6 Юни, 2018 22:29 9 868 27

Млад мъж загина, докато сменя гума на АМ "Тракия"

  • тракия-
  • катастрофа

25-годишният бил блъснат от лек автомобил

25 - годишен мъж загина при пътен инцидент, докато сменя гума на автомагистрала "Тракия", съобщиха от МВР в Ямбол.

Инцидентът е станал на 5 юни, малко преди 22:00 часа, на АМ "Тракия" при км 308 в посока Бургас.

На място е установено, че автомобил "Форд Транзит" е спрял на магистралата поради спукана гума. Водачът - 25-годишен мъж, слязъл да отстрани повредата и е блъснат от лек автомобил "БМВ 740", управляван от 30-годишен мъж.

При инцидента 25-годишният мъж е загинал на място. Пробите на водача на БМВ-то за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.

В авариралия автомобил са пътували още осем пътника, сред тях няма пострадали. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група.

Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ефтини сензации

    76 8 Отговор
    БМВ шофьор. Като кара рядко гледа накъде...
  • 2 няма такава държава

    74 7 Отговор
    БМВ 740,ясно е,че човека е бил в авариината лента докато е сменял гумата,30 годишното говедце явно е изпреварвало от дясно за да го блъсне,дано има справедливост

    Коментиран от #22

  • 3 поведение при авария

    37 52 Отговор
    На автомагистрала е ЗАБРАНЕНО да се извършват ремонтни дейности! Вика се "Пътна помощ", а всички слизат и минават зад мантинелата! Автомобилът се обозначава със светлоотразителен триъгълник на не по-малко от 100 метра и габаритни светлини.

    Коментиран от #5, #6, #12

  • 4 Салам Алеко

    41 4 Отговор
    На 30 години в бг с отрицателни проби? Малееееее, жива да не бях!

    Коментиран от #10

  • 5 Дори така да е ...

    29 6 Отговор

    До коментар #3 от "поведение при авария":

    .... ква му е работата на тоя с бавареца в аварийната. Или се е приготвял със 150 км/ч да сменя гума и той?

    Коментиран от #8

  • 6 К.К.

    34 8 Отговор

    До коментар #3 от "поведение при авария":

    Ако поставянето на резервната гума е ремонт, колите нямаше да имат задължително резервна гума.
    Прегазения най-вероятно не е имал шанс и триъгълника да постави.

    Коментиран от #24

  • 7 Townboy

    62 2 Отговор
    Когато подминаваш автомобил в аварийната лента е редно да дадеш ляв пътепоказател и да се престроиш в скоростната лента ако е възможно за да не застрашаваш евентуално хората. Само че 90% от собствениците на марката БМВ са пълни тъпанари и комплексари и нямат идея от адекватно поведение на пътя.

    Коментиран от #18

  • 8 поведение при авария

    18 10 Отговор

    До коментар #5 от "Дори така да е ...":

    Къде прочете, че "баварецът" е бил в аварийната лента? Вероятно шофьорът е обикалял около буса и е ударен, защото е бил от страната на активните ленти. Не бъди чукча-първо прочети, после пиши!

    Коментиран от #14

  • 9 СтарТИРаджия

    21 3 Отговор
    Ето затова на запад от Унгария, без значение от аварията слагаш триъгълника и жилетката, бегаш у къра и викаш пътна помощ! Пътна полиция не ти дава да припариш до колата - лично съм го преживял в Холандия. А тук рзпасана история и от граждани, и от органи! Колко много инциденти вече има в България от ударени "шляещи" се шофьори в аварийната?!
  • 10 Шляхтиц

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "Салам Алеко":

    Поздравления!
  • 11 Марони

    10 0 Отговор
    Невежеството плюс неблагоприятно стечение на обстоятелства е перфектния път към гибелта!
  • 12 незнайко

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "поведение при авария":

    Защо не предположите, че точно като е отивал да обозначи мястото с триъгълника е блъснат шофьора ??? Може да е пометен и още щом е слязал от колата !!!
  • 13 аман вече

    2 8 Отговор
    Спукал е спукал-ами махни се от там обади се в пътната,да ти я дръпнат,няма да ти вземат хиляди левове....Махни се от колата,пък нека лудитер се блускат нея,заеби това е само ламарина,по добре е да костваш колата,не и живота си.Така обаче се получава,защото българина все иска метър да мине,отвсякъде,ако може да спести от нещо-ок ще е....Ама то не винаги минава.Жалко за човечеца.Колко още ли трябва да загинат за да могат хората да започнат да мислят...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Шаран БГ

    8 0 Отговор
    Не разбирам, защо когато някой се опита да даде полезна информация ,бива обиждан/ че и с нецензурни изрази / и му се слагат минуси на коментара!
    Нещо като не Ви харесва възразете по човешки, възпитано, културно !!!
    В № 3 /поведение при авария/ човека е написал какво трябва да направиш при авария на аутобан!!! И какво не Ви харесва?
    Жалко за младия човек !!
    А максимално разрешената скорост на автомагистралите ТРЯБВА законово ДА СЕ НАМАЛИ поне на 120 км/ч. Сега разрешените 140 км/ч/ на практика и +10 % = на ненаказуеми 155 км/ч са причини за не едно нещастие !! Това са 43 метра за една секунда - значи, за две секунди почти 100 метра /86 м/ изминато разстояние !!!
    Водачът на БМВ-то не е имал време да осъзнае, какво ще се случи след 2-3 секунди. Реагирал е точно по време на удара и е спрял/ ако е спрял/ на не по малко от 100-120 метра.......
  • 16 Gringo

    2 0 Отговор
    Автобуса е бил в най-лявя лента!!


    Трагичният инцидент е станал на 5 юни, малко след 22.00 ч. на 308-ми км на аутобана. Установено е, че автомобил „Форд Транзит“ е спрял в бързата лента на пътното платно, поради спукана гума
  • 17 гг838

    3 0 Отговор
    Автомобил,,Форд Транзит''СПРЯЛ в бързата лента на пътното платно???Водача СЛЯЗЪЛ ДА ОТСТРАНИ ПОВРЕДАТА В БЪРЗАТА ЛЕНТА НА АВТОМАГИСТРАЛА ????? ЗА КАКВО ГОВОРИМ
    Много жалко за загиналия,НО ТРЯБВА ДА СИ 100% ЛУД ЗА ДА СИ ПОМИСЛИШ ДА СПРЕШ В БЪРЗАТА ЛЕНТА,А ДА ТРЪГНЕШ ДА СИ СМЕНЯШ СПУКАНАТА ГУМА ПРОСТО БЕЗ КОМЕНТАР.....
    Тряба да подведът под съдебна отговорност и пътниците в микробуса,не може никой от тях да не е сметнал това решение на шофьора за пълна лудост,само си представете ако вместо една кола на магистралата са се движили няколко,сега щяхме да четем за много загинали.
  • 18 гг838

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Townboy":

    Във връзка с коментарите на :Ефтини сензаци,няма тагава държава,Дори така да е
    Ало тролчетата първо прочетете как е станал инцидента и тогава коментирайте,и изказвайте мнения.СМЕШНИ СТЕ
  • 19 пенсионер

    0 0 Отговор
    Инцедентите стават от страна на водачите , като гледам как куцо , сляпо , неуко стои зад воланите и управлява автомобил като селска каручка така ще е . Много необразовани хора има в тази територия , затова е и ще е така .
  • 20 Шофьор M B C D E T

    1 0 Отговор
    Стига глупости без да сте запознати с подробностите. Относно пътната помощ - каква е разликата кого ще сгазят, шофьора или монтьора? Екипа от пътна помощ да не е от желязо? Чий живот е по ценен? Истината е, че трябва всички да внимават и да действат съобразно обстановката. Никакви ограничения и санкции няма да ни спасят ако ние не се стегнем и заменим горделивостта и прекомерния егоизъм и започнем да се държим като цивилизовано общество. Когато спре всеки да се мисли за по-значим от другите и заиграем в един отбор тогава ще има резултат. Не е важно колко е ограничението на скоростта а да прецениш правилно пътната обстановка и да избереш безопасната скорост. Спазвайте правилника, ползвайте си предимството за да няма недоразумения, не говорете по телефоните и не се разсейвайте, че вече е невъзможно да се кара нормално.
  • 21 Бай Ой

    2 0 Отговор
    Ако викнеш пътна помощ в 22.00 часа ще дойде след 2 часа! До тогава шофьори на БМВ-та и Ауди- та ще са избили всички на радиус 100 метра от авариралия автомобил
  • 22 Евита

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "няма такава държава":

    Там е работата, че не е бил в аварийната лента, а в лентата за изпреварване...
  • 23 Смехурко

    0 0 Отговор
    Най-много жертви на магистралата загиват в аварийното платно!
    --
    Ха на бас че нито е сложил триъгълник нито е сложил някой да гледа и сигнализира, докато той е с гръб ....
  • 24 Смехурко

    0 2 Отговор

    До коментар #6 от "К.К.":

    Изненадаааааа в новите, а много отдавна и в скъпите автомобили НЯМА резерван гума. Има само компресорче с тубичка лепило.
    Ама който кара 30 годишни таралясници няма как да знае.
    А в Германия, ти гарантирам, че ако слезеш да си правиш какъвто и да било ремонт на аутобана, точно след 5 минути ще си с белезници.
    Тоя пич е жертва на собствената си глупост и на НЕОБРАЗОВАНОСТТА на народонаселнието на територията.
    Някой по-горе го беше написал. При авария на магистралата - в аварийната, после пътниците от автомобила беж в полето, а шофьора по най бързия начин - триъгълници, жилетки, светлини и т.н.
    Аз съм сменял гумата на едни тъпи патки на магистралта, обаче преди това ги накарах да застатнат на 2х50 метра зад колата с червени парцалчета и заповед да викат, ако някой се зададе, през това време аз през цялото време бях в готовност да скоча зад мантинелата.
  • 25 Без име

    2 0 Отговор
    Пропуснали да да посочат, че Буда е бил в крайна, лява, ускорителна лента, без включени аварийни светлини и ромът , който е слезнал да си оправя гумата не е бил дори със светлоотразителна жилетка.
  • 26 Без име

    3 0 Отговор
    Пропуснали са да посочат, че Буса е бил в крайна, лява, ускорителна лента, без включени аварийни светлини и ромът , който е слезнал да си оправя гумата не е бил дори със светлоотразителна жилетка.
  • 27 бръснаря

    1 0 Отговор
    ЦЯЛ ДЕН ТРЪБЯХА ПО РАДИОТО,ЧЕ Е СПРЯЛ В ЛЯВАТА ЛЕНТА,ПРЕДПОЛАГАМ РОМ,,,,
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове