Last news in Fakti

10 Юни, 2018 12:40 2 390 69

Марешки: Първо референдум харесваме ли НАТО, после излизаме

  • веселин марешки-
  • референдум-
  • воля-
  • нато

От ДПС го обвиниха в популизъм

"Обмисляме да направим първо референдум дали хората искат НАТО? И като видите отговора, тогава ще направим и за излизане от Алинаса", каза Веселин Марешки.

"Безпочвени са обвиненията, че някой ми плаща. Просто аз виждам накъде върви света. Гласувахме против модернизацията на армията, защото сега това не е приоритет. Първо трябва да се справим с други проблеми сектори.

От "ВОЛЯ" сме за модернизация, но по друг начин - например не да се купуват бойни самолети, а дронове с ракети, които се управляват няколко от един оператор. Понеже всички казват, че не разбирам, аз ще направя прогнозата, че вече са се разбрали за закупуване на F 16. Затова беше толкова наложително да се гласува за модернизацията. ГЕРБ и БСП играят цирк за пред хората", посочи той пред "България он ер".

Междувременно от ДПС обвиниха лидера на "Воля" в популизъм.

Новите изтребители трябва да бъдат съвместими със стандартите на НАТО. От коя държава и производител ще бъдат закупени, това вече е въпрос на оферта. Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 депутатът от ДПС Джейхан Ибрямов, който коментира проектите за модернизация на българската армия.

"В стария проект за самолетите бяха допуснати много грешки. Сега предстои нов рестарт. За съжаление всичко това влияе негативно на състоянието на армията ни. Все още не ясно кой изтребител ще бъде избран. Ние от ДПС настояваме изтребителите да бъдат избрани с условието да има индустриален ефект за страната. Това означава, че когато бойната техника се повреди, да има възможност да бъде ремонтирана в България. Това означава индустриален ефект", разкри Ибрямов.

"Не искам да коментирам изявленията на Веселин Марешки. Това е чист популизъм. Той се опитва да си играе със страховете на хората. Когато си в парламента, трябва да подхождаш чисто политически, а не популистки. Българските избиратели много добре усещат кой се заиграва популистки с тях, защото желанието на Марешки за провеждане на референдум за членство в НАТО е чиста проба популизъм. За съжаление сме закъснели много с модернизацията на армията. Трябва да направим така, че българските военни да се чувстват достойно", категоричен беше депутатът от ДПС.

"Коалицията скърца. Виждаме как последните дни вицепремиер и министър на туризма се обвиняват. Във властта има крайни националисти. ГЕРБ допуснаха голяма грешка с твърдението, че така е решил българският народ. Преименуванията в Стара Загора са много опасно нещо. Всичко това се дължи на факта, че липсва визия за управлението на държавата", завърши Ибрямов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тони

    37 23 Отговор
    Клоун - новият жорж ганчев, яне янев и т.н.
  • 2 стоян георгиев

    43 27 Отговор
    марешки е поредния идиот влязал в бг парламента.толкова е тъп че направо не е за вярване че има печеливш бизнес,но щом пеевски еедин от успелите у нас кво пречи и тоя идиот да е такъв.пълен ненормалник.

    Коментиран от #19

  • 3 патриотъ

    40 5 Отговор
    Ясно!Кой за какво,турците пак за тяхното си!Няма да стане това с имената и ще останат български,вие не разбрахте ли?!Референдум за съществуването на протурските партии и отговорност за водене на антибългарска политика и вреда на държавата!Докога ще ви търпим,протурски мекерета,измитайте се!
  • 4 Иван

    18 29 Отговор
    То без това Нато няма файда от България, с какво помогаме на Нато, даже армия нямаме... със нас, без нас на Нато и е все тая

    Коментиран от #39

  • 5 Stefko 88

    29 13 Отговор
    И какво предлага магарешки? Да стане въпрос на време кой от съседите пръв ще поиска парче? Пълен идиот.

    Коментиран от #59

  • 6 nonamenofacenonumber

    35 24 Отговор
    Референдум за НАТО трябва. Аз даже знам и резултата какъв ще е. Попитайте хората до вас и ще видите, че повечето не искат да сме членки. Онзи с трабанта ни вкара еднолочно, а не демократично

    Коментиран от #8

  • 7 гост

    14 13 Отговор
    Кога изкука и ти бе магарешки.
  • 8 стоян георгиев

    22 19 Отговор

    До коментар #6 от "nonamenofacenonumber":

    и като излезем от нато кви ще са ни ползите?отговори конкретно,а тва че по-голямата част от останалите в българия са идиоти не е някаква новина!
  • 9 nonamenofacenonumber

    25 22 Отговор
    Ползите ще са ни големи редица държави не са членки на този съюз. Швейцария примерно, тук до нас близък пример Сърбия.НАТО трябва да изчезне също както изчезна СИВ. Ние можем да се грижим и сами за нашата сигурност. Не трябва постоянно да лижем на някого. А и НАТО сега се чуди какъв враг да си измисля, че да си оправдае съществуването. Междувременно стартираха супер агресовна политика по целият свят което опоручаеа отбранителният характер на първообраза на тази организация

    Коментиран от #26, #57, #66

  • 10 Ристе

    15 21 Отговор
    Заддунайска губерния иска да е новата Северна Корея
  • 11 Я па го тоя от дпс

    22 1 Отговор
    Акъл точно от представител на дпс и то за армията на България. НЕ, благодаря

    Коментиран от #15

  • 12 Расулюлах

    11 12 Отговор
    Ама нека съседите поискат парче земя бре то така ше стане със или без 5 нови 2 употреба самолета след като тукашната политика не предвижда благоденствие по тези забравени места нека съседите да ги стопанисват та белким разцъфнат шубраците те и хората там си го искат да се присъединят към съседите
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Слава на САЩ че ни освободи от сесесере

    19 21 Отговор
    Този трябва веднага да се обеси за национално предателство

    Коментиран от #18

  • 15 Расулюлах

    10 23 Отговор

    До коментар #11 от "Я па го тоя от дпс":

    С турците не може се мерите щото целото ви население е колко военния оркестър на турската армия че и да не сте по малко вече муахахахах бг е в спиралата на изчезването и нищо не може го предотврати тоз процес

    Коментиран от #56, #64

  • 16 Расулюлах

    14 12 Отговор

    До коментар #13 от "България е във НАТО и ЕС !!!!!!!!":

    Искандерите обаче не зачитат кои къде членува а прави поражения къде са и зададени координатите муахахахаха
  • 17 nonamenofacenonumber

    18 9 Отговор
    ЕС има някакъв смисъл все още, но НАТО никакъв
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Alarak(the truth)

    17 12 Отговор

    До коментар #2 от "стоян георгиев":

    Да така е може да е пълен идиот, но все пак темата е за нато, а аз бих казал вън от нато да си товарят ръждивите ейбрамси от летището до крумово и пътя!!!!
  • 20 112

    10 6 Отговор
    Да се радва там че втори път няма да го изберат.
  • 21 Българин

    12 14 Отговор
    Проруската безродна измет изпълнява плана Решетников. Ако успее с България е свършено. Същества като Бесния язовец ще ръководят културата а El comandante ще е начело на Науката и просветата. НКВД може да стане премиер.

    Коментиран от #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 nonamenofacenonumber

    19 9 Отговор

    До коментар #21 от "Българин":

    По добре е планът Решетников, ако има въобще такъв от колкото плана Ранът на онзи с превързаното око джендърски пират.
  • 24 onq s konq

    10 8 Отговор
    Марешки е РАЗСИПНИК на държавното.За какво ни е скъп Референдум по въпроса за НАТО/около 10 милиона лв струва един референдум/,след като след това "ИЗЛИЗАМЕ" така или иначе?Да продължим обаче с безсмисленото "разсипничеството" на Марешки:След като МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ,ЧЕ РЕФЕРЕНДУМА НЯМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА СИЛА ЗА ПАРЛАМЕНТА,дори и резултата от него да е ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО защо го предлага?А нещата спокойно могат да се решат по ПАРЛАМЕНТАРЕН ПЪТ ЧРЕЗ ГЛАСУВАНЕ относно излизането,за което обаче е нужна съответната ПАРЛАМЕНТАРНА КОНФИГУРАЦИЯ/според мен е изключено да се създаде такава някога/.Истината за Марешки е ,че ГОРИВАТА КОИТО ПРОДАВА СА ОТ ДИРЕКТНА НЕГОВА ВРЪЗКА С РУСИЯ.И понеже безплатен обяд няма,преференциалните цени на които ги получава трябва ДА СЕ ЗАСЛУЖАТ С ПРОКАРВАНЕ НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В СТРАНАТА НИ.

    Коментиран от #28

  • 25 123;)

    10 7 Отговор
    На този гагаузин,няма ли кой да му забели задника в Гагаузландия?
  • 26 Stefko 88

    9 9 Отговор

    До коментар #9 от "nonamenofacenonumber":

    Не ти пропусна да кажеш, че ще попаднем в сферата на руското влияние където е Сърбия , която даваш за пример. А като говориш за швейцария е добре и да се запознаеш как стоят нещата там с наборната служба и притежанието на оръжие , което е едва ли не задължително. Давайки за пример Швейцария как би приложил техния модел тук с тия мнозинства? Ти представяш ли си какво говориш . Накратко алтернативите са три 1- поредна национална катастрофа.
    2- отново в прегръдката на пияния Иван. 3- следвайки модел на швейцарците (слава богу няма да стане и поради липса на пари) гражданска война между турци , цигани и българи (ако въоръжиш и трите групи) от там сещашсе наще съседи особено Турция ще излезе с претенции и в защита на турците тук .... И в Украйна видя какъв Батак стана .
    Но аз те познах ти искаш руското влияние....искаш изостаналост, простащина, мафия. Не виждаш ли , че всичко което ни тласка в пропастта е наследство от руското влияние. Подпомагания изроден тумор бкп! Искаш в кочината , искаш да служиш на чужда държава в ущърб на националните си интереси! Кой ще те остави да си самостоятелен и независим? Що кълвеъе на въдицата като сърбите? Те ли са независими?

    Коментиран от #36

  • 27 Ристе

    10 8 Отговор
    Българина е тъп принципно но не съм вярвал, че такъв онанист ще влезе в парламента. Третия мандат на герб е направо комичен, само вижте другия педофил онанист беловлас. Скоро ще стигнем северна корея, гарантирано от герб.
  • 28 Stefko88

    3 3 Отговор

    До коментар #24 от "onq s konq":

    Добре казано!

    Коментиран от #31

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 onq s konq

    2 4 Отговор

    До коментар #28 от "Stefko88":

    Похвалите приемам в "гласове на изборите за Президент",КОГАТО СЕ КАНДИДАТИРАМ.Мдааа...:)
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Alarak(the truth)

    3 2 Отговор

    До коментар #30 от "Stefko 88":

    True
    А пък ти си някъв скин хед, не че аз не се бръсна като dmx, но при теб почерка 88 те издава яко ;) другия вариант е да си роден 88ма

    Коментиран от #34

  • 34 Stefko 88

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "Alarak(the truth)":

    Верен отговор! Аз съм скинар-расист. Цял живот. Гоня 40-те :)

    Коментиран от #38

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Расулюлах

    15 3 Отговор

    До коментар #26 от "Stefko 88":

    Само да ти шопнем че златните години на бг са точно 1945 -1989 тогава има наи силен напредък в историята във всяко отношение как щеш го разбираи това....а след това всичко се разграби от тея де викаха демокрация и 45 години стигат..до 1989 се строяха предприятия и индустрия от която идват многото милиарди приходи сега са откраднати предприятията и се строят само сгради за лапнишарани хотелчета по курортите за пране на пари и молове за коконите да ходат да са тагват че са били там ааа и офиси та да могат олигарсите да зяпат отвисоко от кожения диван
  • 37 заек за обстрел

    10 2 Отговор
    Вече няма мърдане от НАТО щото няма пушка, пистолет, въртолет и самолет. Надеждата ми беше в ловците, ама тях ги облякоха, като от Комунала и се трепат по между си а дивеча стои отстрани и се хили!
  • 38 Расулюлах

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Stefko 88":

    Дигаш ли 100 на лежанката от злоба ? Муахахахахах

    Коментиран от #41

  • 39 как с какво,

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "Иван":

    имаме народ за убиване при една война с Русия и така да помогнем на световната демокрация като привлечем върху себе си колкото може повече руски ракети.
  • 40 Stefko 88

    4 3 Отговор
    Е същите от кожения диван не са ли тия , чиито родители с робския труд на народа построиха това , което децата им получиха? Един с чисто некумунистическо минало? Е няма. Ние и сега сме роби на комунизма. Що се отнася до България преди 44 били сме развиваща се държава. Но е било рано да стигнем другите. След твойте златни години ако теглиш чертата ние къде бяхме? Те ли гониха нас или ние тях?

    Коментиран от #45

  • 41 Stefko 88

    2 2 Отговор

    До коментар #38 от "Расулюлах":

    Тренирам с 70 серии по 10повторения. :). То ако ставаше със злоба света ще обърна
  • 42 Да да

    5 5 Отговор
    Следващия идиот след Магарешки в парламента ще е Славун! Само боклуци влизат в политиката!
  • 43 Bahti

    0 3 Отговор
    От кога Референдум има някакво значение? Xaxaxaa
  • 44 А БЕ

    5 4 Отговор
    Първо да проведем референдум дали теб да те има на политическа сцена , че взема да се вземаш насериозно и изтрещя !
  • 45 Alarak(the truth)

    4 1 Отговор

    До коментар #40 от "Stefko 88":

    Човек мислех те за по умен от другите, честно какви фабрики имахме преди 45-та? Само знам че швабите ни подариха месершмити бф 109 и малко танкчета майбах,всичката индустрия която имахме в периода 45-89та я домъкнаха руснаците или тъй наречените комунисти които толкова ги мразите, даже в момента има фирмички които ползват заграбените бивши предприятия,сгради останали от онази епоха, трябва да си някакъв слепец да не забележиш тези неща...

    Коментиран от #46

  • 46 Stefko 88

    3 2 Отговор

    До коментар #45 от "Alarak(the truth)":

    Поинтересува се. България е започвала да се развива. Заводите не са нещо , което се строи за ден. Това което в била България след освобождението и последвалите войни не се възстановява за година две. Че и по комунистическо кога са построени големите предприятия 50-та година. Да да. Индустриализацията е текла. И това е факт. Вълко Червенков доведе държавата до купонна система

    Коментиран от #47

  • 47 Alarak(the truth)

    5 2 Отговор

    До коментар #46 от "Stefko 88":

    Донякъде си прав, че имаше сбъркани неща като купонната система имаше, въпроса е защо се е получило така, както знаем ссср си беше съюз от сумати държави и имаше надпревара във въоръжаването, пак главно заради сащ и окупатора нато, то не бяха кубински кризи, която е следствие пак подчертавам следсвие на това, че разположиха ракети в турция, то не беше виетнам, то не беше афганистан и малоумното им влияние над муджехидините да ги въоръжават, абе къде ли не се бъркаха тея, и днеска да ми говорят за евроатлантически ценности къда са бе?
    Да не говорим, че се заформя нов съюз на изток за нещастие на някои... Много е дълга темата и няма да ми стигне цял ден да обеснявам...

    Коментиран от #49, #51

  • 48 Истината

    7 5 Отговор
    Истината е че който предложи България вън от НАТО ще управлява държавата. На българина му е писнало от военни съюзи. На протести братя. Да изгоним агресорите от Бългсрия.

    Коментиран от #52

  • 49 Stefko 88

    3 3 Отговор

    До коментар #47 от "Alarak(the truth)":

    Тогава надпреварата имаше състезателен характер едните правиха нещо другите се опитваха да ги задминат. Например руснаците пратиха човек в космоса Америка стъпи на луната. Имаше тенденция за развитие. Но това секна. След разпада. За нас като наблюдатели остана наваксване на пропуснатото. А това със Русия и Китай няма да го бъде китай има нужда да се разшири. Виж в Сибир какво вършат. Освен това сащ инвестират в Китай.

    Коментиран от #53

  • 50 гражданин

    3 2 Отговор
    Марешки ти си втория дето ще "'прави"' референдум за излизане от НАТО.Първия беше тоалетната хартия на което и да е правителство и това е В.Сидеров.И той като тебе хленчеше, че щял да прави референдум за това, за онова, за излизане от НАТО.И к'во направи Сидеров ........ми нищо не направи само хленчи!!!Така, че купувай си там евтиния фалшив бензин от Молдова ли беше и го давай за стотинки на избирателя си да влезеш пак в парламента на държавна пара и да си кюташ!
  • 51 Брей

    5 6 Отговор

    До коментар #47 от "Alarak(the truth)":

    Че ми е интересно каква икономика ни създаде ссср и колко наистина не разреши да развием за да не сме им конкуренция ! А за фабриките останали в БЪЛГАРИЯ с немски машини да си чувал , че са ги взели и прекопирали , както всичката им техника е крадена ! Пък умните хора се съмнявам да са комунисти ,историята доказава , че мързеливите , некадърните и крадливите стават комунисти !

    Коментиран от #65

  • 52 hard

    3 4 Отговор

    До коментар #48 от "Истината":

    На голяма част от народа му писна от идиотщината на руснака и неговите "съюзи" Ссср ли ще е или Варшавския им договор!!!
  • 53 Alarak(the truth)

    5 1 Отговор

    До коментар #49 от "Stefko 88":

    В близко бъдеще, ще се разбере дали няма да го бъде, сега е рано за прогнози, само да вметна, че най големия реален проблем на Сащ е не Руската федерация,а Китай който ударно изкупува западни фирми с обурудването екипите и каквото се сетите, генерал електрик е почти китайски, боинг, кат, майкрософт, нокия, волво, за няколко години са фалирали над 54 000 фабрики и предприятия в сащ, 45% от световния добив на руда е дело на китай като голям принос има компанията bao steel, за една година са си повишили добива с 5% което е непосилно за сащ, да не говорим за бързата милитаризация и как едни хакерчета разбиха сайта на us department of defence и взеха разни технологии на готово от lockheed martin, където се оплакаха, че 25 години разработки утидоха по дяволите, та за какво нато си говорим въобще и евро ценности?
  • 54 Ристе

    3 7 Отговор
    Който се опита да изкара Бъргария от НАТО ще увисне на бесилото. Този онанист майка му беше една проста шивачка от Лада на Фритьоф Нонсен.
  • 55 ГОТОВО

    4 4 Отговор
    Аз съм ЗА! Вън от прокажния съюз, дето ни унищожи армията и въоръжението, а насреща само ни цокат паричките!
  • 56 май си гладен

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Расулюлах":

    банички сънуваш и глупости говориш ;)

    Питай Путин, ако излезем от кирнато, дали някой ще ни пипне... затова пък, веднага ще пристигнат изтребителите подарък )))
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Валери

    1 0 Отговор
    Чакайте някой на име Ибрямов да ви съветва за модернизация на армията и спете спокойно. Халтаво племе, слаба държава. А иначе Марешки казва само истини, на който не му изнася или има интерес в съсипването на държавата или е кръгъл идиот.
  • 59 Слот

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Stefko 88":

    Стефке, парче от територията ни може да вземе всеки от съседите, когато узрее момента и нито НАТО, нито Господ може да ни спаси ако нямаме армия. Забрави изобщо, че НАТО те пази от нещо. Най-много ако нападнат Русия да кажат, че за да ни защитят са нападнали руснаците и трябва да си платим.

    Коментиран от #60

  • 60 Stefko 88

    1 4 Отговор

    До коментар #59 от "Слот":

    Госпожо контролирайте русофилуята и простотията си.
    За мен 22.06 е празник. Когато и да бъде нападната русия особено ако е с цел окончателното и пълно унищожение на болшевизма и комунизма е оправдано. На 22-ри планирам да празнувам със семейството на морето!
  • 61 Гост

    3 1 Отговор
    Какви страхове, какви хора бе Ибрямов? Боли ме фара за аеропланите Ви! Въобще не виждам смисъл в 10-ина самолета. На фона на глобализацията и напомпаните с оръжие големи държави. Просто някой ще врътне милиардна далавера! Даже почти съм убеден, че и войска не ни трябва в съвременния свят - та ние нямаме и половин Истанбул народ! Върло съм против за военни харчове, каквито и да са. Това си е чиста далавера за някои, на наш гръб!
  • 62 да да

    2 2 Отговор
    Излизането ни от ОТАН е задължително, това го знаят всички българи. И ще стане.

    Коментиран от #63

  • 63 Доктор Ох Боли

    1 0 Отговор

    До коментар #62 от "да да":

    ....може да стане........ ние следваме Германия.... излезе ли тя и ниа.... ха х аха........ Винаги с Германия..... никога против Русия....беше казал некой.... и така.....
  • 64 fanta

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Расулюлах":

    Турция винаги е яла пердах във войните и пак ще го яде ... голям.
    Пък и предстои да се преименува в Кюрдистан.
  • 65 Ич ми не е

    3 0 Отговор

    До коментар #51 от "Брей":

    На второ място в света по износ на тютюневи изделия след Филип Морис . Трето място по износ на електрокари , със всичката обслужваща ги промишленост , сега медта и оловото се изнасят от чужди фирми на етап суровина , което значи банан-републик. Корабостроене , корабоплаване и морски транспорт , океански риболов . Седмо място спортни постижения. Гъсто изградена пътна и ЖП мрежа основно малките населени места и градове,пристанища. Селско стопанство и животножъдство 80% износ чиста продукция без ГМО и хормони. Тежка и лека химическа индустрия, АЕЦ , електроенергия евтина за отопление на всеки дом , не си изгаряхме горите.Собствен ВПК с износ за милиарди , които така и не ни върнаха след 1988г. Всичко това генерираше приходи за това във всяко село да има полиция , здравен пункт , библиотека, театър, и ред, с работещи и интегрирани цигани. Армия с модерно въоръжение , колкото Гърция и Турция взети заедно, не се чудихме 10 години , да ли да купим един нов изтребител , или три 20 годишни , и с колко милиарда кредит.Безплатно здравеопазване. Раждаемост и деца 168 000 - 58 000 говори красноречиво. Нямахме лъскави опаковки и електронни алабалистики , чакахме за коли , но най вече страдахме от остра липса на дънкиии, и джинсиии, но пък за това сега си имаме мафия ,застраховки , данъци , престъпност, корупция , наркотици, и свободни недосегаеми престъпници.
  • 66 Истината боли много

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "nonamenofacenonumber":

    Сигурно работиш като нещатен съветник на Ердоган!!Има нещо много гнило в съветите на такива депутати, които искат да бъдем хептен разграден двор!А иначе да имаме дронове,ракети и естествено и добри самолети е крайно належащо при такъв съсед от югоизток
  • 67 Свазелин Магарешки

    0 0 Отговор
    И като излезем от НАТО кой ще ни пази от втората по големина армия в НАТО и то от манафи?
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    КАКЪВ РЕФЕРЕНДУМ БЕ!!! НА КАКВА ОСНОВА СЪЩЕСТВУВА НАТЮ ??? КАКВО ОБЩО ИМАТ С НАТЮ : ГЕРМАНИЯ, ИСПАНИЯ , БЪЛГАРИЯ ..И ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ БЕЗ ИЗЛАЗ НО АТЛАНТИЧЕСКИЯ ОКЕАН ??? ТОВА Е ОБЕДИНЕНИЕ НА ЕДНИ ДЪРЖАВИ -ЗА АГРЕСИЯ НАД ДРУГИ , С ЦЕЛ ГРАБЕЖ НА ПРИРОДНИ РЕСУРСИ !!! ТЕЗИ ,КОИТО МИСЛЯТ КАТО МЕН...УБЕВАЙТЕ, УБЕВАЙТЕ -ГРАБИТЕЛИТЕ !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове