11 Октомври, 2018 17:50 10 774 25

Мейзер купонясва до зори след затвора

  • анита мейзер-
  • затвор-
  • купон

С купон до зори в отбрана компания силиконовата миска Анита Мейзер се завръща към нормалния живот. Преди седмица тя за първи път излезе от фаталния си дом в Евксиноград, за да разпусне преди предстоящия процес в София само с близки приятели.

Впечатление прави обраната визия на прочулата се със скандалните си полуголи фотосесии Анита. След престоя в Сливенския зандан тя е неузнаваема. Косата й е прибрана в стегната опашка, силният сценичен грим вече е история. Мъдър вид ѝ придават и марковите диоптрични очила, с които Анита не се разделя.

Делото за непредумишленото убийство на съпруга й Николай Димов е на финалната права. Очаква се през ноември върховните магистрати да заседават по казуса в столицата. Апелативните магистрати дадоха три години затвор на Мейзер, която обжалва присъдата. По-голямата част от наказанието Анита фактически излежа, докато течаха заседанията. Повече от 4 месеца тя прекара затворена в дома си, като приемаше само шепа познати на посещение, за да се развлича.

Анита в момента е пусната под гаранция и може да се движи свободно в чужбина и у нас. Тя се бе изолирала доскоро по заръка на адвокатите си. "Все още отказваше упорито да се появява на обществени места, за да не дразни обществеността. Не желае да дава интервюта и не иска и да чуе за риалити формата "ВИП брадър", който предложил колосален хонорар на силиконката за участие. Анита категорично отказала, тъй като иска първо да разреши проблемите си с Темида.

Анита е обжалвала решението на съдиите, като се надява ВКС да я оневини изцяло, за да изчисти името си. Против намалената й присъда обаче е държавното обвинение. В протеста си от прокуратурата посочват, че има процесуални нарушения при произнасяне на наказанието, защото Анита е оттегля самопризнанията си и на практика делото не е трябвало да се гледа по съкратена процедура.

Мейзер е обвинена за това, че е стегнала две свински опашки около врата на любимия си по негово желание. Тя е подценила ситуацията и надценила физическата сила на мъжа си, за което трябва да понесе отговорност, смятат съдиите.

"Категорично очакваме отпадане на обвинението за подкуп и условна присъда", оптимистично коментират защитниците на Мейзер. Ако това се случи, задържането на Анита в Сливенския затвор ще се окаже в разрез с човешките ѝ права. Така тя ще излезе двойно по-богата, след като осъди държавата в Страсбург, алармират запознати с разследването.

Докато чака дата за делото в София, Анита е разчистила и личния си профил в социалните мрежи от всички общи снимки с мъжа си Николай Димов. Профилът на съпруга й също е деактивиран.

"Тя има право да продължи живота си и да започне на чисто. Силна жена е!", обясняват от близкото й обкръжение.

Мир с близките на Ники Димов иска да сключи Анита. Тя се е чула няколко пъти с майката на съпруга си Петранка и е поискала прошка за случилото се. Поискала от свекърва си и да оттегли иска за кръвнината срещу нея. Това обаче не може да се случи, тъй като по закон обезщетенията са задължителна част от процеса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хигиенист

    59 3 Отговор
    Колко ли пък може да е "отбрана" компанията на тая, бедна ми е фантазията. За тайния живот в канализационната тиня.

    Коментиран от #4, #20

  • 2 селянин 1

    59 1 Отговор
    Егати,дзверо..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Garrincha

    32 1 Отговор
    Живия си е жив, братче, умрелия - умрял ! Това е живота …
  • 6 Пиххх

    25 1 Отговор
    Мнооое грозна бе? Че има големи плондери не ме вълнуват .
  • 7 Синдикат на Ало Измамниците

    24 1 Отговор
    Я подай ми мале, тенката пушка за мноооого грозен дивеч!
  • 8 Камена

    7 30 Отговор
    Защо да не купонясва, тя не е ли човек?? Казах го преди, ще го кажа и сега...ЖЕНАТА Е НЕВИННА ! никои не е убила !!! Бъди здрава, бъди щаслива, българската злоба, завист и неприязън те вкара в затвора, завидяха ти душичке...да знаеш. Господ е с теб, мина през огъня, бъди щаслива и живей !!

    Коментиран от #14

  • 9 Бесен Язовец

    18 1 Отговор
    Махнете тая фльорца от тук !
  • 10 Будалата

    22 2 Отговор
    Каква Анита какви 5 лева. Айшето от село Пет могили погуби момчето. Егати Държавата. Елит ми било.
  • 11 Гювеч

    17 1 Отговор
    Ковра на ковритеее
  • 12 IQ ZERO💡

    19 1 Отговор
    Значи не съм много гнуслив,ама Анита като и видя мутрата някъде после два дена като видя храна и ми се драйфа.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Голям прос

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Камена":

    Никой не е убила, само е спряла оросяването на мозъка с кръв.

    Коментиран от #19

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ХайХой

    4 0 Отговор
    Отврат може ли още по зле? Не може
  • 17 Бай хуй

    6 2 Отговор
    Плашило бустанско !
  • 18 Обрана компания

    3 0 Отговор
    Мъдър вид, а от джоба и стърчат свински опашки....
  • 19 Камена

    4 0 Отговор

    До коментар #14 от "Голям прос":

    Тя ли е спряла или въпросния мъж, се е направил на Супермен, Робокоп и тем подобни фантазии...Всеки има глава на раменете..това е сеедно да искаш да скачаш пред влака и аз да ти кажа недей, не, ти: дръж ме ще ти кажа кога да ме пуснеш...същия *** Лошо е човек да се надцени и то, ако от това зависи живота му ! Не е длъжна да гние в затвора, заради някои които не е могъл да преосмисли действията и живота си ! Умньо !

    Коментиран от #24

  • 20 ЧИЧО

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "хигиенист":

    ЕГАТИ ВАМПИРО!!!!!!!!!!
  • 21 Пеньо

    2 0 Отговор
    Преди статия за Урко, сега за Мейзер. А за хората кога?
  • 22 коко

    1 0 Отговор
    След здравото разпускане е начесала и здраво "Дъртата Катерица"!!!
  • 23 Пламен

    3 0 Отговор
    Тая я взимам за жена, много ми е перверзна, само че без връзване.
  • 24 ГОСТЕВ

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Камена":

    ТОЧНО ТАКА...БРАВО !!!
  • 25 Нелсън Мандел

    0 0 Отговор
    Силно казано жена
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове