11 Август, 2018 13:05, обновена 11 Август, 2018 16:44 16 458 19

Челен удар на пътя Варна-Бургас, петима в тежко състояние

  • войната на пътя-
  • варна-бургас-
  • катастрофа-
  • птп

Сред пострадалите има бременна жена и две деца

Челен удар на пътя Варна-Бургас, петима в тежко състояние - 1
Илюстративна снимка

Тежка катастрофа е станала на главния път Варна-Бургас в района на село Старо Оряхово, предадоха от пресцентъра на МВР.

В диапазона около 12:00 часа на обяд са се ударили два леки автомобила. Челно са се сблъскали Citroen с бургаска регистрация и Renault с украинска. Изпратени специализирани екипи са съдействали за разрязването на смачканите коли и изваждането на пострадалите.

В болница, във видимо тежко състояние, са транспортирани общо 5 човека - 2 деца, бременна жена, водача на автомобила с украинска регистрация и водача на автомобила с бургаска регистрация.

Полицейски екипи също са се отзовали на мястото на злополуката. Причините за инцидента се изясняват.

Призовава се водачите да шофират внимателно и със съобразена скорост, спазвайки указанията на служителите на реда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешко

    16 3 Отговор
    Милионите $ за камери нещо не вършат работа, м?
  • 2 Пасатор

    9 0 Отговор
    Днес няма ли новина за Комбъла? Че свикнах!
  • 3 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    14 12 Отговор
    Пускаите фарове денем спасявали животи
  • 4 На шурея шуролинката

    41 2 Отговор
    Всяка година умират маса хора на този път, както и на пътя Русе - Бяла - Варна.- Прави се... - ХХХХ! Всяка година отбелязват, че са най- смъртоносните и нищо повече освен статистика. За наглите шопи, които управляват страната е по- важно да си правят метро и околовръстни с държавните пари.

    Коментиран от #7

  • 5 терца

    3 15 Отговор
    Като не можеш да си караш шуролинката и в София на околовръстното можеш да се треснеш

    Коментиран от #9

  • 6 vasik atanasova

    10 0 Отговор
    вие да видите какво стана в центъра на варна
    как едно порше GT4 С ПЛЕВЕНСКА РЕГИСТРАЦИЯ се качи на тротоара и счупи витрина на месарски магазин
  • 7 Ванката

    16 4 Отговор

    До коментар #4 от "На шурея шуролинката":

    Стига сме мрънкали, за всичко обвиняваме управляващите, ми те и на магистралата се блъскат и умират, пак ли упрявляващите са виновни? На нас все някой друг ни е виновен а? Защо не си го кажем, че и ние сме нахални идиоти които са с високо самочуствие и не могат да карат, всеки ден загиват хора и все пак има такива идиоти които продължават да карат бързо или да изпреварват на завоите.

    Коментиран от #8

  • 8 На шурея шуролинката

    15 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ванката":

    Има невралгични точки от години! Второ работа на държавата е да контролира тази дейност! Трето мястото, на конкретният инцидент е едно от най- опасните по пътя Варна - Бургас. Там пътят е прав и изведнъж пада рязко надолу. Няма светофари няма камери, няма полиция. Отсечките на Камчия, Горица, Старо Оряхово и целият Обзорски проход са опасни. - Не е от вчера! Не може да не сложиш за невралгичните точки да не направиш нищо ! - Това са глупости! Всяка година там умират много хора защото когато е правен пътя е недомислен. Да не говорим, че е абсолютно неподходящ предвид натоварването. И въпреки това тъпанара от Банкя и подчинените му смятат, че приоритена е само собствената им "градинка". За това дай да не прехвърляме топката! Общините са поискали над 300 милиона от началото на годината, но пък наглият кестен реши, че ще изхарчи над 500 милиона за метро и околовръстно шосе на София. - До кога ще продължава така? Кое е по- важно? №а умират хора или шибаните градинки и спирки на София? - Що за мисъл? - Ако ще да е така, ми Софийска община да се присъединяват към някоя друга държава. Твърде нагло поведение!

    Коментиран от #11

  • 9 На шурея шуролинката

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "терца":

    Отговор на типичен, кестен! - Прост, но пък за сметка на това нагъл! - Само това ли успя да измислиш? Там сте единствените индивиди, които смятат че териториалният признак е условие за интелектуална преимущество. Ще спра да ти обяснявам, понеже имам известни съмнения, че въобще ще разбереш за какво става дума.
  • 10 куку руку ку

    2 0 Отговор
    Минах днес от там. Катастрофата е в завой, в участък с лента за изпреварване в посоката към Бургас. Единият е изпреварвал в разрешената си лента, другият "много е бързал" и е решил да изпревари при забрана. Който се е движел към Варна е виновният, но колите бяха така разхвърляни по пътя, че не си личи кой накъде е карал.
  • 11 куку руку ку

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "На шурея шуролинката":

    Пътят си е много добър за нормално движение. Тези, които изкачват баира си имат изпреварваща лента, така че бавни и тежки возила да не правят колона зад себе си. Тези, които се спускат... колко бързо искат да карат при разрешена скорост 90 км/ч? Един лунгур точно така ме изпревари при спускането след Бяла. посока Варна. Аз съм с 90-95, а той бърза през насрещното... и къде стигна? Влачеше се 4 коли пред мен в същата колона, която се образува заради друг бързак!

    Коментиран от #12

  • 12 На шурея шуролинката

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "куку руку ку":

    За 120 км до Бургаз не са много местата с лента за изпреварване. Пътят е достатъчно натоварен и поради тази причина всяка година заедно с пътя Варна - Русе са в челната класация. За това просто не разбирам какво искаш да ми кажеш? - Че трябва да оставим пътищата с най- много катастрофи без изменения и по- важни от това са шопските проекти? - Ако ми казваш това, просто е безсмислено да говорим за каквото и да е повече

    Коментиран от #13, #14

  • 13 куку руку ку

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "На шурея шуролинката":

    Видях и двете катастрофи. Тази между Ахелой и Поморие е в новата отсечка с по две платна в посока, на абсолютно прав участък. Освен смачканият автомобил имаше и камион с прицеп, като автомобилът беше ЗАД камиона и беше с размазана цялата лява страна. А катастрофата до Старо Оряхово беше в завой и двата автомобила бяха със смазани леви страни на предниците си. И двата са изпреварвали, като единият си е изпреварвал според правилата, а другият при забрана за изпреварване. Така че и двата случая не е виновен пътят, а някой с малък *** и голямо его.
  • 14 на шурея крачолът

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "На шурея шуролинката":

    За 120 км Бургас Варна, само в проходът Слънчев Бряг-Обзор няма допълнителна лента за изпреварване. От Бургас до Слънчев бряг е с по 2 платна в посока. А от Обзор до Харамията, където има участъци за катерене има платно за изпреварване.

    Коментиран от #15

  • 15 На шурея шуролинката

    2 3 Отговор

    До коментар #14 от "на шурея крачолът":

    Този път го минавам 18 години и няма нужда да ми обясняваш къде точно са лентите за изпреварване. По време на прането на пари- Сиреч, когато се строяха масово хотелите в СЛ. Бряг този път го минавах по 4-ри пъти на ден. Излишно е да ми казваш къде какво има по пътя. Така както е излишно да се опитвате да обясните как няма нужда от нищо и как наглият селянин от Банкя е правилно да харчи парите ни за шопия. Статистиката всяка година говори достатъчно! Има нужда от корекции на пътя и от обезопасяване. Добре знаеш, че като хванеш по пътят трафикът и се наредят по няколко камиона,микробуси и бавни шофьори хората се изнервят. До като дойдат отсечките за изпреварване хората вече са готови да убият всеки, който ги бави. Така че хайде да не обясняваме как всичко е наред и само шофьорите са виновни!

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Тома Неверни

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "На шурея шуролинката":

    За твое сведение данъчните постъпления в София са значително над тези за страната, повечето общини в провинцията не могат без субсидиите от бюджета. И да не оправдаваме безотговорното каране с пътното строителство.

    Коментиран от #18, #19

  • 18 На шурея шуролинката

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Тома Неверни":

    Естествено че са повече! - На ли се харчат парите на страната там! - Като изхарчиш тази година 2 милиарда от обществени поръчки и ги вкараш в в Софийски фирми какво се случва с приходите и БВП? Как мислиш? Вкарай тези пари Лом и след една години провери приходите на Общината как ще бъдат променени. Не се прави, че там сте само можещите, умните и красивите! - Нелепо е! Леко сте се самозабравили! Ето ти един пример Фирма ЗМБГ, която е на Делян Пеевски, регистриана в София чисти боклука на няколко общини извън София. - Мислиш ли, че това е защото са много добри в Почистването и другите общини не могат да се справят? Или пък, че фирма ПИМК свързана с Борисов е единствената транспортно фирма, че участва в обществените поръчки на други общини като Бургас за извозване на строителните материали? - Защо ли софийската Водстрой отново на Пеевски , която се вля в една друга фирма,продължава да печели обществени поръчки, разбира се където кметовете са на ГЕРБ. - Та къде отиват приходите? Така че дай го малко по- кротко! Ако не са обществените пари, там ще умрете от глад! Този ваш град същиствува заради налетите пари от държавата. Сменяш столицата и градът ти ще умре от глад.- Там нямате нищо! - Не ми казвай аут сорсинга, щото нито са достатъчни като броъй хора нито като приходи. По-голямата част от градът ти бачка в организации свързани с бюджета- държавен или общински. Огледай се и ще установиш, че всеки трети е наврян в някаква такава институция. - Та... - Не се на
  • 19 На шурея шуролинката

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Тома Неверни":

    Нека да добавя, че нито един от големите градове няма нужда от субсидии! Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Търново и Русе внасят много- много над онова, което държавата им позволява като бюджет. Посочените градове нямат абсолютно никаква нужда от София, даже тъкмо напротив! - София им пречи и то ужасно много им пречи! - Тя е като голям кърлеж върху болно тяло! Ако се чувстваш късметлия вади цифрите и да смятаме! Данните за приходите към Държавният бюджет на посочените ги има в Интернет. Бюджетите също им ги има. - Така че давай да видим!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове