Last news in Fakti

2 Април, 2020 20:55 9 393 74

Сани Жекова с въпроси за действията на Оперативния щаб

  • александра жекова-
  • коронавирус-
  • оперативен щаб-
  • мерки

Основно са насочени към прекарване на време сред природата

Сани Жекова с въпроси за действията на Оперативния щаб - 1
Снимка: БГНЕС

Бившата ни сноубордистка Александра Жекова продължи темата със "затварянето" на планините от Националния оперативен щаб за борба с коронавируса. Преди дни тя се обяви против това решение, а сега допълва темата с няколко въпроса. Публикуваме ги с нейното разрешение.

"Във връзка с пост, който беше публично споделен в медии от личния ми фейсбук профил, без да съм уведомена за това, бих искала да задам няколко въпроса, като ще съм безкрайно благодарна, ако отделите няколко минутки и споделите своите идеи и своето мнение, в коментар.

Разбирайки сложността на ситуацията и уважавайки направените до момента стъпки от правителството на Република България, задавам тези въпроси към вас, защото се интересувам от гражданската позиция. И аз, както предполагам и вие, съм разтревожена от импулсивния начин на вземане на решения и конфликтa в информационното поле. Не членувам в конкретна партия. Не съм служител в държавна институция. Работя на свободна практика и подкрепям семейния бизнес, честно и достойно. Подкрепям и идеите, които намирам за смислени и полезни за обществото! Не целя да влизам в конфликт с ръководните органи, а като гражданин задавам своите въпроси, защото смятам, че гражданската позиция е важна!

Ето и моите няколко въпроса:
1. Как се чувстват децата ви затворени вкъщи ?
*(Предполагам не всички семейства имат кучета и къщи с двор, да не говорим, че голям процент от многочленните семейства живеят на малка площ !? )

2. Липсва ли им възможността да се движат и спортуват по-активно, на чист въздух ?
*(Забелязвате ли промяна в настроението и поведението на децата !? )

3. Успявате ли да бъдете ефективни и продуктивни в работата си, когато е необходимо да поемете и грижите за децата- целодневно?
*(Предполагам, че голям процент от българите ще се борят, за да спасят малкия си бизнес, който и без това ежемесечно е на ръба. Голям процент ще се стремят да спасят работната си позиция, предвид това, което се задава, но колко дълго ще издържите така !? )

4. Как се справят самотните родители, когато вместо да работят, им се налага да поемат грижите за децата, предвид че възрастните роднини са в рисковата група?
*(В България има 360 000 самотни майки, от които на прага на бедността са цели 72%, а близо 80% са принудени да се грижат за децата си напълно сами. Те са единствен източник на доходи в семейството, а отсъствието на заетост или практикуването на нископлатени трудови дейности са основна предпоставка за попадането на децата в състояние на детска бедност...)

5. Липсва ли ви възможността да спортувате индивидуално или с партньор/семейство/ деца, които са под карантина с вас, сред природата, на открито ? Смятате ли, че тази липса вреди на здравето ви?
* (Като приемем, че при индивидуален спорт се прилагат необходимите мерки- защитна маска, хигиена и спазване на социална дистанция, на местата които изискват това, и където се очаква да има по-голям човекопоток... )

6. Мислите ли, че е възможно мерките, да са разпоредени така, че да бъдат по-ефективни и същевременно не ощетяващи здравето на обществото, чрез отнемане на възможността за достъп до отворени зелени площи?
* (Много са научните изследвания, които доказват необходимостта от прекарване на време сред природата за всички възрастови групи, като изтъкват редица ползи за здравето...)

7. От това което виждам е, че струпване на хора на спирките на градския транспорт и метрото има, струпване на хора по време на брифингите също има, наблюдавам и струпване на служители на реда и всичко това се случва, често без да се спазват наложените “забрани и препоръки”. Правилно ли е това “струпване” според вас?


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    62 10 Отговор
    А бе аз колко въпроси имам.......малееееее
    Такива шама....опа въпроси на тия ще им завъртя, че генерало дет са прай на мъж и с корвета не мой ми избяга.....от въпросите де..........
  • 2 Рошко

    123 7 Отговор
    Някой или някоя, ще се осмели ли да поиска статистика, колко са починалите от грип за миналата и тази година, и защо в другите държави помагат и намаляват данъци и заплати, а тук наглеците само лъжат и увеличават заплати си и данъците си

    Коментиран от #16, #35

  • 3 Фъчо

    84 4 Отговор
    Мога да отговоря на повечето така: Децата ми ходят по тавана вече, а аз си обсъждам политиката и прогнозата за времето с кактуса. А икономическите новини с рибките в аквариума.
  • 4 Рошко

    75 8 Отговор
    Пред годжо, само мисирки които не задават правилните въпроси, и една тиква дето само най нагло лъже на поразия, спете овце спете, наведена глава сабя не я сече

    Коментиран от #31

  • 5 пфуууу

    55 9 Отговор
    Според вирусолога Академик ИгорьГундаров епидемия няма,а политиците са
    "психо био терористи".В закона има текстове за тероризъм и би трябвало
    Гешев да се самосезира!
    Интервюто в ютуб:Академик Игорь Гундаров: "Коронавирус - это, скорее, психотерроризм"
    https://www.youtube.com/watch?v=WmOVVtLTe6A

    Съмнявам се Академик вирусолог да лъже публично.Май има доста генерали и политици за затвора?
    Не гледай умно ами свали каскета и се самосезирай,а не да гониш мишки по улиците!

    Коментиран от #53

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Иванов

    20 53 Отговор
    За мен не е най важно кучето и спорта а да преживея заразата защото съм на почти 60 години и все още ми се живе е

    Коментиран от #15, #33, #45, #46

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 КОМЕНТИРАЙ ТОВА

    23 14 Отговор
    ТУРЦИЯ-10 000ЗАРАЗЕНИ,РУМЪНИЯ-2500ЗАРАЗЕНИ ,ГЪРЦИЯ-1000ЗАРАЗЕНИ ,ЧОВЕК МОЖЕ ДА ЗАРАЗИ 800 ЗА ДЕН

    Коментиран от #23, #67, #73

  • 11 Лекар БГ

    46 21 Отговор
    Браво,браво и пак браво Сани!
    За въпросите.По въпросите ще ги познаете,казваше моят любим учител.
    Би било достойно за Факти БГ да държат това четиво по-дългичко на челна страница.

    Коментиран от #14

  • 12 Zyggy

    57 18 Отговор
    Абсолютно е права Жекова. Забраната да се излиза в планината е пълна шизофрения. Управлява ни пожарникар, затова всичко се прави на "пожар"... Никаква идея за нещата... никакво планиране за нещо напред... всичко се прави на "парче"...Това извънредно положение е катастрофално за малкия бизнес... катастрофално за Държавата...

    Коментиран от #43

  • 13 Обективен

    57 14 Отговор
    Само да допълня... В момента в Германия, няма ограничение за пътуване между градовете и хората се разхождат свободно в природата и парковете...
  • 14 Ах ти проста овцъ

    12 31 Отговор

    До коментар #11 от "Лекар БГ":

    и за кое браво---- за тая баница ли ?
  • 15 Човек

    23 5 Отговор

    До коментар #7 от "Иванов":

    При този начин на мислене вече си мъртъв бе другарЮ Иванов!

    Коментиран от #29

  • 16 копи пейст

    59 2 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    Нa гoдинa в Бългaрия си умират oкoлo 110000(cтo и дeceт хиляди) души или cрeднo пo триcтa 300 нa дeн, a oт грип нoрмaлeн прeз ceзoнa oкoлo 2500 души... Зa инфoрмaция нa питaщитe

    Коментиран от #36

  • 17 Ръмпези

    36 15 Отговор
    САНИ, ПРОСТИ ИМ..ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ВЪРШАТ...
  • 18 Луд

    9 16 Отговор
    Ако я сложим в оперативния щаб какво ще промени тя.
  • 19 Фердинанд Сакс Кобург Гота

    48 10 Отговор
    Момиче, ти акъл в униформа с пагони не търси.
  • 20 Zizi Zomb

    41 8 Отговор
    Толкова им е атрофиралия мозък на нашите управленци и онзи смешен щаб с комплексирания черен чекист Майтапчийски .Упражняват егото си върху собствения си народ мислейки се за извънземни.
  • 21 тъй де

    20 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Правилно ли е това “струпване” според вас?.... Не е правилно,но си е за сметка,на струпващите се. После да не се чуди,защо списъка на Мутафчийски,става по дълъг.
  • 22 Бе да та

    21 49 Отговор
    На толкова въпроси ... . Бегай в Испания, Италия или в щатите. Ще си тичкаш колкото искащ. Спортуваш или разхождаш всички кучета в квартала. Явно за някой тикви, термина "извънредно положение", не значи нищо. Нарушава им демократичните граждански права да пукнат както си искат. Или да заразят /убият/ когото си искат.

    Коментиран от #25, #39, #56

  • 23 Ти коментиеай това:

    14 6 Отговор

    До коментар #10 от "КОМЕНТИРАЙ ТОВА":

    Марсиянците кацнаха на Земята!!! Утре си тръгват и набират доброволци да тръгнат с тях!!!
    Я, по-добре не коментирай, ами направо тръгвай!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ИМПЕРИАЛИСТ

    22 5 Отговор

    До коментар #22 от "Бе да та":

    Чoвeкът нe e бeзпoмoщeн пoлзвaтeл нa мeдицинcки уcлуги. Cрeщу вируc кoйтo нитo гo виждaш, нитo имa вaкcинa нaй-дoбрoтo прoтивoдeйcтвиe e ecтecтвeният имунитeт... В рeзултaт нa cъврeмeннaтa мeдицинa и прoвeждaнaтa oт нeя вaкcинaция, чoвeчecтвoтo вeчe e мъртaв биoлoгичeн вид, c изключeниe нa някoлкo "диви" плeмeнa. Пoнacтoящeм, нaшият живoт ce крeпи eдинcтвeнo нa вaкcинитe. Прoблeмът e, чe в имунизaциoнния кaлeндaр нa дeцaтa, вeчe нямa прoлукa зa пocтaвянe нa вaкcини зa нoвитe бoлecти.
    "Рeчe Бoг: дa cътвoрим чoвeк пo Нaш oбрaз, (и) пo Нaшe пoдoбиe" (Бит. 1:26). Чoвeшкият oргaнизъм e eднa cлoжнa cиcтeмa c гoлeми възмoжнocти зa caмoрeгулирaнe, нo зa бeдa, ниe нeпрeкъcнaтo нaрушaвaмe бaлaнca кaтo бoгoтвoрим дoктoритe и ce ocлaнямe нa фaрмaцeвтичнaтa прoмишлeнocт нa кoятo вcъщнocт cмe крaйнoтo звeнo.

    Коментиран от #26, #41

  • 26 Бе да та

    7 11 Отговор

    До коментар #25 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Ха-ха! Ти нормален ли си?
  • 27 Саня- президент

    3 10 Отговор
    Може и министър председател а в краен случай шеф на кризисния щаб.
  • 28 FMN

    25 4 Отговор
    Отговора на правителството на всички въпроси: "Не ни интересува, оправяйте се!"

    Коментиран от #66

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Фактолог

    26 9 Отговор
    Сани, заставам зад всяла твоя дума. Природата лекува всяка болест, защото от нея идваме и тя е нашата енергия. На времето лекарите предписвали за тежки белодробни заболявания – разходки в планината. Наскоро известен учен каза, че вирусът е градско заболяване, на село не го знаят. Силата на планината... Не мога да повярвам, че политиците ревнуват от Нея и искат те да носят венеца на триумфа.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Порно

    19 7 Отговор
    Браво , Саничка. Дано ставаме повече хората с мнение, дано намалим 80-те процента.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 гост

    15 11 Отговор
    Това не го е писала Санчето!Учил съм с нея в нса и знам,че е много глупава,милата.Някой постнал нещо от нейния профил без тя да знае.Че колко човека ти пишат от профила,ма?

    Коментиран от #51

  • 35 Бачо Киро

    20 2 Отговор

    До коментар #2 от "Рошко":

    За миналата световно мисля беше около 600 хиляди, с почти 40000 само в САЩ. Статистиката за короната е едно към кесим - умрели спрямо тежки случаи и симптоми, които са тествани. Реално го имат стотици и хиляди пъти повече хора, които или не се разболяват, или го карат леко. Кой знае колко народ са го изкарали декември и януари като грип... Ситуацията просто се политизира и кърлежите яхнаха вълната....

    Коментиран от #37

  • 36 Рошко

    19 2 Отговор

    До коментар #16 от "копи пейст":

    И досега колко са измрели, и отсега вече няма да се мре от грип, а от разбити нерви инфаркт инсулт диабет, благодарение на новините които са 99% корона та корона
  • 37 Рошко

    16 2 Отговор

    До коментар #35 от "Бачо Киро":

    Пенсионерите и болните в момента какво правят, гледат телевизия, и какво дават по телевизията, корона та корона, и какво мислите си мислят горките хора, да ги ш,,,,, всички простаци тез дето им дават и микрофоните и на тез дето говорят, всички са за разстрел
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Човек

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "Бе да та":

    Шкембе войводо, ти ли си бе?
  • 40 Алфа Ромео

    19 6 Отговор
    Абсолютно съм съгласен, поне ни пуснете на разходки по един или двама бе, в Германия е така, вие разболявате хората повече от вируса. Като се вдигне карантината кво си мислите бе, че вируса си е събрал куфарите и си е тръгнал ли, нормални ли сте!? Докога тази лудост, дакато излезе ваксина след 1-2 години ли, пак ви питам нормални ли сте!? Пандемия се обявява когато има над 200 болни на 10 000 души, не знаете реално колко са болните, ами що не правите масово тестове кат белите държави и които го е прекарал да отива да си работи, или просто да се пазят уязвимите групи хора!?!?!?!?
  • 41 Не религиозен

    5 4 Отговор

    До коментар #25 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Това повтаряш вече няколко дни...Така е, Бог ни създаде по свой образ и подобие и ако не беше ГРЕХА, който човекът допусна още в Едемската градина, сигурно сега нещата щяха да бъдат доста по-различни. Но," грехът като се развие напълно, ражда смърт" ( Яков 1:15). Сега , за онези, които са се покаяли и са се съпротивили на греха, приели са жертвата на Исус Христос на кръста има избавление в ОБЕЩАНИЯТА на Бог в Божието Слово. Например, аз и моето семейство се доверяваме на :ойто живее под покрива на Всевишния, Той ще пребъдва под сянката на Всемогъщия.
    2 Ще казвам за Господа: Той е прибежище мое и крепост моя, Бог мой, на Когото уповавам.
    3 Защото Той ще те избавя от примката на ловеца И от гибелен мор.
    4 С перата Си ще те покрива; И под крилата Му ще прибегнеш; Неговата вярност е щит и закрила.
    5 Няма да се боиш от нощен страх, От стрелата, която лети денем,
    6 От МОР, който ходи в тъмнина, От ПОГИБЕЛ, която опустошава всред пладне.
    7 Хиляда души ще падат от страната ти, И десет хиляди до десницата ти, Но до тебе няма да се приближи.( Псалм 91: 1-7)
    Ето това е сила и здраве за имунната система! Защото Бог ВИНАГИ ИЗПЪЛНЯВА ОБЕЩАНИЯТА си към ония, които го призовават с искрено сърце. Слуша викането им и ГИ ИЗБАВЯ.

    Коментиран от #52

  • 42 чичо

    8 11 Отговор
    И аз имам въпроси,но имам и няколко капки мозък.Имаме специалисти, щаб и правителство,а не Пена или Вуте-примерно.

    Коментиран от #47

  • 43 Пако

    7 3 Отговор

    До коментар #12 от "Zyggy":

    Нямам отговор на повечето от въпросите,защото не ме касаят но,ако зададете тези въпроси на
    управляващата ни върхушка,нито един от тях,няма да може да отговори,просто защото не
    от тях зависят отговорите,а трябва от някъде другаде да им спуснат отговорите.И аз мисля че,
    вината на тези”родолюбци” не е защото вземат грешни решения,а защото изпълняват заповедите на някой.И как,преди няколко дни нашият премиер Миротворец,и когато го запитаха-До кога се очаква това да продължи,отговори,че не се знае,може би 1месец,може би два,три,шест,девет,а днес излиза и разпорежда,от 14май,учениците на училище но,нали преди три дни незнаеше,и как след като
    говори вчера с Помпео и днес вече знае и разпорежда.Всичко това ми се струва един евтин
    театър с посредствени артисти и слаби сценарий и режисура...
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Куентин Карантиньо

    11 4 Отговор

    До коментар #42 от "чичо":

    Чичо,които няма мозък да мисли просто слуша цифри по тиливизора и се завива през глава да не го хване вируса.Нищо, че досега всяка година е карал нещо вирусно.
  • 48 Гост

    5 12 Отговор
    Ходете е Русия там ще бъдете добре!!Путин ви чака,ще ви осигури всичко.
  • 49 знайко

    7 11 Отговор
    Що не иде тая, я в Алпите, я в Скалистите планини да види там" кон боб яде ли"Лигла.
  • 50 Observer

    7 11 Отговор
    Въпроси всеки може да задава. Това е и нова мода в политикантството - да посочваш недостатъци, без да даваш решения. Решения, съвсем закономерно, "задаващите въпроси" не дават. Извънредното положение не се налага за да ти харесва, и следва да ти е ясно без значение колко арогантен и глупав си. Тук не става въпрос за ТВОИТЕ права, ТВОИТЕ свободи и ТВОИТЕ виждания, а за нещо много по-голямо от ТЕБ и ТВОИТЕ интереси и анекдоти. Факта, че не само популярни хора не го осъзнават, а и съдейки по коментарите, мнозинството ги подкрепя просто е показателен какъв народ сме и защо не трябва да се оплакваме, когато се сравняваме с държави като Германия например. Самия факт, че имаме ток и течаща вода е удивителен при
    такова население. Ако утре стане война и ти забранят да ходиш в планината, пак ли ще ревеш в прословутия Фейсбук?
    Живота като цяло не служи за да ти огажда, да не говорим по време на ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ!
  • 51 ИМПЕРИАЛИСТ

    6 4 Отговор

    До коментар #34 от "гост":

    Лъжеш! Не може да си учил с нея, защото беше на индивидуална подготовка и се явяваше задочно на изпитите.
  • 52 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #41 от "Не религиозен":

    отново: Превъзнасяш се, дори мисля, че си в прелест. Бог да ти помага! Амин.

    Коментиран от #54, #58

  • 53 мислете

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "пфуууу":

    Съмнявам се Академик вирусолог (любител пиарчик с его). АКО намаше пандемия нямаше 220 държави да се затварят на глухо включително Северна Кореа която по принцип са я прихлопнали затвори първа границата с Китай.
  • 54 Не религиозен

    2 3 Отговор

    До коментар #52 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    За превъзнасянето те разбирам.... Който не е предал сърцето си и живота си на 100% на Исус Христос, не разбира това "превъзнасяне". До него се стига само след искрено покаяние. Но за прелест(?)… ще трябва да обясниш какво имаш предвид, понеже за мен това е лирично понятие от художествена категория. И вместо да воюваш с мен и милозливо да ме "помилваш", остави това да направи Всемогъщия! ".Добрият човек от доброто си съкровище изважда добри неща; а злият човек от злото си съкровище изважда зли неща. И казвам ви, че за всяка празна дума, която кажат човеците, ще отговарят в съдния ден.' (Матей 12:35,36) Нали знаеш, чий инструмент е разцеплението...Изглежда го познаваш добре.
  • 55 Селянин

    2 3 Отговор
    Тази Сани има скрити заложби и за друг спорт "юрганинг". Виждам голям потенциал в нея. Ще я науча да кара сноуборд на четири крака.
  • 56 KimDotCom

    0 4 Отговор

    До коментар #22 от "Бе да та":

    Е, аз съм в Щатите и бягам в парка. Друго?
  • 57 Баи

    2 1 Отговор
    Една жена им го каза браво
  • 58 Не религиозен

    3 1 Отговор

    До коментар #52 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    С минуси или плюс тук- Словото на Бог е ВЕЧНО и НЕ СЕ ПРОМЕНЯ !Както и думите на Исус Христос: " И казвам ви, че за всяка празна дума, която кажат човеците, ще отговарят в съдния ден." (Матей 12:36). "Затова, като отхвърлите всяка нечистота и преливаща се злоба, приемайте с кротост всаденото слово, което може да спаси душите ви" (Яков 1:21 ) А кой не се покорява на Божието Слово ? Кой се противи на думите на Спасителя?
  • 59 Кръндела

    2 1 Отговор
    Жекова стана много хубава мадама. Искам да и масажирам ходилцата и да я слушам как мърка от кеф.
  • 60 Отец нафарфории

    5 1 Отговор
    Страшна простотия е да не може да отидеш в планината на чист въздух ,а в градския транспорт да се катерят един върху друг ,ОГРАНИЧЕНИЯ ДА ИДИОТЩИНИ НЕ
  • 61 гост

    6 1 Отговор
    Въпреки санкциите наложени от управляващите с цел продължаване на агонизиращата им власт вирусът ще отмине.Най-важният въпрос е какво ще се случи след това.Хазната отдавна е празна,държавата е обрана.Масово хората ще обеднеят.Тези,които имот спестявания ще ги използват известно време но и те ще свършат.Фалити,запори,глад и мизерия.И ако след това българите не се надигнат и не смажат виновниците това ще означава,че ние не заслужаваме да живеем на тази земя.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 резервист

    4 1 Отговор
    "импулсивния начин на вземане на решения и конфликтa в информационното поле" - кратко точно и ясно! Вместо да се вземат обосновани решения, преследващи конкретни цели. Такива се вземат по-трудно но пък са по ефективни. И пораждат у хората по-малко въпроси и повече доверие! Днес всяка простотия се оправдава с "борба с коронавируса". Май е" по-добре да дойдат танковете"?
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Реалност

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "FMN":

    По скоро отговора на правителство и щаб на всички въпроси е един - Глобата е 5000 лева!
  • 67 Факт

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "КОМЕНТИРАЙ ТОВА":

    Кой ги дава тези данни!?
  • 68 КОМЕНТИРАЙ ОНОВА

    1 1 Отговор
    ТУРЦИЯ-10000ЗАРАЗЕНИ,РУМЪНИЯ-2500ЗАРАЗЕНИ ,ГЪРЦИЯ-1000ЗАРАЗЕНИ ,ЧОВЕК МОЖЕ ДА ЗАРАЗИ 800 ЗА ДЕН

    Коментиран от #69

  • 69 КЪМ 03.04.2020г. коментирай

    1 0 Отговор

    До коментар #68 от "КОМЕНТИРАЙ ОНОВА":

    ТУРЦИЯ-15000 ЗАРАЗЕНИ ,СЪРБИЯ-1000ЗАРАЗЕНИ ,РУМЪНИЯ -2500 ЗАРАЗЕНИ ,
  • 70 Столица

    2 0 Отговор
    До колкото знам, повечето хора продължават да ходят на работа, та за ква карантина, кви мерки става дума????? БГ-то отдавна не държава, много скоро ще го разберат всички наивници. Комунистическа партия ГЕРБ на практика почти закри държавата, ама ще го разберете сами, малко остана)
  • 71 ПОДЦЕНИХА ТОВА

    2 0 Отговор
    Към 2 април жертвите на Ковид-19 в Швеция са 282. Потвърдените положителни случаи са 5466.
    ЕДИН ЗАРАЗЯВА 800,ОСТАНИ ВКЪЩИ
  • 72 към 20:00 ,03.04.20г.

    1 0 Отговор
    ТУРЦИЯ-17000 ЗАРАЗЕНИ ,СЪРБИЯ-1100ЗАРАЗЕНИ ,РУМЪНИЯ -3200 ЗАРАЗЕНИ,ГЪРЦИЯ-1100 ЗАРАЗЕНИ ,ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 ЗАРАЗЕНИ 04.04.2020

    1 0 Отговор
    ТУРЦИЯ-20000 ЗАРАЗЕНИ
    ,РУМЪНИЯ -3200 ЗАРАЗЕНИ,
    ГЪРЦИЯ-1400ЗАРАЗЕНИ,
    ШВЕЦИЯ -5000ЗАРАЗЕНИ ЗА 10млн.НАСЕЛЕНИЕ