17 Март, 2020 08:14, обновена 17 Март, 2020 08:40 31 079 170

67 заразени от COVID-19 в България

  • венцислав мутафчийски-
  • коронавирус-
  • мерки-
  • щаб

Щабът се е свързал с редица фирми, които изготвят готова храна

67 заразени от COVID-19 в България - 1
Снимка: БГНЕС

67 са вече заразените случая у нас.

Повече от двама възрастни да не се събират на открити пространства. Това призоваха от Националния оперативен щаб. Пред магазините и банките чакащите да бъдат през 2 метра, каза ген.-майор Венцислав Мутафчийски.

„Рано сутринта имахме среща с премиера и обсъдихме предприетите до момента мерки. Засега повечето хора ги спазват. Въпреки това ситуацията от последните дни с опашките пред магазини ни принуждават да предложим на премиера да се вземат допълнителни рестриктивни мерки, а именно - повече от двама възрастни да не се събират на открити пространства", каза още той.

По думите му при струпване на опашки пред хранителните магазини хората трябва да бъдат на поне два метра един от друг и при стриктно спазване на мерките вътре в самите магазини.

„Това не се отнася за промишлените предприятия – там има специални мерки. Например, ВМА работи на дву-и три-екипен принцип – има екипи на разположение, но те са на повикване от вкъщи, и където е възможно на дистанционна работа. За период от една седмица се сменят екипите, като при проява на зараза целият екип се поставя под карантина“, допълни ген. Мутафчийски.

Централният оперативен щаб обмисля и мерки за фирмите за кетъринг, които приготвят и доставят прясна храна, както и нови мерки при доставките на храни и продукти тирове от други страни. Предложението на щаба е пристигащите български шофьори на тирове, които разтоварят стоката си у нас и нямат други последващи курсове, да бъдат поставени под карантина.

Следващият обмислян вариант е шофьор на тир, който пристига, разтоварва и поема следващ курс, да се подлага на пълна социална изолация, и ще може да поеме следващ курс при пълно здраве. При третия вариант ако шофьорът е чужденец, има право да напусне страната най-късно до 12 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сесесере

    38 166 Отговор
    Короната ще удари най-вече русофилнята, те хем са дърти, хем недисциплинирани и прости!

    Коментиран от #11, #43, #51, #74, #83, #85, #93, #98, #102, #110, #111, #112, #113

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БГ681

    103 20 Отговор
    Няма ли да спрете вече с паниката! От сутрин до вечер едно и също, повече ни вредят новините завируса отколкото самият той. За пример вижте как се действа в Швеция

    Коментиран от #19, #97

  • 4 ppp

    63 36 Отговор
    преди години, като не съобщаваха за Чернобил,. се оплаквахте, сега пак се оплаквате, е ,разберете се
  • 5 Иванов

    89 26 Отговор
    Това което бях сигурен , запопва да се случва. Предо време написах, че според мен, ще се прочуем в света, като първата държава в която докторите ще дезертират и ще откажат да изпълняват клетвата си. 2 -ра градска болница в София , в момента се опитват да я направят инфекциозна за лекуване на новия вирус. Всички доктори и персонал са отказали и са подали предизвестията си за напускане. Гледайте го, по канал 1 го даваха, преди 15мин. Уважаеми доктори, да си лекар би трябвало да е призвание. Има хипократова клетва. Има чест и достойнство. То не е като да вземаш рушветчета от хората. Много ми болно, че говоря така. Сигурен съм , че има и нормални лекари,които геройски ще изпълняват клетвата си. Но това което виждаме, е толкова грозно и показателно за българския народ- нямам думи.

    Коментиран от #16, #33, #68

  • 6 Абориген БГ

    21 6 Отговор
    Препоръчвам страницата на доброволци преводачи, поднасящи инфо в превод за българите от чужди източници covidresource-bg.org.

    Има едно интервю с Николай Марков от 16 - там са описани проблемите.

    Трето няма да коментирам, не му е времето сега, но може, и е задължително да поканим китайски, руски и италиански учени, израелски. Държави, които са се справили и имат успех.

    С благодарност към: Зорница Христова, Ани Сливкова и целия екип доброволни преводачи.
  • 7 3746

    21 14 Отговор
    Аз искам да има новини за вируса. Статистики през час, колко са новите заразени, колко нещастника няма да оцелеят, колко са на ръба и няма да дочакт да ги хване вируса даже. Също така и в международен план, примерно за Северна америка новини, направо ми стоплят стаята като чета, как само при новината за вируса и им свърши рязко тоалетнта хартия. А там ще има много жертви и много статистики. Та там в кравария умират по 200 хил. на година от аспирин, представям си за половин година с вирус, колко нещастника ще заминат.

    Коментиран от #9

  • 8 Нема вирус

    6 20 Отговор
    Тва е коменистическа пропаганда както лески😂😂😂😂
  • 9 Иванов

    13 5 Отговор

    До коментар #7 от "3746":

    Токлоз ти е акъла.
  • 10 Абориген БГ

    58 5 Отговор
    Два са въпросите, къде е кризисният резерв - във всички д-ви имат такъв?
    Действително ли БГ е продавало животоспасяваща апаратура и медикаменти преди месеци от държавен резерв?

    Сега не му е времето да критикувам, но става въпрос за вреда в огромен мащаб, и някой трябва да си понесе вината, действието, ако има такова срещу БГ народа е чудовищно, не е станало без знанието на хора от най-високо ниво..

    Коментиран от #166

  • 11 dsсса

    45 7 Отговор

    До коментар #1 от "Сесесере":

    Сесесере, защото сесеяде! Я виж, колко гладни има днес! Хем гладни, хем дебели! Знаеш ли защо? Защото онова, което хората днес намират за храна е вредно! Натоварва ти организъма, а не ти дава енергия и защитни сили. Можеш да съдиш по себе си. Погледни се в огледалото, да видиш, какъв си плондер.

    И нещо много знаменателно! Егати европейските ценности. ЕС изостави Италия сама срещу чумата! Наложи се врагът от Китай да и помага с медици, лекарства, предпазни средства и съвети. От Евросъюза една маска не и дадоха!!! То и Бат'Бойко потърси помощ от Турция и Русия. Е Турция поне все още е в НАТО, но Русия уж е главният ни враг.

    Коментиран от #14, #21

  • 12 Анонимен

    30 6 Отговор
    Ей тез на снимката са за бесене
  • 13 БГ681

    51 6 Отговор
    Молба към всички:
    Замислете се моля, върху нещо, защо постояно съобщават броя на загиналите а никога не казват числото на излекувалите се. Иначе как ще има страх паника и ужас.

    Коментиран от #22

  • 14 ппп

    37 7 Отговор

    До коментар #11 от "dsсса":

    да, прав си, тръмпчо си затвори вратите, а като стане зле, търсим Путин
  • 15 Професор по Стоманобетон

    43 10 Отговор
    Тиквата се моли за повече заболели че да му дадат повече пари за крадене.
  • 16 И аз съм се клел у знамето

    10 25 Отговор

    До коментар #5 от "Иванов":

    В казармата обаче тръгне ли Ердоган към бегето отивам да му помагам просто защото беге модел за живот и ръководене на държавата води до мега богати олигарси а народа е просто роб а аз искам да се премахне тази философия аз съм по българин от тебе и съм бил шофьор на живков и ше живея мега добре а ти си по малко българин и ше умираш с 500 евро заплата ...просто беге модел на държавност и битие до никъде не води няма растеж няма нищо само грабежи

    Коментиран от #157

  • 17 ХамХум

    25 2 Отговор
    Как върви истерията създадена от СЗО май извън контрол!?
  • 18 Паинер

    37 8 Отговор
    Тоз плешивия го виждам след няколко месеца с любовница чалга певица.Много е актуален.
  • 19 Госあ

    59 4 Отговор

    До коментар #3 от "БГ681":

    За пример вижте как действа Южна Корея. 120лв за тест тук, при положение че струва максимум 20 евро, няма никакви предпазни средства, няма никакви препарати. Целият свят използва три препарата- ремдесивир, фавипиравир и хлорокин, както и коктейли с тези и още няколко други. Годжи закупи ли нещо? Защо няма бързи тестове, които пуснаха roche ? Някакви лекарчета,които хал хабер си нямат от вируси само бълват тъпотия и при първата опасност напуснаха работа наистина.

    Коментиран от #23, #118

  • 20 Факти призовава стойте си в къщи

    25 6 Отговор
    И пикайте през балкона😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 21 Сесесере

    12 31 Отговор

    До коментар #11 от "dsсса":

    Не можах да разбера, какво е дал Путин евтин нефт ли или газ или маски и лекарства и кой го е търсил за помощ!

    Коментиран от #25, #158

  • 22 Абориген БГ

    22 3 Отговор

    До коментар #13 от "БГ681":

    Първо се съобщават на колко години са, произход, място на заразяване, здрави или със съпътстващи заболявания, туристи или местни.
    Дори кухата статистика не я предоставят.

    И не допускайте "терористките" да ви лекуват, те носят по няколко застрашаващи живота на всички българи аспирина в джоба си, пародия...
  • 23 Абориген БГ

    8 2 Отговор

    До коментар #19 от "Госあ":

    Прав сте и Южна Корея.
  • 24 Стоянов

    31 5 Отговор
    Абе къде се скри Дебелия.
    Не е правил скоро проповеди от Жипката.

    Коментиран от #36, #94

  • 25 dsсса

    25 8 Отговор

    До коментар #21 от "Сесесере":

    Лично бате ти Бойко го потърси, да договори маски, защитни облекла и медикаменти. Беше преди няколко дена, ти да не би да си чукча, тоест само писател, но не и читател.

    Коментиран от #31, #45

  • 26 Професор по Стоманобетон

    30 9 Отговор
    ПРЕДЛАГАМ ,КАТО СОЛИДАРНОСТ И БЛАГОДАРНОСТ КЪМ БОЙКО БОРИСОВ,ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИ ЗА НАС В ТОЗИ ТЕЖЪК МОМЕНТ,ДОВЕЧЕРА ТОЧНО В 18 00,ВСИЧКИ ДА ИЗЛЕЗНЕМ НА ТЕРАСИТЕ И ДА СЕ ИЗСЕРЕМ ОТВИСОКО!

    Коментиран от #147

  • 27 Философа

    25 6 Отговор
    Лабилния психически ген майор Мутачийски!
  • 28 нещо не е как си требе бе Годжи

    25 7 Отговор
    Открит е причинителят на герберската тъпота , при бръсненето на кратуните заглаждат оскъдните си мозъчни гънки. От Космоса е видно , че предписаните мерки , рестрикции , заплахи и отявлен терор на населението хич не смущават вируса да си шета.
  • 29 Рабад

    39 6 Отговор
    Къде са маските и спирта от резерва Мутафчийскиии мекере герберскоооо? Ще видиш,, Дондуков 2" през крив макароннннн
  • 30 Светослав

    39 6 Отговор
    Годжи някакъв преброител ли е, клоун в униформа, който само съобщава цифри.
    Да сваля тая смешна униформа, да облича престилката и да отива да помага на хората.
    Нали уж беше лекар, или бъркам.
  • 31 Сесесере

    12 29 Отговор

    До коментар #25 от "dsсса":

    Къде са ти руските маски тогава бе русофил прост!

    Коментиран от #35

  • 32 Ей брееей

    35 0 Отговор
    Всякакви мерки измисляте само да затворите границите с Италия и Испания не ви идва на ум. Трябва да идват от там заразени, да се увеличава бройката у нас, че иначе нанай 1 360 000 от Ес. Нъл тъй.
  • 33 Иванов,

    25 0 Отговор

    До коментар #5 от "Иванов":

    90 кондуктори от градски транспорт Варна не са се явили на работа.
  • 34 Сесесере

    22 5 Отговор
    Аз съм долна ибрикчйска подлога на Пасито и Плевньо мастиите!
  • 35 У пундата

    13 3 Отговор

    До коментар #31 от "Сесесере":

    на макя ти са ходи виж хубаво па се не върни остани си там гнидо
  • 36 гост

    13 1 Отговор

    До коментар #24 от "Стоянов":

    Докато колегите му стояха на два метра отстояние от хората, той гушкаше за снимка и се присмиваше, че това не било проблем и нас. Добре, че е този майор, че Бойко би оплескал положението повече отколкото да вдъхва увереност.
  • 37 Тото котуньо

    27 1 Отговор
    Годжи,баце,писна ми от вас,спрете вече тормоза над хората.
  • 38 шезлонг

    22 2 Отговор
    Някой знае ли, случайно, мухи,бълхи,комари и кърлежи могат ли да разнасят к. вируса. За лятото питам.

    Коментиран от #65

  • 39 Доктор Спок

    31 3 Отговор
    Този ген майор от ВМА лично е уволнявал доктори които не са му били удобни, сатрап политичеки назначен!
  • 40 гост

    30 1 Отговор
    Тази бройка е на констатирани заразени, а не на реалната бройка. Видя се, в САЩ има пунктове за доброволен тест, а у нас из болниците в специализираните отделения не могат да изкарат резултати 3 дни. Вместо да се хванат и да обучат лаборанти за два дни и във всеки областен град да се прави този тест за часове, те ги разнасят и претоварват само лаборатории в два града. Що за глупост е това. Само пътя напред и назад е 1 ден загуба, което в случая е недопустима загуба на време.
  • 41 Гражданин

    31 0 Отговор
    Пу.... непоръбена ще ми говори да се пазим и да пазим хигиена, а от 2 седмици няма елементатен спирт по аптеките дори не са поръчали в ХТИ- София!!!

    Коментиран от #52, #53, #90

  • 42 Инфо

    33 1 Отговор
    Тлъстият страхливец се е барикадирал в Банкя, къщата му е пълна с кенефска хартия
  • 43 Ебаси ГЛУПЕНДЕРА!

    20 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сесесере":

    Не позна, пич! Аз ги гледам пред магазина. Те се пазят, но ти си пътник, защото твоите мургави съпартийци вече се изплюха в чашата ти!

    Коментиран от #57

  • 44 Доктор Смок

    31 2 Отговор
    До авторът на постинг № 39. Прав си ! Д-р Мутафчийски се прави на генерал. Той не е истински генерал. Да, той е лекар-хирург и мястото му е при болните, а не по телевизиите. Един друг като него "генерал" от Банкя го подготвя за президент. Няма да успее. Няма , защото хората намразиха този Лампаз, които ги вкара в паника. Другият зад Лампаза е Кунчев. Той беше 6-ти в листата на ГЕРБ за последните парламентарни избори в Хасково. Цялата тумба зад трибунката са политически лица.
  • 45 Съвет

    31 2 Отговор

    До коментар #25 от "dsсса":

    Другарката Захариева - която гонеше дипломати, и другаря Плевенлиев и Паси, които лепяха "шамари" на руснаците, да просят помощ от "атлантическите си" партньори.

    Но сигурно като видни неомутри в БГ, джипките им са паркирани зимно пред хасиендите, и не излизат от тях, само икономката им оставя хранителните продукти пред вратата, а готвачката спи в тях, замразените меса са в огромните им над два метра фризери, огромни като, бездушието им..
  • 46 Лекар БГ

    27 3 Отговор
    Струва ми се,че генерал Годжи взе да изпушва.Нови и нови рестрикции,само дето още не са дошли танковете.Мундир,кво да го праиш.
    Държавата взе мерки,прилагани по целия Свят.ОК.Вирусът се разпространява,така е.Както по целият Свят.ЗАЩОТО,повечето случаи са асимптомни или леки-т.е.,хората носят зараза,без да знаят.Но не може,по мундирски,да се затвори една Държава.Работи градски транспорт.Работят лекари/и дума не е станало да се усигурят защити на личните лекари,напр.И да искат да си ги КУПЯТ,няма от къде/.Работат магазини за храна.Банки.И още много други."...на открито-не повече от двама...."глупости на търкалета!
    Напук на мундирските,казармени очаквания,масата народ спазва ограниченията съзнателно.Опашки без ропот.Лекарските кабинети-празни.Дайвайте още,и още,и още"мерки"....пак ще е същото.

    Коментиран от #73

  • 47 от ЦК на ГРОБ

    16 2 Отговор
    маски от незползвана марля 5лв.
    маски от използвана марля - 2лв
    маски от неизползвана тоалетна хартия - 3 пластови - 2лв
    маски от използвана тоалетна хартия много пластови - 1 лв.
    всички са за еднократна употреба
    ако вземете 1000 маски получавате бонус 1 маска.
  • 48 SRPO

    23 0 Отговор
    Повече от двама възрастни да не се събирали... а за младите може, после те ще заразят възрастните пак на опашката за хлеб. Правете го за всички господа. Заразата в България дойде от вън и още границите не са затворени дори за туристи и търговци на дребно.В приграничните района гъмжи от туристи дошли на пазар.
  • 49 Bingo

    37 3 Отговор
    Хванала ги е истерията, щото знаят колко са им насрани гъзовете, нямат предпазни средства, нямат апарати, нямат леглова база трагедия от всякъде. 10 годиното управление на ГЕРБ ще затрие държавата. Откога медиците говорят за материалната база и заплатите но на Бойко по-важни са феновете на футболните отбори. Що не излезе сега да каже колко милиона ще даде за козерки на стадионите, щото вижда как бързо отива към провала на поредното си правителство. Тези мерки не са за да предпазят хората, а за да спасят резила на правителството. Що няма вече обиколки с джипката? Видя се кой е най-големия шубелия в държавата.
  • 50 Йе йе йее

    18 0 Отговор
    И замириса на париии
  • 51 СМЕРШ

    22 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сесесере":

    Единствено по-лоши от комунетата са сегашните гърбави гробари!
  • 52 Съвет

    13 1 Отговор

    До коментар #41 от "Гражданин":

    Взимай евтин алкохол, върши работа, щом няма спирт.
  • 53 Старото

    14 2 Отговор

    До коментар #41 от "Гражданин":

    Колега, ХТИ не произвежда спирт, но бай Дацко отсреща има в излишек, при това качествен дестилат, а не от оня полския екстракционен, на който и пияниците се мръщят.

    Коментиран от #79

  • 54 ТАЗИ КАРАНТИЯ

    20 2 Отговор
    СИ ПРАВИ ВСЕКИ ДЕН ТЕСТ ЗА ВИРУСА, А ЕДИНСТВЕНАТА МУ РАБОТА Е ДА ВАДИ СТАТИСТИКА ПО TV!
  • 55 Петров

    30 1 Отговор
    Къде е нашия велик и неповторим вожд? Не се е появявал по телевизията два дни, жипката спря, ножицата за лента се затъпи.

    Къде си Бойко, да не переш гащата?

    Коментиран от #123

  • 56 Явертъуиопч

    12 5 Отговор
    Ей Годжи от шолуто на Слави, стига плаши хората, ниама коронен вирос!
  • 57 Съвет

    15 1 Отговор

    До коментар #43 от "Ебаси ГЛУПЕНДЕРА!":

    Не се ядосвай, този е роден от непорочното зачатие, няма родители, и баби и дядовци, сигур няма и деца.

    Велик Ганьо Балкански.
  • 58 9355

    28 1 Отговор
    НЕЩАСТНИЦИ
    Защо не затворите ЯЗАКИ-тата и Кауфланд и Лидъл? Щото са чуждестранни инвеститори и БОКО ТИКВАТА ЛИЖЕ ПАК ЗАДНИЦИ за сметка на народа, нали?
  • 59 Дидо

    13 0 Отговор
    Какво разбира Венци Паниката под "двама възрастни"? Не съм на ясно !

    Коментиран от #82

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 еш па тоа

    23 1 Отговор
    67 са малко,при положение,че хиляди цигани се прибират всеки ден от Италия и Испания.След две седмици ще видим.

    Коментиран от #67, #155

  • 62 Китаец

    7 4 Отговор
    Яяя какъв вкусен прилеп да си хапна ли?

    Коментиран от #70

  • 63 Стоянов

    22 0 Отговор
    Гъзолизецът започва всяко изречение с ПРЕМИЕРА, ПРЕМИЕРА ... отвратително подмазвачество.
    Сигурно си мисли, че ще го направи Президент. Като Плювналиев.
  • 64 Гост

    19 1 Отговор
    Много провинциални фирми продължават да работят и да събират хора на едно място. Шефовете им от столицата са се барикадирали в именията си и не излизат никъде, но нареждат на подчинените си да държат служителите да не си тръгват, а да продължат с риск за здравето си да им изкарват пачките. Гадини!
  • 65 dsсса

    11 0 Отговор

    До коментар #38 от "шезлонг":

    Правилно питаш, но няма кой да ти отговори. Никой не е виждал този вирус през лятото. Дано отговора на въпроса ти да е НЕ, че в противен случай ще стане много, много страшно.
  • 66 Мирослав

    17 6 Отговор
    Ще стане като в Италия.
    Реалните случаи са поне 10 пъти повече.

    Корона вирусът живее до 3 дена върху банкноти.
    Вече се установи ,че плъховете го разнасят.

    За комарите не е ясно - обикновено комарите разнасят само бактериални зарази.

    Установи се ,че се разнася и от изпаренията в канализацията - достатъчно е да имате един боллен във входа за да ви се лепне.

    Вече има недостиг на храни. А държави се готвят да използват паниката за да започнат войни.

    Коментиран от #88

  • 67 Наивник !

    4 0 Отговор

    До коментар #61 от "еш па тоа":

    Толкова са регистрираните !
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Тодоров

    11 2 Отговор
    COVID-19 (корона вирус)
    The new Coronavirus may not show sign of infection for many days. How can one know if he/she is infected? By the time they have fever and/or cough and go to the hospital, the lung is usually 50% Fibrosis and it's too late. Taiwan experts provide a simple self-check that we can do every morning. Take a deep breath and hold your breath for more than 10 seconds. If you complete it successfully without coughing, without discomfort, stiffness or tightness, etc., it proves there is no Fibrosis in the lungs, basically indicates no infection. In critical time, please self-check every morning in an environment with clean air. Serious excellent advice by Japanese doctors treating COVID-19 cases: Everyone should ensure your mouth & throat are moist, never dry. Take a few sips of water every 15 minutes at least. Why? Even if the virus gets into your mouth, drinking water or other liquids will wash them down through your throat and into the stomach. Once there, your stomach acid will kill all the virus. If you don't drink enough water more regularly, the virus can enter your windpipe and into the lungs. That's very dangerous. Please send and share this with family and friends. Take care everyone and may the world recover from this Coronavirus soon. IMPORTANT ANNOUNCEMENT - CORONAVIRUS 1. If you have a runny nose and sputum, you have a common cold 2. Coronavirus pneumonia is a dry cough with no runny nose. 3. This new virus is not heat-resistant

    Коментиран от #75, #163

  • 70 Абориген БГ

    9 4 Отговор

    До коментар #62 от "Китаец":

    Идеята с прилепите е още от "зората на създаването" на ЦРУ.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ССмокар

    12 2 Отговор
    Умират хора. Факт. Всеки,който се е родил умира, което се ускорява с всяка пандемия. Като пускат такава статистика за цяла Европа /много ми е ценна тази информация !!!/ защо не дават и паралелна инфо за починали на ден в България от рак, инфаркт,инсулт,диабет, а ? Па някои от тези заболявания май сме шампиони.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 А ти си гадулка

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сесесере":

    Къде нищо не става от нея.Утайка!
  • 75 Абориген БГ

    15 1 Отговор

    До коментар #69 от "Тодоров":

    Со кратце, според японски медик: всяка сутрин да поемем дълбока дъх за десет секунди..., ако не се изкашляме или друг дискомфорт е на убаво.
  • 76 Румен

    21 0 Отговор
    Хора, не се подвеждайте по глупостите от брифингите! У нас изследват САМО идващите от чужбина. Затова само сред тях откриват заразени. В България НЕ се изследват живеещите тук българи, независимо че инфекциозните болници са пълни!
  • 77 Бледоликият Джон

    11 2 Отговор
    Сега ще видите шоуто когато се окаже че всъщност ремдезивир дейста при 30 % от заболелите и че тия препарати за малария спин и тн освен че не са много ефективни имат огромни странични ефекти.А освен това са и скъпи а освен това не се произвеждат в големи количества защото се праят от малки фаемацевтични компании.

    Коментиран от #80, #95

  • 78 Тодоров

    12 2 Отговор
    COVID-19 (корона вирус на български език)
    Новият коронавирус може да не показва признаци на инфекция в продължение на много дни. Как човек може да знае дали е заразен? По времето, когато имат температура и / или кашлица и отиват в болницата, белите дробове обикновено са 50% фиброза и е твърде късно. Експертите от Тайван предоставят обикновена самопроверка, която можем да правим всяка сутрин. Поемете дълбоко въздух и задръжте дъха си повече от 10 секунди. Ако го завършите успешно без кашлица, без дискомфорт, скованост или стягане и др., Това доказва, че няма фиброза в белите дробове, по същество показва, че няма инфекция. В критично време, моля, проверете всяка сутрин в среда с чист въздух. Сериозен отличен съвет от японски лекари, лекуващи случаи на COVID-19: Всеки трябва да гарантира, че устата и гърлото са влажни, никога не са сухи. Пийте няколко глътки вода на всеки 15 минути. Защо? Дори ако вирусът попадне в устата ви, питейна вода или други течности ще ги измият през гърлото и в стомаха. Веднъж там, стомашната ви киселина ще убие целия вирус. Ако не пиете достатъчно вода по-редовно, вирусът може да навлезе във вашата вятърна тръба и в белите дробове. Това е много опасно. Моля, изпратете и споделете това със семейството и приятелите. Погрижете се за всички и светът може да се възстанови от този коронавирус скоро. ВАЖНО ОБЯВЛЕНИЕ - CORONAVIRUS 1. Ако имате хрема и храчки, имате обикновена настинка 2. Коронавирусната пневмония е суха кашлица без хрема.
  • 79 Гражданин

    8 1 Отговор

    До коментар #53 от "Старото":

    Кой ти е казал, че ХТИ не произвежда спирт? Дори го продават и за правне на алкохол!
  • 80 Баш Бащицата

    12 3 Отговор

    До коментар #77 от "Бледоликият Джон":

    Имат ефекти ами! Препаратът за Спин е един от най-токсичните. Там не се гледа да не опази организма от последствия, а да се удължи живота. Същото е и за маларията - не се гледат последствията, а да прескочиш трапа.

    Коментиран от #125

  • 81 мдцн

    16 0 Отговор
    Спрете вноса на боклук!
  • 82 Да еааа!

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Дидо":

    Вероятно го свързва с филмите за възрастни!
  • 83 Гербер натовец

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Сесесере":

    Да, аз като гербер и върл натовец съм непобедим. Не се страхувам. Някакво си комунистическо китайско вирусче не може нищо да ми направи. България е НАТО! Това е най-важното. Важното е да мразя врага Русия. А за това жалко вирусче въобще не ми дреме.
  • 84 Внимание

    13 0 Отговор
    67 заразени и нито едно име или снимка....не сме толкова голяма страна и вероятността всеки един да е имал допир до заразен или негов близък не е никак малка.....
  • 85 доктор

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Сесесере":

    Тебе вече те е ударила и скоро ще се възнесеш и ще те изгубиме тука като геибройка
  • 86 666 999 666 999

    2 0 Отговор
    Da viarvash na tezi koito sa te lugali i obirali e ravnosilno na samoubijstvo osobeno po vreme na voina !

    Slava Tebe Boje Otche Nash Vsederjiteliu !
  • 87 вашето мнение

    13 1 Отговор
    Всеки бръсннат с военна униформа дофтор, който започва изказването си с думите г-н премиера, не заслужава доверие.
  • 88 луд

    7 1 Отговор

    До коментар #66 от "Мирослав":

    Миро , един който разправяше подобни глупости го арестуваха. Като разпространяваше такива щуротии , нали ти е известно, че полицията може до те намери. Оня го съдят, пиши глупости още.
  • 89 Съдба

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Антикомунист поучаващ как да се спасите":

    И твойта не е лесна...
  • 90 ттт

    11 1 Отговор

    До коментар #41 от "Гражданин":

    За липсата на спирт ще питаш генерала-огнеборец и евентуално министърчето на икономиката. Да обвиняваш шефа на ВМИ за липсата на спирт по аптеките е все едно да обвиняваш КАТ са дупките по пътя. (КАТ можеш да обвиняваш за много други неща, но "отговорник дупка" работи другаде).
  • 91 море 11

    13 1 Отговор
    Годжи не дава инфо за новите заразени,кои са какви са, от къде са или от кои градове са. Не допустимо е да се истъсиш и да кажеш колко били станали заразените без повече подробности.

    Коментиран от #161

  • 92 мдцн

    10 2 Отговор
    Хората трябва да знаят от кои градове са новите болни. Сега много от нас се успокояват с мисълта: "В нашия град няма заразени". Но никой не знае в действителност дали има или няма заразени в града му.
  • 93 боикоминета

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сесесере":

    И боико е дърт ама за него няма да е вирус а снайпер.

    Коментиран от #162

  • 94 фжфж

    8 0 Отговор

    До коментар #24 от "Стоянов":

    Бива ли да говориш такива работи? "Дебелия!!!!" Аз свято вярвам, че Бате Бойко още малко като се ядоса ще хване коронавируса и ще му извие топките. Бате Бойко е това, бре, ей! Христос може и да е ходил по водата, но Бате Бойко може да плува на сушата! И е броил до безкрайност и обратно. Два пъти! И двата пъти за по-бързо от секунда.

    Коментиран от #159

  • 95 Госあ

    8 2 Отговор

    До коментар #77 от "Бледоликият Джон":

    Бреййй къв специалист излезна 😂 герберопитек. И спирта е вреден, да знайш ! А от тестове нема нужда ! Да...

    Коментиран от #96

  • 96 Факт!

    2 5 Отговор

    До коментар #95 от "Госあ":

    Ти си просто германофилче пии си аспирина на байер се моли пред портрета на Меркел.Я кажи как фон Браун измисли ракетата и кометата.

    Коментиран от #101, #109

  • 97 швед мръсен

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "БГ681":

    за това в Швеция сега измират и падат по улиците кат круши
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Мина

    7 6 Отговор
    Как не ви е срам! по прости ли се изкарвате или сте си такива! Пишете глупости, хилите, обиждате, хулите.....Защо? Само излагате българския народ с простотиите си! Никаква култура, никакво уважение !!! Срамувам се от прочетените глупости! Как може в социалните мрежи да се допуска такава простотия!
    Прекланям се пред труда на генералите! Прекланям се пред труда на медиците!

    Коментиран от #105

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Госあ

    7 1 Отговор

    До коментар #96 от "Факт!":

    Трай мисирко, не се ли виждате к'ва пародия сте бе ? герберопитеци смешни. Нито един от тези три препарата няма цитотоксичност ! А има коктейли от тези и други заедно с Тамифлу, което е свършило, но герберопитеците разпространихте че и от него немало смисъл. Мисирки ...само бульо булю

    Коментиран от #106

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Ракия

    7 0 Отговор
    Започвайте да миете улиците с Ракия! Само това ще ни спаси 😁😁😁😂😂
  • 105 Госあ

    6 3 Отговор

    До коментар #99 от "Мина":

    Знам пред какво се прекланяш 😂 айде със здраве
  • 106 Факт!

    2 6 Отговор

    До коментар #101 от "Госあ":

    Е що герберите да са смешни те са същите германофилчета като тебе.Би трябвало да сим им фенче!
  • 107 Лекар БГ

    7 2 Отговор
    Че ще му връчат още една звезда е ясно.
    Сигурно и за кандидат-Президент на ГЕРБ ще го номинират.
    "Прекален Светец и Богу не е драг. "
    Кога ще спре безумието в Черквите?!
  • 108 МериЧлери

    7 1 Отговор
    До коментар #5
    Ако вие сте медицински служител или лекар, работите достатъчно много и взимате мизерна заплата , с която когато платите сметки и разходи ви останах по 10лв на ден за месеца, с които да живеете ли или какво по -точно?....! Какво отношение ще имате към своята работа, била тя и в сферата на здравеопазването???!

    Коментиран от #116

  • 109 Госあ

    10 4 Отговор

    До коментар #96 от "Факт!":

    Къде са бързите и евтини тестове, които roche измислиха бе кравофил герберопитекски ? И не стига че няма безплатни тестове, а цената им е три пъти завишена, като предпазните средства, които ги няма. Що не поискахте от ЕС поне маски и дезинфектанти бе мисирки? При положение че ви предложиха? Къде са препаратите и антигените за вируса бе ? Или едно ,5,10,50 говеда по малко-няма значение. Ние не сме говеда, а хора, европейци бе мисирко

    Коментиран от #127, #167

  • 110 Оптимист

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сесесере":

    Всичко скоро ще бъде един лош спомен
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 sotir

    8 1 Отговор
    Факти, не сме в предизборна кампания спрете ги тези малоумници на които само комунисти и Русия са им главите.България трябва да се спасява от една пандемия а разни келеши се занимават с политическа полюция.
  • 115 Гражданин

    1 9 Отговор
    Браво на ген.-майор Венцислав Мутафчийски засека се справя перфектно данно продължи в този дух да не истърве положението

    Коментиран от #117

  • 116 Госあ

    2 4 Отговор

    До коментар #108 от "МериЧлери":

    И вие сте прав,но исканията и стачките се правят когато няма криза. Това сега е изключително неморално и подло
  • 117 888888

    7 0 Отговор

    До коментар #115 от "Гражданин":

    Само всява излишно напрежение, досега жертвите са двама а хората с паник атаки са десекихиляди.

    Коментиран от #121

  • 118 Джак Спароу

    7 0 Отговор

    До коментар #19 от "Госあ":

    Целия свят лекуват 6 тия препарати, тук с НИЩОО...сутринта някакъв доцент обясняваше по канал1 как лекували у нас.Вливания на физиологичен разтвор глюкоза ,кислород ,но не постоянно , и някои противовъзпалителни медикаменти.Щото нямало официално лекарство... повече има ли нужда от коментар. Мисля че на всеки е ясно какво се случва. 67 заразени за 10 дни...за тия дни колко са заразените от грип и други инфекций? Със сигурност са със стотици,говоря за у нас. Но за тях статистика няма. Щото сега има вече средства за борба от ЕС ,ама за какво?

    Коментиран от #135

  • 119 gabar

    7 0 Отговор
    Чак сега ли управляващите разбраха, че пенсионерите са най-уязвимата група? Това са хора недохранени,нямащи средства да си закупуват необходимите лекарства, живеят през зимата на студено.и следователно са най-податливи на болести и инфекции. Бог да пази България от крадливи и некадърни управници.Амин.

    Коментиран от #122

  • 120 Гост

    4 1 Отговор
    Как хората,които като пътуват до работа и ползват метрото могат Да стигнат нормално до работа и да се приберат вкъщи без да се струпват на едно място много хора както започна да се прави по магазините?Отвън тълпа нерви и ядове дали ще влезе човек и ще намери каквото иска И търси,а от вън чакат на тълпа.
    Ега ти мерките и специалистите които пак ми казват какво е добре за мен и какво не е.
    За това България от такива специалисти стигна до едно положение и сега истерията с вируса тотално го потвърди.
    Ами те клошарите сега са пример какви овце сме и каквото чуем по медиите го превръщаме в реалност.
  • 121 Храна за размисъл

    10 0 Отговор

    До коментар #117 от "888888":

    Паник атаките са бич на много хора от години,не са от скоро.Минах ги се справи сам без специалисти и когато споделях опита си я една фейсбук група имаше такива,които ме нападаха и не вярваха,други дори и психолози ме подкрепяха и благодариха.
    Повече от година нямам фейсбук,но видях само докато четях кой какво го боли и от какво страда усещах как и здрав човек може да се разболее.
    Промиват ви мозъците още повече за да сте подготвени и лесно да се съгласите за сигурността ви да чипират всички.Новия световен ред се крие зад тази измислена заплаха и истерия.
    Измислят един проблем и след това ви предлагат решение.
    Честито на печелившите както се казва!
  • 122 Анонимен

    5 0 Отговор

    До коментар #119 от "gabar":

    Явно е време да се освободим от кофти материала,а и за новия световен ред се искат здрави роби.От болните да ги издържа системата каква полза има?
    Всеки живее с мисълта за пенсия и черни времена,сега се учим да живеем в черно време без да мислим за други времена.
  • 123 Тук съм

    4 1 Отговор

    До коментар #55 от "Петров":

    "Къдe e нaшия вeлик и нeпoвтoрим вoжд? Нe ce e пoявявaл пo тeлeвизиятa двa дни, жипкaтa cпря, нoжицaтa зa лeнтa ce зaтъпи.

    Къдe cи Бoйкo, дa нe пeрeш гaщaтa?"

    Тук съм, бре. Седим и си мислим къде да си купим нова къща. Зер милиард и кусур се задава, требе да се оползотвори. Не ме закачайте,зает съм. Казал съм там на Мутафа да се оправя.
  • 124 Светът около нас,логиката и здравето

    4 0 Отговор
    Ако се замислите и разсъждавате за това какъв характер има здравната система и не само тя ще стигнете до извода,че е търговски.От това следва,че всеки търговец за да печели от вас пари ще ви предлага най-доброто за станете негови редовни клиенти.Е,след като здравето е най-добрата реклама дали системата работи успешно и явно то липсва означава ли,че системата сега и търговците предлагат най-доброто за да бъдете здрави?
    Паниката,стреса и напрежението не потвърждават ли приказката,че на нервна почва всичко се хваща и тя е най-плодородна?
    Нещо неясно сега има ли?
    Алтернативи различни от досегашните предлагат ли ви?Ако не се предлагат и продължавате с едни и същи действия да живеете как и кога ще дойде промяната и различното?
    Земята ли е лудницата на вселената?
  • 125 Бледоликият Джон

    2 0 Отговор

    До коментар #80 от "Баш Бащицата":

    Освен това много от тия лекарства не се внасят защото са просто много скъпи и непосилни за нашата държава ако лекуват 10 болни от спин как здравната каса ще плати лечението със същият препарат на 1000 човека и колко време ще ги доставят.

    Коментиран от #137

  • 126 Фермер

    1 0 Отговор
    http://dianadeleva.com/нещо-става-в-италия-димна-завеса-ли-е-к/2020/03/15/

    https://haskovo.press/2020/03/15/20-000-американски-войници-и-танкове-се-поя/
  • 127 Факт!

    4 3 Отговор

    До коментар #109 от "Госあ":

    А бе мамул то теста не лекува ако още не си разбрал!

    Коментиран от #133

  • 128 Пепи

    11 0 Отговор
    Защо депутатите не се пратят в болниците да посрещат заразените?
    Нали имат имунитет!
  • 129 mukitigara

    0 0 Отговор
    LUDI STE I TO MNOGO
  • 130 Мичурин

    0 1 Отговор
    Съмнява ме кръвните телца на имунната с-ма да са разкодирали вируса,защото не знам за тест на повторно заразен.Това което разбрахме е само,че Ген.Мутафчийски е видял снимката на белия дроб на починалата-нещо ужасно е било според него.
  • 131 Фермер

    4 0 Отговор
    20 000 американски войници и танкове се появиха в Италия .Ходят без маски,хората ги снимат и качват в тубата и фейса,но видеата ги премахват

    Коментиран от #132

  • 132 Фермер

    2 0 Отговор

    До коментар #131 от "Фермер":

    http://dianadeleva.com/нещо-става-в-италия-димна-завеса-ли-е-к/2020/03/15/

    https://haskovo.press/2020/03/15/20-000-американски-войници-и-танкове-се-поя/
  • 133 Госあ

    2 3 Отговор

    До коментар #127 от "Факт!":

    Абе мастио нискочела, ти, на мен ли ше ми обясняваш бе ???
  • 134 Пенев

    3 1 Отговор
    Истината е, че спазваме ограниченията от страх пред смъртта, лозунгите на герберастките клоуни са лицемерие
  • 135 Госあ

    4 0 Отговор

    До коментар #118 от "Джак Спароу":

    именно, че целия свят лекуват с тези препарати и те са доказано ефективни при началната фаза. Затова навсякъде има безплатни тестове и по всякакъв начин се събират проби. Наистина няма какво да коментираме. Ако искаме нещо да се оправи,трябва да се действа. Само се говори в тая държава...
  • 136 Иво

    3 1 Отговор
    Добре, че се появи този гаден вирус за да спрат кражбите, далаверите, корупцията и усвояването на кинти от ГРОБарите ! Между другото, Дариткова нали е лекар- тя включили се като доброволка в борбата с тая гадина или това е занятие за психично неустойчиви?
  • 137 Госあ

    3 3 Отговор

    До коментар #125 от "Бледоликият Джон":

    Бледолики,когато се правят масово тестове, тези на Roche, бързите и евтините, пациентите могат да се селектират на рискови и такива които се предполага че ще изкарат вируса, но ще бъдат под наблюдение. Препарати се дават предимно на рисковите групи. Разбираш ли, или ти е трудно?

    Коментиран от #138

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Притеснен

    1 1 Отговор
    Не можах да си намеря метъра. Как сега ще измеря аз два метра дистанция от себеподобните си?
  • 140 чичо Пичо

    3 1 Отговор
    Тримата глупаци/най-мекото казано/ няма ли да спрят да се показват.Е, ЕДИНИЯТ МОЖЕ-не е глупак, но униформата и другия да изчезват ш да лекуват/ако въобще могат/
  • 141 Хауса

    6 2 Отговор
    ще настъпи когато пламнат орките в гетата. Тогава ще стане страшно. Ни полиция ни военни ще се справят. Ще изпукат гласоподавателите на Баце. Няма как в рамките на месеци да овладееш положението в пропадналата държава, която се управлява само с корупция.
  • 142 Алфа Мастийо

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Антикомунист поучаващ как да се спасите":

    ти ли си ма, курвентийо?
  • 143 008

    5 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Пандемията от коронавирус си вървеше кротко и спокойно, докато не се намеси генерала, председател на Националния оперативен щаб." По Я. Хашек
  • 144 А НАШИЯТ ПРОСТ АХ

    5 1 Отговор
    БAНКЯНCКИЯТ ПУЖAРНИКЯР ХEМ КРAДE, КAТO ЗA ПOCЛEДНO, ХEМ CИ ТAНAНИКA ПECEНТA НA EМИЛ ДИМИТРOВ - "AКO CИ ДAЛ?"! ЧE И ПРИПЯВA - AЗ CЪМ ДAЛ, AЗ CЪМ ДAЛ, МНOГO CЪМ ДAЛ, МНOГO CЪМ ДAЛ, ПИТAЙТE ФEДEР КРAЧУНOВ OТ "ПЛИЧ"....
  • 145 А НАШИЯТ УМНИК АХ

    1 1 Отговор
    БAНКЯНCКИЯТ ПУЖAРНИКЯР ХEМ КРAДE, КAТO ЗA ПOCЛEДНO, ХEМ CИ ТAНAНИКA ПECEНТA НA EМИЛ ДИМИТРOВ - "AКO CИ ДAЛ?"! ЧE И ПРИПЯВA - AЗ CЪМ ДAЛ, AЗ CЪМ ДAЛ, МНOГO CЪМ ДAЛ, МНOГO CЪМ ДAЛ, ПИТAЙТE ФEДEР КРAЧУНOВ OТ "ПЛИЧ"....
  • 146 Не ви трябва

    4 1 Отговор
    Пред Лидл опашките са с доста хора и всяка овца, пардон, човек, е забил нос впредния. Кой съблюдава за спазването на указанията?
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Путкин

    1 0 Отговор
    Я пошутился, товарищи
  • 149 Елица

    3 0 Отговор
    ДА СЕ ПОСТАВЯТ ПОД ПЪЛНА КАРАНТИНА ГРАДОВЕТЕ КЪДЕТО ИМА ЗАБОЛЕЛИ !!! НЕ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ,А КАРАНТИНА !!!
  • 150 потребител

    1 1 Отговор
    "Няма страшно"! "Положението е страшно"! На кои от тези думи казани от един и същ човек в разстояние на седмица да вярвам? И този не е Муто от селската кръчма,а шефа на борбата с коронавируса в България.
  • 151 Тодоров

    2 1 Отговор
    Продължение от 78...: Погрижете се за всички и светът може да се възстанови от този коронавирус скоро. ВАЖНО ОБЯВЛЕНИЕ - CORONAVIRUS: 1. Ако имате хрема и храчки, имате обикновена настинка 2. Коронавирусната пневмония е суха кашлица без хрема. 3. Този нов вирус не е устойчив на топлина и ще бъде убит от температура само 26/27 градуса. Мрази Слънцето. 4. Ако някой кихне с него, отнема около 10 фута, преди да падне на земята и вече не е въздушен. 5. Ако падне върху метална повърхност, той ще преживее поне 12 часа - така че ако влезете в контакт с някоя метална повърхност - измийте ръцете си възможно най-скоро с бактериален сапун. 6. Върху плат може да оцелее за 6-12 часа. нормалното пране за пране ще го убие. 7. Пиенето на топла вода е ефективно за всички вируси. Опитайте се да не пиете течности с лед. 8. Мийте ръцете си често, тъй като вирусът може да живее на ръцете ви само 5-10 минути, но - през това време може да се случи много - можете да разтриете очите си, да изберете носа си неволно и така нататък. 9. Трябва също да гаргарите като превенция. Един прост разтвор на сол в топла вода ще е достатъчен. 10. Не можете да наблегнете достатъчно - пийте много вода! СИМПТОМИТЕ:
    1. Първо ще инфектира гърлото, така че ще имате болки в гърлото с продължителност 3/4 дни;
    2. След това вирусът се смесва с носна течност, която навлиза в трахеята и след това в белите дробове, причинявайки пневмония. Това отнема около 5/6 дни;
    3. С пневмонията идва висока температу
  • 152 иво пенчев уолтопията

    0 0 Отговор
    Миcля, чe прaвилният хoд зa нac e дa нe ce нaдявaмe нa унищoжaвaнe нa вируca, a дa плaнирaмe плaвнo рaзбoлявaнe нa вcички oт нeгo.Плaвнo. Тaкa чe в никoй мoмeнт здрaвнaтa ни cиcтeмa дa нe бъдe прeтoвaрeнa и хoрaтa, кoитo бихa мoгли дa oцeлeят, дa нe умрaт зaрaди кoлaпc нa cиcтeмaтa. Cлeд първoнaчaлният шoк oт трaгeдиятa в тeзи държaви щe пocлeдвa рязък eнтуcиaзъм и пoдeм.Дoпълнитeлeн плюc зa държaвитe cъc cлaбa здрaвнa cиcтeмa щe бъдe фaктa, чe cтaритe хoрa щe ca нaмaлeли знaчитeлнo и тoвa щe oблeкчи пeнcиoнитe им cиcтeми, a кaктo и живoтa нa млaдитe хoрa, кoитo ca oтдeляли гoлямa чacт oт дoхoдитe cи зa възрacтнитe cи рoдитeли.
  • 153 НОСТРОДАМУС

    2 0 Отговор
    АРЕ СКРИВАТЕ СЕ НЕКЪДЪРНИЦИ НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА ШИБАНОТО МНЕНИЕ САМО КАРАТЕ ХОРАТА ДА СЕ СТРАХЪВАТ ШЕ МИ ПРЪДНИТЕ НА ДЪРТИЯ С ВАШИТЕ ПРОГНОЗИ
  • 154 лаборант

    4 1 Отговор
    Този гологлавия изпочупи всички глупомери през последния месец. Възрастните да не се събират по повече от двама на открито. На закрито може.
  • 155 гост 1

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "еш па тоа":

    ЗАЩО НЕ СЕ СЪОБЩАВАТ ИМЕНАТА НА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ОТ КЪДЕТО СА БОЛНИТЕ...????????????????????????????????????????????????
  • 156 Или ЧЛЕНин

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Антикомунист поучаващ как да се спасите":

    Вечно,или поне следващите 16 години.Нека им е честит новият император,освен ,ако на 22април не му турят прът в каляската.
  • 157 Челеби

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "И аз съм се клел у знамето":

    Ех какво си дьонме
  • 158 Консерватор

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Сесесере":

    Дал,ама друг път.Принуден беше от обстоятелствата да свали цената
  • 159 Тодор Живков

    0 0 Отговор

    До коментар #94 от "фжфж":

    Не е за вярване колко остроумен сте
  • 160 Пешо

    5 1 Отговор
    Този гологлавият, "големия" специалист само всява паника в хората! Заради него само за два дни от петък до днес цените на хранителните продукти в магазините се повишиха с 35%, при падащи цени на горивата! Този смешник направи едни милионери милиардери с паниката която предизвика.
  • 161 Гъмзата

    1 0 Отговор

    До коментар #91 от "море 11":

    Каза го човекът,ама кой да слуша
  • 162 ДАНС

    1 1 Отговор

    До коментар #93 от "боикоминета":

    Ние ти сложихме ( + )😎Вече си с досие
  • 163 789

    1 0 Отговор

    До коментар #69 от "Тодоров":

    Господин Тодоров, преведи го на Български да разбереме и ни за какво иде реч?!?👀
  • 164 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    Към цялата палитра в този ден за да ни " развесели" и CoVid19 се яви! Тези нагли и тъпи герберсти ще ни закопаят! Помислете само кой ни управлява: Тиквоций Едно доказан бандит ( на Козяк знаят как да го държат за топките ), Цецо КаунЬя , доказан нагъл айдук, Барни Ръбъла, който не може да каже две думи на кръст, Владко Горанов нагъл, нагъл,нагъл до безкарайност. Гледат ни в очите и в прав текст ни казват, че сме тъпи оФце и само тояга и данъци ни оправят. Имат обаче и две много важни овчарски кучета Гешев и и Цацата , който гледа като прасе из тикви. Жална ни майка! Такса пътища, такса вода, бонус-малус , всякакви врътки да ни тормозят, нема да се очудя ако ни ощастливят и с такса въздух.
  • 165 Човек

    2 0 Отговор
    Моля кажете колко са оздравелите! Нека видим малко светлина в тунела!
  • 166 Страничен наблюдател

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Абориген БГ":

    Тая новина, е измислена от afera.bg.Собственичката е осъдена да плаща за фабрикуване на фалшиви новини.
  • 167 Фермер

    0 0 Отговор

    До коментар #109 от "Госあ":

    Чакаме правилния човек да ги внесе
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 перо4947

    0 0 Отговор
    Споко Българи, политиката е Българинът - жив, но болен...
  • 170 БайХ

    0 0 Отговор
    Справка от най-добрите източници за да не слушате лъжите по теле-визиите и само да мучите като говеда! (Научете се да боравите и със скрол бутона а и щрак-мрак на червените кръгчета за да видите статистиките!)

    https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6 - Coronavirus COVID-19 Global Cases by the Center for Systems Science and Engineering (CSSE) at Johns Hopkins University (JHU)