25 Ноември, 2018 15:07 1 597 28

Цветанов: Няма предпоставки за предсрочни избори

  • цветан цветанов

Зам.-председателят на ГЕРБ потвърди, че партията ще спази традицията да се яви самостоятелно на предстоящите избори през 2019 г.

В момента няма предпоставки за провеждане на предсрочни парламентарни избори в страната, каза днес във Варна председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който се срещна в крайморския град с членове и симпатизанти на формацията.

Според него предсрочният вот е виждане на опозицията от БСП и президента Румен Радев, които координирали позициите си. ГЕРБ има управленска програма, която изпълнява стриктно, включително за нарастването на минималната работна заплата, посочи Цветанов. И допълни, че позицията на партията е, че работодателите в страната трябва да повишават доходите на служителите си, съобщи Нова тв.

Поддържаме постоянен диалог със структурите в страната - нещо, което е ключово за всяка партия, допълни Цветанов. По думите му в резултат на проведената вчера среща с представители на малкия и среден бизнес в Поморие, вече е свалена от обществено обсъждане проектонаредбата на министерството на икономиката, свързана със земеделските производители и зареждането им с горива. Документът ще бъде представен отново за обсъждане, след като се направят нови работни групи и се намерят решения на проблемите.

Зам.-председателят на ГЕРБ потвърди, че партията ще спази традицията да се яви самостоятелно на предстоящите избори през 2019 г. "Това е форма на отговорност, ГЕРБ получава подкрепа, защото заставаме пред избирателите и никога не сме се крили зад някой друг", посочи Цветанов. За Варна и кандидата за кмет на партията той посочи, че развитието й през последните години показва, че няма основания да се твърди, че Портних не се справя с поставените задачи. ГЕРБ показа, че може да управляваме града по начин, който да отговаря не само на очакванията на жителите му, а и на всички, които го предпочитат като дестинация, посочи Цветанов.

На въпрос какъв всъщност ще бъде размерът на коледните бонуси на депутатите, той посочи, че за пръв път чува за такова нещо. Това е пак фалшива новина и тези спекулации са абсолютно несъстоятелни, каза Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ryty

    44 1 Отговор
    Няма щото мислиш че си слуга на някой от вън, но народа ще ти покажи на кой да служиш, крадльо
  • 2 Генералът

    36 1 Отговор
    НЯМА ПРЕДПОСТАВКИ? ХАХА Какъв смешник. Не е ли достатъчно мизерията в която живеем повечето от простолюдието. Всички протестиращи да не сме по улицаите щото си живеем много хубаво.
  • 3 6 апартамента

    34 1 Отговор
    Дръж се властта Цвъки че отиваш в затвора ...а има защо
  • 4 Bubbles

    31 1 Отговор
    Ама ма предпоставки ти да си в пандиза Цецкооооооо!
  • 5 no name no face no number

    34 1 Отговор
    Има ЦЦ има НАРОДА е предпиставка, а ти си забравил, че си негов представител. Сега ти си никой.
  • 6 Гост

    22 0 Отговор
    Блажени са верующите.....
  • 7 Ежко Бежко

    40 1 Отговор
    Цецко, хайде стига с твоите празни приказки. Да, изпълнявате си програмата, ама що се касае до вашите си джобове - доходите за хората просто ги няма. Подаваш по някой бонбон - наредбата няма да я разглеждате(т.е нека земеделците дишат спокойно), минималната заплата, пенсиите, бонусите, бла-бла...Как работодателите да увеличат заплатите като няма потребление, защото първо хората нямат покупателна способност и второ, всяка година 50 000 напускат страната?... Относно Варна - какво добро управление, какви пет лева? Знаеш ли колко пари изкарва община Варна и колко нищожен процент от тях се връщат от бюджета за следващата година? Само празна Герберска пропаганда, но ти си прав - избори идат, трябва да подхващаш електората от сега...Само че вече не знам кой ще ти се върже!

    Коментиран от #9, #13

  • 8 СЕВАР

    33 1 Отговор
    Нещо му е пожълтяла муцуната и му е позамръзнала усмивката ... Струва ми се , че вече осъзнават , че така не става .... Скоро ще си платят , ако не го осъзнаят ...
  • 9 Бат Колю

    25 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ежко Бежко":

    Как кой? И никой да не се върже, те ще си "спечелят" изборите, физкултурнека знае как, това му е работата - от партийната субсидия може всичко да се купи, дори и избори...
  • 10 Стига сте го показвали

    27 1 Отговор
    този нагъл грозник. Имайте милост към децата ,не стресирайте хората с този човекоподобен примат.
  • 11 болен гербераст

    25 1 Отговор
    Тоя Цвицерон на ден сигурно по 20 злобарки си прави мислеки си за Радев, болезнено влюбен е в него !
  • 12 Монтреал

    28 1 Отговор
    Само в БГ е възможно такъв прост, елементарен, жалък човечец да се издигне толкова високо. ОК, ОК, може би и в Зимбабве.
  • 13 Борил

    28 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ежко Бежко":

    И други градове са така - Бургас, Пловдив, Стара Загора, Плевен...Единствено бюджетът на община София се "допълва" отделно и от бюджета.Т.е излиза, че всички хранят София и ако някои градове обявят например автономия ще се оправят отлично, защото каквото изкарат ще си го ползват...Разбира се и абщена София сега може да се оправя сама, но понеже всичко в столицата и по-голямо и повече, то и корупцията е по-голяма, просто ненаситна.. Относно Цецко - ами той талкова си може - да лъже, да маже, да плюе и да празнослови. Не е случайно, че е вторият по важност престъпник в партията.
  • 14 Сега

    27 0 Отговор
    Оставихме този, както и всички политици да ни се качат на главата.Б*хти политическото племе - наглост на макс.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 123

    19 1 Отговор
    Сигурно има още апартаменти да купува колко ги направи бе ПЪПЕШ вземи си и един във Вършец за да си доучиш а и БайСтаври ти е подготвил един
  • 17 6 апартамента

    14 0 Отговор
    Една възрастна жена нарече съседката си ку.ва и си плати 3 пъти за това 500лв на съда 500лв на обидената и 1000 лв на БОКО И СИЕ т.е, на държавата като глоба ....Един боклук нарече цяло лекарско съсловие ,,Убийци" съда си затвори очите .. осъде го Брюксел и платихме всички ние . но не и той за разлика от бедната устата жена.Познайте кой е той и има ли предпоставки за сваляне на правителството
  • 18 боцмана

    17 0 Отговор
    Така ли ти казаха да кажеш пред медиите?
  • 19 да бе

    16 1 Отговор
    сит на гладен не вярва
  • 20 джаич

    14 2 Отговор
    Като го гледам и слушам тоя Цв. Цв. , който е безспорен политически фактор в ГЕРБ и бълг. политик ми се повръща . Преди ме беше срам , че съм българин , а сега ме е гнус !!! Омерзен съм !!! Слезни Боже и си събери верисиите !!!

    Коментиран от #21

  • 21 СЕВАР

    9 0 Отговор

    До коментар #20 от "джаич":

    И преди , и сега съм горд , че съм Българин . Защо да ме е срам или гнус , след като зная кои сме ние . Просто Народът е смачкан и омерзен от тези 30 год. така наречен преход . Да това е преход , но към унищожението на България . Но просто няма да успеят , въпреки напъните . Скоро всичко ще се оправи и ще водим света . И не се тормозете да учите чужди езици , защото те ще учат Български ... Ха,ха !
  • 22 Физкултурника

    9 1 Отговор
    Не сте прави,има и по-прост от този завършен идиот.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Зайко Байко многознайко

    4 1 Отговор
    Така желанието на този индивид да подпира задните части на "великия" му необразован, танцуващият, правещ се на клоун оперетен генерал е предполагаемо, поради факта, че и той е от ордата, която събира трохи от трапезата му или участва в схемите за кражбите.
  • 25 Зайко Байко многознайко

    6 1 Отговор
    Ако се яви на едно състезание за най тъп човек , ще се класира втори , защото е толкова тъп , че ще го излъжат и няма да му дадат първото. Цв.Цв.Ушавия Шлифер, недоклепания сив кардинал, с форма на главЪта тип каунЬ. Шофьорът на Мето Илиенски( Маринов ) тарамбуката на Маджо и Маргините(Б.Б.) ! Епитомия на умопомрачително безхаберие и полицейщина. Айдуци от класа събрани и ръководени от Мутрак и Шестак. Мили Господи, с какво толкова сме прегрешили, че ни наказваш с такива д.е.б.и.л.и. които да ни управляват ? ;-( Цветанов , мозъкът ти е гладък, като на камила гърбицата. Крадец!
  • 26 химна на БГ

    2 2 Отговор
    и да те гръмнат във противния сурат ще ти е малко шлифер
  • 27 доко

    1 0 Отговор
    ИМА ПРЕДПОСТАВКИ ДА СИ КУПЯ ОЩЕ ЕДИН АПАРТАМЕНТ..КАЗА ЦВЕТАНОВ ОПА
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове