Last news in Fakti

2 Май, 2020 09:42 1 715 6

92-годишна жена и две санитарки с COVID-19 в дом за стари хора в община Кула

  • кула-
  • коронавирус

Още една положителна проба и в дома в Гара Орешец

92-годишна жена и две санитарки с COVID-19 в дом за стари хора в община Кула - 1
Снимка: БГНЕС

Още заразени с коронавирус от дом за стари хора във видинската община Кула. С положителни проби там са 92-годишна жена, настанена в социалното заведение, както и две санитарки.

Възрастната жена била изписана от Отделението по хирургия на видинската болница преди дни, уточнява бТВ.

Още една положителна проба на домуващ има и в дома за стари хора в Гара Орешец, резултатът е установен при повторното тестване.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За ЩАБА :

    11 1 Отговор
    Оставка, съд и затвор!
  • 2 Потрес

    14 1 Отговор
    Не разбрахте ли?! Видинската болница е инкубаторът, не домовете! Кой влезне в болница, излиза заразен! Благодарим министре! Ако имаше доблест да се беше разкарал на мига, но не! Робите на мутрите нямат доблест!
  • 3 Жоро

    10 0 Отговор
    В другите болници пък сложат ли ти тръбата в трахеята те прехвърлят към другия списък.
  • 4 браво!

    10 0 Отговор
    горката женица е влезнала в хирургия за да я заразят с корона......
  • 5 Гост

    3 0 Отговор
    Защо Щабът, отказва да поеме отговорност за това, което става във видинската болница? На всички стана ясно, че не са позволили да се тестват контактните медици. Пак размиват отговорността по веригата. За какво имаме Щаб, след като не носи отговорност?
  • 6 Тодоров

    0 0 Отговор
    Сестри говорят, че няма достатъчно предпази средства, най вече "костюми". ГЛЕДАХМЕ КАК СЕ РАЗХОЩАТ ПЪРВИТЕ ХОРА В ДЪРЖАВАТА В ЕДНИ ШИВАШКИ ФАБРИКИ, КОИТО ЩЕ ШИЯТ ПО 8000 НА ДЕН, КАКВО СТАНА, ДРУГИ СЪЩО ЩЕ ШИЯТ? ИЗНАСЯТ СЕ ОТ НЯКОЙ НА МНОГО ДОБРА ПЕЧАЛБА, НЯМА ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ!