1 Юли, 2018 16:14 23 520 65

Слави: Ще се намери ли един депутат с човешки ценности? (ВИДЕО)

  • слави трифонов-
  • майки-
  • деца с увреждания

Вчера омбудсманът Мая Манолова и майките на деца с увреждания внесоха в Парламента проектозакона за личната помощ за хората с увреждания. По правилник сега поне един депутат трябва да стане вносител на законопроекта, за да може да бъде разглеждан и гласуван от Народното събрание. Това написа в профила си във фейсбук Слави Трифонов.

Вчера аз изпратих в Народното събрание моя колега Станислав Балабанов да попита депутатите как мислят да се отнесат към законопроекта на майките, които вече цял месец са на протестен палатков лагер пред Парламента. Дали да се гордеем или срамуваме от отговорите на нашите служители - вижте сами във видеото, пише Трифонов.

Накрая ще се обърна към същите тези наши служители:

Депутатите сте 240. Вярвам, че поне един от вас изпитва състрадание. Вярвам, че за поне един от вас човешките ценности са над партийните. Ако не е така - горко ни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бичето

    89 76 Отговор
    Айде влизай да ти видим човешките ценности
    До 1 година си асимилиран и ще си по Курт от Вълците
    Аман от политически месии

    Коментиран от #12

  • 2 Санчо

    70 7 Отговор
    Славчо, бате, аз имам човешки ценности, но не съм депутат. Аз също искам да разбера има ли там депутати човдци, а не пасатори на пари, но не ходя там и няма как. Ако гледаме законорешенията малко са хубавите неща.
  • 3 арджентата

    104 14 Отговор
    Не е така! Дори и патриотите забравиха България в името на материалното!...

    Коментиран от #19, #34

  • 4 Руски ботуш

    58 24 Отговор
    Трудна работа.Няма такъв човек в българия.

    Коментиран от #59

  • 5 Компетентен

    76 67 Отговор
    А бе Славчо , не разбра ли , че не е морално точно ти да говориш за човешки ценности ! Точно обратното - ти продължаваш да допринасяш за опростачването на сънародниците си , като по този начин подпомагаш политическата сган !
  • 6 Упадъка продължава

    59 12 Отговор
    Важно да има бира и кюфтета за Ганчо.И чалга на макс.
  • 7 гост

    103 15 Отговор
    Слави,ако не бях видял с очите си ,как се държиш с обслужващия те персонал преди много години ,може би щях да повярвам на приказките ти ,но оттогава Не ти вярвам на приказките ти.
  • 8 Bahti

    49 4 Отговор
    Думата Дупетат изключва човешкият фактор. Какво чудно има?
  • 9 Bahti

    26 0 Отговор
    Колониите се управляват от местно популярни!
  • 10 Човешки ценности на депутатин?

    35 4 Отговор
    Ще се намери, как така няма. Всеки един депутатин като си направи човещинката да се спомине от този свят, тогава със сигурност ще има много малко опечалени, и мнозинство състрадалци.
  • 11 no name no face no number

    43 4 Отговор
    Хахаха колко наивно, то хората нямат такива той тръгнал у мутри , депутати и К... да ги търси. Само гражданска война може би само може би може да оправи страната,но съм песимист дори и за това. Няма надежда в този свят. Саш е....ха майката на света
  • 12 ХайСикТер

    33 20 Отговор

    До коментар #1 от "Бичето":

    Платено тролче гербаджийско ако можех да те пипна за гушката тлъста.... твойта....

    Коментиран от #32

  • 13 ГосТ

    53 20 Отговор
    Едно Ферари с цвят червен, няколко коври и няколко линии са му ценностите на тоя.

    Коментиран от #22

  • 14 впечатлен

    53 24 Отговор
    На снимката - пророк Трифонов! Нещо като пророк Бареков. Писна ми от лъжепророци, правещи се на такива, каквито не са, и не могат да бъдат. Претенции, мания за величие без никакво покритие. Да каже Трифонов с каква сума подпомогна толкова бедстващи хора, толкова самотни майки, едва свързващи двата края? За какви човешки ценности говори този фалшив, натрапващ мнението на една определена партия по един изключително долен чалгаджийски начин. Печели привърженици сред определени слоеве на обществото ни, главно любители на вулгарни песни и силиконови форми, които си представят живота като една безкрайна чалготека начело с лъжепророка! Те европейците, пък и руснаците много обичат чалга. Авторитетът на държавата ни ще се вдигне неимоверно.
  • 15 Уролог

    35 17 Отговор
    Простак..
  • 16 Eee

    24 11 Отговор
    Да и това ще е Славчо🤗
  • 17 Бинчето

    52 13 Отговор
    Славчо,точно ти ли ще говориш за човешки ценности?
  • 18 среднощен

    46 12 Отговор
    Толкова ли няма нормални политици в България!? Поредният "спасител"! Обърнете внимание на погледа му и ще ви стане ясно всичко!
  • 19 Gustafson

    38 11 Отговор

    До коментар #3 от "арджентата":

    Че те "патриотите" са си битер комуняги. Но този учиндолския селяндур е способен съвсем да рзсипе всичко.
  • 20 ПЕРО

    56 11 Отговор
    Слави ,управлението на една държава не е шоу !! Точно ти ли говориш за човешки ценности , след като ни показваш от години простащина, чалга, среден пръст , плезене с език и т.н "ценни" неща ????? Някой стои зад теб , алчен за власт и ти навива пружинката да всяваш смут и заплахи всред обществото....стига вече ,стига! !!!
  • 21 Gustafson

    23 7 Отговор
    Къртечницата трака- чалгарите умират!
  • 22 goni

    5 7 Отговор

    До коментар #13 от "ГосТ":

    По точно от това не може се каже!
  • 23 Българобран

    36 33 Отговор
    На Ганьо му дай да критикува. Слави бил чалгар, лъжец, простак, алчен за власт, лъжепророк, “спасител” и не знам си кво още. Хайде вие организирайте нещо, предложете истинска алтернатива на порочния модел ГЕРБ-БСП, финансирайте със собствените си пари (ако имате повече от 5 лв. в джоба си), че да викаме “Оставка!” и да гласуваме за вас. Като начало, спретнете един референдум за елиминиране за партийните субсидии, та да спрете купуването на цигански гласове.
  • 24 гост

    4 10 Отговор
    Зъл е Ганьо,но се прави тук на умник!Става въпрос,за Вътьо,Доньо и Лольо!
  • 25 А БЕ

    44 13 Отговор
    СЛАВИ ТИ ЗА ПАРИ ПРЕЦАКА ХОРАТА, КОИТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ СИ В ШОУБИЗНЕСА , ЗА КАКВИ ЧОВЕШКИ КАЧЕСТВА ГОВОРИШ СЛЕД, КАТО ТЕ СА ЧУЖДИ ЗА ТЕБ ! ТИ СИ ЕДИН ИЗПОЛЗВАЧ --ДОЛНО МЕКЕРЕ !!!
  • 26 среднощен

    31 2 Отговор
    Критичността сме наследили! Смелостта и жертвеготовността на предците, уви, сме "изоставили"!? Във времето на "хановете" всеки българин е могъл да стане "Кан", стига да е бил достатъчно "смел и ловък" в битките! Когато "канът" получавал цялата власт над народа от боилите, той е знаел, че може да загуби само две битки! Трета загуба няма! Идва нов "Кан"! Днес валидно е правилото: "да се пробваме, нищо не губим"! Да, проблемът е именно това -"нищо не губим"! Не остана народ в България заради "лъжепророци", "спасители" и други "повярвали си герои"! Аз не съм политик и не искам да бъда политически лидер, но на попрището на което съм, се "боря безпощадно"! Не ми е все едно кой ще ме води! В лицето на Сл. Трифонов не виждам "алтернатива за оцеляването" на България!
  • 27 Toni

    13 12 Отговор
    Влезте във фейса там организираме едно движение " Без партии и политици".Повечето са хора зад граница но и тук набира популярност. Има линк за автоматично присъединяване на приятелите Ви във фейса трябва само да обсъдим деня на събитието и надявам се да бутнем тази политическа сган!!!

    Коментиран от #37, #39

  • 28 Ефтини сензации

    31 7 Отговор
    На тоя чалгар речите ми идват твърде много. Празни думи изречени от човек, който е главния виновник за чалгализацията на простолюдието.
    Решил е явно да капитализира малкото останал му рейтинг като разказвач на тъпи вицове....
    Дано не успее, защото ако успее цената е България и бъдещето на децата ни...
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Све

    11 3 Отговор
    Хубавото/доброто, казано или направено от човек, когото не харесваме, все си е добро. Примитивни мозъци
  • 31 Снежана Виделова

    14 8 Отговор
    А защо вие смятате, че сте прави! Покажете като граждани на България какво можете. То плюенето го може всеки, но не всеки може да направи нещо. Думи, думи - кога лоши, кога по- лоши и толкоз. Това е българина. Е поучете се от вън. И важно е - говорете и обиждайте с имената си, а не прикрити зад чудати и странни имена - но по това личи, пишете, обиждате, но ви е страх.
  • 32 Разбирачи... Разбирачи навсякъде!

    20 15 Отговор

    До коментар #12 от "ХайСикТер":

    Отново е пълно с разбирачи в коментарите!
    Хайде да вземете се стегнете и спрете да критикувате всеки, който се опитва да ви оправи живота! Като сте такива разбирачи, защо не се задействате вие? Нали сте много отворени и разбирате от всичко?
    Трифонов поне се опита да направи нещо за нас, но така ОБИЧАНИТЕ и УВАЖАВАНИ от вас партии и политици не само, че потъпкаха всеки закон за да попречат на референдума, но и публично ви казаха колко сте тъпи и ограничени! И все пак! Вие продължавате да ги ОБИЧАТЕ и УВАЖАВАТЕ същите тия! Проблемът драги сънародници не е в Трифонов, проблемът е в идиотите като повечето от вас, които са коментирали тук!
    95% умствено ограничени овце, които само знаят да "блеят" из коментарите, но не могат на две магарета слама да разделят!
    Като разбирате толкова много от политика, какво майната си дирите из коментарите под всяка статия а? Вървете правете партии и оправяйте вие държавата! Нали сте много компетенти!
    Но НЕ! Вие знаете само да чакате всичко да ви падне от небето! Даже нямате умствения капацитет да осъзнаете, че тия, които сега са на власт ги боли кура за вас и вашето мнение!
    И най-лошото е, че точно заради такива умствено ограничени индивиди като вас, сме на това дередже!
    Много рядко коментирам, но вие ме изкарвате извън релси!
    Лека вечер!

    Коментиран от #49

  • 33 гост

    6 8 Отговор
    Кои сте вие,и питате ли се ,дали вас харесват?????
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Независим

    16 4 Отговор
    Изплези се ,изпей някоя чалга и спри!Точно ти и морални ценности
  • 36 Поредният лъжец

    10 5 Отговор
    Когато Слави даде някой и друг милион от личната си сметка за децата тогава ще му повярвам.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 гост

    14 1 Отговор
    Слави Трифонов е един от поставените лица на КУКЛОВОДИТЕ от ЦК на БКП и ДС . НЕ му се връзвайте на театралните постановки . Този бутафорен референдум дето дружно го спретнаха си беше ясно че е постановка , но много прости хора отново се хванаха на въдицата , като на "ВЕРВАЙТЕ МИ " и на още много и много поставени лица .
    Референдума се инициира да се уталожи недоволство , да се преброят агнетата и овцете и да се покаже на овцете че са само едни тъпи овце които могат само да блеят докато ги стрижат и дерат .
  • 39 Гост

    6 1 Отговор

    До коментар #27 от "Toni":

    Партийната система навсякъде по света е чудовищно вредна за народите и трябва да бъде ликвидирана навсякъде . Партиите мода да ги оприлича само на организирани престъпни групи които чрез човешкия и материален ресурс на държава се облагодетелстват , вируси, чума за народа . Не може да има една истина и един верен път за народа и държавата , а да има 15-20 партии , това само по себе си е идиотско . Управлението на една държава трябва да бъде съставено от експерти преминали тежко сито , след това избирани от народа , като им се отнемат всички имунитети и се въведат законови механизми за контрол .

    Коментиран от #45

  • 40 Централен съвет

    6 12 Отговор
    Относно хората коментирали по горе, че Слави е чалгар и не знам какъв си не е точно така..
    Хората харесват неговото шоу и това е ясно на всички!! Не знам какъв е слави но също трябва да се подчертае, че той има пари следователно има и мощта да направи мощен политически проект, което човек без пари в днешно време не може да направи всички сме разбирачи тука някои наистина може и да са но сме никои без пари и без слава а той го има какъвто и разбирач да си без пари си никой това е истината в България затова е и заплаха за някои хора!! Ако успее да си изиграе добре картите може и да успее Славчо, но аз лично не му го препоръчвам защото ние българите не го заслужаваме, заслужаваме си съдбата прост слаба държава!!!!

    Коментиран от #44

  • 41 Ясновидка

    5 2 Отговор
    Депутатите са машини за гласуване управлявани от партийните им лидери, защото са вкарани от тях в парламента и гласуват сплотено без да мислят това, което водачите на парламентарните групи им наредят. Каква съвест и човещина търси тогава Слави в тях? Когато са извън пленарната зала някой от тях сигурно притежават такива качества показват ги и може би ги прилагат, но когато влизат в пленарната зала оставят тези си качества и съвестта си пред вратата на парламента.
  • 42 Да да

    8 2 Отговор
    Славуна иска да е дупедат,ама го спира космическата заплата от 4000 лв.! Явно шоуто върви на залез и се чуди дали ще може да измъкне някаква прилична сума от 300-400 хил. лева на месец за пенсийка! Да,ама едва ли! Той като реве срещу депутатите,защо не пробва да живее с 4000 лв.на месец?
  • 43 чалга

    12 3 Отговор
    А на Славчо кои са му ценностите, че ще става Бареков -2?!Но явно Дпс и първата фракция на Бкп - Бсп много добре му плащат та ще го правят и него депутат - Бареков 2!!!Той ще е новия "водач" на "бедните" които направиха Бареков 1 чак евродепутат.Дпс и Бсп ще лапат и ще го натирвт после както направиха с Колето Бареков 1!!!
  • 44 чалга

    9 2 Отговор

    До коментар #40 от "Централен съвет":

    Това ли казаха от Централния съвет на българската комунистическа партия на поредния им пленум другарки и другари?!?!Социализъма е едно недоносче каза другаря Тодор Живков в края на пленума!И на някои "хора" им падна гарда след тия думи на другаря Тодор Живков и до ден днешен плачат за властта, за властта която им даде много след 1989г до 2008-9г на Бкп и нейните фракции Бсп/Сдс/Ндсв/Дпс и още други пишещи се за "" антикомунисти""!!!!Привет другари!!!

    Коментиран от #52, #54

  • 45 no name no face no number

    3 1 Отговор

    До коментар #39 от "Гост":

    Браво Гост и моето предложение е подобно още преди 2 години го предложих за първи път. Парламента е остарял и неадекватен за новото време, а демокрацията е поредната партенка за манипулиране на хората подобна на комунизма та да не кажа същата. Както комунизма не дойде, така и демокрацията няма да пристигне все ще са си в процес на изграждане. Само експерти на нормална работна заплата и онлайн контрол постоянен. Онлайн гласувания от народа, нещо подобно на референдум за всеки казус с национално значение. Все пак всички можем заедно да направим новата система. Всеки може да даде идея. Но настоящата в световен мащаб е скрап.Също и парите са доста не практично средство и трябва да се заменят.
  • 46 Нема такъв прост народ

    6 3 Отговор
    Драги сънародници повече от коментиращите сте с умствен капацитет на овце .Знаете да обиждате да критикувате а повечето сигурно работите за по 600 лева и ви устройва защото можете да си пийнете ракията света да влезете да напишете нещо лошо по адрес на някой и утре пак в цеха за обувки да бласкате за 600 лева. Не мислите за бъдещето защото простият народ се управлява най-лесно на него му трябва само забавление нещо да го занимава . На тези в парламента всяко второ изречение им е лъжа но всичко е точно щом има за ракията и салата но не всички искаме да живеем в мизерия и не всички искаме да сме имигранти така че вземете свалете сините и червените очила и погледнете как живеят хората по света и как тука. Ако сте ходили в чужбина ще знаете цените в магазините те са почти като цените тук но заплатите са 4но по високи но за всичко е точно
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Селянин

    4 1 Отговор
    За депутати, не знам, но лично познавам такъв кмет, вече бивш, естествено. Какво ли не направиха да го махнат, дори ДАНС му пратиха. Отклонявал средства. Реално ги отклони, да, но в полза на градчето. По проект за цялостен ремонт на улица избира най-добрата оферта (улицата си е все още перфектна, една от многото, които направи), остават средства и той ги влага в ремонт на още една...и тук вече става проблем. Нямал право. Що? Щото явно не е избрал правилната фирма и не е имало пари за този и онзи...и така. Една от многото случки. ГЕРБ и БСП играха заедно на изборите, рамо до рамо, само за да го махнат...изводите всеки да си ги направи...
  • 49 ХА ХА ХА

    9 1 Отговор

    До коментар #32 от "Разбирачи... Разбирачи навсякъде!":

    Да не би да те засегнахме Славчо , да ни пази бог от управляващи , като теб , ти си алчно копеле заиба хората , които те направиха това което си , а какво остава за народа ако те избере !
  • 50 гост

    8 1 Отговор
    Учиндолския чалгарин ли се явява морален стожер на нацията ?!? Ама като има толкова прост народ че да му вярва - така е ! Мъка , мъка ...

    Коментиран от #58

  • 51 ФАКТ

    3 1 Отговор
    Кучетата са по-състрадателни към хората !!!!! Те са най-верният приятел на човека,никога няма да те наранят или да те накарат да страдаш !!!!
  • 52 Сиготочисигобара

    0 2 Отговор

    До коментар #44 от "чалга":

    Виж като ти гледам коментара от самолет си личи че си прост щото централен съвет и централен конгрес са две различни неща.
  • 53 Коко

    5 1 Отговор
    Следващия ход на Слави(човека член с очички)е да предложи и държавни помощи за възрастни с увреждания, защото той е от тях.
    Трябва голяма помощ за него защото е с много голямо увреждане!
  • 54 Още един гост

    0 3 Отговор

    До коментар #44 от "чалга":

    Остави Слави, обясни ми само разликата между тези, които ти си изброил и сегашната шайка!?

    Коментиран от #57, #61, #62

  • 55 Морук

    1 0 Отговор
    Не и в бг-то
  • 56 225593

    0 1 Отговор
    Само философи се пръквате тука, а в реалност ”за никъв не ставате”'!
  • 57 чалга

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Още един гост":

    По-добре гледай да не дойде шайката която беше управник от 90г до 2007г-8г-9г която два пъти обираше банковата система и бяхме на купонни системи и на хляба чак!Направиха си и масова приватизация на България Какво да оставям Слави като е ясно, че шайката първо хвана Бареков да му прави партия за буфер на депутати!Нищо не стана!Сега шайката хваща Слави да му прави партия със същата цел!Ето ти няколко обяснения за шайката!Има и част от тази шайка която в момента гледа да се хване с някой за да влезе пак в парламента, щото посюедния и беше 2014г- 15г на тази част от шайката!!!Доволен ли си гостенино на България!!?!За разлика между някого не съм казвал нищо щото няма такава!
  • 58 чалга

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "гост":

    Хем ми казваш да съм оставил Слави и да не го коментирам, пък ти го коментираш, и к'во сега!?!?!
  • 59 Марс

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Руски ботуш":

    Де пу тати?!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 чалга

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Още един гост":

    Нали искаше да ти 'обяснявам' като на милиционер!?!Нещо те няма.Тебе те е яд заради Сдс-то за което писах и за което гласувахме цвла България, а то взе, че се включи в масовото присвояване на Бсп, нали така!!!Тогава беше шайката само на Бсп и Костов!После в шайката влезе и Дпс и "царв", но Сдс-то тогава го нямаше щото нямаше вече гласуващи за Костов заради масовото му присвояване на България, нали така!!!Сега се увеличи минималната работна заплата и България се строи наново, ако не чул щото не ти чуват тамива неща за България!!Ето дадох ти много обяснения за шайката като на милиционер!!!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Чалгарчо Популистки

    2 1 Отговор
    Няма, този, няма! Всички са като теб - чалгари и полулисти!!
  • 64 ValMar

    0 2 Отговор
    До коментар 32
    Приятелю, браво за коментара, но за съжаление, не можем да надвикаме простака. За това трябва да му запушим устата, за да си оправим страната.
  • 65 Stefko 88

    3 0 Отговор
    Този натресе циганията под името поп фолк. Този опростачи поколения. Този започна с цигания и наричаше циганите братя и сестри. Този "съветваше" да си оставите спестяванията в "нещо истинско"(златен лев ? слави ви съветва? Забравили сте?) и участва в обира. Този е гнусен родоотстъпник и национален предател. Този е прост селянин. Селяни само вие го харесвате. Селяни това е истина. Селяни проверете сред селоподобните си и се убедете. Селяни чалгата ви е$а мамата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове