Last news in Fakti

12 Март, 2020 13:50 2 996 5

Кораб е под карантина във Варна

  • кораб-
  • варна-
  • автомобиловоз-
  • neptune horizon-
  • коронавирус

Жена, част от екипажа на плаващия под флага на Малта автомобиловоз NEPTUNE HORIZON, се е оплакала от повишена телесна температура

Кораб е под карантина във Варна - 1
Снимка: neptunelines.com

Изследват жена от екипажа на моторен кораб във варненско кораборемонтно предприятие, която съобщава за повишена телесна температура.

Жената е част от екипажа на плаващия под флага на Малта автомобиловоз NEPTUNE HORIZON (IMO: 9451721) и сама е информирала за повишената си телесна температура, пише Maritime.bg.

До излизане на пробите от изследванията, корабът е поставен под карантина, ремонтните дейности са прекратени, не се допуска слизане на брега на екипажа или пряк контакт с работещите в предприятието.

Maritime.bg научи, че на 6 март е изтекъл 14-дневният период от последното пребиваване на кораба в рискова страна, според определянето на СЗО. При пристигането у нас екипажът е преминал термометриране, което не е установило отклонения.

Около 19 часа снощи са хоспитализирани две лица от екипажа на кораб NEPTUNE HORIZON (IMO: 9451721), който се намира в кораборемонтно предприятие във Варна. Резултатите от изследванията ще станат ясни до края на днешния ден.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Горубляне

    2 0 Отговор
    Дайте колите, да ги продадем.
  • 2 АААА

    3 2 Отговор
    ДОНДУКОВ ДВЕ КОГА.???
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Елинор

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "Аятолах Хасан Азис резака":

    Извинявам се за грубите думи, но може ли да бъдете такъв вулгарен простак Господине! Вашето е Пир по време на чума! Владеете добре български, но не оценявате кое е чисто и свято! Молете се на Аллах, молете се много усърдно Господине защото ще Ви заровят заедно с малко прасенце, умряло от свинска чума! Целувки за Вас и вашият всевиш Аллах !
  • 5 мани мани

    1 1 Отговор
    изхвърлете я зад борда! и я застреляйте!