Last news in Fakti

21 Ноември, 2018 22:38, обновена 22 Ноември, 2018 10:07 32 390 165

Бойко Борисов при Слави: За горивата, партиите, медиите и цената на една оставка

  • лукойл-
  • горива-
  • бойко борисов-
  • слави трифонов

Цената на горивата беше един от основните въпроси

Бойко Борисов при Слави: За горивата, партиите, медиите и цената на една оставка - 1

Уважавам парламента, но днес имаше смяна на вицепремиер, а това можеше да го направи друг вицепремиер. Това заяви премиерът Бойко Борисов в „Шоуто на Слави“. Той посочи, че от нова година в касовата бележка от бензиностанцията ще се вижда цената на петрола и ставката на акциза, ДДС и печалбата на търговците. Премиерът посочи, че цената на горивата зависят от това защо „Нефтохим“ е продаден на „Лукойл“. Никой не може да задължи големи компании да зареждат от „Лукойл“, каза премиерът.

Получихме над 5000 въпроса и подбрахме тези, които са най-конкретни, обяви водещият Слави Трифонов при гостуването в „Шоуто на Слави“ на премиера. Нямам партия, не съм журналист, а телевизионен водещ, каза облеченият във фланелка с надпис „Системата ни убива“ Трифонов в отговор на закачка на Борисов в какво качество провежда интервюто.

Направиха се всички проверки, които могат да се направят, изсветли се всичко, което може да се изсветли, каза премиерът на въпрос за цените на горивата, посочвайки че на пазара са най-големите световни компании. Борисов напомни, че скоро касовите бележки на бензиностанциите ще показват как се формира цената.

Искам да е много евтино. Само, че България не произвежда, не добива петрол, заяви още премиерът. Господин Златев и "Лукойл" са на пазара много преди аз да се замисля да се занимавам с политика, каза Бойко Борисов. По думите му "при господин Костов, ако не ме лъже паметта, беше продадена рафинерията "Лукойл".

Премиерът не скри своята надежда България да може да добива нефт и газ. Бойко Борисов отчете като грешка забраната за добив на шистов газ и петрол.

Премиерът посочи, че субсидия от 1 лв. ще прати партиите в ръцете на олигарсите. Бойко Борисов отхвърли сравнението с Германия, защото там има повече избиратели. Партиите трябва да издържат своя апарат и да провежда семинари. Един добър стопанин пази парите си за черни дни, посочи Бойко Борисов.

Той припомни, че догодина в България ще има два избора. Да видим последната кампания, където бизнесът финансира изборите чрез социално слаби.

Слави Трифонов напомни, че партиите трупат милиони на влог от субсидиите си. Един добър стопанин съхранява и за когато има по-малка субсидия, отвърна премиерът. Има риск партиите да изпаднат в зависимост, убеден съм. Но мога да поема ангажимент и ще го предложа, обеща Борисов в отговор на настоятелни въпроси защо правителството не предлага в Бюджет 2019 субсидията да е 1 лв. на получен глас.

Премиерът пое ангажимент отново да предложи партийната субсидия да бъде намалена от 11 лева на 1 лев. Да не забравяме, че субсидията пази големи и малки партии да не бъдат корумпирани, отбеляза Бойко Борисов.

Премиерът посочи, че за фалита на КТБ е виновно правителството на БСП и ДПС. При ГЕРБ банката беше стабилна. Затова искаме да влезем в Еврозоната, за да се гарантира стабилността на финансовата и банковата система, обяви лидерът на ГЕРБ. Той припомни, че преди седмици правителството е изплатило над 2,5 млрд. външен дълг.

Николай Нанков се върна като заместник – министър, за да можем през следващата година успешно да заработи ТОЛ системата. С приходите от нея ще отидат за пътищата. Оставката на Делян Добрев и на Теменужка Петрова не са били приети заради силният отпор от партията и коалиционните партньори.

Партията се възпротиви, честно ти казвам, отговори Борисов на въпрос защо Делян Добрев остана депутат и след като подаде оставка като такъв. Преди 10 години партията е била една, преди 5 години друга, всичко се развива, отвърна лидерът на ГЕРБ на забележка, че е лидер, който може да надделее над партията си.

Законът на Пеевски за медиите беше подкрепен от всички медии, защото той осветлява собствеността в медиите, отбеляза Бойко Борисов. Според него в това няма нищо общо. Вие във вашето шоу ме правихте на маймуна през последните години, а други правителства ви завираха по дупките. Ако това не е така, ставам и си тръгвам, заяви Бойко Борисов.

Ако медиите на Пеевски имат 5% дял, всички останали са на други собственици. И какво стана модерно в България - всеки олигарх си прави медия. Други медии атакуват прокуратурата, а всички заедно ни атакуват правителството, каза премиерът. По думите му свободата на медиите в много държави е свързана с управляващите. При нас е точно обратното. Има медии, в които всеки ден аз съм на карикатура. Всеки ден анализът е отвратителен за мен, поясни министър-председателят.

Премиерът посочи, че българските институции са спрели сделката на ЧЕЗ с Гинка Върбакова. Това е частна сделка и аз не искам да се меся. Защо не питате кой продаде ЕРП-та при тези условия. Защо не продадохме „Мадара“ в Шумен на VW и сега там да произвеждаме камиони, попита риторично премиерът. Той не пропусна да се похвали с увеличаването на пенсиите и отпускането на милиони за общините.

За обществените поръчки и подозрителните фирми, които ги печелят Борисов също отказа да поема вина.

Очаквано, Борисов "нападна" БСП, като сравни приходите в хазната по време на неговото управление и това на "червените". За 4 години, приходите са скочили с 10 млрд. лева. Това е факт, въпреки милиардите, които платихме за КТБ, руските реактори и други. Външният дълг е 20%, с тенденцията да падне до 17 процента от БВП. Опроверга Борисов и твърденията за спад в инвестициите.

Борисов отговори на въпрос и за субсидиите на партиите. Според него, ако субсидиите са ниски, то олигархията ще има огромна власт над парламента. Защо да сме зависими от олигарсите, попита той, като обеща да предложи намаляване на субсидиите, без да е убеден, че това е полезна стъпка.

Отстъплението от въвеждането на електронното гласуване премиерът обясни с рисковете за киберсигурността, актуално не само у нас, но и в цяла Европа. Това се налага, въпреки че хората го искат, защото е удобно. Дори в САЩ 2 години след избора на президента Доналд Тръмп не спират коментарите за намесата на руските хакери. Никой не знае при електронното гласуване кой стои отсреща. Милиарди отнема да се защити киберсигурността, припомни Бойко Борисов.

Това е второ гостуване в bTV на Борисов за последните дни.

Предишното беше в сутришния блок пред Антон Хекимян. То идва след оставката на Валери Симеонов като вицепремиер по икономическата и демографска политика.

Анонсът за предаването, направен от самия Слави Трифонов във Facebook, е, че на Борисов ще бъдат задавани всякакви въпроси, включително и зрителски.

Слави Трифонов покани в шоуто си председателят на парламента Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и националния омбудсман Мая Манолова.

От тях той се надява да разбере какво се случва в държавата на фона на ескалиращите протести.

Единствено Румен Радев отказа участие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    107 24 Отговор
    Освен това че Лукойла е през 5-10 километра, а ние не можем да си позволим да зареждаме за повече от 5-10 лева .....газ.
  • 2 262

    111 37 Отговор
    офф колко е нагъл, и мен микой не може да ме задължи да наливам дизел в колата, ама като е 2.0TDI ... никой не ги задължава да държат едни цени официално, но под масата какво става ...

    Коментиран от #149

  • 3 СссереМ

    97 214 Отговор
    Фърчатия не може да каже два смислени лафа без да са му написани,затова е отказал.

    Коментиран от #20, #85, #142

  • 4 daaa

    264 52 Отговор
    втората тииква лъска имиджа на първата тииква
    резултат
    2 тиикви за които никой нормален човек няма да гласува
    двама глуупендери
    нагли хора
    цинични
    мразещи народа егоисти далаверажии
  • 5 Калинка от ГЕРП

    219 31 Отговор
    А бе тоя премиер защо не отговори след като не са променяни нито ддс нито акциз до сега защо горивата стигнаха почти цените когато барел петрол беше 140 долара. При сегашните 80 долара което е с 60 долара по малко. При долар средно 1.65 за лев прави близо 100 лева отгоре за барел каква ще е цената сега ако барел петрол стигне пак 140 долара. В кой джоб влиза разликата сега. Измъкна се като пра.....ня през крачола от неудобния въпрос.

    Коментиран от #22, #25, #27, #33

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 879

    169 42 Отговор
    Лъжец, Росатом казаха че ще строят АЕЦ,, Белене" само и изцяло на тяхна сметка! Такъв е договора подписан с Румен Овчаров от страна на България!

    Коментиран от #19, #140

  • 8 Чеха

    201 22 Отговор
    Лежал ли е в чешки затвор, като член на организирана престъпна група? Ама няма да посмее да го пита.

    Коментиран от #10, #31

  • 9 543

    133 16 Отговор
    Жалък, 500 милятда за пенсионерите не знае какви ги говори!! 000 ги няма за нищо знае да обещава обаче 10 г.!!
  • 10 780

    123 11 Отговор

    До коментар #8 от "Чеха":

    Лежал е!!
  • 11 Фен

    236 16 Отговор
    Еее, Слави, пълен въздух си....
  • 12 999

    206 20 Отговор
    Тоя уби рибата! - Те го питаха вярно ли дългът скочи от 10 на 26 милиарда? - Той отговори: - Не е вярно той е 20%! Ха ха ха ха ха.
    Това е като едни случай в Книжарница, където една ученичка попита да ли имат триъгълници, а продавачката я пита какви? - Отговорът на хлапето беше бе де да знам в някакви милилитри...

    Коментиран от #98

  • 13 никси

    68 5 Отговор
    тоя ко каза ко
  • 14 Странно

    172 13 Отговор
    Слави не се е подготвил. Тъпия тиквоч надделява

    Коментиран от #34, #39

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Соросоид

    136 17 Отговор
    А защо не се зададе въпрос за:
    1. Проваления Южен поток и какво ще стане с транзита на газ през 2019? От Булгартрансгаз казаха, че ще са на минус 400 милиона.

    Коментиран от #30

  • 17 К.К.

    248 7 Отговор
    Славчо се е подготвил за предаването, като футболист пил цяла нощ в студентски град и излязъл да играе мач на следващия ден. Не само, че му нямаше гласа, но му изчезна и половината речник а и четенето му костваше големи усилия.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 гост

    30 6 Отговор

    До коментар #7 от "879":

    Питай производителя бе! Сигурно са им се дигнали разходите!

    Коментиран от #54

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Прометей

    253 8 Отговор
    славчо си направи ЖЕСТОКО харакири, да изглеждаш по-тъп от ТИКВАТА........БЕЗЦЕННО........
    Тиквата явно не прави разлика м/у милиарди и милиони...5 мин. не благоволи да каже КОЛКО е ДЪЛГЪТ ни..........
    Ако някой си е мислил, че славунчо е нещо различно от Росен Петров.......тази вечер би трябвало да се е разделил с илюзиите си.....ТАКОВО ОБЛИЗВАНЕ НА ТИКВЕНАТА дупара......ашколсун..
    И НИТО ЕДИН ВЪПРОС ЗА.......ПРОТЕСТИТЕ....
    А КАКВИ “МЪЖКАРИ“ БЯХА СНОЩИ С РАДЕВ...КОЙТО ГО НЯМАШЕ..:))))))))
  • 22 гост

    38 59 Отговор

    До коментар #5 от "Калинка от ГЕРП":

    В джоба на руснаците!
    Обърни се към тях да ти отговорят ,защо цената на горивата е тази,а не онази!

    Коментиран от #35

  • 23 Слави гола вода

    224 7 Отговор
    Направо трагично интервю !!! Чудех се това интервю ли е реклама на Боко ли е ???? Ама той Боко сам си го каза че му е минута за реклама хаха
    Нищо не става от тоя Слави, ако някой се е надявал, че от това дърво става свирка за политиката вече е разбрал да не се надява на новия месия !

    Коментиран от #93

  • 24 1234

    241 8 Отговор
    Трифонов за един час срина всичко което беше изградил с години тиквата го направи на нищо
  • 25 гост

    93 8 Отговор

    До коментар #5 от "Калинка от ГЕРП":

    Защо ? Защото народа е овчи и тъп и може само да блее , да стрижат и да го дерат . Да го колят не са почнали , но пък умишлено не му дават възможност да се размножава и да се възпроизвежда , което е равносилно на клане .
    Питаш ЗАЩО. Ами робски , безхаберен и тъп народ сме . От там са всички беди .
  • 26 777

    105 7 Отговор
    Слави и Бойко-двете страни на монетата!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Пълни простотии

    142 12 Отговор
    Нищо съществено не е попитано, нищо съществено не е отговорено, дори липсват отговори, а типичните за тиквата едни и същи оправдания и прехвърляне на вината на други.
    Какво общо има цената на горивата със забраната на добива на шистов газ, който щеше да отрови подпочвените води и околната природа и да нанесе много повече вреда, отколкото полза. Ясно е обаче защо Тиквата споменава шистовия газ - споменава го, защото такива са интересите на задокеанските му господари, а какви са българските интереси, това не е важно.
  • 29 СссереМ

    29 82 Отговор

    До коментар #20 от "соросни в повече":

    А защо фърчатия не иска да отговаря на неудобни въпроси?А джендърите ги знаем къде са,затова жените им са все в турция и българия.

    Коментиран от #32, #72

  • 30 гост

    34 7 Отговор

    До коментар #16 от "Соросоид":

    Къде ги четеш тия числа бе човек или откровено лъжеш! Транзитните такси са около 200 000 000 лева и имаме договор за транзит до 2030 година. Сега ако нашите институции са на място да заведат иск за неплащане на такси след 2019г.
  • 31 Иван

    142 6 Отговор

    До коментар #8 от "Чеха":

    Абе какво ще го пита . Това гостуване си е една предварително уговорена постановка . Вече за никой не е тайна че Дългия е човек на политическата мафия . Може и в парламента да го вкарат . А този бутафорен референдум дето дружно го спретнаха за пред народа беше да тушира недоволството . На Дългия и на другарите му , много добре им е ясно че с референдум нищо не може да се направи . А и тези точки от референдума да се приемат , абсолютно нищо няма да се промени . България е окрадена , народа е редуциран на половина , няма да има наказани и възмездие .
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Хахо

    46 2 Отговор

    До коментар #5 от "Калинка от ГЕРП":

    Цената за барел е 52$

    Коментиран от #42

  • 34 Сашо

    106 6 Отговор

    До коментар #14 от "Странно":

    Абе ти не разбра ли че тия са от един отбор бе . Как се става ТВ водещ от 20 и кусур години в национална телевизия . Една чистачка не можеш да станеш някъде в тая посткумунистическа скапана държава ако някой не разреши . Овцете още вярват и не разбират какво им се случва .
  • 35 Калинка от ГЕРП

    40 2 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    На кривата ракета космоса и е крив както и на тебе някой друг. Защо ни си погледнем в собствената си къщичка за която важат нашите закони. Най лесния начин да се оплакваме че някой от вън ни е виновен но тоя от вън не прави законите и ги прилага в нашата държава а това го правят нашите /любими/ политици.

    Коментиран от #137

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Гнида

    72 1 Отговор
    Гладах предаването .... Всеки си има глава на раменете и може да си направи изводите , аз си направих и съм непоколебим в мнението си !
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Умник.Ма

    84 2 Отговор

    До коментар #14 от "Странно":

    Май са се подготвяли заедно...
  • 40 ТЕАТЪР

    130 2 Отговор
    СЛАВИ показа че е слаба ракия !!!
    Хитрец който се подмазва на силните на деня !!!
    Утре с прокурора отчакваме същия цирк !!!
  • 41 а помните ли

    127 4 Отговор
    Това не е първата издънка на Слави не знам за вас, но аз помня едно "култово" интервю с Ахмед Доган в което въпросния нагло си направи супер рекламка "обръчи" и пр., а уж трябваше да е остро!? Тогава СлаФчо пак се точеше, как едва ли не ще го разбие, а се мазнеше, като ибрикчия ! Сега гледахме епизод 2 ! Трагедия !
  • 42 Калинка от ГЕРП

    36 5 Отговор

    До коментар #33 от "Хахо":

    Като е 52 долара колко е горивото сега средно е 2.34 за дизел и 2.30 за бензин поне при нас цената е толкова така че не ми казвай колко е цената сега за барел.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 СТ е лицемер

    78 1 Отговор
    Славчоооооооооо Рибооооооооо !!!!!!!!
  • 46 Dino

    127 3 Отговор
    СРАМ!!!
    СМЯХХХ!!
    СЛАВИ КОЛКО ПАРИ ГУШНАХТЕ ТИ И СЦЕНАРИСТИТЕ ЗА ДА СТЕ ПОДЛОГИ???
    И ние виждахме в теб третия спасител на народа след царя и Бойко ?????
    Още повече ще изостанем от ЕВРОПАТА.
    Няма връщане в НАШАТА РОДИНА!!!
    Оправия НЯМААААА!!!
    Децата ни ще станат в"ВСЯКВИ ДРУГИ" но българчета не ще бъдат с такива актЬОри като Вас двамата!?!?!?!
    Унизително е , болезнено и боли , че няма, НЯМА ИЗХОД ОТ ТАЗИ ДЪЛБОКА ДУПЛА В КОЯТО СМЕ!!!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Слави е от тези

    138 1 Отговор
    Най важното от този разговор е че СЛАВИ ТРИФОНОВ е същата порода като събеседника си и не заслужава да му вярваме !! ИЗМАМНИК !!!!!
  • 49 Иванов

    146 1 Отговор
    Предаването беше чудесно, защото Трифонов си свали маската и едва ли ще може повече да заблуждава хората, които бе спечелил с хъшовски речи. Тази вечер бай Ганьо бе един вид промотиран от своето алтер его за да ни убеди, че всички ние живеем в Рая и онази тумба мафиози на власт, които ни унищожават икономически са всъщност херувими и серафими. Искам да се обърна лично към господин Трифонов и да го поздравя за политическото сепуко, което си направи защото ние вече си имаме един Бареков и втори не ни е нужен!
  • 50 ПОРЕДНИЯ ЛЪЖЕЦ

    123 3 Отговор
    СЛАВИ се КОМПРОМЕТИРА ЗАВИНАГИ !!!СРАМ НИ Е ОТ НЕГО !!!!
    НА ГОЛ ТУМБАК ЧИФТЕ ПИЩОВИ ! ПОРЕДНИЯ ЛЪЖЕЦ !!!!
  • 51 ИСТИНА ЗЛА

    131 7 Отговор
    Отговарям си защо Президента РАДЕВ не отиде при лъжемаймуната !!!!
    Слави е подлога на ГЕРБ и олигархията !!!!!!!!
  • 52 Истината е грозна

    53 115 Отговор
    Гледах предаването вчера и днес, и мога да направя сравнение с това, че президентът се уплаши да отговори на въпросите на хората, а министър-председателят поиска още време. Всеки ден минавах по маршрута на протестиращите майки, никога не бяха повече от 30- 40 души. Не харесвам Симеонов, но се спекулираше много с тези протести, вкл.и за горивата, които са от шепа хора. И да бъдем честни, колко от хората в България се осигуряват на реалния доход, който получават и колко са платили всичките си данъци и задължения? Но всички искаме по-добър живот, здравеопазване, условия и услуги. Държавата това сме ние и ако продължаваме да мислим, че плащането на задълженията трябва да ги направи някой друг, а не ние, дотогава ще бъдем окаяна и бедна държава. Иначе заведенията, дискотеките, хотелите по празниците, са пълни, а магистралите в задръствания. Горивото било скъпо? В големите градове трябва дори да е по-скъпо. Задръствания, вредни емисии, коли с по един човек...
    Истински финансово бедни хора, не се оплакват и не протестират. Огледайте се, те има повече достойнство и са си платили всички задължения. Все някой ни е виновен. "Не народ, а мърша..." Преди 100 години е казано и за съжаление продължава да е актуално.

    Коментиран от #53

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 879

    33 3 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    Кви разходи бе? Нали Росатом произвежда реакторите!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ужас

    70 7 Отговор
    слави може да кажете нещо с онези палячовци /екипа ти/за г-н Радев, който впрочем заедно с бойко и палячовците ти, не може и на малкия пръст да му стъпите!
  • 57 Лошо народе лошо

    118 4 Отговор
    Да свалим завинаги ЛЪЖАТА- Партия на Трифонов !!!! ЛЪЖА !!!!
    Същия мишок ще е като Бареков и Магарешки !!!!
  • 58 Алеко Константинов

    105 2 Отговор
    Видяхте ли Бай Ганя тази вечер?
  • 59 Пища Хуфангел

    86 2 Отговор
    Славчо с обичките който не смее да си каже какво мисли в очите на Бай Ганьо от Банкя България 21.11.2018г 22:30h BTV!!
  • 60 Зайко Байко многознайко

    71 1 Отговор
    Явно не знаеш, кой, какъв е и от къде е дошъл , колко хора е предал на кой е лизал задните части, докато отиде напред и след това е предавал отново и отново! Това е любимият ти мистър Пропър, но за разлика от този герой на препаратите за почистване, Славуца Плехановна е манипулатор и както немците обичат да казват "Nestverschmutzer" ( птица която се изхожда в гнездото си), само външният им вид е сходен. Накрая вземи да си избършеш жълтото около човката! Голям вувузел, голямо падение СлаФчо на колене пред Тиквоций и едни яки разтегателни локуми!!
  • 61 Иванов

    98 8 Отговор
    Президентът няма никаква вина за днешното трагично положение и защо по дяволите да уважи поканата на едно гербаджийско мекере, каквото се оказа Слави Трифонов?!

    Коментиран от #70, #114

  • 62 657

    68 4 Отговор

    До коментар #55 от "редник Райън":

    Бат ти Боко е наглец от класа, за едно селфи е готов да отиде дори до Ада!!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 гост

    37 4 Отговор
    слави ще го призове пак и накрая ще постави пак волята на 2,5 М ;...изискват отчаяни мерки ; ще се пада на нивото на борисов.тиково,сдай властта. кожата ти пада..признайте си кражбите за да не стават грозни и срамни крайности.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ХайСикТир

    69 4 Отговор
    Г Р О Б !

    ТЕ ЗАГЕРБИХА БЪЛГАРИЯ !
  • 67 ннн

    100 0 Отговор
    Актьорската вечер не трябваше ли да е в понеделник
  • 68 .....

    91 29 Отговор
    Плювайте на воля, но явно в тая държава само Йончева и Нинова останаха с топки.
  • 69 Питам

    121 0 Отговор
    Къде сте фенове на Слави Трифонов ? Ще сменяте ли системата , която го УБИВА ?

    Коментиран от #99

  • 70 Истината е грозна

    16 101 Отговор

    До коментар #61 от "Иванов":

    Президентът Радев не показва с нищо, че е президент на всички български граждани. Добър пример са Първанов и Манолова, които успяха да се откъснат от политическата си принадлежност, за да служат на хората. Разликата е огромна!
    Истината трудно се преглъща. Трябват дела, не думи.

    Коментиран от #75

  • 71 НКВД

    102 10 Отговор
    Другия път личиндолския да покани Елена Йончева да му покаже как се води диспут с такъв като Борисов!! Жените в България са по смели от мъжете!!
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Синфен

    86 3 Отговор
    Дългия Слави се оказа много ниска топка за бившия нападател на Витоша Бистрица !
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 славчооооо

    67 1 Отговор
    Нема такава държава, ама ИМА БОГ! Ахахахахахаа! как се шутира не е истина!
  • 77 НКВД

    100 3 Отговор
    ВИДЯХТЕ ЛИ СЕГА ЗАЩО РУМЕН РАДЕВ НЯМА РАБОТА В СТУДИОТО НА ТОЯ СМЕШО СЛАВИ ТРИФОНОВ!! ОТ 1 Г. СЕ ПРАВИ НА ЕРБАП В ПРЕДАВАНЕТО СИ И КОГАТО ДОЙДЕ МОМЕНТА РАЗВЯ БЯЛОТО ЗНАМЕ И СЪРЦЕТО МИШОВОСКО НЕ МУ ДАДЕ ДА БЪДЕ КОТКАТА ЗА КОЯТО СЕ ПРЕДСТАВЯШЕ ДО ВЧЕРА!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Ахаха

    84 3 Отговор
    На Румен Радев какви брутални му бяха въпросите. Още отпреди си знаех, че Слави не е стока, затова не гласувах за референдума му, защото не е промяна, а подмяна!!! В студиото на държавната "Канал 1" задават по-сериозни въпроси!!! СЛАВИ СЕ ОСРА!!!
  • 80 Ахаха

    43 4 Отговор

    До коментар #18 от "12вр":

    На Румен Радев какви брутални му бяха въпросите. Още отпреди си знаех, че Слави не е стока, затова не гласувах за референдума му, защото не е промяна, а подмяна!!! В студиото на държавната "Канал 1" задават по-сериозни въпроси!!! СЛАВИ СЕ ОСРА!!!
  • 81 Пенка

    34 1 Отговор
    ЖИВКО МАРТИНОВ-СУДЖУКА - ДЪРПАЙ ДЯДО РЯПА

    ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАТВОРИ - СУДЖУК С ЕЛЕНСКО

    НЕ СЪМ СПИРАЛ ДА ЯМ СУДЖУК НА ПЛАЖА ЦЯЛО ЛЯТО.
  • 82 гост

    37 1 Отговор
    КУЧИ ВЛАЧИ РЕЙС ПЪЛЕН С ДОБРИЧКИ КУДЖУК-4000 тона КОРУПЦИЯ.
    ЩЕ СЕ ЛЕЖИ ; АМА НА ПЛАЖА В КРАНЕВО .ХАХА ХАХА.
  • 83 240

    61 1 Отговор
    Защо не го пита за броя на депутатите да бъде намален от 240 на 120 поне.???!!!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Батко Радко

    4 27 Отговор

    До коментар #3 от "СссереМ":

    Верно че е така.Военна кратуна
  • 86 Бойко няма НИЩО ОБЩО с протестите.

    38 3 Отговор
    Всичко у нас е частно Лукойл, и ЧЕЗ и Медиите и КТБ и БДЖ. В частното - НЕ ! Той там не се меси. Бойко е вън от народният проблем, и въобще за какво Трифонов ще го кани когато повредата не е бойковият телевизор. Бойко дойде с горно вдигната глава Учуден, Спокоен и Уверен че той няма нищо общо с онова, що става в нашата страна. За на.ода ли питате - той е свободен а на тях , той НАРОДА е гласувал доверие да управляват според Конституцията и Парламента.ните решения. А Президента е потвърдил, че всичко върви както по вода. КРАЙ ! Други въпроси има ли ? Няма..

    Коментиран от #94

  • 87 Държава НЯМА, всичко е раздадено !

    29 1 Отговор
    Какъв е въпроса .
  • 88 Хрис

    33 1 Отговор

    До коментар #84 от "СссереМ":

    СсСерсем, хапчетата и в леглото! Извънредното тролене тази вечер няма да се заплаща. Една свята жена, която скоро ще честваме е казала - спечеленото с лъжа и измама е като змия, която бавно изяжда лъжеца. Съдебно доказаният лъжец е ...
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Бобо

    44 1 Отговор
    Кат го няма Боко - Аслани, а кат дойде - посрани!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Hinkel

    28 1 Отговор
    Всички са един дол дренки !!!
  • 93 минаващ

    22 3 Отговор

    До коментар #23 от "Слави гола вода":

    Напротив, проблемът му е именно, че само за свирки в политиката става...
  • 94 Морко

    34 2 Отговор

    До коментар #86 от "Бойко няма НИЩО ОБЩО с протестите.":

    Проблема е че над 90%от капитала,сиреч икономиката, в БГ е в частни ръце.При сега действащо държавно управление няма никакви механизми с които държавата да влияе на бизнеса . Именно от тук произлизат проблемите за обикновенните хора работещи в частния сектор.Реално вината е в други—идеолозите на приватизацията във всички сектори,знаейки много добре каква бомба залагат за в бъдеще. Разпродаде се всичко,без да има начин държавата да се намесва при нередности,не че някой се е засилил.Е,,кой не скача е червен,, ни е..а мамата на всичко.Народа се ,,наскача,,и скочи.директно в торбата,Вече е късно,за жалост миграцията принуди донякъде ,,бизнеса,,да отвърже маалко кесииките си,но много недостатъчно.

    Коментиран от #131

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Русмафия

    38 0 Отговор
    Цената на перола днес е 60$,а от лукойл се правят на ударени!Обаче според Бойко нищо не може да се направи!

    Коментиран от #97

  • 97 СссереМ

    15 24 Отговор

    До коментар #96 от "Русмафия":

    Ами кажи на лумпените да стачкуват пред Лукойл,да не би ДКЕВР да регулира цените че да търсите отговорност от държавата.

    Коментиран от #101, #103

  • 98 Еди кой си

    9 27 Отговор

    До коментар #12 от "999":

    Ами дългът се измерва в проценти, това е истината. Ама нали всички са големи разбирали...

    Коментиран от #122

  • 99 Слави Борисов

    12 2 Отговор

    До коментар #69 от "Питам":

    Ха.. Много точно
  • 100 Све

    39 3 Отговор
    СЛАВИ МАЙ СИ Е ПРОДАЛ ЗАДНИКА НА ГЕРБ. Поне знаем що за празнодумец е. Време е за Възраждане.
  • 101 Русмафия

    36 1 Отговор

    До коментар #97 от "СссереМ":

    В Румъния и дори в Русия преди време Лукойл беше съдена за монопол и данъчни измами.А глобите бяха доста стабилни. Точно на държавата е работа да разследва мафията!

    Коментиран от #105

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Ххххх

    29 0 Отговор

    До коментар #97 от "СссереМ":

    Защо ли продуктите на Лукойл-Ротшийлд са в Македония по-евтини ???
  • 104 Уве

    42 1 Отговор
    Слави, Слави, кво задаваш, какво ти отговаря, егати сапунения сериал разиграхте. ..... и ти ли Слави, и ти ли ............
  • 105 Ххххх

    25 3 Отговор

    До коментар #101 от "Русмафия":

    Лукойл продава руски петрол, но не е руска фирма.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Коментар

    53 6 Отговор
    Такива хубави коментари не бях чел отдавна!!! А вчера оплухя с гнусните му сценаристи Румен Радев за който мога да кажа, че съм горд, че е наш Президент и достоен мъж. Всичкия този цирк прилича на пр на Слави и бъдещия му политически проект заедно с Гроб голям продажник излезе.

    Коментиран от #112

  • 108 Novae1

    14 2 Отговор
    Намирам, че в мнозинството глави заради многото мъгла са отменени всякакви полети на мисълта.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Хасанчо

    38 0 Отговор
    Е как да не се меси в частното. Значи може с целия силов апарат да защитава интересите на колегите мутри застрахователи ,може в частния имот да вдигне двойно данъка все едно имота е станал два пъти по-голям тази година / от дъжда ще да е / ,може на гумаджиите бизнеса да оправи ,на онези бивши ченгета дето държат прегледите , да увеличи доходите на събирачите на смет отново чрез общинските данъци. Кой натиска кметовете на общини при определяне на данъците. Защо са толкова сходни цените на данък автомобил и имот ? Защото няма картели или партиен натиск от управляващите ,чиято гордост са масово герберските кметове. Знаете ли колко е трудно на кмет да направи по-малък данъчния товар на жителите си ? За да останат там хората . Знаете ли каква е основната дейност на Сдружение на общините и как се свеждат насоките там ? Ако знаехте направо си стягате куфарите или ще сте на протести ,защото няма синдикати за Обща Национална Стачка на тема ниски доход и нереално ниски заплати в частния сектор. Сам ли си - ще те изхвърлят ако си поискаш реалната заплата дори и да ти хареса самата работа и екип. За това и ти казват от всякъде управляващите-Върви се жалвай на собственика ,на частника. Ела вълчо, изяж ме . Ми нали и за това "бизнеса " постоянно говори за Молдовци и др. С две думи -трайте си щото и толкоз няма да има за вас. Те ти подмяна на народа и геноцид докато останем 3,5 милиона. То многото замина , остават още само 2 милиона да се затрият. След
  • 111 Подхуев

    49 3 Отговор
    На тези мутри не им вервам!Ужасно слаб театър за тъпаци.Удобни въпроси, за глупости..и ужасно тъпи и нагли отговори..за тъпи кратунки.Нито дума за култовите постижения - Мишо Бирата,Пържолките за кучета и самоубитото момче у Перник, за Ваню Танев, за смешните спестявания и деклерации за доходи..и суми от по15хил. лични...За морала баце - нито дума!За огромната - Бедност сред хората - нито дума!Хора без , морал - това гледахме всички.Жалка картинка - тук е така!Некадърни нарциси - незаменими и велики, вярващи в огромните си успехи/да оглозгат тотално народа,ма за негово добро/Да, изводите за младите са ясни - ако искат нормален живот и бъдеще - само през терминал1и 2, няма смисъл да си хабят живота тук.Много сбъркана държава, с още по сбъркани хора, без връзка с живата реалност - и нулева самокритичност и ясна представа, че не стават за нищо, освен за демагогия!!!
  • 112 Сссерем

    15 37 Отговор

    До коментар #107 от "Коментар":

    Фърчатия е празна кратуна,и слави като му втъкне два въпроса и оня ще гледа кат малко теле майка си.Ако е мъж нека не се крие,а да застане и отговаря като мъж,ама няма да го направи-защото вместо сиво вещество между ушите си има само вакуум.

    Коментиран от #119

  • 113 отряд6

    43 0 Отговор
    Слави, сам си ритна стола със здравия крак!Покани го галоша утре и му задаи същите въпроси да видиш обръщалото на Трамвая!!!!!!!!!!!!!!
  • 114 бате Ж

    49 0 Отговор

    До коментар #61 от "Иванов":

    Не можах да поварвам!!!
    Ннаправо не беше за вярване!!!!
    Слави сам си каза:.СБОГОМ
    Едно ми стана ЯСНО:.СЛАВЧО Е КЬОРФИШЕК!!
  • 115 Райчев

    39 1 Отговор
    Много ме разочерова Слави... това снощи си беше чиста ПР акция за Борисов. Нито един въпрос на място нямаше... това не е журналистика!!!!!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Георги

    10 31 Отговор
    Доста добре се представа Бойко Борисов. И престанете с тези горива, това което казва ако стане е доста културен изход от ситуацията. Ще виждаме на бележките при кой какви пари отиват и така ще знаем кой е виновен Лукойл или Държавата.
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Врачанин

    5 24 Отговор
    Слави не ги слушай тия лумпени тука - ти си най-великия и само ти можеш да ни оправиш ! Да живее чалгата !
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 999

    29 0 Отговор

    До коментар #98 от "Еди кой си":

    Измерването, на който и да е икономически показател в случая Консолидираният дълг ( щото той е толкова около 26) се извършва в различни единици според това, какъв негов аспект искаш да разгледаш. Те могат да бъдат за измерването на неговата величина или относително тегло ( част към цяло). В случая въпросът касае разглеждането на показателя в неговата динамика самостоятелно и измерването му е в абсолютна стойност. Въпросът касае абсолютната стойност! Тъпана от Банкя обаче въобще не разбра какво го питат и започна да говори за стойност в относително тегло. Относителното тегло в случая касае взаимовръзка и движение на съвсем друга величина, а именно БВП. Би било удачно да се говори за относително тегло когато се изчислява тежестта на показателя за изменението във величината на БВП. Само, че как тъп пожарникар и разбира се държавен чиновник да знае и да има елементарни познания по финансов и икономически анализ. Всеки средно грамотен икономист е наясно с горното и снощи се е смял до съзи. Вечерта Борисов доказа не само, че не е наясно с икономическите показатели, а ми че е на ниво третокласник... - Не прави разлика между милион и милиард. ТОТАЛНО НЕГРАМОТЕН!!!
  • 123 vvvvv

    25 1 Отговор
    Слави се доказа като ПОДЛОГА. Слакач.
  • 124 bg man

    30 1 Отговор
    Този нашия Слави както плюеше и осмиваше Бойко изведнъж беше по-тих и кротак от тревата.Къде му бяха и мишките от екипа дето много лаят по-политици,изпокриха се в дупките си и не гъкват.Не съм го очаквал от Слави,доказа ми че е страхлив и фалшив,а мислех че може и да направи нещо,но уви.Шубето е голям страх!

    Коментиран от #128

  • 125 чичо

    23 4 Отговор
    Като чета коментарите, разбрах,че тази държава е пълна с умници,които,да се чуди човек,как са допуснали една ,,тиква"да ги управлява.Ох на чичо умниците!
  • 126 Нане

    21 1 Отговор
    За съжаление,мойте очаквания не се оправдаха при срещата на Слави с Бойко.Не бяха зададени най-важните жизнено необходими въпроси.
    Въпросите,които се задаваха на протестите,сега мисля ,че се избягваха нарочно.Защо сценаристите не бяха погготеили горещите въпроси от които се вълнува всеки обикновен българин.Раьоворът тръгна към обсъждане на глобални и световни въпроси.Всъшност,баба Гицка,пак не разбра ,защо и е толкова ниска пенсията и как да продължи да оцелява.
  • 127 Грую

    21 1 Отговор
    Ейййй браво, колко пъти изнесоха информацията, че КТБ на практика е развила кражбите се в периода 2009 - 2014г. , а той БСП и ДПС , та БСП и ДПС. Дето е рекъл народът: "Едно си баба знае, едно си бае" . От 2009 до 2014г. дали не бяха ГЕРБ на власт и то с абсолютно парламентарно мнозинство, че да могат да упражняват контрол на работата на шефа на БНБ? А? 'Айде стига с тази демагогия. Управлението на ГЕРБ е олицетворение на демагогията , като вариант за задържане във властта, въпреки провежданата калпава политика почти във всичко!
  • 128 чичо

    23 2 Отговор

    До коментар #124 от "bg man":

    Приятелю,в целия си съзнателен живот по-тъпо нещо от референдума на Слави не съм чул,говоря за референдума,а не за Слави.Ако искаш, мога по-подробно да обясня,защо.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 595

    31 0 Отговор
    Слави заминааааааа, тва ти беше. Само не разбирам защо толкова години работа за рейтинг и доверие, а с една вечер всичко се изпари и то с погнуса към личността ти...Даде супер време за реклама и да поостане ББ още някой ден... заслужаваше ли си бе Славчо
  • 131 Bingo

    7 9 Отговор

    До коментар #94 от "Морко":

    Това че 90% от икономиката е в частни ръце не е "проблем" само за вас червените комунуидчета. В Германия, Франция, Швеция и др. да не би да е в държавни и пак имат най- силните икономики. Заплатите в частния сектор трудно се вдигат точно заради политиката на държавата. Всяка година данъчната тежест се увеличава под формата на вдигнати осигурителни прагове, масови данъчни проверки придружени със затваряне на обекти и непосилни глоби. През две три години сменят касови апарати а сега и търговски софтуери. И най-важното липсата на реални чуждестранни инвеститори, които да дават по-високи доходи от средните за страната което ще се отрази на цялата икономика. А такива няма щото липсва независима съдебна система, добра инфраструктура, а бюрокрация колкото щеш и не на последно място липсата на млади и образовани кадри поредена от политиката и на точно този "хубавец" през последните 10 г. Иначе интервюто ми хареса щото така хората видяха колко неадекватен е Слави и че не става за политиката. Сега ГРОБарите търкат доволно ръце. А Слави най-вероятно прелиства пачки по стотачки.
  • 132 волен сидеров

    12 8 Отговор
    Славчо фен съм ти ,НО Бойко се защити достойно И не си му ти алтернатива-съжалявам но факт.Нинова и псевдоПатриотите също не са му алтернатива никаква .Човека Бойко си е подготвен от всякъде за нашият ограничен ум.На маса говорим яко ,но снощи се видя истината .Трябва работодателите у нас да им се бие по канчето-защото те задържат народа да има благоденствие с високи доходи да сме.Работодателите трябва да се ръгат якоо за да отвържат кесиите си за заплати иначе няма да стане.Ако не им изнася да излизат да си правят извън България бизнеса си да видим когато се държат така там как ще стане този техен уж бизнес.....работодателите са разковничето-народа там трябва да удари,те извиват ръцете на управляващите .
  • 133 Боби

    14 4 Отговор
    Работата е ясна оправия няма, бегом към Терминал2
  • 134 Bingo

    2 0 Отговор
    Грешка по горе исках да кажа "е проблем"
  • 135 Иван

    16 2 Отговор
    Наистина нямах вяра в Слави но поне се надявах сега вече не знам просто сме жалки няма човек на кой да повярва нямам думи...
  • 136 Ivo

    14 1 Отговор
    Направо се чудя - защо се опъват всички толкова за тази субсидия. Нали зависимостта от олигарсите е всъщност въпрос на МОРАЛ, а не на пари. Само че морал в нашите политици няма, а страх, че ще останат без пари да си купуват цигански гласове - има.
  • 137 stukar

    6 10 Отговор

    До коментар #35 от "Калинка от ГЕРП":

    Защото на ва вас, червендалестите, трябва бавно да ви се обяснява, че вече не е "Тошово време"- и не правителството определя цените, а пазара!!! Но вие все с две напред и три назад. Лук Ойл е интернационална компания, и не е тук да ви дъндурка, защото обичате Рассия, а защото произведеното тук гориво, с лайнан уралски нефт получава "сертификат ЕС" и отива голяма част за Европа.
  • 138 Гост

    13 0 Отговор
    Ако субсидията за партиите станела 1лв. щели да са зависими от олигарсите,ами сега не сте ли зависими от тях?
  • 139 Георги

    21 0 Отговор
    Не гледам "Шоуто на Слави" от години.Загубих интерес още след първата,всичко е толкова предсказуемо при него.Обаче снощи реших да опитам отново/към 22:50/,заради надеждата,че нещо може да се е променило.Ами.....издържах само 5мин.Като почнаха да си говорят като приятели за външния дълг, за тези 20%........само се подсмихнах и OFF.Позволих си вчера да направя коментар за това как ще мине интервюто,под статията за отказа на Румен Радев.№8,със същото име съм.Не съм сгрешил.Дали да не пусна едно тото !?!?!
  • 140 Чесно ли

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "879":

    Значи Росатом са каза ли че ще го строят за тяхна сметка без България да дава нито един лев и само ще печели от това ?! И Бойко Борисов е казал не ние не искаме да ни дават пари без да правим нищо? Ти сериозно ли ??? Това къде го прочети във вестник Уикенд ? Айде малко преди да пишем нещо което сме прочели в някой недодялан жълт вестник/медия да помислим малко !

    Коментиран от #148

  • 141 Русенец

    17 1 Отговор
    Слави се показа като голям МАЗНИК и слагач на Бойко !
  • 142 Според мен

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "СссереМ":

    "Фърчатия" както казваш не може да си позволи да падне до вулгарен чалгаджийски разговор.А относно твоята особа.... ти не биваш.

    Коментиран от #145

  • 143 Morgoth

    9 0 Отговор
    Доста слабо представяне и на премиера и на водещия. Първия определено не беше подготвен с цените на горивата в Европа, а на втория му беше трудно да разбере, че 26 млрд. външен дълг е същото като 20% от БВП. Бойко трябваше да си докара не само листче с цифри, но и финансовият министър, а Слави можеше да бъде заменен от сценаристите.
  • 144 Мдааа

    14 0 Отговор
    Слави е обсебен от дивашкото мутреене и цял живот се върти около диви мутри с надеждата да е като тях. Слави си пада по мутрите като Жоро Илиев с чалгарщината и гърмежите с пистолети, а не като Домусчиев, който е от по изисканите и интелектуални мутри. Още от много време съм го разбрал, че е боклук!!! Затова не гласувах за неговия референдум, защото знаех, че е с цел да подмени системата, а не да донесе промяна !!!! Бих гласувал за Слави само за да смени партия Герб от властта, колкото да не дам възможност Герб да краде над 10 години и да се обогатява безумно много. Но никога не бих гласувал за Слави като алтернатива на политическата мафия, защото между Слави и Герб няма грам разлика!!! Аз лично на ТВ месии не вярвам, защото Далавери Симеонов също беше супер месията в своята телевизия, но като влезе във властта си показа дяволските рога!!!! Слави е отрепка!!!
  • 145 чичо

    1 8 Отговор

    До коментар #142 от "Според мен":

    А според мен няма проблем.Радев и без това се вживява само като махленска клюкарка.Да не бъда разбран не правилно.Ако казва това което казва,но не е президент,аз първи ще му сваля шапка и ще призная-пич много си точен,още повече,че аз дълги години съм работил в авиацията и сме един вид колеги.Но той е президент,а неговата работа е друга.Но за съжаление,изглежда не само той НЕ Е разбрал,че е президент-извинявам се ако обиждам някого.

    Коментиран от #164

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Стария пич

    17 1 Отговор
    Не може РУМЕН РАДЕВ да падне под нивото на бойко мафиота да дава обяснение пред палячото слави който само лае и нищо не прави
  • 148 879

    6 0 Отговор

    До коментар #140 от "Чесно ли":

    Хохохохохоооо точно такаааа! българия от своя страна ще изкупува енергията която цена няма да надвишава тази на АЕЦ Козлодуй!! Само че това във Вестник Стършел не го пише на който си абонат!!
  • 149 Как бе брато

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "262":

    Можеш ли да ни осветли, какво и как се случва под масата? Да ни пресъздадеш целия процес.
    Защо, офф... Писна ми от хора дето си мръщене кат на общо основание, без да се замислят
  • 150 Мисли с главата

    11 0 Отговор
    Славчоооо, и всичките тролове да се съберат не могат да ти изчистят"фалшивия" имидж
  • 151 Потник

    8 1 Отговор
    И единия и другия, проект на червената вихрушка!!!!
    Вън националните предатели!!!
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 ЬZZX

    10 0 Отговор
    Представлението снощи на Слави беше - учителка изпитва слаб ученик връзкар на който предварително е казала по какво ще го изпитва за да му пише отличен. Провал.Отново виновните са Орешарски, БСП, времето, вятъра. Нищо за бунтовете в страната, за цените на стоките и Гражданската отговорност, за данъците, за ниските заплати и пенсии, за икономиката и пазарите. За измисленото министерство за Китай ли беше или нещо подобро - и какво там се работи. За дублиращите структури в администрацията и полицията.
  • 154 Дрън

    10 0 Отговор
    Славчо и боко са приятели от 10 години.
    Славчо го гласиха за вторият месия който да спасява България след онзи малоумник царя.
    Сценарият е същият само дървото е друго.
  • 155 !?!

    6 4 Отговор
    От всичко прочетено до тук разбрах ,че всички българи
    разбираме от журналистика ,финанси ,политика ,а сме най бедната страна в евросъюза, защо ли ?А да и от футбол.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Мислещ

    10 0 Отговор
    Влезли тиквата и учиндолеца в една аптека и казали: -Два капута!
    Аптекарят: -Виждам, а какво ще обичате?
  • 158 боцмана

    12 0 Отговор
    Това не беше шоуто на Слави , това беше резила на Слави и се казваше "Бостан за тикви"
  • 159 D[V01D]

    11 0 Отговор
    Така е народе. Разочарованието е голямо. Бай Ганьо го е казал много отдавна: „Всички са маскари”. Продължавайте да вярвате на месии. Продължавайте да ги търсите и избирате. Овцете си избират дали да бъдатизядени от лъв или от вълк, нищо повече. Историята го е доказала -истинската промяна става с кръв. Бойко, царя или слави никога не са били месии. Месии няма и да има. Съдбата ни е в наши ръце.
  • 160 Шоо

    3 3 Отговор
    Славчо май си вкара голям автогол. А Радев не дойде, щото жена му и Корнелия не са го пуснали.
  • 161 Николай

    1 1 Отговор
    По повод цените на бензина и дизела. И аз протестирам, оставих колата на паркинга и се качих на вело….вело… а бе на кололото. Когато заваля се качих на автобуса. Чакам да падне цената под 2 лева и ще я подкарам пак. Между другото от 2-3 дена на Марешки е 1,99лв. за литър 95
  • 162 Николай

    1 1 Отговор
    Мерцедес С280. 232 кс. върви като змей много се кефя. Има и по хубави и по нови от моята. Хайде живи здрави всички. Довечера Цацаров ще е при Слави и пак ще има тема за хора без работа.
  • 163 Доктор ДЖАГЕРС

    7 0 Отговор
    ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ НА ДЪЛГИЯ И БОРИСОВ
  • 164 чичо

    1 1 Отговор

    До коментар #145 от "чичо":

    Уважавам минусите на този коментар не защото са правилни,а за това,че отразяват нечие мнение,все пак не сте равнодушни,което е по-лошото.Но за съжаление,те показват пълно не разбиране за това, коя институция каква работа върши.И тук се сещам за великата мъдрост,че ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ.
  • 165 Чичо

    1 0 Отговор
    Слави се издъни.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове