3 Ноември, 2018 20:18 19 513 56

Зоркото око на Борисов бди навсякъде

  • бойко борисов-
  • варна-
  • парк-
  • възраждане-
  • сливница-
  • бул. "сливница"

Премиерът инспектира работата по два важни обекта във Варна, не пропусна да се похвали

Зоркото око на Борисов бди навсякъде - 1

Министър-председателят Бойко Борисов инспектира работата по два важни обекта във Варна. Информацията сподели лично той в официалния си профил в социалната мрежа Facebook.

„След срещите, проведени във Варна в четвъртък и петък, проверих работата по два важни обекта за града - пробива на бул. „Сливница“ и парк “Възраждане””, написа Борисов.

„Пробивът е ключов проект за града и е връзката с АМ “Хемус”. С реализирането му и последващо изграждане на рампа ще бъде осигурен бърз достъп до автомагистралата. Министерският съвет отпусна 4,5 млн. лв. за проекта. Новият участък е с дължина 532 метра с две платна.

Зоркото око на Борисов бди навсякъде

Парк “Възраждане” е с площ от 30 дка. Преди реализирането на обекта имотът беше неизползваем, тъй като зелените площи бяха неподдържани и занемарени. Изградени са асфалтови алеи за пешеходци и за велосипедисти, зони за отдих, детска зона и трасе за екстремно колоездене. Получих уверение, че и двата проекта се изпълняват в срок”.

Зоркото око на Борисов бди навсякъде
Зоркото око на Борисов бди навсякъде
Зоркото око на Борисов бди навсякъде


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз съм

    132 22 Отговор
    В Асеновград се изпраха доста пари а той като инспектира си затвори очите че паветата са орезилили целия участък към пловдив. Никога тази държава няма да се оправи

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЗЕВС

    69 11 Отговор
    Зоркото око на Бойко бди, когато всички хора спят, а той като безсмена стража, мисли за щастието на народа.
  • 4 Усмивката

    71 20 Отговор
    Не прочетох докрай ...но това говори за липса на доверие в институциите СИ. ...И пълен хаос в държавата .За което плащаме.....Държавата на Борисов е това .Проверки,проверки,проверки.....и какво е ,никой не знае.Знае и е в тайна само от първиа.Ако той реши ...огласява. Ако е срамно и неугледно ...мълчи като....до следващата ремисия
  • 5 Одесос

    103 7 Отговор
    Това са проекти от 1968 г и 80 г .които чак сега реализират.За съжаление унищожиха следните заводи:
    Корабостроителен, Дизелови двигатели, ЕлпромРадиозавод. корабно машиностроене.Родопа .Винзавод.Всички работеха на печалба и хранеха града и не само.Много цехове бяха във вътрешността.Същото в Провадия Долни чифлик, Девня.За всичките години направиха само един завод-за боклук.Това което сега се строи трябваше да стане през 2009 но не стана и за това бяха протестите през 2012г.Репликата ще ви направя село още се помни

    Коментиран от #18

  • 6 Аз съм

    61 17 Отговор

    До коментар #2 от "Така е ама БСП чука на вратата":

    Донякъде е така но все пак са по малкото зло,защото както се вижда и усеща цялата държава изпада в кома то не са цени на застраховки,горива всичко а заплатите от управлението на БСП не са мръднали

    Коментиран от #41

  • 7 У лево е Крим

    97 12 Отговор
    "Бърз достъп до магистралата"- Само, че пътят не е вързан с магистралата!!!! И второ 4,5 милиона за 0,5км. път ... - Някой може ли да смята за какви кражби говорим? Този затри Варна за 10 години. Смаза целият морски бизнес, който хранеше фирми чак до централна България. Вече те работят нито една от тях. Ей там един варналия е написал, част от умишлено смазаните предприятия.

    Коментиран от #19

  • 8 Комунист

    19 68 Отговор
    Браво, Бойко, железен си!!

    Коментиран от #36

  • 9 Даааа

    61 4 Отговор
    А чакаме първият дъжд и сняг и почват ремонтите.......
  • 10 МОШЕННИЦИ

    66 7 Отговор
    В СТ. ЗАГОРА ИЗРИНАХА НОВИ ТРОТОАРИ ЗА ДА НАПРАВЯТ ВЕЛОАЛЕИ КОИТО ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ПОЛЗВАТ В ТАЯ ЗОНА А ПЕШЕХОДЦИТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ИМАТ ХЕЛИКОПТЕРИ ЩОТ ТРОТОАРИ НЯМА.
  • 11 Карагенан (Е-407)

    29 63 Отговор
    На село, кога почнат да колят свинките по Коледа, щом заквичи първото прасе в някой двор, то скоро заквичават и останалите в селото, дори преди да дойде при тях коляча. Благодаря Ти Господи, че ме запази жив да чуя комунистическото квичене.
    Този път Бойко ще им види сметката именно чрез строежа на магистрали, обществени сгради, водопроводи и т.н. След 10.11.1989г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план на ДС, тотално разсипана. Със стопиране и нищоправене от страна на властта, народът бе докаран на границата на оцеляване, за да няма физическа възможност да потърси сметка за дерибействата на комунистите през така наречения социалистически период.
    Тези които се надяват власта да падне са като лисицата която вървяла след коча защото видяла, че мъдите му се клатят и чакала да паднат. Чакала цял ден и останала гладна.

    Коментиран от #13, #21, #24

  • 12 Цецо Гуменката

    67 4 Отговор
    Бойко Борисов никога не може сам да напише това което публикува на Фейса, пиша му ги аз
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Фараона

    74 5 Отговор
    Никаква проверка няма, просто отива да си вземе рентата...
  • 15 Ганю Ганев

    71 10 Отговор
    ПАРТИЯ "ГЕРБ", ЗАТРИ БЪЛГАРИЯ.
  • 16 Venseremos

    55 4 Отговор
    За съжaление Варна има много големи проблеми,но на Бойко и кмета не им се занимава защото няма да имат никакава финансова полза.Финансират безмислени проекти от преди 100 години,а истинските проблеми много селективно се игнорират.
  • 17 Мангусуту бутелези

    50 4 Отговор
    Бди за да не му гепи някой друг парите
  • 18 Шумен

    51 1 Отговор

    До коментар #5 от "Одесос":

    Фалирали- Тютюнев комбинат, кта Мадара, рем завод, зиено- Шумен, консервен комбинат, Родопа- Шумен, водно стопанство- Шумен, фабрика за мебели"Август Попов", и други.
  • 19 Селянин

    30 1 Отговор

    До коментар #7 от "У лево е Крим":

    Долу-горе...4 млн., че и се похвали, човека. Ама, той знае, че говори на 80%...Какво очакваш?

    Коментиран от #23

  • 20 юлиан

    23 0 Отговор
    но изпусна здраво перник,и пернишката организирана корупция
  • 21 У лево е Крим

    54 5 Отговор

    До коментар #11 от "Карагенан (Е-407)":

    Ти вярваш ли си на простотиите, които си написал? - Те като гледам са в стил на онзи с 6-те апартамента, който събираше и стотинките от пенсията на прабаба си за да докаже доход. Колкото и да не ти харесва омразата към крадливият и нагъл селянин от Банкя, Цветанов и цялата пасмина расте и то със страшна сила! - Ако сам не подаде оставка, което се очаква, то убеден съм чакат го събития много по- тежки от 2013 година. Този път от градовете ще изригнат толкова побеснели, че ще дойдат на жълтите павето и ще срутят министерски съвет и народното събрание. Никой вече не вярва нито на лъжи, нито обещания. хората вече искат наказание и поемане на отговорност. Те не са слепи за кражбите на Борисов с Доган, Пеевски, Валентин Златев и групичката. - Ще има кръв приятел, ако говедото от Банкя не спре да краде и не си отиде! Наливането на пари само в София и източването на останалите градове от правителството носи след себе си ярост и желание за наказание. Просто почакай още малко и сам ще се увериш :-))

    Коментиран от #44

  • 22 бай Ставри

    33 1 Отговор
    Отивам да живея във варна, във софия не може да се живее вече
  • 23 У лево е Крим

    38 3 Отговор

    До коментар #19 от "Селянин":

    Е горе долу толкова е откраднал- Към 4 милиона. А ма пък от бул. Левски са повече! - И от това, което е нарекъл "парк Възраждане" също! - Важното е да се краде и после да се хвалиш колко много пари са изхарчени от бюджета за това... - Естествено гарнирано с репликата "Дадох Ви".

    Коментиран от #26

  • 24 Усмивката

    6 10 Отговор

    До коментар #11 от "Карагенан (Е-407)":

    А ти от кои си .От социалистическия период на властта, или от демократическия.Щото властта ,вие комунистите никога не сте я губили.И право казваш ....Има да чакаме.....А Господ има.Но не и за атеистите
  • 25 хахаха

    30 1 Отговор
    Зоркото око на Бойко на третия ден забеляза, че килията е без решетки. Но не можа да прецени дали търбуха му ще може да се промуши.
  • 26 Одесос

    31 1 Отговор

    До коментар #23 от "У лево е Крим":

    Парк Възраждане си е бивша орехова и черничева градина.Дървета има.Имаше алеи още през 1984г.После допуснаха презастрояване включително ина мястото което беше отредено за училище. Проблема е че Северна България е във Варна защото нямат работа , качествено образование след 7ми клас и болници.Вместо да се разширява Варна по добре е хората да имат поминък по родните си места .Ако това беше така Няма нужда от тези булеварди, а от междуградските пътища в севера
  • 27 Що за човек си ?

    21 9 Отговор
    Ако си ОПТИМИСТ - учиш английски ! Ако си Песимист - учиш китайски ! И ако си пък РЕАЛИСТ - учиш Автомат Калашников ! Искаш не искаш, все един от пътищата ще поемеш ! Не се шегувам, когато ДЯВОЛА закъса с парите и се чуди какво да прави - предприема брутален секс със децата си. ДЯВОЛА пак е закъсал както 1914 - Първа световна и разори Европа, 1939 - 45 Втора световна и разори Европа и днес се чака искрата. МИРИШЕ НА ТРЕТА световна която е толкоз НУЖНА за ДЯВОЛА чийто РОДА са и в България! Знаете ли кои са дяволските роднини ? Ами Депутатите и Министерският съвет. По ТУРСКО Им викаха - ЧОРБАДЖИИ. Но финалът е все един - СЛАВА РОССИИ !

    Коментиран от #30

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Усмивката

    21 2 Отговор
    Туй за ЧОРБАДЖИИТЕ ,е ефтина пропаганда ,дето вървеше за бабите на село.Чорбаджиите ,днешните, не са онова от разказите на Елин Пелин „Андрешко”.Онези имаха свян.Днешните са комунистически рожби на атеизма.Немат нищо общо с капиталистите.Ни страх от Бога, ни срам от хората.И по алчност надминават Сороси, Рошвилди .

    Коментиран от #50

  • 30 Анонимен

    3 5 Отговор

    До коментар #27 от "Що за човек си ?":

    Яко си изпушил.
  • 31 Усмивката

    18 1 Отговор

    До коментар #28 от "Що за БАЛАМУРНИК си БОЙКО !":

    Кой ни е виновен .Запада????.Че не може узапти корупцията ,кражбите,битова ,организирана да не говорим .За съдебна система сме сравними с латиинска Хамерика.Кланова и феодална икономика .Че публичните средства са под наем на партията на власт.Без преследване .Без отговорност.
  • 32 Не си онзи който се мислиш и представяш

    25 1 Отговор
    Не се напиняй, файда няма. Лавандула си Бойко, жалка продажна играчка в чужди ръце, ако да си безумно богат. ОБЪРНИ се назад и дирята си след теб потърси. Ти как се виждаш като българин патриот или предател невеж посрествен и ИДИОТ ? Какво хубаво дело свърши, че с добро да те споменем ?
  • 33 Българин

    2 11 Отговор

    До коментар #28 от "Що за БАЛАМУРНИК си БОЙКО !":

    Баламурчо, като западния свят не за теб , премести се и тялом в източния

    Коментиран от #34, #35

  • 34 И ти си от чорбаджийска издънка

    7 1 Отговор

    До коментар #33 от "Българин":

    Нали другарю !
  • 35 Господин ДРУГАРЮ,

    6 3 Отговор

    До коментар #33 от "Българин":

    И преди и сега все сте същите л/на - народни ДУШМАНИ. Ти не си от бедните българи а от опулените предприемчивите, находчивата които от 0 - 100 вдигат за отрицателно време. Заиграха се с педала на газта и със шеметната скорост. Ю ар он дъ хай уей то ХЕЛ !
  • 36 Бай х.....

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "Комунист":

    Не железен златен ни излиза.
  • 37 Зайко Байко многознайко

    22 3 Отговор
    Зркот око е Бойко, но Цв.Цв.Ушавия Шлифер е недоклепаният сив кардинал, с форма на главЪта тип каунЬ. Епитомия на умопомрачително безхаберие и полицейщина. Айдуци от класа събрани и ръководени от Мутрак и Шестак. Мили Господи, с какво толкова сме прегрешили, че ни наказваш с такива д.е.б.и.л.и. които да ни управляват ? ;-(
  • 38 Гинес лауреат !

    19 2 Отговор
    Колкото богат, толкоз и ТЪП !
  • 39 Фръц/пръц

    20 2 Отговор
    Идват избори....излезте всички и ги разкарайте тези селски тарикати!!На времето,един чехски художник Давид Черни,представи България като турски кенеф....тогава,всички се засегнаха,,,ама,огледайте се добре...и сутрин,като се погледнете в огледалото,поздравете се на турско/цигански,защото наистина,те превърнаха България в кенеф!

    Коментиран от #40

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Димитър Кънев

    15 1 Отговор

    До коментар #6 от "Аз съм":

    Не са по малкото зло.От къде произлиза Бойко Борисов.Как откъде ами от кочината наречена БКП.
  • 42 ОкоБоко

    9 0 Отговор
    Е как не,ами ако някой му гепи
    асвалта? После от къде евроци
    за остовчета,за кучки.
    А дали се работи качествено
    ще каже новият статистик на
    МВРто!
  • 43 Ryty

    11 0 Отговор
    Испектират запознатите, останалото е ефтин пи-ар, и набутани думи в устата. Някак не е естествено някой да инспектира нещо, което не му е ясно
  • 44 Митко

    7 4 Отговор

    До коментар #21 от "У лево е Крим":

    Само ГЕРБ ли краде? Другите партии не крадоха ли?ГЕРБ от скоро ли краде? Нищо лошо няма да им се случи на политиците.Простия избирател пак ще ги избере.
  • 45 Живите мъртви на България

    12 1 Отговор
    Той инспектира и Тракия, но тя все пак е некачествено направена - на бабуни и коловози. Така че след две години и тези два обекта може да са за ремонт.
  • 46 офчу месу

    6 1 Отговор
    Глупакът – това е човек, чиито действия водят до щети и загуби за друг човек или дори група от хора, като при това не носят полза за самия него и дори често се обръщат срещу самия него
  • 47 Нелсън Мандел

    9 1 Отговор
    Глупакът има голямо предимство пред образования човек: той винаги е доволен от себе си.
  • 48 Лента

    8 1 Отговор
    Скоро не е рязал лентичка
  • 49 Котарак

    9 1 Отговор
    Когречулейшън, Боку Бор! Отряза поредната лентичка. Вече ти е време да отпътуваш за Мелмак. Там също имат нужда от Хасфалт.
  • 50 Пешо

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "Усмивката":

    Толкова свенливи били чорбаджиите, че с пълна сила съдействували за ограбването на българите от турците, че за капак и за обесването на Васил Левски.
  • 51 Боби, те го казват а не АЗ

    3 1 Отговор
    Тридесет години все едно ни повтарят - още малко и ще ститнете ХОРИЗОНТА. че не сме готови за Европа, че от нас европейци не става, идват, гледат, производства затварят, нови не отварят, суровините вместо у нас навън изнасят, плащайки ни стотинки щото сме били все тъй разсеяни. Интересната система
    "Жик - Так" ни приложиха и конкуренцията със животните ни за години напред отложиха- нашите животни от Франция определиха да са болни и пак ръцете ни извиха. Техните - живи здрави а нашите все болнави. И всичко се върти как запада със букаи да ни държи. Все още за нас има Шенген, те били на " Експрес " а за нас определиха " Втори Ешалон" не " бърз " влак , и без "първа класа" а локален от прованса /Мездра - Лом и Г. Оряховица - Златарица. Иди , ей тъй , само на нашенеца европеец днешен надникни и жив го оплачи. Тръгнахме на Запад с обещания с радост с надежди и хора ръченици и громко - Иху , а всичко в прованса заглъхна и замира Тихо тихо ! Но за едно ни ХВАЛЯТ , галят и охотно канят за "ЗАБАВА" в НАТО. ВОЙНАТА със Русия не е меню за нашата тепсия . Ясно всичко днес прозира всеки гледа друг да ОПЕРЕ ПЕШКИРА ! Ти Бойко на войната им с Русия ВЪРВИ САМ, а бедняка от прованса, го не търси до тебе ТАМ. Ганчо опита и от меда и от жилото на Запада и РАЗБРА - НЯМАМЕ със тях една съдба и никога срещу РУСИЯ във война !
  • 52 Тиквооокото на Саурон

    2 1 Отговор
    На всякъде е всичко вижда
  • 53 Чемшир Гербов

    4 0 Отговор
    Да инспектира и най скъпата дупка в света за 43мил. лева.
  • 54 чичо Ненчо

    2 0 Отговор
    Да,вземе отношение най-после за циганите.Иначе да закриваме полицията и да ни охраняват рокерите и футболните агитки.Момчетата ще се задоволят с далеч по- малък бюджет и няма да търпят такива изтъпления.
  • 55 asoos

    1 0 Отговор
    Вярно е че много заводи бяха затворени но какво произвеждаха тези заводи първия Ел пром перални които не перяха бойлери които след 1 година и теч печки кофти изпълнение всички почнахме да купува ме западна техника. Васил Коларов или Вамо дизелови двг перкинз морално остарели. Радиозавод Радари за военните ама никой не ги иска. И още и още .Мисля че е по добре да се пита защо тези заводи никой не поиска да инвистира в тях бях на 26г работех в Рода кар англичаните искаха да купят радио завода елпром и вамо да се прави от гайката до кола да ама тук всичко е мафия и хората си обраха крушите и ние строим молове паметници
  • 56 бсфн

    0 0 Отговор
    извращенията в кв. Родина са много по големи направо е ужас и с проект,изпълнение и дори маркировка.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове