Last news in Fakti

10 Март, 2020 19:14 1 494 6

КЗП: Използвайте е-формата за сигнали

  • кзп-
  • коронавирус

Причината е епидемията от COVID-19

КЗП: Използвайте е-формата за сигнали - 1

Във връзка с вирусната инфекция COVID-19 и усложнената грипна обстановка в страната, Комисията за защита на потребителите (КЗП) препоръчва на гражданите да използват електронната форма за подаване на жалба или сигнал, достъпна на интернет страницата на КЗП.

За това призовават от КЗП.

От Комисията напомнят, че при необходимост от консултации може да се използва горещата линия на потребителя 0700 111 22 или телефонът за търговци *2211 .


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    1 0 Отговор
    гледаите дувечера при слави щте има гос щте говори за коронен вирос защто е плазнал и как щте се справим гледаите щте е интересно
  • 2 Поощряване на клеветата и доносничествот

    3 0 Отговор
    И като подадът сигнал , какво ще вземете по големи заплати и ще ви свършат работата да се отчетете. Ами при неверен сигнал какво , ще тормозите хората.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 мани мани

    1 0 Отговор
    трябва да сте полезни! а след това вече да търсите изгодата от платени реклами, платени линкове и т.н. така че нямаше нищо да ви стане от слагания на полезни линкове! а търсачките се интересуват от думички и снимки, видеа... хич и не им пука за метатата и ей тъй линкове разни :) отдавна не слведват линкове де що има натургани :) така че улеснявайте хората в тоя труден момент като искате да сте в помощ! 'щото то и аз мога да кажа, че има ей там банани и портокали! - къде ве? - м, ей там ва! - къде ва? - м, у магазина ва! - кой магазин ба? - разбрахте ли къде са цитросите? - не нали? :) и ваща помощ сега е същата... ей там някъде е сайта ва... найдити си гу и им пишетие... ау, колко сте полезни, ау!
  • 6 Гъдулан Нашмъркаев

    2 0 Отговор
    КЗП - Комисия за Защита на Поробителя.
    И тия са една п.о.р.н.о.г.р.а.ф.и.я.