Last news in Fakti

13 Април, 2020 16:13 15 081 238

Бойко Борисов с късата клечка, а доцент Мангъров продължава да ги „разбива“

  • коронавирус-
  • мерки коронавирус-
  • доц. мангъров

Доцент Мангъров ви каза просто и ясно – няма нищо което да е извънредно

Бойко Борисов с късата клечка, а доцент Мангъров продължава да ги „разбива“ - 1
Снимка: БГНЕС

Коментар на Илиян Василев във "Фейсбук"
Доцент Мангъров ми става все по симпатичен и достоен за уважение. Други сe огънаха под натиск, прибраха се. Той упорито отстоява своята научна истина. Физиката му не е особено внушителна но духът му е несломим. Няма значение къде, кога и пред кого. Борисов се опита да го опитоми, и се получи точно обратното.

Излизайки от срещата Атанас Мангъров създаде свръхочаквания към Борисов, че слуша, че се интересува, че може да се промени.

И много хора му повярваха. Аз не, разбира се. Но късата клечка остана у Борисов, защото доцент Мангъров продължава да ги „разбива“. И се чудят откъде да доведат подкрепа, от някакъв казионен лекарски съюз, началници на болници, които зависят за кариерата си от Него. И пак нищо.

Щом официоза „24часа“ го публикува, значи Борисов го е страх да го забрани или го пази за резервен вариант, ако нещата с щаба станат неспасяеми. Да обърне палачинката и да изтъкне че с моя „приятел“ Мангъров винаги са се разбирали.

Няма никакво значение, че го нападат от всякъде, от Пик до „десни“. Той върви напред и всички вече знаят, че има характер, има принципи и въпреки, че го клеветят, плетат интриги, той минава през тях като тефлонов човек.

Какво каза днес?

Че БПЦ се държи най-адектватно, защото отказва за затвори храмовете.

Атакуват го че те са били проруски, но това с реакцията по коронавируса няма общо. Знаете съотношението в Синода, по отношение на признаването на Украинската Православна Църква. Действително сервилничат през Москва, но в случая ситуацията е друга. Това, което правят е точно противоположното на това, което правят в Москва – РПЦ затвори храмовете. За цялата страстна седмица. А нашите ги оставиха отворени. На принципа няма да върнем желаещ и това е достойна позиция. И един човек да иска да отиде – Храмът трябва да бъде отворен. Не са казали, че не трябва и не можете да си останете в къщи и да се помолите, нали?

Второ, най-агресивни в призивите си да се затворят храмовете, са същите хора които одобряват затварянето ни по домовете, да не можем да излизаме на чист въздух и слънце. Защото са си самовъзложили функцията на обществените пазители на Живота ни. Повтарям без никой да е искал това от тях.

Доцент Мангъров ви каза просто и ясно – няма нищо което да е извънредно, можем да се борим с вируса и без да прилагаме казармени методи, без да рушим икономиката се, без да се паникьосваме.

И за това го мразят, ох, как го мразят.

Най-вече защото кара хората да се замислят, дава им друго мнение, различно от щаба. Да, колегите му от Медицинския съвет го изоставиха сам да се бори, но толкова повече това му прави чест.

На кого ще поверите живота си за да ви излекува – на него или на някой от щаба? Колкото и камъни да хвърляте, той няма да се откаже!

Capisci?.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 149 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    147 12 Отговор
    ЧАК ВЕЧЕ НЕ СЕ ПОБИРА В ОБСЕГА НА КАМЕРИТЕ....

    Коментиран от #152

  • 2 вирусите са само у медицинските учебници

    151 36 Отговор
    Мангърът остава само да каже, че вирусът не може да хвръчи у въздуха и ще ги закопае.
  • 3 Някой си

    352 60 Отговор
    Ако някой медик заслужава да бъде издигнат за Президент то това е Мангъров, не Мутафчийски!

    Коментиран от #19, #22, #161, #230

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Снайперист

    58 28 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 6 четящ

    340 45 Отговор
    абсолютно точно! д-т Мангъров е истински човек и българин! пожелавам му здраве и все така да бъде смел и честен българин!
  • 7 браво

    294 42 Отговор
    Мангъров е пич от класа. Бойко е като микроб пред него . А погребалния агент го харесват само баби над 80
  • 8 Аноним

    66 172 Отговор
    Да се зарази и да ни покаже че няма ядове

    Коментиран от #66, #179, #183

  • 9 Юсуффф

    274 46 Отговор
    Мангуров е 1000 класи над другите като специалист и като човек. А онези медузи щабните чучела вече се не траят.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 инквизицията

    121 10 Отговор
    След тая криза, само знам, че лекарите ще са новите вещери и те ще операт пешкира.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Госあ

    57 158 Отговор
    Амиии аз лично не бих се доверил на човек, който казва, че един на осем болни умира,а вероятността да умрем е по малка от 1 % 😂 В едно изречение 😂 И на тоя "експерт" нещо му нямам доверие. Убеден съм, че разправя от сутрин до вечер колко екологични са соларите 😂

    Коментиран от #32, #112, #134, #150, #159

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Дедо

    175 21 Отговор
    Ааа ние си знаем че Бащицата ако нещата се развият както казва Мангъров ще се отрече от "Щаба" и ще си измие ръцете с тях!

    Коментиран от #160

  • 17 вирусулога бат ви Боки

    107 15 Отговор
    Вируса е едно такова...аби ви е си знаете!!!!Айде,че бързам да хода да си взема академичната си титла по вирусология.Като ми я дават кво да я правя да я връщам ли?!!?..!То аз и навремето не исках да ставам генерал ма като рекоха и ме направиха.айди,че много задачи....
  • 18 Бамбука

    212 31 Отговор
    Доц. Мангъров ги направи смешни. Браво! Това е специалист, ане политически фигурант като генерала !
  • 19 КОНТРАТА

    144 32 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    РБ си има президент и той си тежи на мястото и това е президента Румен Радев. Доцент на Мангърков си тежи на мястото в попрището на медиците!

    Коментиран от #139, #191

  • 20 дедо ви

    177 24 Отговор
    Доцента е образован и възпитан човек. Забелязвате ли как леко заеква,когато е принуден да обяснява нещата на откровени тъпунгери(барабанчици) душата му,същността му е покрусена
  • 21 Питагор

    55 9 Отговор
    Кога да очакваме ваксината с биометрични данни?

    Коментиран от #27

  • 22 Леле

    57 208 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    Благодари се, че Мангъров не е на мястото на Мутафчийски. Тогава ледените пързалки щяха да са морги, а багерите щяха до копаят масови гробове за по 1-2 хил. души на ден. Не гледате ли какво става в Испания и щатите? Ред черни чували, после ги посипват с вар. После отгоре пак ред чували и пак вар. Това ли искате безумци?

    Коментиран от #31, #37, #44, #136, #198, #200

  • 23 Driving pleasure

    155 24 Отговор
    Някой ако знае мейл на Мангъров е хубаво да се сподели, за да може да му покажем подкрепата си за достойната позиция и да знае, че не е сам!

    Коментиран от #219

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Вълков

    41 108 Отговор
    Този същия доцент , в чиято болница няколко ъти отказаха да приемат момиченцето , което по-късно почина точно от двустранна пневмония..... този ли ще ми говори за вируси!!
  • 26 Бой&ко

    67 15 Отговор
    Унгария обяви извънредно положение на 11март! Бойко немаше как да не обяви и той. Държавите без мазнина трябва да си сменят управниците. Това е играта на ЕС
  • 27 Професора

    43 9 Отговор

    До коментар #21 от "Питагор":

    Клошарските народи ще бъдат ваксинирани последни.

    Коментиран от #129

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Жоро

    105 23 Отговор
    Разбира се че щабът начело с генерала са марионетки на бойко и ако стане беля те са виновни.Ако всичко мине добре ще намажат и те от далаверата.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 аз пък

    91 13 Отговор

    До коментар #14 от "Госあ":

    не вярвам на човек като теб който преиначава истината . умират около 2 % но от регистрираните заболели а не от всичките заразени !! можеш ли да кажеш колко са реално заразените -НЕ !! защото тези който са обхванати от статистиката или са са обадили защото имат по-сериозни симпроми или са известни защото са контактни с известни заразени ! т.е ако се знае , че са заразени 10 000 души истински заразените са поне 100 000 (то и аз когато боледувам от грип не отивам в болницата а дори продължавам да ходя на работа). тогава процента на умрелите става от 2% на 0,2 % !! бе ти не си ли на работа ??или тролим за прехрана

    Коментиран от #50, #202

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Даааа

    129 21 Отговор
    Мангъров казва това , което медиците знаят , но угодничат на силните на деня и бръщолевят удобни приказки ! А той не шикалкави и говори в прав текст , респект за което !
  • 36 одъртял комсомолец

    47 20 Отговор
    Мангъров е прав, но може би не съвсем.Като минимум ще са необходими поне 4-5г за да разберм дали е прав или пък не съвсем.Мангъров има опита от други подобни заболявания, като разсъждава от гледна точка на този опит. Всеки знае например, че е по- добре варицелата да се изкара в ранна детска възраст и за това родителите правят всичко възможно да се случи. На стари години варицелата е нещо ужасно.Съществува, обаче Заушка, която макар и лечима може да доведе до безплодие ако се кара в юношеска възраст. Всъщност китайците бяха писали, че ковид19 би могъл също да доведе до безплодие. Така или иначе, очевидно е, че към момента медицината абсолютно не е наясно с последствията. Картината ще започне да се прояснява евентуално в следващите 4-5г. Може и да има последствия, а може и да няма. За сега, обаче никак не е ясно. Както се казва в такива случаи:Пази се сам, за да те пази и Господ!!! Истината вероятно е някъде по средата.

    Коментиран от #49, #75

  • 37 лелеее

    56 16 Отговор

    До коментар #22 от "Леле":

    ама теб кой те кара да излизаш от вкъщи?? аз ако съм на теб биг се изключил и от интернет...той вируса е заразен и да не те стигне по кабела или безжично...нали знаеш , че и по въхдуха минава
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Жоро

    117 16 Отговор
    Парковете затворени , църквите отворени. Пазарите затворени , големите магазини , отворени. Хора не може да се разхождат , кучета , може , хората с маски , кучетата без каишки и намордници. Да се чуди човек кой , как и с какъв акъл приема и прилага мерки които напълно си противоречат.
  • 41 Народен човек

    51 28 Отговор
    ,Доц. Мангъров- ПРЕЗИДЕНТ!!!!
  • 42 Джумбиш

    66 18 Отговор
    Чиши ти бол,доктори ич.ДЖИПИТАТА се изпокриха като лалугери във Варна.Мангъров е истински ,не е като кариеристите.

    Коментиран от #48

  • 43 Данко пръча

    28 62 Отговор
    Колко човека Точно е излекувал от КОРОНА ,този доцент?

    Коментиран от #52, #59, #62, #222

  • 44 Кукуригу

    56 16 Отговор

    До коментар #22 от "Леле":

    Ти си от най-ценния за Тиквата "матрял"!За да има "хиляди"жертви трябва да има доста повече население!Само в Ломбардия са почти 9 милиона!И от "Щаба"не отричат че така или иначе заразата ще мине през всички и целта е да се забави и няма вариант да се спре!И в България всели ден умират средно почти 300 човека и не са по ледените пързалки!

    Коментиран от #54

  • 45 Ген. Мутафчийски

    43 23 Отговор
    Доц. Мангъров е достоен за ПРЕЗИДЕНТ на България!!
  • 46 Мангъров

    52 19 Отговор
    Премиер!
  • 47 SSssss

    85 22 Отговор
    Адмирации за доцент Мангъров.Адмирации и за Г-жа Гунчева.Адмирациои и за К.Костадинов от Възраждане.Народа леко по леко започва да се пробужда а тъмни облаци са надвиснали над примата от Банкя и неговата шайка.Опита за диктатура няма как да бъде успешен и когато един нарцис се опита да си начеше егото получaва порция повърнато от самия него.Бумеранга винаги се връща при този,които го хвърля.Същото се получи и с империята на злото САЩ."Абе тия Китайци и Иранци какво си мислят,че едните ще владеят света а другите ще ни се опълчват военно".Китайците и Иранците се справиха,но бумеранга се върна в САЩ където се пише историята на Ковид 19.А тя започна от там и ще свърши там.

    Коментиран от #53

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Баце ви Боко пастира

    24 8 Отговор

    До коментар #36 от "одъртял комсомолец":

    Предлагам 5 годишна карантина тогава!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Госあ

    4 17 Отговор

    До коментар #44 от "Кукуригу":

    Съмнявам се чумата да е минала през всички....

    Коментиран от #69

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 чиче

    50 14 Отговор
    Този цирк с короната е с цел да се гепат милиарди

    Коментиран от #210

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ФАКТИ...

    23 45 Отговор
    ПОМОЛЕТЕ МАНГЪРОВ ДА ПОСЪВЕТВА ИТАЛИНЦИ ИСПАНЦИ АМЕРИКАНЦИ И Т.Н.

    Коментиран от #64

  • 61 ФАКТИ...

    18 37 Отговор
    ПОМОЛЕТЕ МАНГЪРОВ ДА ПОСЪВЕТВА ИТАЛИНЦИ ИСПАНЦИ АМЕРИКАНЦИ И Т.Н.

    Коментиран от #74

  • 62 Дедо

    33 5 Отговор

    До коментар #43 от "Данко пръча":

    Колкото останалите-николко!Просто хората които могат-оздравяват!Лечението в момента е основно парцетамол за температурата!

    Коментиран от #72

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ами той

    55 14 Отговор

    До коментар #60 от "ФАКТИ...":

    посъветва австрийци и немци !! от утре австрийците започват постепенно да премахват рестрикциите а при немците няма такава малоумна карантина както в България нито са си спряли икономиката . нещо неясно ??

    Коментиран от #80, #84, #85, #103, #227

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    6 17 Отговор

    До коментар #8 от "Аноним":

    Фрасна всички другари в десятката.... Не думи....дела...другари
  • 67 Госあ

    7 10 Отговор
    Хаха ама тея от тоя сайт наистина си трият избирателно. Втори дълъг коментар трият...И разбира се, няма да го повтарям.

    Коментиран от #107

  • 68 Geo

    46 10 Отговор
    Той бойко с такъв зор въведе диктатурата - я как лесно се справя с протестите вече. Мангаров ще му казва да отменя диктатурата - че какво го интересува Тиквун народа и че ще станели бедни - нали властта му е сигурна поне докато има диктатура.
  • 69 Дедо

    11 7 Отговор

    До коментар #54 от "Госあ":

    Не е минала и слава богу не е чума!Тепърва предстои!
  • 70 Stoki

    28 11 Отговор
    Доц. Мангъров премиер!!!

    Коментиран от #78

  • 71 Най-големите корумпета

    31 8 Отговор
    в мутренската кочина са директорите на държавни,общински болници и същите управители на ДКЦ-та.Те са стожера на Питека,зависими са от него и денонощно ни облъчват с медицински небивалици,в негова полза,само и само да удържат поста и да източват медицинското заведение,чрез обществени поръчки и директни договаряния.Иначе,бог да пази пациента.

    Коментиран от #82

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 BGBG

    63 11 Отговор

    До коментар #36 от "одъртял комсомолец":

    Абе Готин!Мангъров е вирусолог а оння който се пъчи с генералската униформа е коремен хирург.На кой да вярвам на примата от Банкя и послушковците му или на един професионалист.Коремната хирургия и вирусологията са аналог на Сумото и балета.Как ти се вижда сумо боец да е балетмайстор.

    Коментиран от #79, #91

  • 76 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    10 29 Отговор

    До коментар #73 от "ДО БСПАРСКИТЕ ТРОЛОВЕ":

    Какъвто Мангъров....такива и другарите...

    Коментиран от #223

  • 77 9689

    32 8 Отговор
    А в това време мафията имитира нов държавен дълг от 200 милиона.Къде е контрабандата,излишъците.При брадчеда Ради.....
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    13 26 Отговор

    До коментар #75 от "BGBG":

    Тогава отиди в болницата при болните от вируса без. маска и постой поне половин час, ако ти стиска

    Коментиран от #116

  • 80 Госあ

    17 21 Отговор

    До коментар #64 от "ами той":

    К'ви немци и австрийци бе бацка ? В Австрия литургията за Великден онлайн,в магазина-задължително с маски. Ще променят това,че малките магазини ще отворят. В Германия се тестват по над 25 000 човека на ден за ВИРУСА, а не за антитела, в цайтунг на немски видях,че вече имат МИЛИОНИ таблетки от всички препарати и ги разпространяват. Карантина и глоби също има. К'во общо има германския и корейския, че и китайския модел с предложенията на тоо ??? И к'во общо има наш'та икономика с германската и корейската.

    Коментиран от #96

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    3 16 Отговор

    До коментар #71 от "Най-големите корумпета":

    Мини през психиатър.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Баш Майстора

    17 7 Отговор

    До коментар #64 от "ами той":

    Ами дали другите са закъснели не е важно!Факт е обаче че нещата при тях са развиват доста по-бързо и започват да обмислят облекчаване на мерките а с това ще последва и отваряне на границите и трафика!Аз не мисля че тогава Борисов ще се опъне на Евролидерите и ще остави държавата затворена,така че забавянето в момента въобще не ни е от полза!

    Коментиран от #88

  • 85 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    8 11 Отговор

    До коментар #64 от "ами той":

    Нещо си се объркал....другарю
  • 86 Атанас

    16 25 Отговор
    Ами англичаните като тръгнаха по пътя на логиката на Мангъров, що се отказаха и наложиха карантина? Сега казват, че са най-зле от целия Евросъюз и ще търсят сметка на управляващите за многобройните смъртни случаи. Защо? Това не говорили достатъчно красноречиво, какво можеше да се случи в БГ без карантина.

    Коментиран от #94, #102, #142

  • 87 koly

    9 45 Отговор
    Ха ха като е изтеглил късата клечка защо има 60 % одобрение?Комунисти такива май много ви е яд, че повечето от народа е с правителството и щаба. Вие искате всички да са болни и хиляди да умрат тогава ще кажете, че Бойко е виновен.Добре е че това няма как да стане и вие никога вече няма да ни управлявате.
  • 88 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    7 22 Отговор

    До коментар #84 от "Баш Майстора":

    Слушкай Щабния генерал. Мисленето след епидемията.

    Коментиран от #111

  • 89 АЛО ФАКТИ

    20 22 Отговор
    СТИГА СТЕ АГИТИРАЛИ ХОРАТА ДА ИЗЛИЗАТ ЧЕ БСП ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ ЕЛЕКТОРАТ БЕ ИДИОТИ

    Коментиран от #99

  • 90 ВЕЛИК СИ БОЙКО,НАИСТИНА...ВЕЛИК

    11 36 Отговор
    БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ, БЪЛГАРИЯ СЕ СОЧИ КАТО ПРИМЕР ЗА...ЦЕЛИЯТ ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ!!!
    РЕСПЕКТ,БОЙКО!!

    Коментиран от #93, #100

  • 91 Госあ

    8 12 Отговор

    До коментар #75 от "BGBG":

    Моля, напиши в Гугъл "Вирусология" и виж в Уикипедия какво пише. Айде тоя да не го правите вирусолог. Освен това, има направления като "Имунология" и "Молекулярна Имунология" . И в крайна сметка, нито у щаба, нито у опозицията има такъв човек.

    Коментиран от #105

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 гост

    18 2 Отговор

    До коментар #90 от "ВЕЛИК СИ БОЙКО,НАИСТИНА...ВЕЛИК":

    Ти във ФАКТИ ли работиш ? Пишеш повече от журналистите .
  • 94 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    6 18 Отговор

    До коментар #86 от "Атанас":

    Човече много си прав. На тия промити мозъци не се обеснявай. Те никога няма да те разберат, щото такива са си по рождение.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 ами

    41 8 Отговор

    До коментар #80 от "Госあ":

    аз пиша от австрия, та не ми обяснявай !! не съм преставал да ходя на работа, не работят търговски центрове,хотели и барове. в магазините наистина сме с маски а от утре и в метрото НО НЕ Е военно положение !! по улиците има хора както и по парковете, няма КПП-та на изходите на градовете. а от утре отварят магазините до 400 м.2 ,след 2 седмици и истаналите а от средата на май полека започват и при хотелите . тук никой не е умрял от страх нито се съгласява на малоумни карантини.

    Коментиран от #108

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    4 13 Отговор

    До коментар #89 от "АЛО ФАКТИ":

    Закова ги, но те няма да те разберат
  • 100 Кукуригу

    51 6 Отговор

    До коментар #90 от "ВЕЛИК СИ БОЙКО,НАИСТИНА...ВЕЛИК":

    Велик!Само такъв Титан на мисълта може да накара самотния ром-тракторист в полето да си сложи маска за да не зарази трактора!

    Коментиран от #133

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Geo

    33 7 Отговор

    До коментар #86 от "Атанас":

    Англичаните изобщо не тръгнаха по пътя на логиката на Мангаров а точно обратната. Мангаров предлага рисковите групи (над 60 и болни) да са под карантина а другите да ходят и работят свободно. Нещо такова се получи в Германия и заразени много а починали малко.

    Нито Италия нито Испания предпазиха рисковите групи. Но те ще излязат много преди нас от кризата - ние няма да се отървем - само забавяме неизбежното.

    И ако не слушаме Мангаров ще се получи както в Италия и Испания.

    Коментиран от #195

  • 103 боби

    17 13 Отговор

    До коментар #64 от "ами той":

    Какво говориш .Аз живея в Германия и тук нищо не работи само магазини за храни и аптеки.На някои много им се иска да има умрели българи и на техен гръб да вземат властта.

    Коментиран от #110, #114

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 11 Отговор

    До коментар #98 от "я Барба Ганю":

    Иска ти се ама нема как да стане,оти си зле с мисленето....ако знаеш кво е това
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Госあ

    7 14 Отговор

    До коментар #96 от "ами":

    Ами аз какво точно съм написал, без да живея в Австрия ? Аз също мисля, че това с парковете и особено с планината е пълно безумие и го има само в България. Живея в полите на Витоша и полицаи ме спират да ходя там !!! Освен това, изобщо не съм фен на баце,но този определено гони интересите на предприемачите и е неграмотен. Тея търгаши,ресторантьори и прочее треа спрат да реват,щото чака рака тая година нема да има.

    Коментиран от #113, #119, #146

  • 109 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 13 Отговор

    До коментар #104 от "Санчо":

    Ще ти дам пушка, да убиеш вирусо........Успех,неандерталци.
  • 110 шмаарен

    10 4 Отговор

    До коментар #103 от "боби":

    вас фю мерхен ерцелст ду !! в австрия икономиката си върви ,заводи,фабрики транспорт !! затворени са търговски центрове и повечето магазини както и хотелите и ресторантите.и каква власт те гони ?? познатите ми в българия са без работа с кредити и няма харц 4 !! теппад
  • 111 Geo

    11 4 Отговор

    До коментар #88 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Гледам ти много слушкаш и след и преди "епидемията" не можеш да мислиш. Браво такива хора трябват на Бойко.

    Коментиран от #125

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    3 9 Отговор

    До коментар #108 от "Госあ":

    Много си завистлив.......Може и за теб да нема ЧАКА РАКА.
  • 114 Точен си

    10 8 Отговор

    До коментар #103 от "боби":

    На някой много му се иска ДА ИМА ПОВЕЧКО УМРЕЛИ БЪЛГАРИ И НА ТЕХЕН ГРЪБ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА. А сега гледай само колко минусчета ще се получат по незнаен начин.
  • 115 Наблюдател

    11 5 Отговор
    Василев е много прав за доц. Мангъров в статията!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Трий мишка

    7 3 Отговор
    Боко ще ти даде тиквен медал!
  • 118 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    3 12 Отговор

    До коментар #112 от "До госта":

    О, другарю Радев,май пак искате нещо да кажете.......

    Коментиран от #143, #144

  • 119 ехаа

    13 2 Отговор

    До коментар #108 от "Госあ":

    сопред теб кой ще го отнесе в България от тази криза...предприемачите или работниците ?? защото предприемача дори и да фалира е отговорен до 5000 лв в оод-то и със сигурност има заделени пари а работника като остане без работа най много да изкара 2-3 месеца и после ако има кредит ще му звемат и жилището. а дали мангъров е неук...ами ти нищо не и предложил като виждане...как се побеждава епидемия без да има ваксина поне 1-2 години още

    Коментиран от #121, #123, #131

  • 120 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 9 Отговор

    До коментар #116 от "BGBG":

    Айде бе другарю,всеки иска да се види с мен но все не става........Чакам те в Банкя....

    Коментиран от #169

  • 121 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 8 Отговор

    До коментар #119 от "ехаа":

    Питал китайците и УХАН.
  • 122 Best

    3 2 Отговор
    Много компетентен матрял в тази България.Всички разбират,капацитети!
  • 123 Госあ

    3 9 Отговор

    До коментар #119 от "ехаа":

    Прочети какво направиха в Китай и Южна Корея и какво правят в Германия. Така се бори епидемия. Цифрите го показват. И понеже не сме богати като тези страни, поинтересувай се Как процедират в Япония. Не че не са бедни,но просто така са решили хората. С по 6000 теста за ВИРУСОНОСИТЕЛИТЕ на ден са изградили мрежа. Плюс дисциплина и качествени маски. Препаратите и антителата, които се работят там са отделна тема. И тяхната стратегия е когато са абсолютно тествани и сигурни ,да ги вкарват в употреба накрая.

    Коментиран от #137

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    4 9 Отговор

    До коментар #111 от "Geo":

    Що избега от другия форум....сигурно си хванал гората . За слушкането: ако не слушкате ще останете без електорат.......другари.
  • 126 Best

    5 13 Отговор
    САЩ,Италия и Франция си търсят консултант-препоръчвам Мангъров.Те за това са на този хал,заради разхлабването.Щото всичко беше на майтап.
  • 127 Мутафчийски

    17 5 Отговор
    Нали и аз казах че Короната е по лека от свинския грип....нали и аз ви казах че маските са безсмислени....ама мен не ме слушате....сега когато почнах да ЛЪЖА като Бойко ме искате за Президент.Ами ще ви лъжа тогава.

    Коментиран от #130

  • 128 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    3 10 Отговор

    До коментар #124 от "Ghsm":

    Гърция,Италия,Испания,Румъния,Унгария и т.н. Въпроса е до съзнанието на хората, а не до затварянето.

    Коментиран от #140

  • 129 По скоро първи

    9 0 Отговор

    До коментар #27 от "Професора":

    да тестват ваксината на опитните зайчета.Аз неискам ваксина.
  • 130 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    3 12 Отговор

    До коментар #127 от "Мутафчийски":

    Бъркаш Мутафчийски с Радев.....О, ШИПКА.......
  • 131 Госあ

    9 1 Отговор

    До коментар #119 от "ехаа":

    Разбирам, че България е един балон с .... и няма нищо стабилно като производство, но точно това е възможност да се промени. Да се възроди селското стопанство, хранително вкусовата промишленост и формацията. Точно там трябва да бъдат наливани пари, а не у барчетата и колцентровете
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Kiko

    12 5 Отговор

    До коментар #100 от "Кукуригу":

    Адмирации пич.Остроумен си.Смях се поне 2 минути и докато пиша оше се смея,но не искам да пропусна да те поздравя.Хората започват да се пробуждат от 11 годишна тирания.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    5 11 Отговор
    Препоръчаме Мангъров на Путин......Ще оправи руснаците за ден........
  • 136 Тъпан

    9 2 Отговор

    До коментар #22 от "Леле":

    я виж кривата на заразените в световен мащаб и кривата на смъртността? Само гледай да не припаднеш като видиш как колкото повече заразени се регистрират, толкова по-малка става смъртността...
  • 137 аз те питам

    16 5 Отговор

    До коментар #123 от "Госあ":

    как според теб трябва да се процедира при епидемия за която ще имаме ваксина след 2 години. вариант на строга карантина поне 2 години защото населението няма да има имунитет и всеки нововлязъл в държавата би могъл да причини последваща вълна от заразяване-тогава никакво влизане и излизане от България без туризъм,никакви тирове...а бе северна корея. другият вариант на мангъров е с контролирано постепенно придоиване на имунитет на 70 % от населението като това трябва да са нискозасрашените групи като останалите 20-30% (пенсионери и хронично болни) ще бъдат предпазени от вируса чрез първата група . ако нямаш мнение няма нужда да ми отговаряш

    Коментиран от #149, #209

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Ghsm

    18 2 Отговор

    До коментар #128 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Точно.Живея в една от тези страни,които си изброил и се разхождам всеки ден в парка,където има и други разхождащи се. Но...сме на дистанция.Не ходим групово . И...без маски. В магазина за храни с маски. На открито -без.

    Коментиран от #235

  • 141 Лора

    25 7 Отговор
    Поздравления за статията. Доцент Атанас Мангъров предложи работеща икономика и ефективна борба с вироса. За да бъде толкова упорит в позицията си значи е абсолютно сигурен за изхода от епидемията. Като инфекционист се справя блестящо знам го от личен опит. Сега показа че освен добър специалист и е достоен човек.

    Коментиран от #236

  • 142 А за

    17 3 Отговор

    До коментар #86 от "Атанас":

    шведите да кажеш нещо? Или за Беларус? как така Борис Джонсън се излекува за 3 дни и сега е като репичка, а нашите тука лежали на командно дишане 28 дена...циркаджийски номера.
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Tozi

    9 2 Отговор

    До коментар #118 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    По навик тиквопоклониците-бивши комунисти използват обръщението 'другарю'

    Коментиран от #234

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 абре

    12 4 Отговор

    До коментар #108 от "Госあ":

    Човече,колко е "неграмотен" Мангъров...не е моя работа да давам оценка .Времето му я е дало.След като толкова години работи в тази област и лекува деца. ....но кой ти говори за ресторантите? Поне знам за два завода в един български град,които са затворени.Единият е с близо 1000 човека работници,а другия е с 2500 човека. А колко ли има още в България такива???
  • 147 Репресиран от герб

    20 2 Отговор
    Аз да питам? Грипа е вирус нали така. За грипа уж има ваксини нали. Но доколкото съм видял и след ваксинацията пак се разболяваш. Короната е вирус нали. Когато дай боже се изнамери ваксина какво ще правим ако е същия случай както с грипа а? Вечно затворени ли ще бъдем
  • 148 Криеш името си страхливец

    5 13 Отговор
    На кого да вярваш? Това е нова заразна болест, с неуточнени медикаменти за лечение, с поражение основно на белите дробове, но и на други човешки органи! Не протича по един и същи начин за всички заразени, не се влияе от климат и природна среда, пълното премахване от организма не е сигурно и е възможно повторно заразяване! Доцент Мангъров прави ли лабораторни изследвания, той лично провел ли е лечение на поне един пациент заразен с COVID 2019? Ако отговорът е НЕ, за мен той не е медик доцент, а е доДОЛАР!

    Коментиран от #153, #157

  • 149 Госあ

    6 6 Отговор

    До коментар #137 от "аз те питам":

    Още в началото го писах бе,понеже съм наясно- една проба qPCR струва 30-40лв в зависимост от консумативите (бранда) ,а не 120,както ни изнудват. Та в началото трябваше да направят рандомизирано 8-10 000 теста и след това да започнат по контакти да се изгражда мрежа, паралелно с дву-три седмична строга карантина. Максимум. След това, задължително маски и дезинфекция и хората можеха да ходят да работят, когато по голямата част от заразените са изолирани. А, и има ли нужда да казвам,че всеки пътуващ от чужбина задължително трябва да остане под карантина две седмици и да бъде тестван. Това беше адекватната реакция и не толкова скъпа. Сега има вече антитела за консервативни вирусни антигени и автоматизирано могат да се блъскат по 10 000 проби за 24ч от една машина. Това правят германците. И не е много скъпо, а такава машина е дългосрочна инвестиция във здравеопазването. Канон пък пуснаха техните китове вече, със 100 % специфичност и над 95 % чувствителност. Супер лесни за употреба и преносими. С капацитет 700 проби на ден. Отново дългосрочна инвестиция във здравеопазването .

    Коментиран от #156

  • 150 До кога

    10 4 Отговор

    До коментар #14 от "Госあ":

    Наблюдавам те във всички теми колко си активен и как говориш горе долу едни и същи наизустеби неща. Плаща ли ти някой за това? Ако да каква е цената да си продадеш мнението?

    Коментиран от #168, #226

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 За бога

    4 9 Отговор

    До коментар #1 от "Ръмпези":

    Ай как ОМАЗАХТЕ нещата от набедения прф. Доцент Мангъров през Укропската църква до Москва Ай ай. 1. проф. Мангъров е толкоз проф. колкото ние сме трамвай, да ОТРИЧАШ хилядолетен опит в борба с заразите е просто ... ...! 2. Какво общо имаме в роенето на прав. църква на руско езичните, НИЩО ако се борят си е тяхна работа. И 3.то Що за израз: сервилничене към Москва - Абе Еййй Тия прав. църкви са се образували преди векове и връзките им както и нежеланието им да се разцепват (Укропия) е НАПЪЛО разбираемо.
  • 153 ха че

    7 0 Отговор

    До коментар #148 от "Криеш името си страхливец":

    До момента уточнени медикаменти за която и да било вирусна инфекция няма.
  • 154 Социолог

    7 6 Отговор
    Интересно е друго, доцент Мангъров предлага дясна политика за излизане от кризата, а кабинетът лява (въпреки че се определят като десни, но в кризи най добре си личи кой какъв е). Мангъров предлага с по-малко разходи да се лекуваме и икономиката да работи, а правителството твърдо лява политика с много разходи, неефективно лечение и тотална рецесия.
  • 155 Жсве

    3 14 Отговор
    Мангъров е медицината е това, което е Борисов в политиката. Затова сме най-простата нация в Европа
  • 156 ама

    5 6 Отговор

    До коментар #149 от "Госあ":

    ти се майпатиш ,нали ?? чуваш ли се какво говориш? всички пристигнали от чужбина 2 седмици карантина ?? и как си представяш да държиш пристигнали тук туристи 2 седмици в карантина ?? кой ще дойде въобще ? а какво правим с тировете минаващи през България...ще ги конвпораме с полиция и никой няма да има право да слиза от камиона ли ?? а как ще се извършва внос износа...значи идва тир да натовари продукция от България ииии тръгва друг шофиор а дошлият остава 2 седмици тик в карантина ?? значи не трябва да приемаме и самолети нито да излитат защото какво правим с пътниците които са транзитни или с пилотите ?? преди да говориш мисли малко...може и да си знаеш но определено не си умен....отделните дървета ти пречат да видиш цялата гора -мисля , че е японска поговорка

    Коментиран от #158

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Госあ

    4 11 Отговор

    До коментар #156 от "ама":

    Какви туристи бе омбре 😂 да,две седмици е много наистина, след 3-6 дни от първоначалното контаминиране вируса може да се хване на 100% ,така че седмица наистина е достатъчно. И ако седнеш да опонираш,нали знаеш примерите 😉

    Коментиран от #166, #184

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Щаб

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "Дедо":

    Това е нашата цел. Да си измият ръцете с нас.
  • 161 Ново

    3 10 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    Доктор мънгъров не може да стани президент защото тои единсвения които подържа тази версия и ще иде да работи или в китаи или в русия и сащ /защо нито една страна в света не потде тази теория може би защото против борисов и простите хора я харесаха/посоветуемся един специалист да я подкрепи

    Коментиран от #192, #232

  • 162 Госあ

    0 5 Отговор

    До коментар #159 от "Неканен":

    Хахаха долу,долу момче 😂 както казвам на кучето си,като не слуша ... и на един нахален търгаш от виваком 😂

    Коментиран от #174

  • 163 Гост

    5 7 Отговор
    Илиянчо,я си... видя ли днес 15 км.опашка от линейки в Москва,ти и Мангъров,имате ли каквода добавите?

    Коментиран от #181

  • 164 Дааааа

    11 3 Отговор

    До коментар #145 от "Лангър-Мангър":

    Макар че веднъж ме изтриха - провери Кой е собственикът на този сайт и какво общо има с Руската Собственост Комплекс ' Камчия" , подарен на РФ от Сергей Станишев без да пита за каквото и да е българския народ.
  • 165 Хкнб

    10 2 Отговор
    Толкова мрънкане при положение, че сме от най-пощадените страни. Когато няма да бъдем такава представям си какъв вой ще е.
  • 166 ами

    11 5 Отговор

    До коментар #158 от "Госあ":

    явно бавно схавщаш ?? най-рано ще има ваксина след 1,5-2 години ! докато се ваксинират хората по света ще мине още една година ...да кажем минимум 2 години и половина трябва да са валидни мерките които предлагаш !! как ще функционира държавата в този период както съм ти го описал ...без туризъм,без външен транспорт,без полети,без експортна икономика и без импорт...защото няма ка да огранизираш смяната на шофиори,летци,стюардеси що ги искаш в карантина

    Коментиран от #170, #171

  • 167 Вейдър

    10 3 Отговор
    От медицинска гледна точка е прав! Но от политическа? Не знам
  • 168 Госあ

    4 8 Отговор

    До коментар #150 от "До кога":

    Алтруист съм бате,правя го безплатно. И няма как да пиша друго, при положение че това е пътя. Да ти напиша пак примерите с развитите страни ? И не,нещата не опират само до пари, а и до знания.

    Коментиран от #173

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Явно

    10 2 Отговор

    До коментар #166 от "ами":

    Ти бавно схващаш. Благодарение на Отделянето на заразените от Здравите, последните ЩЕ МОГАТ СПОКОЙНО ДА РАБОТЯТ И БЕЗ ДА СА ПРЕБОЛЕДУВАЛИ ПРЕДИ ТОВА.
  • 171 ГосТ

    1 8 Отговор

    До коментар #166 от "ами":

    Ами явно ти си много умен 😂 айде бегай.
  • 172 МИХАЙЛОВ

    17 5 Отговор
    В чест на СПАСИТЕЛЯ
    на всички българи от Коронавируса,
    Многоуважаемия и многообичания
    любим, умен, мъдър, храбър,
    велик държавник и политик
    и безспорен народен водач
    и шеф
    на мафиотската хунта - ГЕРБ,
    НЕГОВО РЕКЕТЬОРСКО СИЯТЕЛСТВО
    И МАФИОТСКО ВЕЛИЧЕСТВО
    - ГЕНЕРАЛ РЕКЕТЬОРА
    И МАРШАЛ МАФИОТА
    И МИНИСТЪР ПРЕДАТЕЛ
    НА БЪЛГАРИЯ -
    БОЙКО МЕТОДИЕВ
    БОРИСОВ...
    ...Считано от днес,
    Името на Коронавируса - COVID - 19
    на територията на България
    се сменя с ново име -
    - BOICOVID - SIC - GERB - 2020
    Който продължи да ползва
    предишното име COVID 19
    ще бъде глобяван 50 000 евра
    и предаван
    на Главния КАСКЕТ ГЕШЕФ
    и поне две три години арест...
    ...за разследване разпити
    и натамъняване
    на некви мнооо яки обвинения...
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 куку

    9 6 Отговор

    До коментар #162 от "Госあ":

    Абе на теб не ти ли омръзна под всяка статия да оставяш по 10 коментара , без да казваш нищо съществено. Искаш-не искаш , с твоите и без твоите тъпотии вирусът ще мине през 80 % от населението.

    Коментиран от #175, #193

  • 175 Госあ

    5 8 Отговор

    До коментар #174 от "куку":

    А кое е съществено за теб бе куку ??? Колкото е минала чумата, еболата и инфлуенцата, толкова ще мине и този вирус. Слава богу, такива кукувци все още са аутлеари. И да се надяваме да останат такива.
  • 176 Вето

    5 9 Отговор
    Няма такова нещо като стаден имунитет при възрастните. Има го при децата и Мангъров като детски лекар изхожда от собствената си област. Там му е грешката....

    Коментиран от #182, #196

  • 177 Николай

    5 9 Отговор
    Волен Сидеров, Костадин Костадинов, Илиян Василев пак хора на издръжка от Москва.
  • 178 Николай

    2 5 Отговор
    03/12/2017
    НAЙ-НOВAТA БЪЛГAРCКA ПAРТИЯ CE УЧРEДИ В CЛИВEН
    Бившият oблacтeн лидeр нa ВМРO в Cливeн Гeoрги Гeoргиeв oглaви нaй-нoвaтa бългaрcкa пaртия НAРOД. Имaшe и гocти – прeдceдaтeлят нa пaртия „Възрaждaнe“ – Кocтaдин Кocтaдинoв oт Вaрнa. Гocт бeшe и прeдcтaвитeл нa пaртия AБВ – oбщинcкият прeдceдaтeл в Cливeн Гeoрги Гeoргиeв.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Тодор Живков

    20 5 Отговор
    Шапка му свалям! За един месец от началото на извънредното положение може ли някой да каже акъв модел построиха от правителството и щаба? Единствено се разбра, че Борисов е профукал парите на държавата, унищожил е здравната система, изгонил е медиците в чужбина и арогантен към хората. Той си ходи насам-натам, абсолютно без необходимост, а на хората забранява да дишат чист въздук. А доцентът го каза просто и ясно - вирусът ще зарази всички рано или късно. Да кажем, че се опазим до есента. А зимата? Когато ще има и грип, и ще ни изненада сняг, прекъснато електричество, масов глад, ако продължаваме така с недалновидната политика на Борисов. Тогава ли ще му отпуснем края?

    Коментиран от #213

  • 181 хахаха

    8 2 Отговор

    До коментар #163 от "Гост":

    15 км опашка от линейки..това са хиляди линейки...а в Бълхария всичките линейки дали ще направят и ЕДИН километър?
  • 182 Ван дер Любе

    9 4 Отговор

    До коментар #176 от "Вето":

    Той това и предлага, да се пуснат младите да учат, да работят и т.н. А за тези над 65 определено се изказва за изолация.
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 ТРОПЧО

    4 5 Отговор
    АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО ПРОФЕСОР А СЕ ЗАПИМАВА С ПРОСТИ ХОРА ТО Е ЯСНО ЧЕ ТОИ ЗНАИ КВО ГОВОРИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТАТО
  • 187 Чук и Гек

    13 6 Отговор
    Не знам колко е прав, но Мангъров не си промени мнението през цялото време! Дори, когато преди повече от месец тиквите и ластуните твърдяха и тестовете не хващаха нито един заразен, Борисов се майтапеше, да намерели най после поне един, Мангъров семпло обясни, че не може да няма, щом има вече навсякъде! Сетне те се разскачаха като подплашени кози, а той си остана спокоен.
  • 188 aivan

    7 8 Отговор
    ти наистина си много тъп майка ти готина ,ами ако се заразят децата ти какво става ,аз не искам да ме заразяват и да заразявам ,и аман от изкукуригали доценти !!!Цял свят наляво ние с мерки наобратно ,трябва да е много умен тоя доцент като автора на статията

    Коментиран от #190

  • 189 Хахаха

    10 3 Отговор
    Знаещият действа компетентно, според ситуацията! Незнаещият компенсира със строга дисциплина и контрол на макс! Това е нищожната разлика! Срещу Правителството и Щаба лети страшен Дракон! Напред излиза Десислава - Тежката артилерия на Партията! Залп! Дракона се сгромолясва в облаци огън, прах, рейтинг и дим! Облакът дим се разсейва! Пред позицията лежи смъртно ранен врабец!
  • 190 Предупреждавам

    11 4 Отговор

    До коментар #188 от "aivan":

    Внимавай какви ги дрънкаш, че ако те налази някоя тежка инфекция ще те размотават един месец по болници и накрая Мангъров ще трябва да те спасява.

    Коментиран от #194

  • 191 Някой си

    10 3 Отговор

    До коментар #19 от "КОНТРАТА":

    Аз викам да направим Радев Министър-Председател, а да сложим Мангъров за Президент, кво ше кайш сега а?

    Коментиран от #212

  • 192 Някой си

    8 6 Отговор

    До коментар #161 от "Ново":

    Доцент Мангъров, ако позволиш!
    Германия точно това прави в момента, оказаха се единствените, които действат адекватно за сега!
    Аре, бегай слушай майтапчийски!

    Коментиран от #203

  • 193 Ха ха ха

    5 1 Отговор

    До коментар #174 от "куку":

    Добре си се самоопределил. Точен си.
  • 194 И как точно

    9 3 Отговор

    До коментар #190 от "Предупреждавам":

    И как точно ще те спасява, като те зарази ли??? Ха ха ха. Това е неговата методика.
  • 195 RAID ,изтребва ги до крак

    11 7 Отговор

    До коментар #102 от "Geo":

    Проф. Стефано Монтанари – нанопатолог в интервю от 9/4/20: „От коронавирус в Италия са умрели само 3-ма души. Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ Човека обяснява в интервюто, че е станало засичане кампанията за ваксинирането на всички възрастни хора в Италия против грип и коронавируса. Така докато човешкият организъм е слаб, заради това че е заразен в следствие на ваксината го атакува короната и последствията за това са толкова много умрели в Италия. И се умира от усложнения на хроничните заболявания на възрастните хора НЕ от коронавируса.
  • 196 Точно

    10 3 Отговор

    До коментар #176 от "Вето":

    Не съществува СТАДЕН ИМУНИТЕТ. ТОВА Е САМО ПОНЯТИЕ. ТО ПРЕМИНАВА ПРЕЗ ИНДИВИДУАЛНО БОЛЕДУВАНЕ. НО ако няма ТРАЕН имунитет при Ковид, значи и формулата "стаден имунитет" ИЗОБЩО НЯМА ДА РАБОТИ.
  • 197 Дааааа

    11 3 Отговор
    Стаден имунитет може да има само, ако се изгражда ТРАЕН имунитет от ковид. Така както и при Грипа НЯМА СТАДЕН ИМУНИТЕТ. МНОГО ПОЗДРАВИ НА МАНГЪРА.
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Тикви

    10 3 Отговор
    За много неща е прав , но системата здравната няма да издържи. Ама как да го разбере трябват мозъци, че ще се изкара от повечето от нас да , но не трябва да е наведнъж. Ама явно не искате да осмислите.

    Коментиран от #201

  • 200 plovdiv 1912

    13 6 Отговор

    До коментар #22 от "Леле":

    Аве пич , пий си хапчетата и се лекувай и то при истински доктори , че ако опреш до ЩАБА с шеф Годжи - Генерала , директно си , си заминал............
  • 201 Спокоен

    13 4 Отговор

    До коментар #199 от "Тикви":

    Стига с това системата няма да издържи. Колко хора прекарали вируса писаха в нета лекуват ги с парацетамол. Каква система? И в къщи можеш да го пиеш. Както и антибиотик двойни тройни дози. С това ги лекуват.
    Има отделни случаи на респиратори ама те и без вируса стигат до там.
    Преувеличава се, има някаква друга причина и цел но не я казват.
    Накрая която държава излезе първа от кризата тя е действала най правилно. До нова година ще знаем, но няма да сме ние. И обратното която държава се набута с най голям дълг тя е действала най не адекватно.

    Коментиран от #205

  • 202 Госあ

    0 5 Отговор

    До коментар #32 от "аз пък":

    Понеже изтриха дългия ми коментар, пак да се върна накратко - прочети к'во означава представителна статистическа извадка. Ако разбереш, разбереш.

    Коментиран от #225

  • 203 Госあ

    1 5 Отговор

    До коментар #192 от "Някой си":

    Всъщност, Германия прави точно обратното 😉
  • 204 Бай Хой

    4 4 Отговор
    Доцент Премиер. Президент имаме!

    Коментиран от #211

  • 205 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    5 6 Отговор

    До коментар #201 от "Спокоен":

    Кажи го това на италианците....ЛИЧНО
  • 206 Успяха, диктатура

    9 4 Отговор
    Започват с делене - далеч един от друг. Дискриминация - затваряне на пазар, но не на супермаркет. Геноцид - глоба при лош късмет равна на годишен доход. И всичко за едната власт. Без контрол, без отчет. В 8 часа изявшение на "гробарите" при процент заразрни от 0,00963% (хилядни от %). "Туй е казало стадо от вълци в овчи кожи, камък основен за да положи та ум човешки навек да скове в окови тежки". Изедници!

    Коментиран от #208

  • 207 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    5 8 Отговор
    Путин и Тръмп питат за Мангъров........ да ги отърве от вируса
  • 208 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    4 6 Отговор

    До коментар #206 от "Успяха, диктатура":

    Слушкай и няма глобичка.....
  • 209 чико

    1 4 Отговор

    До коментар #137 от "аз те питам":

    Оказва се че на много мои колеги както и на мен не ни е ясно как младите и здрави хора ще помогнат на рисковия контингент когато се постигнат 70%.Обясни технически как става .
  • 210 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    4 6 Отговор

    До коментар #56 от "чиче":

    Участвай и ти...може да се облажиш...,.
  • 211 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    5 9 Отговор

    До коментар #204 от "Бай Хой":

    Къде го тоя президент. Крие се като мишка.......

    Коментиран от #224

  • 212 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    3 6 Отговор

    До коментар #191 от "Някой си":

    Това са черни кошмари.....
  • 213 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    4 7 Отговор

    До коментар #180 от "Тодор Живков":

    Излез навън,разходи се в парка,чуй някоя молитва в църква,мини през някоя болница с коронавирус.....някой да те спира.
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Ян БиТурбо Бибиян

    7 3 Отговор
    Б.Б С КЪСАТА МОЗЪЧНА КЛЕТКА ХАХ . АЙ СЯ ДА ВИ Е ЧЕСТИТО .
  • 216 Ян БиТурбо Бибиян

    5 3 Отговор
    ОСТАВКА . ОСТАВКА . ОСТАВКА .
  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 тиквун

    1 5 Отговор
    менгелеее, спри с ехпериментите .

    Коментиран от #237

  • 219 Бобър

    6 4 Отговор

    До коментар #23 от "Driving pleasure":

    Има фейсбук...подкрепете го там
  • 220 Бор

    5 5 Отговор
    Има фейсбук...подкрепете го там
  • 221 Алфа Ромео

    7 5 Отговор
    Вярвам на Мангъров, респект че не го пречупи подкупното статукво, и не повтаря същите безумия като тези от щаба и овчедушните им поддръжници сред населението!
  • 222 Много е умен Мангъра

    4 9 Отговор

    До коментар #43 от "Данко пръча":

    Ха да не е луд да лекува,той имунната тет беше предлага го на глупаците.За цял свят вируса е непознат,само Мангъров е наясно,защото бил чел учебници.Те другите не четат.Той е вирусолог,глупаци а не микробиолог зада е изследвал вируса и да е запознат.А много,които работят в момента и изследват вируса са писали учебници,които той е чел.Така че,отивайте при Менгеле в частния му кабинет,явно има нужда от лабораторни плъхове.
  • 223 Е, па ти си много убав

    3 0 Отговор

    До коментар #76 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Огледало нямаш ли у вас, опааа извинявай, то кво огледало в ко, чин@

    Коментиран от #233, #238

  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Гнездото

    7 2 Отговор

    До коментар #150 от "До кога":

    Аз тоя го пропускам като малка гара всеки път, той е на всяка статия, старши гробарски трол, слагам му - без да чета какво е написал защото знам колко е кух!
  • 227 Gero

    5 1 Отговор

    До коментар #64 от "ами той":

    А, случайно да прочетохте колко съроги са били условията на социалната изолция в Австрия - тук никога не сме имали подобно нещо. При нас вскчки магазини работят, така че Австрия сега идва на нашето ниво
  • 228 Док

    2 0 Отговор
    Точно и ясно написано - 200/10 000, това е епидемиологична обстановка. Модератора яко се натяга днес...
  • 229 чичо

    5 0 Отговор
    Доцент Мангъров,кажете го това на семейства с починали и се моли да не стига до теб. Лесно е като е широко около врата ти.
  • 230 ЪРП

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Някой си":

    А, СЕГАШНИЯТ ПРЕЗИДЕН РАДЕВ,...ЗА ПРЕМИЕР!!!!!
    ДАЙ БОЖЕ, АМИН!!!!!!
  • 231 Mery

    0 3 Отговор
    Добър специалист, истински достоен българин, БРАВО !!!!!
  • 232 Наблюдател

    1 0 Отговор

    До коментар #161 от "Ново":

    Абе, човече, ти защо не си ходил на училище? Първо се аучи да пишеш що годе грамотно, а после давай акъл на учените и грамотните! Всяка жаба да си знае гьола!
  • 233 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 234 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 1 Отговор

    До коментар #144 от "Tozi":

    Що бе,сега не сте ли вече другари един за друг....
  • 235 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 0 Отговор

    До коментар #140 от "Ghsm":

    И те ли са с нашето съзнание.....вип кво става по пазарите...един върху друг
  • 236 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 0 Отговор

    До коментар #141 от "Лора":

    И каква отговорност носи доцента,че не разбрах. Акъл тук дава всеки, отговорност не носи никой
  • 237 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 1 Отговор

    До коментар #218 от "тиквун":

    Що бе, я виж Путин.....вкара цяла Русия в кошарата. Да му пратим Мангъров, да ги оправи
  • 238 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    1 0 Отговор

    До коментар #223 от "Е, па ти си много убав":

    Още един.....гадател. Грешна прогноза,далече си от истината......другарю