Last news in Fakti

27 Ноември, 2018 19:59 4 002 37

БСП иска проверка на "Апартаментгейт"

  • владислав горанов-
  • апартамент-
  • проверка

Ако докажат, че съм стъпвала в "Царско село", подавам оставка, отсече Десислава Атанасова от ГЕРБ

БСП иска проверка на "Апартаментгейт" - 1
Снимка: Канал 3

БСП внася сигнал до Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество заради медийни публикации в които се твърди, че освен финансовия министър Владислав Горанов, апартаменти от същия кръстник са получили и други видни политици от ГЕРБ.

Изредени са имената на Десислава Атанасова, Делян Добрев, Красимир Вълчев и дори Антон Тодоров.

Социалистите обаче се позовават на сайт, наречен "Вале нюз", на чиято заглавна страница пише: "Издание за фалшиви новини и абсолютни измислици. Не вярвайте, това не е истина". Въпреки това, соцдепутатът Филип Попов коментира: "Искаме комисията да бъде сезирана и да провери. Фалшива новина ли е, или не е, такъв е законът".

Реакцията от противниковия лагер не закъсня. Една от уличените, Десислава Атанасова, се закле, че ако БСП докажат с какъвто и да е материал, че кракът й е стъпвал в комплекса "Царско село", тя ще хвърли оставка. "Този сайт е обявил мен и някои колеги за собственици, наематели и всякакви други на апартаменти и офиси, но е обявил и че сме свързани с Държавна сигурност. Нека да уточним, че аз съм родена през 1978 г., на 8 октомври", продължи Атанасова и показа дори документа пред медиите в парламента. "В момента, в който ДС вече не е функционирала, съм била на 10-11 г. Не знам дали те са вербували бебета. Този път колегите от БСП прекалиха сериозно. Ако тяхната достоверна информация са подобни сайтове за фалшиви новини, много жалко", обобщи депутатката от ГЕРБ.

Атанасова посъветва социалистите по-скоро да използват интереса на медиите, за да покажат фиша на заплатата на соцлидера Корнелия Нинова. "Или да обяснят странния статус на съпругата на Явор Божанков, лайкнат със сърчице. Наистина низост и много елементарно поведение", възмутена е депутатката от ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 среднощен

    27 1 Отговор
    Да..! Политиката е "мръсна" работа..!? Как след всичко това, в младите и морални хора да има мотивация да влязат в тази "мръсна работа", за да са полезни на обществото..!? Тъжна история...!!

    Коментиран от #13

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Калинка от ГЕРП

    41 6 Отговор
    Деси деси като развалена плоча за грамофон си.

    Коментиран от #30

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 матросов

    28 3 Отговор
    Да аааа доктор Десислава Атанасова пак се е уредила
  • 8 Комуниста

    25 3 Отговор
    Десислава е внучка на партийците от БКП от живковиския кръг
  • 9 Непознат

    28 3 Отговор
    Ей ,смръдлата не се прави на невинна,там сте за да крадете и нищо повече, некадърници мазни,народа трябва да се измете,подлоги.
  • 10 Фен

    15 1 Отговор
    А преди няколко години, на фрог нюза, пишеше, че за пари, могат да организират всякаква кампания.... Вече не го пише, ма те си го правят....
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Деси тъпото

    30 1 Отговор
    Десислава Атанасова да се закълне че не е дала всички обществаени поръчки на мъжа си като здравен министър ....Тя не е свързана с държавна сигурност но е ползвала облагите и привелегиите им ...чрез родителите си ..чрез връзките си с бившите ДС. Простотията и наглоста и е изписано на лицето и...ухилен тъп поглед
  • 13 Не не е мръсна

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "среднощен":

    А доходна! Казват й мръсна за да намалят наплива, конкуренцията! И народът, суверена да ги търпи! Но баламите са на изчезване!
  • 14 главния секретар на ме ве ре

    12 0 Отговор
    ти се пазиш данете разследват спокоино и на теб ще доиде ред
  • 15 Тъщовник

    16 2 Отговор
    А всичко вече е сигур на името на тъщовте или тъщите!!!!!!!
    Имаме си и пионер по сладките апартаменти ...бабин Тъщовник!!!!!!
    „България след 100 години. Равно тракийско поле с надгробни могили. Учителка обяснява на ученици дошли на организирано посещение:
    - Тук ученици са погребани нашите Първи ръководители. В първата могила ученици е погребан нашият Вожд и лидер на Партията Бойко Борисов.
    Поназнайващ ученик оглежда всички табелки по могилите и пита:
    - Другарко, къде е могилката на др. Цветан Цветанов?
    Учителката (историчка) му се сопва:
    - Не си внимавал много в час. Другаря Цв.Цв. има даже 6 /шест/, ама те се водят на името на тъщата му.”
  • 16 1234

    20 0 Отговор
    абе то цял запис на Ало ваньо и тефтерчета имаше ама свидетелите умират и тефтерчета изчезват от задните седалки на вещите лица. та ако покажем и филм 4К ще го смотаете че е близначката и от индия, от една майка с различни бащи и само си приличат, но не е тя. герб закона не ги лови никога по никакъв начин, ни камера ни микрофон.... но куршум ?!?
  • 17 Генералът

    13 0 Отговор
    Абе вие от БСП. И аз също искам повече проверки и контрол. Но как мислите че властимащите ще се самопроверяват и ще се самонакажат.
  • 18 Гост

    16 1 Отговор
    Тази Деса толкова държавни пари е попиляла че ако и се потърси отговорност два живота няма да и стигнат за да ги върне.
    Взема 8 хил.лв заплата, безпатен транспорт, храна, сега и жилище, какво и пречи при тази заплата да си купи или наеме апартамент както правят всички нормални хора.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Мераклия

    3 2 Отговор
    Сладурана !
  • 22 Мераклия

    11 1 Отговор
    Ще я лашкам на задна , докато и паднат очилата !

    Коментиран от #34

  • 23 Баба на 57 г

    9 2 Отговор
    Десиславао Десиславо-толкова си ми противна,че с теб и пода небих си избърсала! Не си криви душата,че през ръцете ти не са минали купища пари,докато беше здравен министър и,че не си ги разхвърляла по банките,че да неможе да им се хване края,а по твое време,здравеопазването,беше под всякаква критика! Ама Десиславо,като са ти минали(и продължават да ти минават),толкова пари пари през ръцете вземи та иди на пластичен хирург,за да ти премахне торбичките под очите,че си доста грозна с тях и намали малко алкохола,моето момиче,защото на тези торбички,им казват алкохолни!
  • 24 824

    7 2 Отговор
    Деси, насити ли ти се вече "политическия" "елит". Нищо, просто смени средата. Всички знаят, че си много добра в работата си.

    Коментиран от #29

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 С....я

    6 0 Отговор
    А.какво.ще.правят.без.госпожа.тежка.артилерия
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Све

    2 2 Отговор

    До коментар #24 от "824":

    Да не си спал с нея ??? От къде знаеш ?????
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 химлер

    4 1 Отговор
    този СЪСЕЛ на снимката като го видя ми идва да си прережа вените
  • 32 Дразни ме

    6 0 Отговор
    С какво си е купила къщата в Редута,майка и апартаментите.Разбира се с нашите пари.Тая Диловска циганка от бедност,стана богаташка.
  • 33 Оракула

    4 0 Отговор
    Коментар относно Десислава Атанасова, - версус ДС.
    Обяснявам кратко и елементарно , ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ КАТО СЛУЖБА, не те управлява, управляват тези, които бяха във тази
    служба и ако ти, това не го знаеш ,съжалявам, че трябва да ти обяснявам,като на 6 годишно дете.
    Задай си въпроса , как стана ти депутат ,какви са конкретните
    ти лични заслуги ,кои са хората около теб, кой теб предложи и кой ти предложи?Герб днес е 80% бивши комунисти и 20% далавераджии не бизнесмени...

    Подайте си оставката Десислава Атанасова ,няма абонамент за депутат, натискаш се в парламента само за да не те разследват
    КПКОНПИ. Нали вие го гласувахте , а сега пишете в следствието...
    Там ще се срещнеш око в око с ДС.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 отвратена

    1 0 Отговор
    някои "сладунковски" сайтчета наричат това нещо назоваващо се деса простакеса - нежното острие егати подигравката с нежността - пошло, грозно, миризливо
  • 36 Пръчо

    0 0 Отговор
    Деска Деска кой те фане се те треска
  • 37 Гост

    0 0 Отговор
    Да проверят и мизунета на д
    Деса.... Че много бързо го купи.....
    След като стана мин на здр.... Кога ги спечели тези пари.... Всички на проверка,, ама не отгоре, отгоре ..... А обстойно..... Фактите говорят...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове