Last news in Fakti

8 Ноември, 2018 09:36 11 288 50

Брутална агресия на пътя в столичния квартал "Гео Милев" (ВИДЕО)

  • побой-
  • гео милев-
  • шофьори

Тарикати налитат на бой в еднопосочна улица

Нова агресия на пътя. За това алармира Пламен Йонов в социалните мрежи, като е публикувал и видео от случилото се. Става въпрос за спор между двама шофьори, като единият е в нарушение.

Ето какво написа Пламен Йонов (без редакторска намеса).

"Поредната агресия на пътя. Този път в кв. Гео Милев до сервиза на Мост компютърс. Ситуацията е такава, че редовно образи спрели по една или друга причина потеглят в улицата Владимир Башев в забранено зс движение посока ул. Елисавета Багряна. Останалото можете да видите сами във видеото. Ако родната прокУратура реши да да се разправя, моля да вземе под внимание удъра по страничното огледало от камерата на Мост компютърс в ляво от моята гледна точка на камерата. Хората бяха типичен пример за рубриката Тарикатпарад на Господари на ефира. Питам до кога такива образи ще бъдат съдени за хулиганство и пускане да си веят коня отново. Имам следното предложение - нека такива образи се намери прозорче в милата ни Конституция и да положат обществено полезен труд щом имат наглостта да стоят и да плащат гражданите на Република България! Пожелавам на всеки един да не му се случват подобни ситуации, а ако ви се случат не се правете на тарикати. От другата страна най вероятно нямат акъл и някой ден ще има смъртен случай!".

Ето и видеото на Пламен Йонов:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо

    75 5 Отговор
    Тоя тарикат не се ли сеща че ще попадне на някой по луд дето няма да го снима а ще се натресе в него и после ще снима. Да видим как ще се оправи после какво прави в насрещното.
  • 2 боцмана

    82 2 Отговор
    Без коментар! Би следвало да се самосезират съответните органи ама надали. Все пак може и да се засрамят и да направят нещо , и чудеса стават понякога.

    Коментиран от #25

  • 3 ne e lesno da si prost

    63 3 Отговор
    е такива нагледци с кеф да им отвориш главите :)
  • 4 Густо майна

    72 1 Отговор
    Кореняци !!!! Столичани !!! Граждани !!!!!
    Ко Каза Ко ??? Всички са СУПЕР СЕЛЯНИ ! Хората в с.София отдавна ги НЕМА .
  • 5 Кандидат тарикат

    52 2 Отговор
    Дядо го е казал. Блъскаш го и после го съдиш за нанесени щети.
  • 6 Софянец

    43 19 Отговор
    За съжаление истинските софянци сме малко,заради тоя глад и безработица София се напълни с провинцялисти

    Коментиран от #9, #28

  • 7 Комисар Таварищ

    47 2 Отговор
    Тия галфони ми мязат на цивилни полицаи от близкото Първо РПУ ?!
  • 8 Що нека има

    3 5 Отговор
    Колкото повече нарушители толкова по добре. Може би нарочно го е направил заради глобите на КАТ. Да се докаже че не е бай Ганьо че не се подава така на системата че няма да плаща двойно. Сега така ще е като има кофти закони кофти управление така ще е. Аз не псувам нарушения. Защото го знам че иска промяна в системата че той не е като другите овце които си плащат редовното глобите и слугуват на системата.
  • 9 Софиянеца

    7 57 Отговор

    До коментар #6 от "Софянец":

    Ти чу ли водача на инфинитито на какъв диалект беше това - Знаете да се бийти по улиците! Андрешко обаче не отстъпи по колегялно! Момчетата с аудито може да са се заблудили. Има ли тука някой шофиор на който не му се е случвало?

    Коментиран от #32, #33

  • 10 Шефьор

    44 2 Отговор
    Тези момчета с Аудито са като от болница за тифозни. Сигурен съм, че и автомобила им е неизправен. Без катализатор, пушеш и смърдящ, като тях самите. Ежедневно срещам такива псевдо шофьори. Сега трябва КАТ да ги привика и да им напишат по този материал един хубав Акт.
  • 11 5ко

    13 5 Отговор
    и 3та в това видео са еднакви.
  • 12 иначе

    21 0 Отговор
    Снимащия да подаде сигнал в КАТ и полицията иначе само си говорим и изродите се множат !
  • 13 ормв

    17 0 Отговор
    къде са г-да полицаите допълнително гориво им отпуснаха сигурно и него откраднаха като в Павликени.
  • 14 УЕУЕ

    18 5 Отговор
    Брутална агресия?????????
  • 15 Кфкф

    4 17 Отговор
    Ходи ти се блъсни в това Ауди. Това е едно от най железните. С каквато и кола да си ще имаш повече поръжения

    Коментиран от #39

  • 16 ЛАЛАЛА

    28 1 Отговор
    Просташко е поведението на всички участници в клипчето. Прилича ми на случка от пътя за Бачковския манастир.
    Пежо със софийска регистрация прави адско задръстване. Изнервени шофьори, предимно с пловдивска регистрация свиркат, викат, но момичетата от Пежото не помръдват. Накрая един господин от опашката се провиква, без да вижда номера на Пежото "От къде сте вие бе, селяни???".
    Ядосана излиза една руса кифла от Пежото и му отвръща "От София смиии, от къде ша сми, би силиак"
  • 17 гост

    7 17 Отговор
    Тоя мишок се понаака от страх, чак се и заключи в колата. Ако бях аз щях да им дам два нокаута на тия двамата. А тоя дето обърна огледалото щях да му запретна носа като ръкав.

    Коментиран от #21

  • 18 Столичанин

    16 8 Отговор
    Ако ги няма провициалистите в София тази улица щеше да е двупосочна достатъчно е широка!

    Коментиран от #24

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Пеньо

    12 0 Отговор
    Масова изродизация на народа.

    Коментиран от #22

  • 21 ники анабола

    37 1 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    За кво да е мишок човека бе? Да не е длъжен да се бие или това е нормалното общуване за теб?
    Гражданите не могат да раздават правосъдие, във всяка нормална държава полицията ще се намеси за нула време и тия селтаци повече няма и да си помислят да се правят на отворени.
    Боят не решава проблемите, а ги задълбочава, защото всеки рано или късно си намира майстора, така, че и ти ще си го намериш. Просто се запитай, какво печелиш и какво губиш, някой да ти пръсне зелката с незаконния си патлак!?
  • 22 ники анабола

    20 0 Отговор

    До коментар #20 от "Пеньо":

    Когато няма държава и институциите са неефективни, изродите изпълзяват от дупките си, иначе събират данъци, такси, увеличават ги, бонус малус, бонус фалус, най големите изроди явно са в парламента.
  • 23 Pompev

    14 0 Отговор
    Интеграцията е дълъг процес,но определено с малцинствата е по трудно.
  • 24 ники анабола

    21 0 Отговор

    До коментар #18 от "Столичанин":

    Стига с тия глупости, софия-провинция, левски - цска, всички имаме равни права, просто държавата е абдикирала от задълженията си. За да променим нещо, трябва да сме обединени, не да се делим!!!!!!
    Въс всички по големи градове има такива улици и такива изроди, които скачат на бой.
  • 25 Именно

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "боцмана":

    Органите не могат ... твърде са далеч (от другата страна на улицата с/у "Мост") ... а и така са се 'насамосезирали', че едва гледат.
  • 26 Наглеца

    7 25 Отговор
    Хора!!!! Какви с тези глупости, вие виждате ли реалните действие на двамата нарушители, аз не ги виждам. Единственото което ясно се чува и вижда са коментарите на “тъпанара” който снима клипа и след това душевние ми излияния от които се разбира колко комплексиран, жалък и болен е този малък човечец. От клипа се вижда как снима селтаци с кола за 300.00 лева. Аз бих го попитал дали ще снима и ругае, ако колата беше луксозна лимозина или джип с тъмни стъкла и незнае кой се вози в него и колко охрана има с него. Е това е поредния пример за ЖАЛЪК КОМПЛЕКСАР с камера в ръцете :)

    Коментиран от #27, #35

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Даскал Ботю

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "Софянец":

    Като гледам как си написал провинцЯлисти, си ГОУЕМ кореняк софиянец.
  • 29 Афганец

    9 2 Отговор
    Тия и тримата са еталон за тъпо комплексирано булгаристанче, и колите им, и говора им, и дрехите им, и отношението им.... Всички драскачи тука сте такива няма кво да смеете на тях, същите мамули сте ! Аре бегайте да търкате билетчета, да седите с празни джобове по празните маси и да си говорите кой колко изкарал.....................
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 00359

    13 0 Отговор
    Агресията съществува защото Ви управляват селяни! - Спрете да избирате селяндури като Борисов и Цветанов, които освен, че по цял ден крадат и Ви лъжа, преворнаха държавният апарат в шуро-баджанашки апарат. При такъв ти порганизация никой не си върши работата защото си мисля, че всички са директори.
  • 32 Найден

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Софиянеца":

    Алоо, шофИора, ма много си неграмотен бе

    Коментиран от #34

  • 33 Иван

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Софиянеца":

    Хюндай...не е Инфинити...
    Цялата работа в БГ е такава, защото станаха много простаците...
    След като много хора се радват на руските ракети и на китайските продукти отявлени копия/визирам първите статии в този сайт от днес/ това се получава. Насажда се и се пропагандира фалшива идентичност и евтиния. И след това главния редактор пише статия колко лоши са ВМРО, а тук всички коментират какви простаци има. Ами има...как няма да има...
    А всъщност основната причина за тази случка е липсата на нормална, планирана с поглед в бъдещето архитектура в БГ. И това също е следствие на простащината и алчността. Елате в Унгария да видите има ли такива тесни улици и някои влиза ли в насрещното....

    Коментиран от #44

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Бравус

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Наглеца":

    Смени дрогата брат, тая ти идва много силна!
  • 36 ПОЛИЦАЯ

    1 1 Отговор
    С УДОВОЛСТВИЕ ЩВ РАЗПОЗНАЯ ТАРИКАТА С АНЦУНГА НА ТРОТОАРА ПОНЕ ДА ЛЕЖИ 24-КА В 5-ТО РАЙОННО ЕСТЕСТВЕНО НАДРУСАНИ МЛАДЕЖИ С КУНФЕТАМИН ОТ МОЯТ РАЙОН
  • 37 125

    1 3 Отговор
    Тоя с камерата на къф се прай, междублокови улички са тфа, вижте колко коли са насреща даже и буса е насреща му.
  • 38 Иво

    2 0 Отговор
    Поредното доказателство, че можеш да изкараш селянина от селото, ама селото от селянина, никога...
  • 39 hmhmhm

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Кфкф":

    Я пак помисли. Защото аз съм карал зил 151 и ако ми кажаш 4е това алди ще издържи не си добре.
  • 40 селяни

    0 3 Отговор
    Агресора този с камерата.Нищо не му пречи да даде път вместо да се заяжда.
  • 41 Генерал

    2 2 Отговор
    А можеше да отстъпи. Помолиха го . Ето така стават белите. Големи мъже са си отивали от ей такова нищо и никакво поводче. На това му се казва инат. Може и да си прав, но действай според обстановката. Иначе много бързо можем да сдтанем ангелчета, каквито не сме. Знаеш ли ги тия двамата на колко ракии или дози са ? Едно включване на задна и дърпане на два метра и нямаше да има проблем. Знам. В нарушение е. Но не знам по каква причина. Този в колата също не знаеше. Заключи се и тропна с крак като малко дете. Всички сме с голямо его. Усещам и известен комплекс на човек от провинцията. Е, размина се със счупено огледало. А можеше за миг да стане известен чрез всички телевизии.
  • 42 Алфа Ромео

    1 0 Отговор
    Тва са диви селяндури станали рязко столичани ама не знаят как да се държат във града и не могат да разберат със пилешкия си мозък че има някви правила.
  • 43 Гого

    1 0 Отговор
    Поредните селяни от гетото София с трошките по 1000 лева.

    Коментиран от #45

  • 44 Георги

    3 1 Отговор

    До коментар #33 от "Иван":

    10 години живея и работя в Тата / северозападно от Будапеща и всеки ден пътувам. Не ми ги хвали. Същите боклуци са кото нас. Колкото до улиците, не знам какво си гледал но има по-зле и от тук, а след 18.30 можеш да си спиш в колата по Европска. За вътрешните улички да не говорим . Престанете да плюете по България. Цял свят го закъсва с колите. София не е пригодена за толкова "софиянци" и то при условие, че всеки се вози сам в кола и до тоалетната ходи с нея.
  • 45 956

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Гого":

    Какво, гроздето е кисело, нали. Стоиш си на село и се нервиш на София. Не се притеснявай. Така е от както е станала столица. Това се нарича комплекс за малоценност. Лекува се, но след едно поколение.
  • 46 фактите

    1 0 Отговор
    това сте вие хората от прованса анцузи за 10 кинта и вече сте голямата работа ,не жалки сте стойте си на село
  • 47 кеф

    0 0 Отговор
    Тясна им е СофиятА на селяндурите и тоя дето снима и тия в насрещното
  • 48 Мартин

    0 0 Отговор
    е плевенски селянин каква работа имаш ти в гео милев?
  • 49 Мартин

    0 0 Отговор
    земи си ходи на село да си гледаш една крава тука работа нямаш:):):)
  • 50 baiui

    0 0 Отговор
    ako te 4ue 4e,psuvas maikamu,stete vkara na maikati v se6ta6se kade,utrepko mrasna.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове