Last news in Fakti

16 Март, 2020 12:40 1 548 3

Ски зоната в "Пампорово" затваря до 29 март

  • пампорово-
  • ски-
  • ски зона

Превантивна мярка срещу разпространението на коронавируса

Ски зоната в "Пампорово" затваря до 29 март - 1
Снимка: БГНЕС

Ски зоната в зимния курортен комплекс "Пампорово" преустановява дейността си до 29 март като превантивна мярка срещу разпространението на коронавируса.

"Във връзка с разпространението на COVID-19 в страната и с оглед безопасността на всички гости в курорта, ръководството на "Пампорово" АД взе решение да преустанови временно дейността на ски зона
"Пампорово", oт утре, 17 март, до 29 март включително", пише в официалната позиция на "Пампорово" АД.

За допълнителна информация следете онлайн платформата на курорта www.pamporovo.me и страниците в социалните медии, допълват от дружеството.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    5 2 Отговор
    Тия идиоти трябваше досега да са затворили. Но жаждата за печалба не се спира дори и пред престъпното незачитане на човешкия живот. Навсякъде другаде затвориха, само в Банско се правят на тарикати!
  • 2 Истината

    6 0 Отговор
    Пампорово, извинете! А в Банско очаквали над 1000 англичани тия дни
  • 3 robur

    2 0 Отговор
    на тия скотове все им малеят парите
    а продажните журналюги да питат на брифингите е за това нещо а не всякакви тапизми