19 Юли, 2018 20:03 2 996 13

Безобразие! Плиткоумие! Демагогия!

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • странджа-
  • шарково-
  • животновъди

Какво постигна Корнелия Нинова като отиде в Странджа?

Безобразие! Плиткоумие! Демагогия! - 1

Наистина не можех да допусна дори за части от секундата, че след Станишев, който спретна и вкара БСП в аферата "Пеевски" и срина доверието в социалистическата идея катастрофално, ще дойде друг председател, който пък ще прави грозен и безсмислен пиар, качен на една каручка и отново на гърба на партията!

Слушам др. Нинова как припряно обяснява поредната набързо скалъпена позиция на ръководството на БСП (само на тясното ръководство!) за странджанските животновъди и си мисля - никой от нас не заслужава подобна гавра.

Никой!

И най-вече онези, които най-много и вярват. Защото всички ние, кой повече, кой по-малко, избирайки я преди 2 години и дадохме и бронирахме здраво с единственото и най-важното - нашата вяра и доверие. И казахме - работи и ни представлявай!

Днес, вместо да го пази този капитал на почти 1 милион души като очите си, той се изяжда и девалвира безпощадно. Брутално цинична история.

**********
Но, да се върнем на трагедията на клетата баба Дора и унищожения поминък.

Вместо да извадите очи, изписахте вежди на Цветанов и Борисов, за пореден път. Аз вече започвам да се замислям, кой всъщност работи за добруването на ГЕРБ във властта? Онези - натирените или тези, които останаха в ИБ на БСП!?

Какво всъщност им каза Корнелия Нинова на фермерите от Странджа днес? Че не е имало заповеди за убиване и затова не било законно, но двама министри ей сега ще седнат да ги подпишат и изтребването ще продължи законно?!

Така ли?

Това ли е проблемът, който видя качена на каруцата?

Това ли е алтернативата?

Това ли е политическото решение на БСП?

ДОПЪЛНЕНИЕ:

Кажете ми: Какво постигна нашият председател като отиде в Странджа?

Съхрани поминъка на хората ли?

Даде им надежда ли?

Извоюва европейски компенсации ли?

Направи ги поне симпатизанти на лявата идея ли?

Спря изтреблението на животни ли?

Направи заявка за нова политика в животновъдството ли?

Постави въпросите за превантивната ваксинация ли срещу всякакви видове чуми ли?

Постави въпроса за съхранението на останалите стада добитък в другите части на България ли? (ами, ако утре от френската лаборатория дойде още една бумага, че и там има чума?).

Какво всъщност направихме? (чрез нея)

Накарахме правителството да напише още една-две заповеди, за да си узаконят изтреблението. Това стана.

И няма и помен от някаква перспектива, ако утре , след две-три години, пак пламне същата болест...... пак ще трепем.

Не животните. Фактически трепем хората, които ги отглеждат.

Излиза, че това е единтвеното решение.

***********************
Представете си следната ситуация. Министрите на мутрата подписват едни заповеди, с които убиването става законно и отиват при баба Дора и за един час бастисват стоката и в собствения и двор. Законно!

И какво ще си помисли баба Дора не за Корнелия Нинова, а за нас, за партията ни?

Питам ви, как си мислите - нашата председателка ще бъде ли до нея докато изнасят труповете на добитъка и?

Всички знаем, че няма.

ТАКА ХОРА НЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ!!!

Никога не съм очаквала от председателя на БСП, който и да е той, да заляга на прага на тези хора, за да пази с тялото и присъствието си стоката им. Но, очаквам... Не! ИЗИСКВАМ от него да направи така, щото да не се случва това. Затова има политически средства и лостове, които са много по- могъщи.

Другото е демагогия и работа от пусто в празно.

Автор: Албена Шавел, "Поглед.инфо"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преброяване на бесните язовци

    22 2 Отговор
    "Другото е демагогия и работа от пусто в празно." Другарке Шавел, точно комунистите (които сега се наричат "социалисти") сте най-големите демагози на планетата.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пешо

    15 1 Отговор
    Пореден политически хамелеон. Защо ни занимавате с междуличностни отношения и интриги?
  • 4 Да да

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Преброяване на бесните язовци":

    Да не подценяваме другарите! Те доказаха че могат пълна каца дапрелеят в такава без дъно!
  • 5 9х19

    11 2 Отговор
    А бе комунисти скапани, нямаше ли кой да ви каже, че в момента в който ваксинираме животните, сами ще си ядем месото, млякото и млечните произведения. Никой в Европа не иска да яде или пие продукти от ваксинирани животни. И за кучешка и котешка храна има ристрикции. Нали знаете какво представлява ваксината.

    Коментиран от #8

  • 6 Бат Вальо

    6 4 Отговор
    Очаквам в скоро време обединение на БСП с "автентичните (!!!) десни" - те са еднакво нагли и обречени на изчезване ...
  • 7 123

    8 0 Отговор
    Ще ги разберете, ама късно! Толкова са смешни, Боже, жалки дори, в усилията си да покажат нещо. Алеко, лека му пръст, най добре го е казал....

    Коментиран от #9

  • 8 Инкогнито

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "9х19":

    Я ме открехна смешнико какво означва ваксината? За не запознатите ваксината е мъртви вируси срещу които имунната система си създава анти тела!!!
  • 9 Mario

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "123":

    Всичко е написано точно с изключение на израза "лека му пръст" ! Правилният изказ е "Бог да го прости", всичко друго са езически простотии, бабини дивотии, протестантски измишльотини и върховни идиотии! Каква е тая "лека пръст" ?! Това го наложиха дъртите, безверни, атеистични комунисти! Ти от тях ли си?! 😯

    Коментиран от #12

  • 10 плевен

    0 0 Отговор
    Ваксината позволява животното да е живо, но да остане вирусоносител.От тук нататък болестта може да тръгне накъдето си поиска и където си поиска.Е за това не можем да се отървем и от СПИН.Никой не смее да вземе правилните мерки.А за Марио:"Да му е лека пръста " е турски израз.
  • 11 Реалист

    1 0 Отговор
    Както всички очаквахме - борбата между кликите в партията кърмилница БСП/БКП се ожесточава с наближаване на изборите. Мазната курни и коч да си сложи на врата за снимка, и на кон да се качи, все тая - на нея толкова и е акъла, все скандали сътворява. По интересното е КАКВО И КАЗА АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАННИК, ЧЕ ТЯ РЕШИ ДА ПОДКРЕПИ РАЗХОДИТЕ ЗА НОВ ФЛОТ. Дали не става дума за някакви пари по сметка скътани от курна? Все пак тя прати синчето мамин-сладък да се учи на банкерство в щатите а не в масква. И когато ти е н....н г...а си длъжен да се съгласиш, А НА НАС ТАКИВА НЕ НИ ТРЯБВАТ.
  • 12 123

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Mario":

    Извинявай Марио! Не знаех! Дано не съм те обидил, да те .... във филолога! А, и не, не съм от тия, както е написал Чудомир!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове