5 Ноември, 2018 14:27 2 846 20

Нинова: ГЕРБ и ОП ни отнеха европейското бъдеще в Шенген

  • корнелия нинова-
  • шенген-
  • паспорти

Управляващите ни върнали десетки години назад

Нинова: ГЕРБ и ОП ни отнеха европейското бъдеще в Шенген - 1

„Искаме оставката на цялото правителство, защото то нанесе на страната ни такъв удар пред Европа, както никой до сега. Шенген бе темата, по която работеха всички правителства досега. С това, което направиха с българските паспорти и гражданство, ни върнаха десетки години назад“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред журналисти.

Лидерът на левицата добави, че докато Борисов е разхождал премиери на други държави по границата с Турция да показва как с оградата пазим Европа от нелегални мигранти, през държавните институции легално са се осигурявали паспорти на хора, които нямат право да са български граждани.

„Продадоха не само най-ценното - българската национална идентичност, но и европейските ценности“, заяви още тя. Лидерът на левицата призова Борисов да не се крие зад патриотите. „Това е политика на правителството. Цветанов беше избран за член на УС на Европол. Ще сезира ли колегите си там, как България допусна пробив в европейската сигурност“, попита тя. Нинова коментира, че българското правителство е допуснало пробив не само в българската, но и в европейската сигурност.

Тя обясни, че трябва да се идентифицират- кои и колко хора са получили български паспорти, без да имат право за това и да се разбере- къде се намират в България и Европа, а след това да се започне процедура по отнемане на тези паспорти.

„Много хора по света, които имат основание да получат български паспорти, чакат от години, докато някой, чрез корупция, е получил документи без основание“, каза още лидерът на левицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 класовите врагове

    24 24 Отговор
    Кво ти пука ма како, нали си за Москва и Русия.
    Комунист в Шенген и европейски ценности е, като евреин в Хитлер Югенд.
  • 2 АНАЛлизатор

    23 17 Отговор
    Единственият шанс БСП да спечели следващите избори е ако леля Корни запази радиомълчание.

    Коментиран от #18

  • 3 ей тази

    22 17 Отговор
    червена параноя не я разбирам. Хем иска да излизаме от ЕС и НАТО и да се гушим с Матушката, хем тези виновни, че ни отнемали европейското бъдеще в Шенген (каквото и да означава това). Стана хладно и кукловодите в Кремъл явно прекаляват със съгряващите напитки. А и по телеграфа инструкциите са малко нечетливи. Мъка....
  • 4 шат на патката

    19 14 Отговор
    Курнел вече хептен я е хванала истерията ( и - не напразно ) ,защото знае ,че "милите" и съпартийци са и приготвили един голям хубав дръвник и една голяма хубава брадва и е въпрос на ( съвсем кратко ) време - да и отрежат главата ! Та ,за това се пеняви и се прави на много страшна - белким и се размине.
  • 5 СССР

    18 10 Отговор
    Дрогари и дрогарки на нас демокрацията ни отне много също както на дрогарката Курнелия ….
  • 6 Бесен Язовец

    18 10 Отговор
    Тъз не знае вече за какво да се хване и с кое да се заяде, ся пък за Шенген зарева, като, че ли ако беше тя на власт, сега щяхме да сме в Шенген вече...дуки !
  • 7 Пеньо

    16 9 Отговор
    И това го казва тази, чиято партия когато бе на власт ръководители от ЕС, та дори и кремълският орк не искаха дори да се срещат с тях.
  • 8 Гаргамел

    18 8 Отговор
    айде в мАсква ма пача
  • 9 Антисоциалист

    14 6 Отговор
    Господа, публикуваното във факти.бг: "Управляващите ни върнали десетки години назад" е ЛЪЖА. Да бе истина, щяхме да сме при трите фалита на държавата, причинени от управлението на БСП, или при трите поне фалита, причинени от управлението на БКП. Истината е, че ако БСП с г-жа Лъжа и пособниците й се върне на власт, заедно с тях ще се върнат и държавните фалити.
  • 10 гост

    9 15 Отговор
    САМО БСП! ЗА ГЕРБЕРАСТИТЕ ЕДИН СИЛЕН ШУТ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ!
  • 11 Безпартиен

    7 9 Отговор
    Потрябвал ние шенген, освен
    араби и соросоидни, нищо
    хубаво няма да видиме.
    Някой да е усетил нещо
    добро от както сме в Евро
    Зоната? Или ще ядеме асвалта
    на Бойко?

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Смях

    16 6 Отговор
    Тази не се спря да джафка за щяло и нещяло и е смешна и досадна
  • 14 ЕВРОПЕЕЦ

    9 1 Отговор
    НЕЗНАМ,,,,,, АЗ ИЗЧЕЗВАМ ПАК ЗА НОРВЕГИЯ .
    ОПРАВЯЙТЕ СЕ ТУК .
    АБСОЛЮТНА КАКА. ФОНИЯ .Е .
    КВА ДЪРЖАВА И ДЪРЖАВНОСТ БЕ ? Куче влачи няма го кучкаря .
  • 15 3333

    7 2 Отговор
    Тая докога ще замърсява медийното пространство не се ли усеща вече че дразни хората.
  • 16 Француза

    3 4 Отговор
    Колко тъпи хора са ГЕРБажиите Хвалби, лъжи,лъжи хвалби и сами си вярват.
    Тоз Бойко ,наш Бойко казват Циганите, какъв толуп лъже маже само тях.Той лъже и сам си вярва в лъжите си.
    Никаде не го искат ,А Шенген го вижда през крив макарон.Колко лъжи изсипа в Джипа.Боко, Боко има ли някой да Ти вярва.Или сам си ВЯРВАШ.

    Коментиран от #20

  • 17 Аз...

    0 1 Отговор
    Права си ма душа.Виновни са и с’я к’во?Идвате ВИЕ на поста, ама ги нема Ленин,Маркс и Енгелс.По кой път на развитие ще тръгнете?Между другото,идеите на Маркс за икономическото развитие на даден народ са приложими(върху това размишляват някои хора в САЩ).Ако и вие се опитате да разгадаете Маркс ,то аз ще гласувам за .

    Коментиран от #19

  • 18 Няма Шенген

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "АНАЛлизатор":

    Леля Корни, кака Елена, чичо Р.Овч. и ДПС са виновни за да няма напредък в борбата с корупцията и по-стриктна система в България.
  • 19 Карл Маркс

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Аз...":

    ,,Призрака на социализма броди из Европа ..."
  • 20 Баба Зита

    1 1 Отговор

    До коментар #16 от "Француза":

    Ако социалист ти каже,че е денем не вярвай ! Първо гледай слънцето !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове