17 Март, 2020 08:53 4 516 28

4-годишно с висока температура кацна на Летище София

  • дете-
  • температура-
  • коронавирус

То е откарано с линейка в болница

4-годишно с висока температура кацна на Летище София - 1
Снимка: БГНЕС

Тази вечер на Летище София е пристигнало 4-годишно дете от Лондон с 38.8 градуса температура. То е било заедно с майка си и бебе.

Това съобщи "Нова телевизия".

Детето е откарано с линейка в болница, след като летищните власти са повикали екипи на Спешна помощ и полицията.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патето яки

    25 5 Отговор
    Бързо да оздравява мъничето, дано не е лошия вирус.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Симеон

    4 36 Отговор
    Комунистите и атеистите в България ще мрат от яд, злоба и страх защото са прецакани от Кремъл и нямат нужната противоотрова, а служиха на Кремъл почти 20 години!! В тази страна е твърде вероятно да оцеляваме само ние чистите руснаци и то кръстени в Руската православна църква, защото българската не е православна....Не ви го пожелавам, но е твърде възможно да не доживеете разболяването си от коронавирус и да починете от злоба и страх...На тези, които имат нужната "кръвна група" в произхода си пожелавам успешно справяне с това генно биологично оръжие!! На живите-мъртви /атеистите, атакистите и комунистите/ пожелавам поне да не умрат от злоба!! Намерете си кръстници още днес, покръстете се още утре, покайте се иначе "отивате на кино", където вечно ще гледате филмът "Путин в моят земен живот"😂😂😂

    Коментиран от #10, #11, #18, #24

  • 4 Анонимен

    32 8 Отговор
    Бързо, бързо да се прибират всички болни от вируса в България. Нали трябва да разразяват и здравите. Затварайте ги тия граници бе. Родителите му работят за приходи в чужда икономика, а се прибират тук, българския данъкоплатец да му плаща лечението. Да си стоят в чужбина.

    Коментиран от #12, #16

  • 5 Баш Бащицата

    40 5 Отговор
    И защоаз не затвориха границите 1 месец. Няква в автобуса, някво в самолета..... Това са 400 човека още под карантина. Защо внасяме болни от чужбина, а си убиваме икономиката в страната като масово работим на 50%. Какъв е смисълът да не излизаме, като други отвън идват плюят и брихат?

    Коментиран от #23

  • 6 Гост

    23 6 Отговор
    Да затворят границите , какво чакат още . Всички там който са утишли да работят ,и да изкарват пари да си стоят там. Няма нужда да ни носят зараза,

    Коментиран от #15, #25

  • 7 Тиквата

    26 4 Отговор
    Айде затворетего това летище най-накрая бе, стига вече само глупости сме правили.

    Коментиран от #9

  • 8 Факти призовава останете си в къщи

    4 5 Отговор
    И пикайте през балкона😂😂😂😂😂😂😂
  • 9 Някой

    20 4 Отговор

    До коментар #7 от "Тиквата":

    Те добре че другите държави ги затвориха, та да ни предпазят малко и нас, че сме такива малоумници че не е истина.
  • 10 Д-р Охболи

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Симеон":

    Ако психиатриите бачкат и не си под карантина, бягай да те лекуват!
  • 11 hdkajs

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Симеон":

    Джендър си, нали?

    Коментиран от #13

  • 12 456

    8 6 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    Българският данъкоплатец НЯМА да му плати лечението, ако е така както казваш, че родителите му работят за друга страна. Те са с чужда здравна карта и сметката ще я плати здравната каса на съответната държава. Поинтерасувай се как стоят нещата и не пиши глупости. Дано не е гадния вирус и детенцето се оправи.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Границите Затваряне

    12 2 Отговор
    Моля ви хора, затворете границите и летищата... няма никаква полза от това да вливаме още болни в България или тези с карантина да бягат в чужбина! Границите следва да са отворени само за превоз на стока не за екскурзии.
  • 15 Правилно

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Всички, които са в чужбина и работят там да си стоят там и пращат само пари и пак пари на близките си, защото бога слънце е решил да умори хората с ниски пенсии и минимални заплати.А бе да си стоят там,те не са хора.Носят само зараза..Но парите не носят зараза.Хайван с хайвана.
  • 16 Много си прост

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Анонимен":

    колкото поредният цървул.Хората, които работят и живеят в чужбина си плащат здравните там,а, ако се ликуват в България то съответно се преваждат пари от здравното осигуряване на дадена държава към България.Ако не си ги е плащал нито там, нито тук,за да се лекува тук ще трябва да плати за 5 години назад.Аз платих 1300 лв. кеш на здравните тук,но продължавам да посещавам лекари в чужбина и закупувам лекарства от там, защото тук нищо не е на ниво.Цървул малоумен.
  • 17 Нашите сбъркани шунди

    3 2 Отговор
    Водят децата си по супермаркетите.
  • 18 хаха

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Симеон":

    Абе да не са ви пуснали от лудницата в домашен отпуск или са ви прекарали интернет по стаите?
  • 19 Момо

    3 1 Отговор
    Затворете границите бе !! Продължавате по този начин да вкарвате вируса.
  • 20 чочо

    0 1 Отговор
    Да не би да ставаме център за болни от коронавирус? Затворете границите, както направиха всички държави.
  • 21 Светът около нас,логиката и здравето

    0 0 Отговор
    Ако се замислите и разсъждавате за това какъв характер има здравната система и не само тя ще стигнете до извода,че е търговски.От това следва,че всеки търговец за да печели от вас пари ще ви предлага най-доброто за станете негови редовни клиенти.Е,след като здравето е най-добрата реклама дали системата работи успешно и явно то липсва означава ли,че системата сега и търговците предлагат най-доброто за да бъдете здрави? Паниката,стреса и напрежението не потвърждават ли приказката,че на нервна почва всичко се хваща и тя е най-плодородна? Нещо неясно сега има ли? Алтернативи различни от досегашните предлагат ли ви?Ако не се предлагат и продължавате с едни и същи действия да живеете как и кога ще дойде промяната и различното? Земята ли е лудницата на вселената?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 А ти що мислиш

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Баш Бащицата":

    че ЕС ще ни даде пари. Разбрали са се вече с боко да му пращат от заразените, че нямат вече де да ги изолират. От толкова много случая не можа ли да се сетиш вече!?
  • 24 Алфа Мастийо

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Симеон":

    ти ли си ма, карантийо?
  • 25 Ана

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    По Вашите сметки всички българи, които се прибират в България са носители на вируса? Възможността те да са заразени е еднаква с тази и Вие също да сте прихванали коварния вирус. Има хора, които служебно са били в чужбина или по каквато и да е друга причина. Кой сте Вие, че да им забранявате да се връщат при семействата си?

    Коментиран от #26, #28

  • 26 💩💩💩

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ана":

    Кои сме ние ли! Ние сме тези, които осъзнават дълга си да не заразяваме здрави хора. А ти като имаш близък, който се завръща, посъветвай го щом се върне да звънне на 112 и да поиска тест. И ако излезе положителен да не го виждаме по ресторанти и разходки. Щото доста лошо му се пише, въобще не е шега, скоро ще има доста вдовици и без това.
  • 27 hmhmhm

    0 0 Отговор
    още боклуци пристигат абе затваряйте границите б4е мама ви мръсна и изтребете тая паплач дето идва
  • 28 hmhmhm

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ана":

    Аз съм този дето им забранява и с радост ще ги посрещна на летището да ги наръгам да истинат там.