Last news in Fakti

29 Май, 2018 18:12 17 423 44

Ето я бременната красавица, загинала с мъжа си в мелето на "Тракия“

  • тир-
  • катастрофа-
  • тракия

33-годишната Северина Коралска от Карнобат е загиналата при адската катастрофа вчера на магистрала "Тракия".

Припомняме, че автомобилът на Северина и 35-годишният Ивайло Минчев бе премазан от ТИР на аутобана край Пловдив.

Както е известно, Северина е била бременна в 7-я месец и заедно с мъжа си са пътували за преглед в София, пише Блиц.

Камионът с латвийска регистрация мина през мантинелата и отнесе в насрещното колата на семейство от Бургаско.

Предполага се, че водачът на ТИР-а е заспал зад волана. Той е в болница с лицево-челюстна травма, като се очаква днес да бъде изписан. Окръжна прокуратура-Пловдив повдигна обвинение на шофьора. Обвиняемият е задържан с постановление на наблюдаващия прокурор за срок от 72 часа, в рамките на които предстои да бъде внесено в съда искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение „Задържане под стража”.

Предвиденото от закона наказание за престъплението, в което е обвинен, е лишаване от свобода от 5 до 20 години и лишаване от право да управлява МПС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лошо

    141 2 Отговор
    Язък за жената и детето й. Поредните жертви на бясовете по пътищата.
  • 2 Някой си

    50 7 Отговор
    Искам да го пуснат от затвора за 1 седмица семействата им да го довършат по всякакъв начин и после да се прибира в затвора за 300 години като иска да обжалва.
  • 3 ГОСТ

    73 2 Отговор
    каква е тази съдба?.............жалко!!!
  • 4 БАЙ МИЛЕ

    93 2 Отговор
    БОЖЕ...КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ БОЖЕ....

    ДА ПОЧИВАТ В МИР..ТОЛКОВА МЛАДИ...
    ЖАЛКО..МНОГО ЖАЛКО...

    НЕ МАНТИНЕЛИ,БЕТОННИ СТЕНИ ТРЯБВА ДА ИМА.....
    ТОВА Е...
  • 5 Ристе

    31 14 Отговор
    От това спасение няма, но аз смятам че виновни са майсторите които ремонтират пътя, тираджията ги е видял в последния момент и е кривнал без възможност да удържи тежката машина.
  • 6 Георги Колев

    27 3 Отговор
    Е хубава ама в трагедията не е била сама!Показвате жената покажете и мъжа.Близките да съдят жестоко шофьора.Бих искал лично да прочета или чуя по медиите каква присъда е получил!
  • 7 Токо

    38 1 Отговор
    Няма случайности в този свят всичко е съдба , жалко но и да го съдят и да не го съдят шофьора не е искал да убива никой , няма мантинели няма пътища няма закони няма лоялност няма нищо . Мн хубаво момиче жалко много
  • 8 Байчо

    41 2 Отговор
    И като го пуснат кво ? Близките ще го утепат ли кво? Ей пуснати са всички престъпници и кво? Очите баретите , куките и всяква сган дето затриват всеки ден някой човек и кво? Циганите затриват всеки ден стари хора и кво?
  • 9 Иво МОНЧЕВ

    41 2 Отговор
    Колко е жесток и несправедлив живота понякога... Жалко за това младо семейство...... Трагедия... Бог да ги прости....
  • 10 ганчо

    23 0 Отговор
    и мантинелите ни са менте ве
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гост

    4 33 Отговор
    Не че нещо, ама в случаят т. нар. и мъж е май бил и леко слаб шофьор! Не оправдавам, ама изобщо шофьора на камиона, но все пак въпросния камион се движи с 90 км/ч максимум, а и мантинелите допълнително са "обрали" от скоростта. Т. е. белята е станала, но шофьора на лекия автимобил е можел и е трябвало да реагира по-адвкватно! Това не е, като да скъсаш мантинелите с 200 и кусур с някакъв тежък джип да речем и да удариш изневиделица като чук с над 50 м/с!

    Коментиран от #14, #25, #31

  • 13 Кой краде от земите днес ?

    13 3 Отговор
    Този който държи КАДАСТЪРА скрит от очите на НАРОДА. Кой ? КМЕТА в Районния и Ообластния СЪВЕТ. Защо КАДАСТРАЛНАТА информация не се предоставя на свободен открит достъп за ГРАЖДАНИНА - ИЗБИРАТЕЛ - НАРОДА - ЧОВЕКА ? За да не се контролират обсебването и' от ПАРТИЙНИТЕ ДЕЙЦИ , скрито и тайно с ЗОДЪЛЖИТЕЛНОТО УЧАСТИЕ НА КМЕТОВЕТЕ, АРХИТЕКТИТЕ, НОТАРИУСА, СЪДА! Властта днес е престъпна и КРИМИНАЛНА !
  • 14 ганчо

    32 2 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    преди 12-13 години на един от мостовете на магистрала Тракия , малко преди София , тир преминапрез двете мантинели и дупка от повече от метър и нещо пред мен и след това и през следващата мантинела и падна от моста .мантинелите ни са менте .
    не са стоманени , а ламаринени и болтовите са менте .
    някой се е нагушел за сметка на нашата безопасност .

    Коментиран от #44

  • 15 ганчо

    19 0 Отговор
    пуснете си видео от някоя немска магистрала и ще видите , че тяхните мантинели не кусат като нашите .
  • 16 Защо не е нужно НАРОДА ДА Е просветен ?

    18 1 Отговор
    ЗА ДА Е ТЪПА, НАИВНА, СЛЯПА, ОВЧА МАСА ! ДАЙ МУ ЧАЛГА И СЕКС И ТОЙ САМ ЩЕ СЕ ЗАТРИЕ !
  • 17 bajhoi

    1 0 Отговор
    защо???
  • 18 ДЕМОКРАЦИЯ

    9 0 Отговор
    Уж има смяна на властта. Но Конституцията гнила, никой не мени и тогаз смяната на властта в какво се състои ? Да слезе Генчо и да седне Пенчо но песента е същата !
  • 19 Когато сменят Бойко

    9 1 Отговор
    ЩЕ ДОЙДЕ ДРУГ БОЙКО И ТЕ ТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА ! ЗАЩОТО музиката се пише от композитора - в Народното Събрание а се изпълнява от оркестъра - МИН. Съвет. БОЙКО е МОМЧЕТО което поема ПЛЮВНИТЕ И ПСУВНИТЕ НО НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ - НАПИСАЛИ ПРАВИЛАТА НАИГРАТА СА ЗАД ГЪРБА МУ И ГО ЗАЩИТАВАТ ! ВИНОВЕН ЛИ Е ТОЗ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА ? ИЛИ ТОЗИ ДЕТО МУ Я ДАВА - НАРОДНИТЕ ИЗМАМНИЦИ . А КОЙ ГЛАСУВА ЗА НАРОДНИЯТ ИЗМАМНИК ? НИЕ . КАК ДА ГИ ПОДБИРАМЕ ТЕЗИ ХОРА ? ЧРЕЗ АКТИВНО УЧАСТИЕ И ПРОСВЕТА. Но кой днес ИСКА НАРОДА ни да е с отворени очи и уши ?

    Коментиран от #30

  • 20 Баи Тошо

    4 6 Отговор
    Тоя в газова камера ама първо да му режът ушите ,и да му чупят пръстите един по един тия камиони шаиби нямат ли да спът тия гладни кучета заради боклуци хубавите хора си отиват
  • 21 ЗА НС БОЙКО Е НУЖЕН ТАКЪВ, КАКЪВТО ТОЙ Е

    7 1 Отговор
    БОЙКО Е ПЕРФЕКТЕН ЦЕНТЪР НАПАДАТЕЛ ТОЙ И ВРАТАР ЗА НАЦИОНАЛНИЯТ НИ ПАРЛАМЕНТ . ТОЙ Е Е ТОЧНО ТОВА КОЕТО ИМ ТРЯБВА.
  • 22 бял

    33 0 Отговор
    Как пък не уцели некой от ония 240 измекяри от парламента тоя тир,а хубави и млади Българи
  • 23 Тъжен

    20 1 Отговор
    ПОКЛОН пред паметта им,както и за нероденото бебче!
    Това е човешка трагедия!
    Всеки,който мисли различно няма душа според мен!
    Вие сте емоционално осакатени хора!
  • 24 Суйо

    15 1 Отговор
    Защо никой от коментиращите не обърна внимание на коментар #5 "Ристе"? Защото е лесно да се реве по шофьора. А това, че пътищата ни са "леж" и контрола също и каруците и конете край Ботевград и Карлово и пътищата не могат да поемат трафика (Русе-Велико Търново) и МЕЖДУНАРОДЕН!! Видин-Враца е на хармоника и не може да покрие норми за третокласен европейски, и горящите бунища край пътя(Пазарджишко) и гетата сигански, и тунелите с падащи лампи и отичащите се води по платната. За това са виновни тексимаджиите. Така ли? Айде от догодина и Толл ще плащаме за "лукса". Ама дайте да обесим украинеца, че по-лесно, спокойно ли ще спите тогава?

    Коментиран от #33, #35

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 жалкое

    20 0 Отговор
    познавах Северина и наистина се шокирах като разбрах ,че тя е бременната жена все още не мога да повярвям .Беше още ученичка в карнобат като изгуби майка си .много съжалявам за близките им неописумо страдание !!
  • 27 Цеко сифоня

    10 1 Отговор
    И нека пак някой ми каже че бог бил справедлив. НЕ, НЕ и НЕ !!!
    Да почиват в мир ! Царство им небесно !
  • 28 Перото

    10 0 Отговор
    Аз пък мисля че МвР не е в час и министъра да си ходи!!!! Ся да караме по ред: 1. след толкова много проблеми с тирове по нашите магистрали и на селчока му стана ясно, че тук контрол няма. 2. В белите страни се проверяват пътни листове, колко часа е карал, колко е почивал и т.н. На много места всичко е електронно вече и няма подправяне. 3. Барнат ли те с неизрядни документи, мъка ми е.. Тука даяджийте кво правят? Колко тира са спряли? Аз ако съм на ББ ще ги вкарам в пътя за има няма месец. Викам си партията, приемат се каквито трябва закони и после шиенето ще е наред.. аман от малоумници по пътищата

    Коментиран от #29

  • 29 ПЕРКО ЛИ СИ БЕ ПЕРО ?

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "Перото":

    Прави - Едно ! ПРАВИ - Две ! СВОБОДНО - Поправи се ! МВР има Права и Задължения. И там няма туй дето го пишеш. Законните рамки се определят в Народното Събрание. А Бат Бойко и министрите му правят - Едно ! Правят - Две ! И СПИ ГРАДА И ц.гането в него ! Ако направят туй дето не им е написано - извинявай че се видяхме !
  • 30 отговор

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Когато сменят Бойко":

    Първото, което искам да кажа, е, че за пръв път чета тази дописка. Не съм давал мнение, така че да ми излизат подобни надписи е необяснимо. Второто - какво общо има премиерът с латвийския тираджия, заспал и убил бременна жена и нейния съпруг. Може ли премиерът да носи отговорност за всички безобразия, случващи се особено по пътищата на държавата и докога тъпотията и липсата на логика ще се леят свободно по сайтовете?! Омръзна ми да чета и слушам как за безобразията в държавата носи отговорност един единствен човек, а всички останали вършат тези безобразия съвършено неносещи отговорност. Освидетелствани ли са, невменяеми ли са, малолетни ли са, Бойко осиновил ли ги е? Мисъл никаква, само злоба и злоба!

    Коментиран от #32

  • 31 един от всички

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Гост":

    Така като си седиш на стола,е лесно да измисляш как да се реагира и да се избегне удара,нали? Ама на място всичко се развива светкавично бързо.А бе,както се казва -да не се случва ,та...! Бог да ги прости семейството!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 100 процента Българин

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Суйо":

    Много правилно на тази скапана магистрала ограничението трябва да е 120 максимална, да не говорим ,че новите участъци са вече за ремОнт
  • 34 отговор

    1 2 Отговор

    До коментар #32 от "реалист":

    Нали, нали, тези от ДАИ малоумни ли са? Всеки, който подписва договор да изпълнява определена служба, има преди всичко задължения. Ако не ги спазва, отговорността е негова! НАЛИ? Пак повтарям, не може един човек да носи отговорност за малоумието на всички в тази държава! Това никъде го няма. А ти с тези повърхностни разсъждения в кой клас си? В кое училище учиш, че нашите училища бълват точно такива като тебе. Пишещи примитивни и недомислени неща. Накъде отива тази държава?! Накрая ще ни освидетелстват масово и ще дойдат лекарски екипи да ни лекуват от малоумие.
  • 35 Илиян

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "Суйо":

    Браво за кометара.......какво скочиха срещу тираджията.Момчето е тръгнало да си изкара прехраната,обаче всички ПАПАГАЛИ скочиха да го бесят,все едно е камикадзе.....ЖАЛКО ЗА СЕМЕЙСТВОТО R.I.P. но жертвите в случая са 3 (4....жената е била бременна).......ЖЕРТВИ НА ПЪРВОКЛАСНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЪТИЩА!!!!!!!!!!!!!!!
  • 36 Народния съд

    4 1 Отговор
    Да тежи на съвестта на ГАДОВЕТЕ, които имат власт и ОТГОВОРНОСТ да има ред с тия чужди ТИРОВЕ от братската Турция... и т.н... ! Преялите шефчета с ни докараха тази война...
  • 37 Месершмит 109

    1 0 Отговор
    Ако Тира бе турски никой нямаше да го защитава ама понеже тоз е украинец минава метар,иначе щяхте да ядете сумстии мармалад!!!!!!
  • 38 хер флик

    1 0 Отговор
    Така е,от както полицаите станаха фотографи.
  • 39 госта

    2 0 Отговор
    ЕТО това се случва в \ държава\ в която царува пълна АНАРХИЯ.....
  • 40 PPPPPP

    0 0 Отговор
    там където се кара над 110 пътя е равен и между двете разделителни магистрали платна трябва да има Бетонна стена

    Аквапланинг = неравен път ILI E PRPADNAL ?

    Тира в насрещното = бетонна стена липсва ?
  • 41 ADFGDFG

    0 0 Отговор
    там където се кара над 110 пътя е равен и между двете разделителни магистрали платна трябва да има Бетонна стена

    Аквапланинг = неравен път ?

    Тира в насрещното = бетонна стена липсва ?
  • 42 Колобар

    0 0 Отговор
    Как така, поне веднъж съдът не отсъди максимален срок - 20 г. И да обжалва да обслужва Киро Жарта поне 10 г. А сега някоя вицепрезидентка ще вземе да посети Латвия и ще го помилва ей така, за хатър !
  • 43 Трагедия

    2 0 Отговор
    Светла им памет на загиналите.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове