19 Май, 2019 09:50 2 586 14

Много директиви на ЕП ощетяват България

  • валери симеонов-
  • еп-
  • българия

Валери Симеонов все още не коментира към кое политическо семейство ще се присъедини НФСБ

Много директиви на ЕП ощетяват България - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Смятам, че НФСБ е нужна партия за България. Това е по-различна партия, която е влязла в политика не, за да взима, а за да дава. Това каза бившият вицепремиер и кандидат за евродепутат Валери Симеонов в ефира на „Събуди се”.

„Най-скъпото се дава за България. Жертвал съм си фирмите, излязъл съм от тях и семейството ми, което е в Бургас”, добави той.

Той заяви, че като евродепутат ще работи за по-добрата информираност и за по-качествено приложение на контрол от страна на евродепутатите. „Европейският депутат има право на запитвания, на въпроси към всички институции, има право да взима отношения по всички въпроси, не само в ЕП и аз ще го използвам това. Контролът ще бъде свързан с подготовката на нормативните документи в ЕП още от самото начало и търсенето на обективна оценка на въздействието спрямо конкретния нормативен документ спрямо България, защото голяма част от директивите и регламентите ощетяват България”, добави той и обясни, че един от актовете репресиращи бизнеса у нас са промените в Закона за лекарствените средства в хуманната медицина. Съгласно тях всички малки аптеки трябва да направят големи разходи, за да контролират фалшивите лекарства. Според Симеонов това трябва да се прави от производителите.

Симеонов обясни, че все още не може да се говори към кое политическо семейство ще се приобщи НФСБ в ЕП. „Трудно може се говори за политическо семейство на този етап, тъй като смятам, че ЕП ще бъде доста по-различен от сегашния, ще има нови политически семейства. Дали са популисти и кой ги определя като такива е друг въпрос, но очаквам, че ще има партии от патриотичния сектор, които да не са подвластни на Великите сили. Ние там ще бъдем”, уточни той.

„ЕС е под едно непрекъснато напрежение и натиск от външно въздействие, защото се явява най- големият икономически субект и като такъв се явява най-големият конкурент на САЩ и съответно на източните икономики”, каза още кандидатът за евродепутат.

Според Симеонов до европейските избори няма да има политически скандали. "Каквото имаше да се извади, се извади", каза той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обикновен човек

    16 7 Отговор
    Абе Валери забрави да кажеш че си си жертвал и дупето и то многократно затова си толкова напред в политиката и живота!
  • 2 Раковски

    8 12 Отговор
    Когато бяхме руска губерния и ни вбяме, не ревахте. Даеба мурзилките.
  • 3 ДС exWCpremier + tvСКОТове -NAZISTI

    8 5 Отговор
    Проваленият и всичко засрал exWCpremier, барабар с измекярите му , tvСКОТове -NAZISTI трябва да бъде съден в Хага за престъпления срещу човечността , за геноцида им над болните и инвалидите , в полза на фалшивите болни от неговата боя .ПоЗдрав за вас с песента на Азис " Умри , умри". Нормалните да гласуват , да бъде пратен в Хага , в килията на Милошевич за кадем. Тъп като фатмак от МНО , злобен и отмъстителн като фатмак от МВР , рожба на врачански комуняги от ВКР-ДС , нереализиран член На БКП , недоклатен СеДераСт и Подкрепаджия , най -великото , което постигна е да стане комендант - портиер на "Раковски" 134...449
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Див селянин

    10 6 Отговор
    Смятам, че НФСБ като патерица на банкянският юнак, е зловредна формация, която спомага за унищожаването на България. А и Далавери Симеонов не е българин, а най вероятно влашки селтак, който е само и единствено за собствен келепир и този на самсалетата си в политиката.
  • 6 👹👹👹👹👹👹

    8 6 Отговор
    Валери Симеонов винкела
  • 7 Жоро

    3 7 Отговор
    А вие прости люде на 26 се редете на опашка пак да гласувайте.Аз не гласувам поне знам че не съм си дал гласът за тези бандити.

    Коментиран от #13

  • 8 Браво

    10 3 Отговор
    Преди избори се сещат, кое ощетява България. Все едно са в опозиция и нямат власт от 2 години и половина.
  • 9 Бай Мъдурко

    9 1 Отговор
    Бе накрая ще ми дойдете на дъртия да разберета че: ЕС ПО СВОЯ СМИСЪЛ, СЪЗДАВАНЕИ ДЕЙСТВИЯ Е ФАШИСТКА БАНДА СЪЗДАДЕНА ЗА ОГРАБВАНЕ НА МАТЕРИАЛНИ БЛАГА И ТРУД ОТ ИЗТОЧНЕТЕ ДЪРЖАВИ С ПРОДАЖНИ ПРАВИТЕЛСТВА И ПАРТИИ ПОТДЪРЖАНИ ОТ МЕРКЕЛ И СИЕ!
  • 10 Batushka

    3 1 Отговор
    Тия всичките са като Левски май!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 анльчик

    2 0 Отговор
    политик некрадец в българия НЯМАААА
  • 13 Коко

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Жоро":

    Напротив Жоро напротив трябва задължително да отидем да гласуваме защото само така ще ги изметем аз също мразя всички партии ненавиждам всички политици и съм омерзен от тях но майката му е да ги свалим от власт тия гадове тия кръвопийци единственият начин е да се гласува трябва да сме повече от тях за да ги изметем който и да дойде след тях ще е по-добър от ГЕРБ по-голямо зло няма
  • 14 кубадински

    1 0 Отговор
    Ама моля ти се ние не искаме по вече да се жертваш, просто си прибирай боклуците и изчезвай. Достатъчно други тъпаци има в парламента!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове