Last news in Fakti

30 Април, 2020 06:22 1 813 6

Полицията остава в Брестовица

  • брестовица-
  • полиция-
  • коронавирус

Две фамилии внесли заразата от чужбина

Полицията остава в Брестовица - 1
Снимка: БГНЕС

Остава засиленото полицейско присъствие в пловдивското село Брестовица, предаде Българската национална телевизия.

Населеното място стана едно от огнищата на COVID-19. Броят на заразените там е 13, сред тях и дете на 9 години. В селото има и един смъртен случай. Днес се очакват резултатите от още направени проби.

Стана ясно, че заразата в Брестовица е внесена от чужбина от представители на две фамилии.

Кварталът, в който живеят те, ще остане затворен докато не излязат резултатите на всички изследвани от семейния кръг.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    7 0 Отговор
    Дръжте ги там да не кръстосат заразата с Столипиново че тогава хиляди орки ще плъзнат.
  • 2 Анти конти

    10 0 Отговор
    Много внимателно наблядавайте езика на тялото на полицаите, когато да речем слагат КПП на циганско или българско село. В единия случай са наперени, арогантни и със самочувствие, неотговарящо на IQ-то. В другия перките са свити, а външния вид е на човек, който прави нещо насила, защото очаква съпротива. Така е когато полицията е съставена от случайни момчета, които са се навили да вършат това нещо за тия пари и са минали никакво обучение. В щатите ти е кеф да видиш полицай, знаеш, че е там да ти помогне, а тук в повечето случаи ти напира една мощна стоичкова, като го видиш. Аз поне не помня полицията да ми е помагала за нещо, но мога да посоча хиляди случаи, когато са се скрили като мишки, за да те лепнат с 70 на ограничение 60 км.
  • 3 българин

    6 0 Отговор
    избиват си комплексите на българите като ги мачкат
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 nemov

    3 2 Отговор
    Кога си бил в щатите бе конти,къде точно си ги видял тия полицаи там , да помагат, и чак да ти е кеф , да ги гледаш. Имам 800 хил мили там на тир,наши милион и четеристотин хил километра, и ти казвам , че по- големи боклуци от американските куки нема на планетата,а тоя дето твърди противното , да иде да се прегледа за Алцхаймер на секундата.
  • 6 Кински

    5 0 Отговор
    След дъжд качулка.имали масови тестове .или пак къорфишек.там вече пожара голям а няма кой да го спре.ще чакаме пак бог да ни помага.и сега се оказа че имало и върнали се от Англия не само от Германия .контрол нула а живеели 3500 човека в това село.министер Ананиев генерал Мутафчийски да отидат на място и да видят как се спазва контрола