15 Ноември, 2018 08:21, обновена 15 Ноември, 2018 13:57 13 335 156

Бойко Борисов: Оставката на правителството не е на дневен ред

  • бойко борисов-
  • горива-
  • протест-
  • доходи

Цените на горивата падат

Бойко Борисов: Оставката на правителството не е на дневен ред - 1

Цените на горивата ще продължат да падат. Аз като премиер се извиних на протестиращите майки за думите на вицепремиера Валери Симеонов. Оставката на Валери Симеонов не е на дневен ред.

Това заяви в интервю за „Тази сутрин“ по бТВ премиерът Бойко Борисов.

„Оставката на Валери Симеонов стои на дневен ред при Патриотичния фронт, ако Волен Сидеров или Красимир Каракачанов я поискат. Аз имам коалиционно споразумение с Патриотичния фронт“, каза Борисов. Той отрече кабинетът да се крепи от Валери Симеонов.

„Кабинетът се крепи на всеки един от нас“, отбеляза Бойко Борисов.

Той посочи, че на два пъти си е подавал оставката. Не трябва да се стига до кабинет в малцинството. Имаме работа да свършим по вдигането на доходите и поетите ангажименти към майките на децата с увреждания, обяви Бойко Борисов.

Как няма да сме най-бедните. Преди две години при управлението на БСП и Орешарски най-малко 7,5 млрд. се изпариха около фалита на КТБ. Това заяви Бойко Борисов. Той припомни, че през 90-те години икономиката ни се е разграбвала при управлението на БСП, а не се е реформирала икономиката.

"Бедността не е грях, когато вземаш 11 000 лв. месечна заплата като президент. Моята заплата е около 7000 лв.", разкри Бойко Борисов, атакувайки президента Румен Радев. В момента работим за увеличаването на заплатите във всички сфери. Не трябва сега да счупим държавата и да се връщаме назад. Трябва да продължим, за да може догодина пенсионерите да получат не 40 лв. коледни добавки, а 140 лв., отбеляза Бойко Борисов.

Не е приятно всеки ден да чуваш под прозореца си скандирания "оставка". Особено от майките на деца с увреждания. Много работихме стях, положихме много усилия и едно непремерено и грубо изказване ги върна на улицата. Яд ме е за това. Аз се извиних няколко пъти. Надявам се, че и Валери Симеонов е разбрал, че не трябваше да казва тези думи, посочи премиерът.

Според мен той се извини искрено, защото и той има такъв човек в семейството и знае колко е трудно. Пак се извинявам на майките. Това мога да им кажа. Оставката на Валери Симеонов не се обсъжда в този момент. Той трябва да подаде оставка пред Обединени патриоти. Аз има коалиционно споразумение с тях, а не с Валери Симеонов. Пак им се извинявам и казвам, че съжалявам. Това каза Бойко Борисов.

"Давал съм оставка два пъти. Сега няма защо. В момента цените на горивата са паднали с 20 стотинки и ще продължат да падат. Това става не заради протестите, а заради цените на петрола. Надявам се, че протестите ще спрат, щом цените на горивата падат. Уважавам всяко едно мнение и протестите са демократично средство. Сега, когато цените на горивата падат, протестите се засилват. Имаме няколко решения, за да убедим хората, че държавата не се меси в цената на горивата и каквото зависи от нас сме направили. Основното е да се вдигат доходите на хората. Виждате - увеличаваме пенсии, заплати, даваме повече пари за образование, култура, наука", припомни лидерът на ГЕРБ.

"За десети път ще кажа, че се извинявам на майките. Защо трябва да се припознавам в думите на Валери Симеонов? Корнелия Нинова припознава ли се в думите неин депутат, че българите сме дебили? За КТБ, Мариците, АЕЦ "Белене" сме дали над 7 млрд. лева. По кое време се случи всичко това? По времето на БСП. Не трябва да се забравя това. Те не могат да дадат реални предложения за вдигане на доходите на хората, а ние го осъществяваме реално. Нормално е хората да не харесват управляващите, но и в момента ГЕРБ е първа политическа сила.

БСП две години не спират с яростните атаки и лъжи, но пак не могат да ни стигнат. Сега сме подложени на протести и е ясно, че сред участниците има платени протестиращи и политически партии. Нормално е опозицията да подкрепя протести, но народът се произнесе преди две години и сега не виждам ситуацията да е по-различна. Още веднъж ще кажа, че горчиво съжаляваме за думите на Валери Симеонов", повтори Бойко Борисов.

Контрабандата на цигари при Партията – майка (БСП) беше 34%, а сега е под 5%. Не заслужаваме ли президентът Радев да отбележи този факт, попита Бойко Борисов. Той припомни, че не може държавният глава да приема Корнелия Нинова, за да се запознае с предлаганата от БСП „Визия за България“, а председателят на бюджетната комисия да чака на килимчето.

"В момента с 20 стотинки ли, с колко са паднали цените на горивата. Полагаме огромни усилия, но това зависи от пазара. Цените падат и ще продължат да падат. Не заради протестите, а защото цената на петрола пада", каза Борисов и подчерта, че когато горивата бяха евтини, никой не е излизал на улицата в подкрепа на правителството.

Той заяви, че кабинетът има няколко решения на въпроса и целта е да се подходи толкова изчерпателно, че хората да бъдат убедени, че държавата не разполага с повече възможности. Бойко Борисов отбеляза, че сред мерките в никакъв случай не е намаляване на акциза заради натрупването на много социални плащания, но посочи друга възможна, която е била обсъдена с вицепремиера Томислав Дончев: "Редно е да помолим КЗК да разреши на компаниите всеки ден да публикуват как си формират цените, за да може всеки един човек да може да си ги провери, както сметките за тока."

„За мен е важно Македония да влезе в НАТО и ЕС. Те не могат да ограбят историята ни“, заяви българският премиер Бойко Борисов, коментирайки двустранните отношения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bnjtjc

    197 33 Отговор
    А оставката на цялото правителство дали е на дневен ред?

    Коментиран от #2, #18, #138

  • 2 песимист

    84 14 Отговор

    До коментар #1 от "bnjtjc":

    Оптимист!
  • 3 Гербофоб

    163 26 Отговор
    Тя на дневен ред е твоята оставка!Огледай се и слез на земята!Достоен наследник си на правешката тиква!И по-нагъл и по-прост!
  • 4 43688

    172 17 Отговор
    Не се извинявай! а върни кеша на народа от който го крадете още от времето когато беше кмет на София 2007!!А Валери си го дръж, скоро всички ще си ходите.

    Коментиран от #31, #79

  • 5 Еничър

    115 11 Отговор
    Да си ходят всички заедно тогава.Гарван на гарван око не вади.
  • 6 Рапона

    134 12 Отговор
    Прост и нагъл ..... а този манго Валери си го прибери във вас да си бъркате по дупките
  • 7 Будалата

    162 17 Отговор
    По крадливи от ГЕРБ не съм виждал. А съм видял много. Целия преход. Да си ходи Тиквата.

    Коментиран от #43

  • 8 Ццццццц

    136 15 Отговор
    Държи кокала не пуска иска и фондовете от 2019г.да лапне
  • 9 Бай

    114 15 Отговор
    ЧИБА НА ТИКВАТА И гроб !!!
  • 10 Васил Левски

    130 14 Отговор
    Бухахахаха,егати лъжеца.Бойко кажи си истината,Страх ме е да го изгоня щото патриотите ще се разсърдят,и ще глусуват с ЗА-ПРИ ВОД НА НЕДОВЕРИЕ,и тогава няма да можеш да изпълниш поетите ангажименти към монополите,и кражбите ще трябва да спират ,а сега така ти е добре ама на хората им е зле с тая сволач около тебе...
  • 11 АМДЖИКА

    91 10 Отговор
    ААА ДОБРО УТРО СВАТЕ ТРУДНО СЕ ДАВА ВЛАСТА МЪ ОРАТА ТВА ИСКАТ НЕМА ВРЕМЕ
  • 12 Коментар

    65 9 Отговор
    НО НА ФАНДЪКА И НА СИМИОНОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ.Даже е Закъсняла.
  • 13 Гост 1

    106 12 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ''Имаме работа да свършим по вдигането на доходите'' -как се вдигат доходите като няма икономика ?

    Коментиран от #15, #23, #102

  • 14 Робот

    95 11 Отговор
    Лъжи, лъжи, лъжи!!!
  • 15 Б.Б.

    95 10 Отговор

    До коментар #13 от "Гост 1":

    Имал работа да върши хохохохо , а бе я си кажи направо имаш да крадеш още , имаш обещания към монополите , имаш още да стрижеш от изстрадалия народ, имаш да изгониш още поне 1млн. граждани на България , имаш да продадеш още земя на евреи, наистина имаш още много работа да свършиш
  • 16 Варна

    107 11 Отговор
    Гледам го в момента. - Този трябва да бъде махнат незабавно! Баси наглият! Първо той е подписал последните 9 споразумения за АЕЦ Белене и заради тях ни осъдиха! - Факт!Да твърди, че НСИ лъже за заплатите на чиновниците. Да твърди, че заплатите навсякъде растат и във всяка сфера е свръх наглост! Ето аз ще Ви дам пример! Преди 10 години последният път когато работих за някого вземах около 1500лв + бонус на тримесечие. Скоро направих справка за обявите във Варна и установих, че за същата работа сега се предлага 1200лв и то брутно възнаграждение!

    Коментиран от #22

  • 17 Гост

    69 8 Отговор
    Има парички за източване,как я мисли народа тая работа.
  • 18 некойси

    80 11 Отговор

    До коментар #1 от "bnjtjc":

    Притеснен е, дава задна по всички параграфи и развява белия флаг.
    Няма и помен от наглото му поведение, мек е като памук.
    Повече от 10 години псувам пред телевизора, стига празни приказки. Да ги ударим сега!

    Коментиран от #71

  • 19 Лозен

    51 6 Отговор
    Правителствена болница е във финансова криза. От месеци Правителствена болница Лозенец е в много тежко финансово състояние. Целия август и до средата на септември болницата беше затворена, дори връщаха родилки със записани дати за раждане. Персоналът беше пуснат в неплатен отпуск. След август добаките към заплатите по здравна каса са орязани. В момента хората не получават даже и заплатите си. Според информация, болницата има огромен дълг към доставчика Софарма, и е осъдена да го връща.
    Кой е виновен за ситуацията? Професор Спасов се е покрил като мишка, вероятно безотговорно източил бюджета на здравното заведение. Инструктирал е висшата администрация да не отговаря на въпроси и обаждания по повод недоволството на работешите за неполучените заплати. Според източници, болницата отново ще затвори дългосрочно от декември.
  • 20 Дедо

    46 8 Отговор
    Ми променете го тоя дневен ред бе!
  • 21 filo

    19 104 Отговор
    Плювачите плюйте, но кой ви обръща внимание. Евала Баце голем си.

    Коментиран от #28, #29

  • 22 filo

    7 55 Отговор

    До коментар #16 от "Варна":

    Ти си докарват от Позитано 20 не се оплаквай.
  • 23 Кукуригу

    63 8 Отговор

    До коментар #13 от "Гост 1":

    С по-високи данъци!
    ...А после корумпираните чиновници ще получат бонуси!
  • 24 765

    81 10 Отговор
    Слез на земята и виж какво е мнението на народа. Писна ни от лъжи и оправдания. ОСТАВКА!!! СЪД!!! ЗАТВОР!!!
  • 25 ФЕРИ

    91 8 Отговор
    Шел газ - нов вид газ. Изключих телевизора щом почна старата песен - Орешарски, БСП, Нинова, президента Радев, Беляне. Нищо ново, нищо за беднотията, нищо за данъците и ГО застраховките. Оставка.
  • 26 Сссерем

    18 110 Отговор
    Голямо БРАВО на Борисов,каза много истини които не се харесаха червените подлоги и платените протести.

    Коментиран от #30, #35

  • 27 Верно е !

    41 12 Отговор
    По лъжи и атаки не могат ви стигнат !!!
  • 28 Пенчо

    51 2 Отговор

    До коментар #21 от "filo":

    Верно, станал е 120 оки.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Вуна

    58 9 Отговор

    До коментар #26 от "Сссерем":

    Осъзнай че от тиквата по червен НЯМА
  • 31 Гост

    13 12 Отговор

    До коментар #4 от "43688":

    Аз още си чакам парите от Жан Виденов, така че се нареди на опашката...
  • 32 Други са виновни

    72 8 Отговор
    На този па.ячо вече 10 години все Станишев му е виновен , научил 2 изречения и ги върти цели 10 години, щом са виновни Станишев,Доган и другите пе..ли , защо не ги вкара на топло бе па.як ? Мислиш ли , че някой трезво мислещ човек ти вярва и на едната дума.Добре че си навъди калинки по всички служби и продължаваш да създаваш администрация и да настаняваш послушни о.це че има кой да гласува за тебе.Електората ти са мангалите и калинките .
  • 33 мифката бойко

    69 7 Отговор
    твойта заплата е 7000лв
    мойта е 700лв и ми правиш сравнение ли бе маймуноооооооо

    Коментиран от #45, #51

  • 34 Tikvun

    64 9 Отговор
    Оставка свиньо плешива, само като им погледнеш лицата на Тиквоча, Валери цигането, Цветан тъпото, тая Цецка и Лиляна и няма как да не ти се приповръща. Нагла измет подлоги на евреите. За 3 мандата на ГЕРБ държавата удари дъното. Всички заедно да свалиме еничарите от власт. Свобода!!!
  • 35 Гербофоб

    41 7 Отговор

    До коментар #26 от "Сссерем":

    Я,платеният микро организъм пак изпълзя!
  • 36 Рапона

    52 7 Отговор
    Какви са тези стачки бе още не съм ви вдигнал газта и тока взехте да ревете, имам още доста работа оставете ме да си я свърша до края на мандата си ще ви зануля
  • 37 666

    45 7 Отговор
    ostavka,ostavka,ostavka
  • 38 батко мафи

    25 20 Отговор
    Безспорно Бойко Борисов е боклук,също такива са и от фен-клуба му.Но според мен трябва да си изкара мандата за да не се кандидатира повече,защото дори и него ще го е срам.

    Коментиран от #42

  • 39 Bahti

    49 6 Отговор
    Въже или Затвор, да си изберат.
  • 40 Един

    17 72 Отговор
    В момента в България няма по добро управление освен на Герб това са фактите!!!

    Коментиран от #49, #75

  • 41 RIDIK

    14 74 Отговор
    Браво Бойко. Недоволни винаги е имало и ще има. Те с жените си не могат да се разберат - искат смяна на системата. Само леко направи намек и ще изметем всякакви кресливи майки, татковци, футболни плешивци, и какви ли още не. И полицията няма да ги отърве. Това, че си мълчим не значи, че сме съгласни със всякакви уж бедни деца и родители квичащи при всякакви поводи и по всяко време. Прекалиха и това ще им е грешката. Колкото до оставки - стига. Веднъж го направи. Нека мекеретата си вземат властта на избори по законен път. Гласувал съм за ГЕРБ за да управлява пълен мандат.

    Коментиран от #47, #80, #92, #109, #113, #117, #147, #148, #149

  • 42 Дедо

    45 4 Отговор

    До коментар #38 от "батко мафи":

    Срам ли?Кога е крал джанките баща му го е бил по главата и от тогава това му чувство е абсолютно закърняло!
  • 43 Бойко Борисов

    35 6 Отговор

    До коментар #7 от "Будалата":

    Мръсна тиквооооо
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Сссерем

    6 28 Отговор

    До коментар #33 от "мифката бойко":

    Откога и на метачките почнаха да дават 700 лв.?
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Бибитко

    29 2 Отговор

    До коментар #41 от "RIDIK":

    Можеш да дойдеш да ми го преместиш в левия крачол друго няма да ти дам да правиш
  • 48 Боклуци

    53 8 Отговор
    "Виждате - увеличаваме пенсии, заплати, даваме повече пари................." Вие се подигравате с хората! Давате с по 5 лева увеличение и 20 евро на Коледа!!!! Това не е увеличение гниидоооо! Увеличение е да направиш заплати и пенсии двойно, както в Румъния и Чехия, понеже хората мислят за народите си! А вие сте българоубийци и мразите народа си!

    Коментиран от #54, #60

  • 49 Остър х.й

    21 3 Отговор

    До коментар #40 от "Един":

    Абе ти не си си пил хапчетата

    Коментиран от #57

  • 50 Сссерем

    9 35 Отговор

    До коментар #44 от "емо73канар":

    И как е успял да ограби КТБ когато беше в опозиция,а ножът и хлябът бяха в тия които ти плащат да лъжеш и влияеш на мненията на хората?
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 АзГост

    47 6 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: момента цените на горивата са паднали с 20 стотинки"
    Пак изкривени статистики! Къде ги видя тия 20 стотинки? Справка - дизел в края на октомври 2,42 лв, на 14.11 - 2,36 лв. Поевтиняване с 6 стотинки! Къде са останалите 14 стотинки надолу, а?

    Тикво, основната ти заплата може да е 7000 лв без допълнителните бонуси, дето си давате и милионите/милиарди, които крадете и си разпределяте. Стига с това, че в БГ било най-евтино, пълни глупости! 510 лв минимална заплата, което е няма нищо и доникъде не стига! Масово пенсиите са под минималната заплата! С под 1000 лв на човек в тази псевдо държава не се живее! Затова и толкова трябва да стане минималната заплата! В целия ЕС ние сме с най-ниската минимална заплата! То винаги гледате цената на едно нещо тук и в друга страна на ЕС и си изкривявате статистиката, но трябва да гледате колко струва едно нещо спрямо минималната/средната заплата в държавата! Защото примерно при 2,32 лв дизел със заплата от 510 лв човек може да си купи почти 220 литра дизел, а при дизел 1,50 евро и заплата 1500 евро човек може да си купи 1000 л дизел, нищо че във втория случай дизелът е по-скъп с около 62 стотинки!

    То защото тук всичкото ни е най-евтино, затова много от нещата си ги купувам от чужбина - хем по-евтино, хем качеството е доста по-добро!
  • 53 Аналлизатор

    34 4 Отговор
    Тази му интимност с Израел няма да доведе до нищо добро!!Територията ни се изкупува от руски и украински хазари!!Сорос подпомага финансово циганизацията.Саудитска Арабия също.
  • 54 Сссерем

    9 36 Отговор

    До коментар #48 от "Боклуци":

    Човека ви го каза точно и ясно (ама нямаш капацитета да го разбереш),АКО фърчатия и компания не бяха разграбили КТБ и договорите с амерските централи на руски олигарси,СЕГА ЩЕШЕ ДА ВЗИМАШ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ РУМЪНЦИ,ЧЕХИ И ПРОЧИЕ.
  • 55 Джудже

    31 5 Отговор
    Май вече е започнал да става политик (добър лъжец). Не е лесно да казваш лъжи като манипулираш истината, например, че заплатата му била 7 хиляди - факт (жив да го ожалиш), но е пропуснал да спомене другите си доходи. В общи линии всичко което е казал е грубо изнасилване на истината.

    Коментиран от #70

  • 56 Зоро

    38 6 Отговор
    Чета коментарите Ви и отчасти съм доволен от факта, че болшенството от Вас виждат това, което виждам и аз. Наглост, самозабрава, обезчовечаване, самодоволство, безотговорност в продължение на 40 минути ефирно време, което се превърна в 10 годишно бреме за България.
  • 57 Сссерем

    2 20 Отговор

    До коментар #49 от "Остър х.й":

    Не знам дали си остър,ама определено си МЕК.

    Коментиран от #67, #115

  • 58 onq bez konq

    31 5 Отговор
    "Според мен той се извини искрено, защото и той има такъв човек в семейството и знае колко е трудно"

    Това е поредната подигравка с хората ...
    Пълни идиоти долни и прогнили без душа и без никакво човешко чувство...
  • 59 Гостенин

    29 4 Отговор
    Април/май 2018 при цена на барел като сегашната (67-70 $) дизелът беше около 2,10 лв, сега е около 2,36-2,40 лв. Тикво, защо? Не би трябвало ли пак да е около 2,10 лв? Затова са протести!

    ББ трябва да поживее няколко месеца на минималната работна заплата от 510 лв и да си плаща всичко сам от нея и тогава да говори за ниски цени и високи заплати! Хайде, от мен да мине, може и със средната от около 750 лв!
  • 60 Тролоудушвач

    11 26 Отговор

    До коментар #48 от "Боклуци":

    Да бе. Ще махне ГЕРБ с пръчката и всички работодатели ще вдигнат заплатите х 5. Като си такъв умник и гений, направи си фирма и печели х 10. Ама си некадърен, мързелив и страхлив нали ?. Искаш друг да се грижи за благосъстоянието ти. И децата ти ли друг ги прави ? Лесно е да пишеш анонимно, трудно е да се оправяш със живота си сам.
  • 61 Оставка

    31 8 Отговор
    Простака си остава простак за цял живот! Не го гледам и не искам да го гледам него, Цветанов и цялото му просто и престъпно обкръжение. 349
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Гост

    11 37 Отговор
    За първи път по време на Евро председателството България се появи на Европейската сцена като Балкански лидер и за първи път България зададе посока на развитие на Балканите!!!
    Това са фактите бе хора! БСП и ДПС непрекъснато саботират и се занимават с подривна дейност, с едничката цел да домогнат властта... Помните ли по времето на Виденов, пенсията беше 3$, а заплатата 5$!!!!!!! За тези дето са забравили да си припомнят или да проверят, това са факти!!!!
    А тези дето получават пари за да помогнат на БСП и ДПС да съсипят държавата, ще кажа само: БЪЛГАРИ не позволявайте да Ви залъгват и крадците да викат че другите не стават....
    Да не говорим, че Корнелия Нинова няма качества за ръководител, тя е махленски клюкарка и интригантка, дори и в партията и няма визионери, а само марионетки с нисък интелект. Мая Манолова има качества, но и тя се подведе по низките мисли на Корнелия...
  • 64 оня

    33 6 Отговор
    Този не проумява,че критиките и протеста е срещу политиците като цяло,а не само срещу Него.Жалко..
  • 65 Меркел

    35 7 Отговор
    Позор! Да лазиш пред Сидеров и Симеонов само и само да си на власт. Срам ме е от тази мижитурка.
  • 66 onq s konq

    31 6 Отговор
    Бавно, но сигурно България върви към нови избори!

    Коментиран от #68, #77

  • 67 Гербофоб

    26 8 Отговор

    До коментар #57 от "Сссерем":

    Добро тролче,добро!Ще ти подхвърлят огризки от гробарската пария!
  • 68 Диди

    13 8 Отговор

    До коментар #66 от "onq s konq":

    По-точно бързо и сигурно вървим към излизане от ЕС, но преди това нови избори!

    Коментиран от #73

  • 69 Вуте

    32 7 Отговор
    Жив да го ожалиш -7000 лева заплата + едни стотина хиляди от неговите си работи ... е как се живее с такива пари ???Божеее мъченик!!!

    Коментиран от #85, #155

  • 70 837

    8 15 Отговор

    До коментар #55 от "Джудже":

    Джудже си и Джудже ще си останеш. Всичко знаеш. Кой какви доходи получава. Какви са основни, какви допълнителни. Така ли работиш тук - с фалшиви новини. Поне си личиш от километър - трол миризлив. Щом е управляващ значи е лъжец и прочие. И то само защото си некадърен да станеш управляващ. Едно време имаше една басня ".... Гроздето е кисело .... " нали ?

    Коментиран от #94

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Мисисага

    4 18 Отговор

    До коментар #68 от "Диди":

    Диди - каквото и създание да си. Голяма боза ти е в главата. Да не се е намесвал генетично в рода ти пиян руски солдат, когато са ни "освобождавали" за пореден път от нещо червените боклуци. Такива хаотични и разкъсани мисли точно за това говорят. Алкохола уврежда гените, неопределено същество, да знаеш.
  • 74 Аре

    29 7 Отговор
    Оставка тикво крадлива унищожи ни като народ, нямаш срам
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Бай Благой

    29 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Бедността не е грях, когато вземаш 11 000 лв. месечна заплата като президент.

    ЕЙ, Голям тъпан е тоя малоумник БорисOFF....голям!!!!
    Та нали и "неговото момче" Плевнелиев е взимал толкова а сега къде живее - в USA?!?
    Само да го питам как по времето на ББ1 и ББ2 се напомпа тази КТБ??!! Как успя този Цветан Василев?!! Как така почти всички държавни предприятия си бяха внесли кинтите там?!!?
    Като дойде време за оставка и се вади плашилото на БСП/БКП, комунисти, Станишев, Орешарски и т,н...а той самия не си е върнал партийната книжка?!!
    Егати наглия тип !!! Нагъл до безобразие !!!
    Аз съм абсолютно убеден вече че правителството и по специално ББ се крепи от Брюксел!!!
    Като дойдат БСП и автоматично се спират еврофондовете (на които се крепи икономиката ни реално в момента), като дойде ББ - хоп и се отпушват!!
    А и Бойко го е казвал няколко пъти - "Началниците в Брюксел"

    Коментиран от #114

  • 77 579

    5 22 Отговор

    До коментар #66 от "onq s konq":

    Да, правси. След около 2 години ще има избори.
  • 78 Дедо Кръстю

    25 4 Отговор
    Бе какво още требе да стане у тая држава, та да разбере тоа шушляк, че не става за никаков чеп?
  • 79 комуниста

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "43688":

    прав си колега най-добре е да си ходят ама на оня свет
  • 80 Гост

    21 2 Отговор

    До коментар #41 от "RIDIK":

    Я какъв юнак си бил ама заврял се в мазето на бабати.Имаше протести но не те видях с метлата да метеш протестиращи
  • 81 ЪРП

    27 6 Отговор
    НАРОДЕ, НЯМА ЯВНО ДРУГ ВАРИАНТ ОСВЕН ДА ЗАИГРАЕ ТОЯГАТА ПО ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИТЕ.....,ТАЗИ СГАН КОРУМПИРАНА И ГРАБИТЕЛСКА КОЯТО СИ МИСЛИ ,ЧЕ Е НЕДОСЕГАЕМА, КАТО Е УЗУРПИРАЛА ПОЛИЦИЯТА ,КАТО ЛИЧНАТА ИМ ПРЕТОРИАНСКА ГВАРДИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 82 аката

    17 3 Отговор
    махай валерката наглеца иначе ще си ходиш с него
  • 83 гост

    20 5 Отговор
    Ми то кога се дигаше народа ти вместо да излезеш да обясниш ситуацията, ти оди обикаля къде ли не. А и тоа циганин Симеонов що го не изгони? Е сега стана късно е либе за китка. Аз лично очаквах повече от Бойко. Разочарован съм.
  • 84 Умрел

    21 4 Отговор
    Прав е не е на дневен ред. А в кой ред е да се погледне на гражданите като на хора, а не като на стока. Поне едно ми е ясно доказа се като палач на народа!
  • 85 тоя с гъските

    21 4 Отговор

    До коментар #69 от "Вуте":

    Беше се похвалил пред стадото че е чукнал един милиард - и то не беше скоро!Как ги е събрал с тази мизерна заплатка си е загадка
  • 86 гост

    9 8 Отговор
    100 години Бойко Борисов !!!
  • 87 Приватизаторка от Крушовица

    5 13 Отговор
    Не знам протестърите дали го осъзнават, но резултата ще е един-единствен: Пада Борисов-3 и идва Борисов-4. Само че този път ще е ГЕРБ+ДПС. Не знам повечето от вас дали това искат, но това ще ви се стовари.

    Коментиран от #108

  • 88 Лапосвет Наглев

    14 7 Отговор
    Боко кефим ти се, щото имаш самочувствие и визия, бивш комунист, спортист, мафиот, каратист, футболист, няма лошо. ОБАЧЕ, не се грижиш за народа, твоя народ бе пич, твоя народ, пет пари не даваш. Ми направи нещо за хората, направи им здравеопазването, дай по-евтино гориво, над 2.00 лв да не се качва и толкоз! Много са нагли твоите, с изключение на Дончев един не става за чеп за зеле. Лапат много здраво, лъжат здраво, не им пука за хората. Ми не може така!!! Дето се вика зорлем искаш да те свалят от власт! Събери Министерския съвет и им кажи: спрете да лапате и да лъжете, помислете за хората. Значи хляба го правиш 1 лв., бензина го ковеш на 2 лв., пропана не повече от 90 ст. и стига вече простотии и оправдания.

    Коментиран от #96

  • 89 onq s konq

    12 0 Отговор
    Паметник на Боко пред баня баши - поне 15 метра висок !
  • 90 Грую

    11 1 Отговор
    Спокойно петролът падна с три долара и половина. Сега ще намалят цените на горивата с по де стотинки .
  • 91 Тръмп

    3 13 Отговор
    Борисов няма нефт и не е комунистическия Вожд Путин,който чрез заповеди смъква цени или спира руснаците да ходят в Турция!!!:):):)
  • 92 Сас

    15 2 Отговор

    До коментар #41 от "RIDIK":

    Аде де фен клубчето . Аде излезте дее да се преброим . Страх ли ви е че ще трябва работа да си търсите , баниките ще спрат , боза ..ц.. няма да има и ще трябва да се работи . Народа се събуди и отказва да е рая , и глей сега кво стааа ..носете си ватенките да не боли от дръжалетата . Не си свършихме работата 89 е..сега ще я свършим .
  • 93 Иван

    12 3 Отговор
    Публикувано във факти.бг: БСП две години не спират с яростните атаки и лъжи, но пак не могат да ни стигнат ПО ЛЪЖИ
  • 94 Джудже

    14 3 Отговор

    До коментар #70 от "837":

    Момче извади си главата... от там където си я държиш завряна, чети и мисли, но май последното не ти се удава. Не е тайна какви са заплатите на примиера, министрите и депутатите, но имат и допълнителни доходи от комисии, комисионни и т.н., но те не са обществено достояние. Не цитирай Езоп, а прочети Смирненски - " Приказка за стълбата".

    Коментиран от #100

  • 95 Тръмп

    3 16 Отговор
    Проблемите на България винаги идват от БСП и Москва!!!Сега Путин иска Служебно правителство на неговия командир-Радев за да ограбят най-големия бюджет в историята на България!!!!:):):)

    Коментиран от #98

  • 96 Джони

    12 2 Отговор

    До коментар #88 от "Лапосвет Наглев":

    Наглев спри да сънуваш или те е страх . Тея ли да спрът да крадът , ти куче от салам можеш ли да откажеш , куче вегетарианец виждал ли си . И те не крадът само за себе си , изпълняват поръчки на скрилите се зад тях говняри . На улицата .
  • 97 Бисер Петров

    16 3 Отговор
    Ние сме на последно място в Европа! Тоя крадлив педал да си ходи заедно с цялата шайка разбойници. И децата няма да му се вържат на приказките. ВСИЧКИ СА ЕДНО- ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА. ВСИЧКИ НА БУНИЩЕТО!
  • 98 Джони

    17 1 Отговор

    До коментар #95 от "Тръмп":

    Ква бсп сънуваш бе трол , всички стари в затвора . Смени опорката , кажи на цвъки да се сети за стари трикове от помощното училище .
  • 99 Стамат

    22 2 Отговор
    Пак се изкара жертва.Хм в статията споменава спада на цените на горивата.Ще ви кажа и защо го прави.Свеки път когато се вдигнат котировките на петрола на световните пазари още на другия ден Златев вдига цените ,а когато падат някак си получава амнезия и минават месеци .Как стана така че този път цените паднаха абсолютно веднага след протестите.И тиквата някак си веднага го писа като точка в актива си .Това какво говори.Че Борисов е човек без достойнство и без морал.Едва ли нормален българин вече се заблуждава че този мисли за доброто бъдещето на България.

    Коментиран от #104

  • 100 Цуци

    2 9 Отговор

    До коментар #94 от "Джудже":

    Айде качвай се по стълбата , аз комунисти писатели не четя .

    Коментиран от #111

  • 101 Тръмп

    3 13 Отговор
    Русия не е държава,а военна структора управлявана чрез заповеди на Вожда Путин!!!Радев и БСП искат същото да стане и с България,но нямат шанс за успех с тази тъпа идея!!!:):):)Путин няма пари за да купи всички българи!!:):):)Путин купува само дебили,че са евтини!!!:):):)
  • 102 Гост

    16 3 Отговор

    До коментар #13 от "Гост 1":

    Ами той го каза - доходите се вдигали капка по капка от борбата с контрабандата. Значи, да се молим контрабанда да има, щото като я преборят доходите ни няма да растат!? Чува ли го някой какво говори??????
  • 103 Тръмп

    3 11 Отговор
    С дебили не се спори,даваш им някоя копейка и им гледай простотията!!!:):):)
  • 104 Стати

    16 2 Отговор

    До коментар #99 от "Стамат":

    Стаматеееее , тоя никога не е и мислил . Първо не може да мисли , второ е кукла на конци на онези от Виена , Цюрих , Бояна , кремъл . А падна , а го ебаха в гъз , за това е тоя напън . Тези са сложени за да приключат държавата и ако не успеят кофти .
  • 105 Тръмп

    2 16 Отговор
    Толкова струва Радев-11000лева!:):):)Борисов да му я направи 22000долара за да му затвори руската уста!!!:):):)
  • 106 Samaran

    6 16 Отговор
    БСП или ДПС ще ни оправят !!! Прост народ !!!
  • 107 тиквата с магнолиите

    20 3 Отговор
    Дневния ред го определя този който те е избрал ТИКВО . Какво се натискаш в управлението като ,,НАВРЯН ЗЕД" като народа не те иска ..По подиграван и по мразен политик от теб няма ...В историята на България ще си останеш като МУТРАТА БОКО ТИКВАТА
  • 108 Саро

    7 1 Отговор

    До коментар #87 от "Приватизаторка от Крушовица":

    Хахаа..така ли ти казаха да казваш. Всички си заминават и то при бай ставри или при галевите . Край на дс боклците безродници .
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Бончо Генчев

    3 15 Отговор
    Абе лаячи,писна ми да ви чета тъпотиите ,аз съм доволен от заплатата си,държ служител съм.Иска ми се да коментирам,часния сектор,синът ми взима 1700 -1800лв,за същата работа др Бизнесмени дават 1200-1300лв и реват на шефа му ,Бе много пари им даваш,бееееее,я по малко ,а човека си пази персонала да няма текучество.Друг познат не може да си намери шофьори дава 2800 и само некадърници,а тук само ревете,като вдовица....
  • 111 Джудже

    10 1 Отговор

    До коментар #100 от "Цуци":

    Браво, такъв електорат е нужен на управляващата каста, електорат който не чете, а си седи след работа пред телевизора да си гледа поредният турски сериал или реалити, като " Биг брадър", слуша си чалга и псува, че парите не му стигат за ракия, та камо ли за бензин.
  • 112 Емил

    14 1 Отговор
    Стойте си зад компютрите-плащайте безумни цени на ток-вода- храна-гориво- извънземните ще слязат и ще ви оправят живота-жалки страхливци
  • 113 kmhb

    9 2 Отговор

    До коментар #41 от "RIDIK":

    Я излез бе метача да те видим кого ще изметеш. Излез при протестиращите да те видим как ще стане това за което си се запенил толкова.
  • 114 666

    4 2 Отговор

    До коментар #76 от "Бай Благой":

    Бай Хой,на едни началниците са в Брюксел на други са в К....л,разликата е че едните дават по нещо а другите само взимат!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 чушката

    3 13 Отговор
    Браво , генерал Борисов!
  • 117 Бачо

    4 1 Отговор

    До коментар #41 от "RIDIK":

    Добра шега.Добър си!
  • 118 ТОЧКАТА

    10 2 Отговор
    а бе пич...прочети и ,,СТЪЛБАТА,, НА Смирненски...знаем че ВИНЕТУ си го гледал на КАРТИНКИ,но като се отнасяш с племето на българите ,май и това е лъжа....Та от СМИРНЕНСКИ ще разбереш ,че ако ти харесва да те галят по главата и да се цункаш с Меркел ,ТОВА значи , че е за сметка на България.И няма как НИЕ да правим същото.......Както се видя НИЕ те псуваме и ласкаем с други епитети.
  • 119 въх

    17 2 Отговор
    цените на горивата падат, но не заради вас! Вън, градлива герберска сган!
  • 120 Dan

    11 2 Отговор
    Що не вземе и моята заплатица да вдигне а не да работя на минималната а да взимам доста под нея.
    Боклук си Бате Бойко стига си шашавил народа простак глупав.
  • 121 Гнида

    14 2 Отговор
    Пак другите са му виновни .... Той е винаги прав , най-кадърен , справедлив и умен .....Ми то освен самохвалство друго не прочетох ! С нищо неподплатен нарцисизъм !
  • 122 Varhat

    7 2 Отговор
    Ама защо вземаш 7000лв.заплата и Радев11000 след като в даржавата цари глад.Да не би да завиждаш на Радев.Крадливи помиари,нестига колко крадете от туи на горе и заплатите ви големи.Смърт за вас.
  • 123 Торинеца

    4 11 Отговор
    А АЗ ИСКАМ ДА ИЗРЕДЯ ЕДНА МАЛКА ЧАСТ, КАКВО НАПРАВИ ГЕРБ ЗА 5 ГОДИНИ.
    Ето примери, само дано да ги запомните. Околовръстното на София, Руски паметник, Фабриката за отпадъци, Тролеите-100% нови, трамваи, автобуси, за един милион и нещо бройката, стотина пречиствателни станции, Метрото, Спортна зала в София, Русе, Пловдив, Благоевград, Ларго, София, Два Музея в София, Магистралите, Зграда за съда, Лъвов мост, Централна гара, за чудо и приказ ( а беше една развалина), грандиозна сграда за съда, сондите за газ, Всички Евро-фондове работят и до 2020 година милиарди ще влязат в България, Супер модерна апаратура за военна болница и медицинска академия, безброй паркове 100% обновени, един от , който е скоро открития в зона В5 за милиони красота, Четири газови разпределителя и най после България е независима, санирането.. Намалялата безработица....А над 3% ръст, 3 милиарда спестени от контрабанда.НАД 9 МИЛИАРДА РЕЗЕРВ, Бойко направи изборите две в едно, за да спести 60 милиона и веднага ги дадоха за северозападна България, за бедните райони...Списъка е много дълъг.А какво направи Орешарски за същия период-НИЩО..

    Коментиран от #124, #127, #130, #141, #142

  • 124 ТОЧКАТА

    4 1 Отговор

    До коментар #123 от "Торинеца":

    Бе ЧЕТИ ,тъпанар...Бойко ти казва горе , че е САЛ 7МИЛИАРДА!!!!ЗА КТБ,МАРИЦИТЕ!!!и Белкене....7 милиарда простако,ОТДЕЛНО ОТ ТОВА ,КОЕТО СМУЧАТ И ОБСЕБВАТ ОНИЯ!!!!!

    Коментиран от #125

  • 125 ТОЧКАТА

    5 1 Отговор

    До коментар #124 от "ТОЧКАТА":

    ......ДАЛ!!!ТОЙ БИЛ ДАЛ!!!?..........Пък и къв ,,ТОРИНЕЦ,,, се вълнува от дереджето на България????Само си джиткаш по изброените от теб ,,успехи,,....тъева в боклука.
  • 126 Християнска Държава

    3 9 Отговор
    ПЪЛНО С КОМУНИСТИ В ТОЯ САЙТ И ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА КУРНЕЛИЯ И БСП-ТО МАХАЙТЕ СЕ ОТ ДЪРЖАВАТА БЕ ИЗРОДИ 25 ГОДИНИ СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВА. ПО ЛОШО ОТ КОМУНИСТИТЕ НЯМА БЕ ХОРА РАЗБЕРЕТО ГО !!!! УБИЛ Е ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ НАЦИЗМА И ФАШИЗМА ВЗЕТИ ЗАЕДНО.

    Коментиран от #128

  • 127 Вуна

    8 2 Отговор

    До коментар #123 от "Торинеца":

    Я СЕГА ИЗБРОЙ КОЛКА ОЩЕТИ И ОТКРАДНА ОТ НАРОДА КОЛКО СА КАЧЕСТВИННИ МАГИСТРАЛИТЕ КОИТО БЯХА СОБСИДИРАНИ ОТ ЕВРО САЮЗА А ТОЯ ОТКРАДНА 2/3 ОТ ТЯХ КАК САСИПА БУЛГАРТАБАК ЗА ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ КОЙТО ПЪЛНЕШЕ ХАЗНАТА И БЮДЖЕТА КАК ПРИ ТОЯ СЪЩИЯ УМРЯ СРЕДНИЯТ И ДРЕБНИЯТ БИЗНЕС КАК НАРОДА ГЛАДУВА И СЕ ПРИНУЖДАВА ДА ЕМИГРИРА И Т.Н. и Т.Н. и Т.Н. ?????????
    КАЖИ СЕГА КАКВО МИСЛИШ ???!!!!!!???????????
  • 128 Бай

    11 2 Отговор

    До коментар #126 от "Християнска Държава":

    ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ЧАС ПО СКОРО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАНО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НА ТИКВАТА ЗАЩОТО ПО ЧЕРВЕН МРЪШЛЯК ОТ----- Т О Я --- НЯМА !!!
  • 129 Корнелия Нинова

    1 6 Отговор
    Ей така се надявах да я подадеш.........че да седна аз.
  • 130 бедна и болна

    9 2 Отговор

    До коментар #123 от "Торинеца":

    Явно сивото ти вещество е колкото на Борисов ...Само два примера колко си зле мисловно ...Новите тролеи и автобуси ги направи билетчето от 1.60лв ...Магистралите не са безплатни и ще оскъпят живота с 5%...По голям бизнес от магистралите няма Правиш ги с чужди пари а прибираш парите за себе си .Всичко което е направил е да се усвоят едни пари ..и се прави на четворна цена Разликата от реалната и надутата цена отива в нечии джобове .Тиквата и вдигна глобите за какво ли не от 10 до20 пъти ...Преди Тиквата да дойде на власт бяхме пред Румъния ...а сега няма с кой да се сравняваме по бедност и смъртност А относно Орешарски ГЕРБ клеветяха правителството тогава пред евросъюза за спиране на евросубсидиии какво ли не ..Същия Орешарски спря повишаване то на стаж и възраст за пенсиониране...повиши помоща за първолаци от 150 лв на 250 лв ..а не го и оставиха да работи спокойно .При Борисов България стана най болната , най бедната и най бързо изчезваща нация ...така ще е и занапред ако мутрите продължават да управляват България

    Коментиран от #133

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 тоя е

    2 1 Отговор
    ``Тепегьоз``....
  • 133 Доктор Ох Боли

    2 4 Отговор

    До коментар #130 от "бедна и болна":

    ... ха ха ха.... ти си такава тиква чиии... немам думи..... тоа път си обаче с женски ник.... ха х аха.... Ни съ криииш....ха хах.... Магистралите щели да оскъпят живота с 5%... ха ха ха.......ааааа....аааа.... мозъка е кулабирал ми съ струва... ха ха ха......ако трее съм честен той никога не е работил....и затва пишеш такива глупости..... обратно.... ако работи мозъка никога нема да напишеш такива простотии..... нали мъ разбираш а?.... ха ха хаха..... тебе ...и лекарства нема ти помогнат... ха ха ха.......
  • 134 Имаме работа да свършим

    5 3 Отговор
    Разберете го човека, бе, има още работа да върши - поел е задължения към "бизнес" партньорите и службите на чужди държави - трябва да им обслужи интереса, че да си вземе и той дяла. Ама може ли така да се държите и да не влизате в неговото положение - да не мислите, че му е лесно - от пощенски гълъб на Ердоган до вярното куче на Брюкселските зелки, човекът си скъсва задника от работа, за да може да спести некое милионче от фондовете, та родата му да не мизерства утре, а вие протести ще правите :) Ей, неразбран и завистлив народ :)
  • 135 dns

    4 2 Отговор
    Eдинствения изход от ситуацията е референдум за президентска република.
  • 136 баба му

    2 4 Отговор
    бул."Цариградско шосе " да се прекръсти на "Бойко Борисов" . Приживе. Респект
  • 137 кака му

    0 6 Отговор
    Бойко , с теб сме! Няма да се даваш!
  • 138 Боко

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "bnjtjc":

    Ако ми посочиш верния отговор ще те позлатя!
  • 139 НАРОДА

    5 0 Отговор
    Тиквун не иска да пусне кокала, но НИЕ ще му го отнемем !!!
  • 140 никси

    3 0 Отговор
    идвал един арабин на визита при боико иказал така аз иска тука купи во бугария на парче тогава боико му казал ще ти я дам цялата защо само на парче а арабин вика аз иска дьржава без хора абоико му казва немаш проблеми изчакаи да изкарам итоя мандат народ няма да има ха...ха...ха....ха
  • 141 никси

    2 0 Отговор

    До коментар #123 от "Торинеца":

    да наистина е направено няма спор по вьпроса но каде си сложиха комисиионнните с г-жа данчетофьндькова нали ти е ясно при всяко строителство има далавера и топа едно качествено мани мани ако нявсякаде е работило джи пи груп ясна е работата
  • 142 Лупи

    3 0 Отговор

    До коментар #123 от "Торинеца":

    Цецо ти ли си?
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Нане

    4 0 Отговор
    Оставка!!!
  • 145 Холивуд

    2 0 Отговор
    Така е ако дадем на актьорски Роли със сигурност ще имаме оскари това е опозицията лае кервана върви лошото е че опозицията н и е грабила факт така че Борисов е прав лошото е че и той е същия
  • 146 Вярно е, на дневен ред е

    3 0 Отговор
    Изритваме на всички наглеци от едно място, в което са недостойни да" работят"
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Хахаха

    1 1 Отговор

    До коментар #41 от "RIDIK":

    Сигурно му лапаш на ББ че така говориш за него.
  • 149 Хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #41 от "RIDIK":

    Сигурно му лапаш на ББ че така говориш за него.
  • 150 Тръмп

    0 4 Отговор
    Борисов е Български Генерал,а Радев-Съветски!!!:):):)

    Коментиран от #156

  • 151 БОРИСОВ Е ИНА ПИОНКА В РЪЦЕТЕ

    4 0 Отговор
    НА МАДЖО И ПАШАТА.САМО ИДИН ПРОСТ ЧОВЕК ЛАКОМ ЗА ВЛАСТ И ПРИВИЛЕГИИ ША СТОИ И ША ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИТЕ НА БОСОВЕТЕ СИ.В МОМЕНТА НЕ СА НАМЕРИЛИ ЗАМЕСТНИК ТИП МЕДВЕДЕВ ЗА ДА ДЪРЖЪТ ВЛАСТТА ДО ГРОБ....
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 никси

    0 0 Отговор

    До коментар #150 от "Тръмп":

    б.борисов и цв.цветанов и цялата компания саумни клаве като трьмповите шути краве хахахахахахаха
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове