Last news in Fakti

27 Март, 2020 06:10 1 754 17

Нинова участва във видеосреща на ПЕС

  • нинова-
  • бсп-
  • пес-
  • коронавирус-
  • конферентна връзка

Обсъдени са били общоевропейски мерки за опазване на здравето на гражданите и подкрепа за здравните системи на държавите-членки

Нинова участва във видеосреща на ПЕС - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на БСП Корнелия Нинова участва във видеоконферентна среща на лидерите на партии и премиери от семейството на Партията на европейските социалисти заради епидемията на COVID-19, съобщи Българската национална телевизия.

Обсъдени са били общоевропейски мерки за опазване на здравето на гражданите и подкрепа за здравните системи на държавите-членки.

Като основен приоритет са били изтъкнати мерките за гарантиране на работните места, социалната защита и финансова подкрепа на малките и средните предприятия и самонаетите лица, както и такива, насочени към справянето с финансовите последици от епидемията.

Корнелия Нинова е запознала колегите си с предложенията, внесени от БСП в Народното събрание за безвъзмездно и директно предоставяне на стоки от Държавния резерв към болниците и домовете за социални услуги, замразяване на плащанията на битови сметки и включването на частните болници в борбата с болестта.

Подкрепяйки призива на останалите лидери от Партията на европейски социалисти за солидарност, Нинова изрази готовност за съдействие чрез задълбочаване на нивото на сътрудничество и координираното изготвяне на политики и мерки, в отговор на епидемията от COVID-19, допълва БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Вазов

    20 5 Отговор
    Само другарката Нинова и другаря Радев под вещото ръководство на таварищ Решетников ще преборят Корона вируса в България

    Коментиран от #7

  • 2 Воайор

    16 6 Отговор
    Ма гола ли ще бъде на конферентната връзка?Ако се появи така,ще се разпадне връзката или на останалите ще им се включи антивирусната програма.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Нурофен

    16 4 Отговор
    Моме, вземи се скрий. Архивно неактуална си. Заради теб и други неадеквати в България няма нищо в ляво от центъра. Само заблуждавате пенсионерите и слугинствате на московците, но и те не ви бръснат за нищо!
  • 5 Алфа Вълкът

    14 4 Отговор

    До коментар #2 от "Воайор":

    Доджи стайл си е екстра Нинова за дупене. Само в анала на тая лелка, там е истината.
  • 6 Другия с коня

    21 3 Отговор
    Къде е Големия Българин,другаря Стани шеф.....В тези трудни за избирателите му дни се скри като Мишок в Брюксел ....Не диша,не шава.....Йончева и Тя.Другари,елате да видите Избирателите си как се справят....Помогнете им.....Подарете от хилядите Евро,които вземате на някоя болница....Не сте учили Изваждане май.Не бяхте на този Урок.....

    Коментиран от #9

  • 7 Николай

    20 5 Отговор

    До коментар #1 от "Иван Вазов":

    Само другарката Нинова и другаря Радев не са направили дарение. Пеевски, Доган, Гергов, Гешев, Гришо и много други, всеки според възможностите си. А тея двамата се опитват да дестабилизират държавата в момент на криза.

    Коментиран от #16, #17

  • 8 Пес подкрепи джендърите

    11 2 Отговор
    ЯВНО ВТОРИ ПЪТ БГ ЕВРОДЕПУТАТИТЕ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ТАЙНО ДЖЕНДЪРИТЕ
  • 9 Българин

    2 5 Отговор

    До коментар #6 от "Другия с коня":

    Обсъждали са докъде я докараха с жизненоважнте за всички Пенсионери в България Санкции наложени на Русия....Те това ще спаси Пенсионерите от Вируса и пенсиите ще станат хиляда Евро.....Много Патриотична задача на нашите Евродепутати....
  • 10 Баш Истината

    13 3 Отговор
    До кога тази грозна жена ще се подвизава по разни мероприятия и ще сее обмраза.Не стана ли ясно на червените че тя и Радев са срам за нацията,че това сахора които пръскат омраза сред хаселението и създават лъжливо впечатление че се борят за народа.Кога и кои са червените дарители.Чехльо и Биволицата трябва да се откажат изцяло от заплатите си които получават и да ги дарят на здравната система,защото не са допринесли с нище да доброто на тази държава и народ.Спомнете си само преди няколко седмици когато Радев надменно се присмя на опасностт и подведе толкова много хора.Само ако ги тикнат в затвора тогава ще видим някакви плодове от техния труд когато почнат да 4укат павета за настилка по пътищата ни
  • 11 Реалист

    10 1 Отговор
    Както казва в един от разказите си О'Хенри всеки спечелил богатството си по мошенически начин рано или късно стига до мисълта за филантропия, но когато тя е поставена на икономическа основа, тя е печеливша! Та става дума за наще щедри дарители!
  • 12 Аве Адолф Хайллл

    14 3 Отговор
    Е ,няма нужда да участва , тя така или иначе си лае като пес ,щото типично като всеки долен комунист друго и не може .....
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Консерватор

    4 3 Отговор
    А, ама тя , госпожа Корнелия Техноимпексова-Нинова жива ли е още?
    Мислех си,надявах се,че се е спасила ,в скъпото именийце на синето в страната на победилия капитализъм.
    Очаква, види се следующите парламентарни избори, и партийната субсидийка.Ако оцелее на конгреса.Може и тя както В.В.Путин отложи референдума ,и тя да отложи избора на ноФ председател.
    Положителното за нея е ,че ще обясни поредната си загуба(n13) с оредяването на електората,вследствие covid19.
    Който вирус,според мен,си е чисто комунистически заговор,като имам предвид опита им в такива дела.Цялата им история стогодишна,е низ от преврати,контрапреврати,атентати,революции и откровени военни интервенции
  • 15 1212

    5 3 Отговор
    НИНOВA, КAЖИ КOГA ТИ ЗAEДНO C ТВOИТE ДEПУТAТИ OТ БCП,КOИТO ВЗEМAТE ВCEКИ МECEЦ КЪМ 250 000 ЛEВA БEЗOТЧEТНИ ПAРИ КAТO БOНУC КЪМ ГOЛEМИТE CИ ЗAПЛAТИ ЩE CE OТКAЖEТE OТ ТЯХ И ЩE ГИ ДAРИТE НA БOРБAТA C КOРOНA ВИРУCA?ИНAЧE ГOВOРEНEТO ТИ E CAМO EДНO ПРAЗНO ГOВOРEНE БEЗ CЪДЪРЖAНИE!ТВOEТO ДЪРЖAНИE E НAГЛOCТ,НAГЛOCТ И ПAК НAГЛOCТ!
  • 16 чичо

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Николай":

    Започнаха много преди кризата.
  • 17 пфууу

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Николай":

    че то с тая празна каса, какво да дарят?