Last news in Fakti

24 Ноември, 2018 10:21 3 493 19

Манолова при Слави: Нямам общо с Галеви, питайте тези, които ги изпуснаха

  • мая манолова-
  • омбудсман

Пред омбудсмана не стоял въпрос за заставане начело на БСП

Нямам нищо общо с братя Галеви, въпросът трябва да бъде към тези, които ги изпуснаха. Това каза омбудсманът Мая Манолова в предаването „Шоуто на Слави“ по бТВ в отговор на зрителски въпрос има ли нещо общо с братя Галеви и защо я наричат сестра Галева.

„Има една фалшива снимка, която се разпространява в интернет, колаж. Това ме свързва с тях. Разпространява се от определени кръгове, всеки може да проследи кои. По-смисленият въпрос трябва да бъде към тези, които ги изпуснаха да отпътуват на някъде“. „Питайте тях защо ги изпуснаха, защо братя Галеви не са там, където трябва да са - в затвора“, каза Мая Манолова и допълни, че това е въпросът, който е важен за държавата.

Водещият заяви, че Галеви са били изпуснати по време на управлението на първия кабинет на Бойко Борисов, когато вътрешен министър е бил Цветан Цветанов. Манолова коментира, че въпросът тогава е към тях. „Толкова служебни и редовни министри и кабинета се смениха. Не знаех“, заяви тя.

Не стои пред мен въпросът да бъда начело на БСП. Това каза омбудсманът Мая Манолова в предаването „Шоуто на Слави“ по бТВ. „Не стои въпрос пред мен да се връщам, в която и да е партия“, подчерта тя.

Попитана защо е отказала да бъде кандидатура за президент на БСП, Манолова посочи, че причината е, защото е омбудсман и защото институцията на омбудсмана дава повече възможности от всички останали. „Какво може да направи президентът за гражданите? Аз мисля, че омбудсманът може да направи много повече за тях“, добави тя.

На въпрос дали има ли червени куфарчета в БСП, Манолова отговори: „Нито съм виждала, нито имам информация. Не мога да съм полезна в осветляването на тази тема“.

На зрителски въпрос какво мисли за сегашното състояние на БСП, Манолова отговори, че не коментира състоянието на партиите. „Очаквам представителите на партиите да работят в интерес на хората. Хората не вярват, че институциите и партиите работят в техен интерес. Това е огромният проблем на България днес, затова те са на улиците“, подчерта тя.

Попитана защо през 2014 г. като депутат от БСП е казала, че гласът на народа трябва да се чуе, а после е гласувала против референдума на Плевнелиев, Манолова обясни, че разликата между тогава и сега е съществена. „Важно е какво мисли суверенът, след като са казали „да“ на електронния вот, приключваме с разискването. Казали са 1 лв. за партийна субсидия, приключваме“, коментира още Мая Манолова.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    24 0 Отговор
    майче никой не ги е изпускал те още са си в българия просто никой не ги търси бизнеса си върви и всичко е точно...
  • 2 756

    33 1 Отговор
    Пред Манолова се отпусна а пред Борисов оня ден се беше спекъл Андрешкото!! Много голяма излагация тоз тип.
  • 3 HidAn

    21 6 Отговор
    Маналова стана голам пич след като я избраха за омбусман. Ако с президента се съберат и направят партия мисля, че ще е от голяма ползва за всички нас и имат голям шанс да избутът ГЕРБ, БДП, Патриоти и останалите крадци. И въпросите, които Слави зададе бяха добри, само не знам защо се закачат, че използва градският транспорт, ако използваше мерцедеси всеки казва тя я като останалите боклуци, ако изпозлва влакове, автобуси и метро , правила си е била реклама.... на тоя народ не може да му се угоди.
  • 4 СТРАХЛИВЕЦси СЛАВИ

    25 1 Отговор
    СЛАВИ СПАСИ ПРОГНИЛАТА и КРАДЛИВА ШАЙКА на УПРАВНИЦИТЕ !!!!
  • 5 хъм

    23 0 Отговор
    Очаквано Славечо само на Мая реши да се прави малко на "мъж" !
    Дано е схванал, че не е за тази игра - политиката и да ни спести поредния месия !
  • 6 Фалшив герой

    22 0 Отговор
    След като го облиза на Бойко каквото и да говори Слави за нас е ясно че е фалшив !
  • 7 ТАКА Е

    23 0 Отговор
    Ясно е че президента усети навреме фалша на Слави !
    Партия на Слави няма да има !
    А и да има тя би била патерица като тези на БЮреков и Магарешки !!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Не се показвай

    20 0 Отговор
    Голата кратуна остроумничи,след падението .Предаде протестиращите по най долен начин ,а все още носи фланелката на протещиращите майки.Тоя човек няма съвест.Наглец.
  • 10 чичо

    2 17 Отговор
    За президента,г-жо Манолова сте права,по закон няма възможност,по закон не прави нищо и пак по закон взима най-високата заплата.Ти да видиш.За куфарчета нямаш информация,то и за Костинброд нямаше,но това не ти попречи да излъжеш.Вие хубаво подкрепихте майките само заради едно УЖ на Симеонов,защо не направите стачка за това,че Нинова нарече убийци почти целия парламент и, че пред хората избра козичките.

    Коментиран от #11

  • 11 Дебил

    14 0 Отговор

    До коментар #10 от "чичо":

    Ти не си чичо ти си пародия на тиквата и кратуната.Заблуден съселянин.

    Коментиран от #14

  • 12 NikNay

    9 0 Отговор
    Според мен сериозен, ангажиран и уважаващ себе си политик и общественик няма работа в този ТВ цирк с посредствено и пошло водещо лице с манията за величие на ниво Месия.

    Ама явно на народа му трябват само хляб и зрелища и на бързо му го организираха за да се кротне .
  • 13 Viktor

    10 0 Отговор
    Късно е либе за китка. Води си шоуто и не се занимавай с политика, това не е за теб. Видяхме, че само си качваш рейтинга и си правиш предавания от неволята на хората. Вече не си фактор и не си в час. Хората не са както преди и не вярват на измислени сценарии. Облечи си фланелка с надпис "Системата не ни убива, а ни прави богати", която ще ти подхожда повече.
  • 14 чичо

    0 6 Отговор

    До коментар #11 от "Дебил":

    Това което написах са само факти.Че ДЕБИЛИТЕ, не знаят какво е това ФАКТ,те за това ще си останат само дебили.И не между другото,а напълно осъзнато,никога не си позволявам обиди и уважавам мнението на другите,защото поне не са безразлични.Надявам се,че и теб не съм обидел,защото сам си се нарекъл дебил,то и от написаното ти личи.Бъди здрав.
  • 15 КАЗАХ

    7 0 Отговор
    Трифонов плонжира пред Борисов да го спасява и си счупи главата. На всички вече е ясно, че око влезе в парламента, ще бъде патерица на Бойко.
  • 16 Ушанков

    6 0 Отговор
    Не искам да му виждам физиономията. Подла душица. Жалък, смешник.
  • 17 зов от бездната

    1 0 Отговор
    Кой ще спаси България? Къде е нашия Орбан? Къде е нашия Льо ПЕН?Няма НИКОЙ !
  • 18 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    сЛАВЧО да слага тениска,,,АЗ СЪМ СИСТЕМАТА,,,...Охлюв пред властта и ,,мъжкар,, пред другите.
  • 19 Бай Благой

    0 0 Отговор
    Не знам...ама женицата като гледам каква гуша има...ми се плаче...само за 3-4 години в които е Омбудсман се поболя с тия ми ти бандюги.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове