Last news in Fakti

5 Ноември, 2018 18:47 9 440 42

От НСО отговориха защо охраняват Доган

  • ахмед доган-
  • нсо

Почетният председател на ДПС бил застрашен от чужда държава

От НСО отговориха защо охраняват Доган - 1
Снимка: НСО

НСО охранява почетния председател на ДПС Ахмед Доган, защото има „наличие на застрашеност от чужда държава”. Такъв е отговорът на Националната служба за охрана след запитването на вицепремиера Валери Симеонов, който коментира темата във Facebook.

НСО охранява почетния председател на ДПС от 2009 г. насам. От службата обаче отказват да дадат информация каква сума от бюджета им се отделя за охрана на Доган.

Симеонов коментира по следния начин:

„Общият размер на месечните разходи за охрана (в т.ч. транспорт) нямат нищо общо с разпространяваните от медиите суми и са съизмерими с месечното възнаграждение на един телевизионен водещ от сутрешен блок или на началник отдел в държавно търговско дружество. По този ред са били охранявани в определени периоди от време и други политици като Лютви Местан, Румен Петков, Иван Искров, и др.

След ерата на социализма, в която по политически причини загубиха живота си и бяха репресирани десетки хиляди български граждани, обявени за "врагове на народа", за щастие през новата история на България след 1989 г. не е допуснат случай на политическо убийство с изключение на убийството на Андрей Луканов по неизяснени политически или икономически причини. Подобен случай не бива да се допуска днес, когато България вече е член на Европейския съюз, а не на Варшавския договор".

Периодично ще изисквам информация от НСО за наличието на основание за продължаване на охраната на Ахмед Доган от НСО и нейното прекратяване при отпадането или намаляването на степента на застрашеност".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 130

    48 7 Отговор
    Охраняват го щот знае компромати и държавни тайни, хора от охраната на Доган разказваха че след онзи опит за разстрел преди години се бил изплашил много и години наред почти не излизал от сараите

    Коментиран от #17, #33

  • 2 гост 3

    68 1 Отговор
    А защо и с какви пари купи ТЕЦ Варна?????????????

    Коментиран от #27

  • 3 Кую

    63 3 Отговор
    Вицове за рязания принц...
  • 4 Ivo

    29 4 Отговор
    Na viceto nikoi ne mu varzva veche taka che da go d......xa
  • 5 Ivo

    12 4 Отговор
    Na viceto nikoi ne mu varzva veche taka che da go d......xa
  • 6 Борис

    71 1 Отговор
    Стига с тия глупости за разстрел с газов пистолет ,който даже и не гръмна.Ако някой искаше да е мъртъв да го бяхме забравили до сега.Ще го гърми някой пред стотици членове на партията му , циркове.
  • 7 ГостО

    41 6 Отговор
    Чичко Валери притопля манджата за да избегне УВОЛНЕНИЕТО СИ,за това Асеновград сеща от дъжд на вятър за Доган за да си повиши актива,но тоя път НЯМА да стане,вън от министерството!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пламен - д а н с , монтана

    33 3 Отговор
    Охраняват го и му дават пари, защото държи турското малцинство здраво чрез бизнес феодали , който не искаме да попаднат под турско владичество . Затова той - боляр - Доган държи Боко кратуната , който все се натиска на Ердоган . Бойко е по голям предател от турските предатели като Местан . ДС създаде Доган . От тях по недалновидни няма . Те съсипват децата с дрога и ги чрез пропаганда и сайтове за запознанство ги учат на прости -- туция.
  • 10 НСО Б.Г.

    37 0 Отговор
    Нали той дава парите,той коли,
    той беси! Сложил фесове на всички политици,и те не смеят да гъкнат.
    Илюзия е че сме се освободили
    от ТУРСКО РОБСТВО!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Именно

    27 1 Отговор
    "...бил застрашен от чужда държава."
    Струва ми се, че не ни приемат на сериозно щом само чуждите държави ги притесняват ;)
  • 13 Именно

    28 1 Отговор
    И коя е тази държава? Да кръстим някоя улица на тях - не за друго :)
  • 14 Наемник

    29 4 Отговор
    Този Доган когато и да го гръмнат няма да сбъркат,ама все ще му дойде времето и на него.
  • 15 Вожда каза Хау !

    33 2 Отговор
    Националното съкровище "Доган" го охраняват, защото крепи Вожда и го държи за ташунките! За това се харчат и ще се харчат луди държавни пари, а на Омбутсмана му взимат колата от НСО, защото помага за решаването на проблемите и мъките на бледоликите в имотите на Вожда и това му рути имиджа !
    Това е Гербестан - индианска държава населена от привилигировани цигандианци от племето герберадти и белокожи донори на кожи и скалпове !
  • 16 Кирил

    27 2 Отговор
    Да си плаща сам налие бизнесмен Меди.Никак ъв х.й нестава от това ченге .През социзма пре даваше турците се га пак същата работа.
  • 17 гостъ

    27 3 Отговор

    До коментар #1 от "130":

    Онова с газовия пистолет на дУган е като онова с преврата на ердУган - пълен театър!
  • 18 У лево е Крим

    41 1 Отговор
    Само, че има една подробност! - Доган не е официално лице, а частно! - Неговата формална длъжност, той сам напусна преди години! Следователно няма основание да му плащаме охраната. Иначе излиза така, че НСО има предмет на дейност да охранява всички български граждани и то без изключение!
  • 19 Apple

    22 3 Отговор
    Застрашени български граждани се охраняват от полиция или частна охрана, не от НСО. Дали пък не го охраняван насила, за да е под контрол.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Пешо

    10 9 Отговор
    Турция отдавна иска да гръмне Доган щот не им играе по свирката, а гледа интереса на България. Те и за това направиха втората партия и във Турция тия се редат на редичка един по един и гласуват за новата партия а не за ДПС.

    Коментиран от #29

  • 22 Гост

    18 2 Отговор
    Аз също се чувствам застрашен от чужда държава искам НСО да ме охранява и да ме разкарва в страната и чужбина за ваша сметка.
    Нали има закон, правилник, нормативна уредба където е записано кой може да бъде охраняван. Сега който е нарушил закона да му плати масрафа.
  • 23 Иванов

    5 6 Отговор
    Доги гледал бйлгарския интерес? Смех! Пази си положението на бей, защото като дойдат турчагите, те си имат и бейове и аги и паши и цигани не им са потребни. Ще му дадат една гега и ще го пратят да им пасе козичките!
  • 24 Гост

    11 1 Отговор
    А Шиши от кого е заплашен? И защо? А останалите харантутници? Симеонов, не задавай въпросите избирателно!
  • 25 osmiatorg

    8 4 Отговор
    Охраната да се свали.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Простак

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "гост 3":

    С въшки , по главата е купил , ТЕЦ-а
  • 28 Дпс

    6 1 Отговор
    Искам информация . Кой от Хайредин реди пъзела в Монтана . И вярно ли ли , че скоро бивш информатор на ДАНС ще пусне видео за корупция на пълен набор от отдели за всяка отделна агенция и не е ли това заплаха за националната сигурност .

    Коментиран от #31

  • 29 Иван Гешев

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "Пешо":

    Е, един от всички коментирали да знае за какво става дума. Браво.
  • 30 Човек от редиците на ДОАН

    10 1 Отговор
    За България господин ААмет ДОАН (така се ппроизнася на турски език) е най големия измамник и най големия грабител на държавата .Ако Българския народ знае само какви ги е вършел в държавата, народа няма да иска да влезе в затвора ,а ще иска смъртна присъда . Всичко това се крие от данс и прокуратурата и затова нищо за него не става публично достояние.Той е поръчител на няколко убийства ,едното което е в гр Момчилград !!!! Толкова пари е отвлякъл от държавата ,а народа спи и си трае . Той е НАЙ-ХИТРАТА ЛИСИЦА В ПОЛИТИКАТА.ТОЙ И ДО ДНЕС УПРАВЛЯВА ДПС!!!!
    Как не го е срам ,не се наяде и продължава да краде !А държавата го пази .Кога ще се оправи тази държава - по този начин на куков ден!!
    Това ако се беше случило в някоя цивилизована държава до сега да беше в затвора , Но тука няма никакъв ред и дисциплина . Знам толкова много работи за него ,но няма как да се докажат и който се опита да му изкара кирливите ризи го грози черен живот в БГ или трябва да бяга от тука.СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ДЕМОКРАЦИЯ!!!!!
    МОЛЯ ДА НЕ СЕ ИЗТРИВА ИНФОРМАЦИЯТА.
  • 31 Иво

    6 0 Отговор

    До коментар #28 от "Дпс":

    Щом информацията е от ДАНС бъди сигурен, че не само няма нищо общо с истината, но и се гласят да сготвят някой, който не им играе по свирката. Тези са корумпирани, както никой друг в България.
  • 32 Опа

    5 0 Отговор
    Овчи народ, това е!
  • 33 Зайко Байко многознайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "130":

    Това беше ДС постановка.
  • 34 Зайко Байко многознайко

    5 0 Отговор
    Дългия инкасатор, мръсен наглец и крадец. Р.Овч. , Гоце Трипера, Румен Вика Маджо, Мадридското цукало, Фернандел, Зельо, Доган н.ас.ран, Лондонския клуб с Инч Хай, Велевците , Драгалевския мангуп , кака Кури червената биволица приватизаторка, Цецо Ушавия Шлифер , комунета, мутри, червени, сини, лилави, пребоядисани, умствено изостанали, и короната на безхаберието и шуробадженащината Тиквоций Едно. Един ли няма в нашата Татковина, който да има милост към народа си, да бъде отговорен, да го обича? Проклети бъдете народни убийци!
  • 35 ФАКТ

    3 0 Отговор
    Ами то и нас ни истрах,особено когато отиваме по тъмно и се връщаме по тъмно от работа,ама нас простолюдието няма кой да ни пази !!!! След много,много години това ще е много ,много смешно и невероятно,че някакви хора участвали в управлението на България,и то какво "управление " ,са се движели с охрана !!!! Ах,колко смешно ще бъде !!!!
  • 36 ФАКТ

    1 0 Отговор
    Грешка в коментара-нас ни е страх -е правилно но!
  • 37 Айсиктир

    3 0 Отговор
    Малкият Мук , дето не може да каже цяло изречение, без да се запъне!
    По-голяма клоунада няма да видите, на кого е притрябвал този резак??? По-добре да го пратите отново в Белене, там по-добре ще го охраняват!
  • 38 Един

    3 0 Отговор
    Не пазят Доган! Пазят кирливите си ризи за които Доган знае!
  • 39 бсфн

    0 0 Отговор
    защото е приятел на боко подари му кученце.
  • 40 бсфн

    0 0 Отговор
    милионера да си плаща за охраната,горанов спри бюджета на НСО какво чакаш заповед от бащицата си ли герберас на защитника на народа отнемаш а на мошениците даваш това сте вие от герб.
  • 41 Дедо1

    0 0 Отговор
    НСО-----луксозното такси на властта
  • 42 Волен

    1 0 Отговор
    Този четак да си наеме частна охрана!Няма нужда да му плащаме сметките!Дайте парите на пенсионерите и вървете по дяволите ,че съсипахте и малкото останало от тази държавица!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове