Last news in Fakti

19 Март, 2020 15:19 5 334 6

Коронавирусът засегна и "Български пощи"

  • български пощи-
  • поща-
  • пратки

От дружеството не приемат изходящи пратки за останалия свят

Коронавирусът засегна и "Български пощи" - 1
Снимка: БГНЕС

„Български пощи“ ЕАД уведомява своите клиенти, че от 19 март 2020 г. временно преустановява приемането на изходящи международни препоръчани писмовни пратки, колети и EMS пратки за всички държави. Приемат се само изходящи непрепоръчани пратки, освен до следните държави: Арабските Емирства, Йордания, Шри Ланка, Латвия, Кувейт, Тайван, Индия, Южна Корея, Хонгконг, Мароко, Азербайджан, Саудитска Арабия, Джибути, Либия, Тунис, Перу, Ливан, Френска Полинезия, Кайманови острови.

Мярката се налага поради отменени полети на авиокомпаниите, затваряне на сухопътните граници със съседните държави, както и големи забавяния в транспорта и доставката на пратки в значителен брой държави. Тези обстоятелства водят до невъзможност за изпълнение на параметрите на услугите и стандартите за качество.

„Български пощи“ ЕАД динамично следи ситуацията и търси възможности за възобновяване на спрените международни услуги.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смях

    2 2 Отговор
    Пращайте в Джибути, оттам за Мароко, оттам през Франция до Италия.
  • 2 мани мани

    2 3 Отговор
    то пък някой се засилил да праща към тия държавички, пф! дойдоха смс-те за 2 пратки и някой ден тря' ида ги взема :) но ще почакам още :) др. седмица ще ида... без маска!
  • 3 Дедо

    3 6 Отговор
    То пък колко да ги е засегнал?От Български Пощи отдавна са останали мощи!
  • 4 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    7 3 Отговор
    БЪЛГАРСКИ ПОЩИ НЕ ОСИГУРЯВАТ ЗАЩИТНИ МАТЕРИАЛИ ЗА РАБОТНИЦИТЕ СИ. НЕ РАЗДАВАТ МАСКИ И РЪКАВИЦИ. РАБОТИ СЕ ПО ГИШЕТАТА С КЛИЕНТИТЕ БЕЗ МАСКИ И РЪКАВИЦИ. ЩОТО ГЕРБ И БОЙКО НЕ СА ОСИГУРИЛИ. НЯМА И ДЕЗИНФЕКТАНТИ.
  • 5 Интересно защо

    2 4 Отговор
    държавата затвори хазарта, а остави пощите
  • 6 Маринов

    4 0 Отговор
    Как пък никой не каза една добра дума за пощите.Лоши или добри,те продължават да работят-изплащат пенсии,соц.помощи,инкасират сметки.Да не говорим,че в едно малко селце това е единствения начин за връзка със света.Всички работят и не се оплакват-но няма и една добра дума за тях.Кой ще плати пенсиите ако не са те?И никой не е напуснал за разлика от някои глезльовци,наречени "медицински сестри".