Last news in Fakti

10 Август, 2018 13:10, обновена 10 Август, 2018 13:18 8 220 31

Борисов на новия булевард във Варна: Скарах им се, до 3-4 месеца ще го завършат

  • бойко борисов-
  • булевард-
  • варна-
  • бул. "васил левски"-
  • инфраструктура

Премиерът инспектира най-големия инфраструктурен проект в морската столица

Борисов на новия булевард във Варна: Скарах им се, до 3-4 месеца ще го завършат - 1

Министър-председателят Бойко Борисов инспектира строителните и ремонтни работи на бул. „Васил Левски“ във Варна. Това е най-големият инфраструктурен проект в града, като за изграждането на новото трасе от ул. „Подвис“ до ул. „Девня“ правителството отпусна 80,5 млн. лв. Други 4,5 млн. лв., осигурени от държавата, са за пробива на бул. „Сливница“, като с реализирането на проекта ще бъде осигурен бърз достъп до автомагистрала „Хемус“. Ремонтът на съществуващата част от булеварда се финансира по ОП „Региони в растеж“.

"Изключително сложно съоръжение, малко им се карах, че го бавят и го минах целия. От ремонтите до момента, които сме направили, е видно, че всичко е прекрасно. Както съм им се накарал, до 3-4 месеца това ще го завършат, ще следя и аз изкъсо."

След завършването на булевард „Васил Левски“ ефектът ще бъде облекчаване на движението в града, намаляване на задръстванията, извеждане на трафика извън централната градска зона, както и бърза връзка от летището към курортите.

Борисов на новия булевард във Варна: Скарах им се, до 3-4 месеца ще го завършат
Борисов на новия булевард във Варна: Скарах им се, до 3-4 месеца ще го завършат
Борисов на новия булевард във Варна: Скарах им се, до 3-4 месеца ще го завършат


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кики

    94 3 Отговор
    Бащице,какво ли щяхме да правим без теб да ни илядиш дано?
  • 2 Враца

    74 5 Отговор
    Добре бе ,Ти си моят герой.
    Отивам да се напия и после ще повръщам.
  • 3 Незнайка

    58 4 Отговор
    Ти им се скара и те наведоха глави засрамени,че сами не могат да се опраеят и те чакат
  • 4 Ере

    69 3 Отговор
    А дръпна ли ушите им?
  • 5 Кики

    36 3 Отговор
    Тогава е планиран и пусковия срок.Защо не го правиха на етапи а разбиха всичко наведнъж в целия град
  • 6 Варна

    37 9 Отговор
    Е да ама този булевард няма за идея да е вързан с Хемус! Булеварда излиза на циганската махала където са терените на мутрите от ТИМ, които ще бъдат продадени на общината за Автогара. Пътят се движи напречно на града и не решава по никакъв начин проблемът с трафика. Само, че на ли трябва да се краде и да върви далаверата измежду свои ( мутра с мутрата прави бизнес). Този път трябваше да тръгне от Хемус да мине през "Кайсиева градина и да се върже с околовръстното шосе което излиза на разклона за Виница и Цайка. - Там е големият поток от автомобили. А после всички институции да бъдат изместени от центъра там където са Военна Балница и Терапията. Там на баира трябва да са общината, полиция, бърза помощ и т.н. Само, че когато страната се управлява от неграмотни .. те си назначават подобни и по общините.- Същите малоумници.

    Коментиран от #17

  • 7 Марио Ангелов

    40 8 Отговор
    Няма други толкова крадливи и нагли боклуци, като вас!
  • 8 Усмивката

    23 2 Отговор
    В нормалните държави това не се върши по този начин. Има си договори ,неустойки ....е ако са наши хора ,арни,благодарни ,ще им се постреснем малко, чи следващия път пак те ши са
  • 9 химлер

    38 9 Отговор
    кога ли ще ти напукат кофата крадлива
  • 10 Владо Вр

    40 5 Отговор
    Ехаааа! Голям кеф! Три - четири месеца след пускането на булеварда започваме ремонтите по него. Пак ще падат парички на пачки. От ГЕРБ-ерски привърженик.
  • 11 Усмивката

    39 3 Отговор
    Във Бургас строиха ,отклоняваха ,разклоняваха ,чак планини повдигаха ,и ефекта никакъв .Пет километра околовръсно и изиза на....сфетофар ,даже два ,и задръствания ,километри.Иначе се усвоиха едни пари....
  • 12 Баш Гост

    31 6 Отговор
    Какво разбира простият пожарникар от строителство, че тръгнал да инспектира?
  • 13 Иван

    24 1 Отговор
    Ти баща, ти майка
  • 14 Усмивката

    28 4 Отговор
    За първи път виждам пусковият срок да определя Министър Председателят
  • 15 Пасатор

    37 5 Отговор
    "скарах им се", " платил съм", " отпуснах им" и т.н. Мнооого насериозно се е взел Баце! Човекът- държава.

    Коментиран от #19

  • 16 Борисофф

    22 3 Отговор
    Не е важно качеството, а количеството на комисионни, които влизат в джоба ми. Плюйте ме колкото си искате.
  • 17 Гаргамел

    16 5 Отговор

    До коментар #6 от "Варна":

    Добре че си ти такъв грамотен, умен, красив, знаещ.......

    Коментиран от #26

  • 18 Българина

    26 2 Отговор
    Не се сещам за снимка меркел да инспектира улица в строеж в германия, или пък Орбан, или пък макрон.. Ходи само там където ще има похвали , за това че е дал пари... Ефтин пр...
  • 19 прав си

    16 0 Отговор

    До коментар #15 от "Пасатор":

    кара им се,защото е гъстак с всеки булдозерист!Това е и при шофьорите на ауди -приятели с механиците :Д
  • 20 парадосал

    23 2 Отговор
    Има ли друг такъв премиер в Европа... Да си прави снимки и да "инспектира" строителство на пътища и улици в страната си.... Не знаеш ли какъв хал е тази държава...всичко върви без посока всяка държавна институция работи за себе си, респ. всеки чиновник за него си. До там ли стигна ...да си правиш снимки и разходки.
  • 21 цистит

    4 3 Отговор
    профани, правещи се на разбирачи
  • 22 Чебурашка

    17 5 Отговор
    Боко Боко, незаменимия ти, Ай сега вземи се накарай на прокурори на съдии, та после и на МВР, че и на кметовете продажници, също така на твоите колеги политици. Накарай се на всички та белким се оправи държавата. Пък като се оправи можеш да излезеш спокойно в пенсия че докато си жив и здрав комунягите червени само ще бълнуват за власт, е понякога и сънуват.
    Да си жив и здрав БАЩИЦЕ!!!
  • 23 Благодарност

    8 25 Отговор
    На големите критици на Боко искам да кажа че ако не беше той София и много други Български градове щяха да бъдат все още с пътища като кози пътеки, невзрачни и западащи, същите като БСП.
    Младите хора щяха да бъдат наполовината на тези, които все още са в родината. Вярно че не се справя с корупцията, но неможе да не се признае направеното за хората.

    Коментиран от #28, #30

  • 24 O.P.

    5 1 Отговор
    Да беше ги набил, та да го завършат за 2 седмици
  • 25 злопаметник

    18 1 Отговор
    Да се беше скарал и на КТБ.И на тия дето изклаха здравите козички.
    И на тия дето не дават пари за болните деца......
  • 26 Варна

    9 1 Отговор

    До коментар #17 от "Гаргамел":

    Разбирам сарказмът ти, но не виждам причина да се мълчи, когато става въпрос един път за откровена лъжа и втори път за кражба. От РЗИ до крайната точка - цигнсаката махала са около 2-3 км. Ти мислиш ли, 80 млн. е реална цена? - Средната зена за първокласен път в Западна Европа е около 3 млн. евро. - Тук за какво говорим? Само си играем на високопарни думички. - Да не говорим, че се наложи да свалят още 2 реда къщи на ВиК, щото проектът просто не отговаря или по- точно проект няма! - Има картинки!

    Коментиран от #31

  • 27 Гербераст

    12 1 Отговор
    Вижте го този лъжец ,, колко души го пазят ,,Чорбаджия,,
  • 28 tosho

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "Благодарност":

    ti seriozno li govorish ili padash ot mars promit mozak

    Коментиран от #29

  • 29 Благодарност

    3 7 Отговор

    До коментар #28 от "tosho":

    Реалист съм не падам от марс. Зщото помня предишните какво правеха само говореха празни приказки по телевизора а всичко си стоеше и не помръдва.
  • 30 Усмивката

    4 2 Отговор

    До коментар #23 от "Благодарност":

    Тая приказка малко звучи като от едно време ,когато партийните агитатори плашеха бабите като им говореха че ,виждаш ли ,ако не беше новата комунистическа власт ,още щяхте да ходите с газовите фенери и улиците без ток ...каква поразителна прилика
  • 31 Гост

    2 4 Отговор

    До коментар #26 от "Варна":

    Еййй ама ти си професор по всичко,що се отнася да плюеш срещу Борисов! Просто немалко статия за него и ти да не си там и да плюеш! Ама срещу Курнелия и Доган думичка не обелваш , защото са по хубави нали?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове