се случи ще я мъчи цял живот
  • 36 Пффф

    2 2 Отговор
    Разпоретинооо,толкова си тъпа и прозрачна,че веднага бих ти изкривил и без това кривата уста.Знаем за какво е циркът ти,за мангизите....смрад прокажена..
  • 37 некойси

    1 0 Отговор
    Миналата седмица пътувах по АМ Тракия посока София.
    Карах със 120 км/ч. на изкачването преди Ихтиман ... най-дългият аквапланинг, който съм правил през живота си ... продължи някъде около 6-7 секунди. Времето сякаш спря ... воланът ми олекна и почувствах как колата започна лекичко да се плъзга встрани. Отнех газта и плъзгането спря, но все още позицията на волана не съответстваше на посоката на движение. Знаех че ако направя каквато и да е по-чувствителна корекция с волана след аквата ще ме дръпне на някъде. И няколко секунди по-късно волана втвърди и колата кацна с леко помръдване. Изненадах се от спокойствието и хладнокръвието с което преминах през това. Годините шофьорски стаж винаги са в полза, жалко за пича, просто не е имал достатъчно такъв. Участъка там е опасен, имайте в предвид, че наклона се превръща в импровизирана река при по-голям обем валежи, а колкото по-лек е автомобила толкова по-предразположен към аква.
  • 38 Гранд Хотел София

    0 0 Отговор
    Какъв доведен син?!Момчето си има майка,и то доста висок клас жена.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове