Last news in Fakti

31 Октомври, 2018 16:36, обновена 31 Октомври, 2018 16:39 7 697 12

Родителите на Викторио Александров: Не го оправдаваме

  • викторио александров-
  • лилия александрова-
  • детелин александров-
  • убийство

Майката и бащата на мъжа казват, че много е обичал детето си

Родителите на Викторио Александров: Не го оправдаваме - 1

Родителите на обвинения в двойно убийство Викторио Александров проговориха пред "Нова телевизия". Те не оправдават сина си за стореното, но не желаят да говорят за проблемите, които е имало в семейството.

"Това, което е извършил, е ужасно, не го оправдавам. За това, той ще си получи наказанието, но питам ви вас, мили хора, знаете ли защо се е стигнало дотук? Някой от вас попадал ли е в такава ситуация?", пита майката на Викторио Лилия Александрова.

„И аз не мога да разбера как е успял да посегне на него, след като косъм не даваше да падне от главата на детето”, казва и бащата Детелин Александров.

През сълзи майката на Викторио каза, че всички хора, които ги познават и познават и сина им, знаят, че са добри хора.

"Възпитала съм децата си в честност", каза Лидия Александрова и добави, че обича сина си, независимо какво е направил.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    63 5 Отговор
    Тоя боклук закопа и майка си и баща си ...жалко за двете погубени души жалко и за тия родители дето ще му носят греха
  • 2 Голям Слон

    60 9 Отговор
    Как се е стигнало до трагедията ли? Защо въобще трябва да си задаваме такива въпроси, бе, родители мили? Никой няма право да посяга на друг човек, защото и той е нечие дете, нали? За свое собствено дете да не говорим. Плесница по дупето, наказание, строг тон. Но не и изстрел в окото на едногодишно пеленаче. Какво общо тук имат причините с деянията? Можеш да си ревнуваш и правиш филми колкото щеш. Да посягаш на някого няма никакво оправдание.
  • 3 robin

    52 8 Отговор
    За съжаление,такива случаи ще зачестяават.Причините са много а едната е че днешните момчета израстват под фустата на майка си,под тяхната закрила.Глезени.Ролята на бащата е потисната.Другата причина е липсва на кАзарма.Момченцата са с психа на момичета и при първия сблъсък с реалния живот,рухват и не знаят как да се справят с проблемите.

    Коментиран от #5, #12

  • 4 гост

    9 12 Отговор
    ИЗРОДИ!
  • 5 мдаа

    43 3 Отговор

    До коментар #3 от "robin":

    Едно време момчетата искаха да имат мустаци като бащите си а сега искат вежди като на майка си.
  • 6 търтейчо

    11 5 Отговор
    Жалко за детето, жалко за майка му, жалко и за неговите родителите и за родителите на момичето. Тоя нещастник затри сумати животи с лека ръка. Не заслужава никаква вид прошка. Дано родителите на деца са прочели как майката на момичето е пречила на младите докато са били заедно ........ ей така ..... да се замислят какво могат да загубят в болните си амбиции за децата си. Искрено се надявам този да постъпи като мъж и да си тегли въжето за да спрат част мъките на живите.

    Коментиран от #11

  • 7 Така де

    5 3 Отговор
    Смърт за тоя, та да не страда по-малката, а и ние да не му плащаме големите сметки в затвора!!! Стига сме хранили такива изверги!!! Ако жена му е боклук никой не го е карал да прави деца с нея!!! Това че той е прост и нагъл е негов проблем!!! Простаците, нагледците и злобарите под ножа!!!

    Коментиран от #10

  • 8 0283и3ъ61

    10 3 Отговор
    Молете се за всички, не сме ние тия дето ще съдят и осъждат поведението човешко, щото с квото мерите с това ше мерят и вас, с прости думи може да се случи на всеки един от нас коментиращите!!!
  • 9 Доктор ДЖАГЕРС

    2 8 Отговор
    И ТОЯ ДВАМАТА ИМ ТРЯБВА ЗАТВОР БОКЛУЦИ
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Дамм

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "търтейчо":

    Нито майката на момичето е пречела, нито Дарина е изневерявала. Това всичко е било само в болния мозък на убиеца- психопат! Родителите на момичето, ако са знаели за сериозността на проблема, сигурно да осигурят бягство и укриване на дъщеря си и внучката си от психопата, когато параноята му е започнала да се усилва. Психопатите не подлежат на лечение, те се раждат такива. Това е на генетично ниво. И единственото спасение от тях, ако са започнали да преследват набелязаната жертва е бягство и укриване. С психопат не можеш да се разбереш, той не изпитва вина, съжаление и съчувствие. Той е тотален егоист, хората около него са ресурс за задоволяване на желанията му.
  • 12 Фемиаз

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "robin":

    Това са пълни глупости. Заради общество съставено от индивиди с предразсъдъци относно какви трябва да бъдат жените или мъжете сме на този хал. Обществото формира един шаблон за "истинска жена" или "истински мъж" и всеки, който не отговаря на изискванията се превръща в комплексиран човек под натиска на обществото. Комплексите водят до депресия и в последствие нервен срив. И точно типа хора като Вас, са тези, които допринасят за упадъка и объркването на младите хора. Трябвало да е "по-мъжествен" той. Дрън дрън та пляс - както казва майка ми, относно дали да оправдавам очакванията на обществото относно моята "женственост", ама кога ще имам деца, и ако не искам, едва ли не се кръстят и бягат като от Сатана. Не е ли по-важно да сме добри едни към други? Вместо да критикуваме, да дадем съвет, само в случай, че можем да помогнем? Да подкрепим дори когато сме на различно мнение, с единствената цел да подобрим нечии ден??? Този мъж е пълен ИЗРОД и няма оправдание. Каквито и мотиви, причини, последици да се изтъкнат. Вече няма помощ за него. Късно е, за съжаление. Ако е с психични отклонения, те са на едно ниво, което е почри необратимо - клиника до живот. Ако не е с такива - затвор до живот. Обществото трябва да бъде предпазено.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове