Last news in Fakti

2 Май, 2020 13:18 16 025 105

Ето коя е първата починала от COVID-19 лекарка в България

  • сливен-
  • лекарка-
  • коронавирус-
  • д-р илияна иванова

Трима са починали през денонощието

Първи смъртен случай на лекар от Инфекциозно отделение е факт през изминалото денонощие. Това стана ясно на днешния брифинг на Националния оперативен щаб. БЛИЦ припомня, че там стана ясно, че вече няма да има сутрешни брифинги, а броят на заразените с коронавирус у нас вече са 1588.

Починалата лекарка е 43-годишната д-р Илияна Иванова от Инфекциозното отделение в МБАЛ Сливен, която е била интубирана, но не е успяла да преодолее инфекцията.

Д-р Иванова оставя детенце и съпруг, който също е лекар, специалист по инфекциозни болести и работи в инфекциозното отделение на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен.

"Тази вечер Сливен даде жертва на първа линия в борбата с коронавируса :( В инфекциозното отделение на областната болница е починала е д-р Илияна Иванова, вечно светла да бъде паметта и! Дълбок поклон!", написа във "Фейсбук" Доброслав Иванов - Национален координатор в НФСБ (Национален фронт за спасение на България).

"И дано здравните власти обърнат сериозно внимание на отделението, в което досега са установени 7 положителни медицински лица, и в което хората работят под страшен риск!", допълни Иванов.

"За всички, които привеждат в доказателство цифри и статистика, че нямало нищо сериозно - дайте си сметка, че когато статистиката включва вас или ваш близък - става ТРАГЕДИЯ.

Бъдете благодарни, че сте извън статистиката (за сега), но НЕ бъдете неразумни ! Дълбок поклон пред всеотдайността й! Светла памет", написа д-р Ваня Косева.

Колегите ѝ зоват Българския лекарски съюз да помогне финансово на семейството на д-р Иванова.

Трима са починали през денонощието, като другите два случая са на 64-годишен мъж в Смолян и 65-годишен в Сливен.

Новозаразените са 47, което е увеличение с 3% спрямо вчера.

5 нови положителни проби при деца между 2 и 16 години.

Общият брой на диагностицираните с коронавирус е 1588, съобщи секретарят на Националния оперативен щаб Димо Димов.

БЛИЦ припомня, че от днес ежедневните брифинги на щаба се закриват заради недоволства сред обществото. Отговорите на медиите ще бъдат предоставяни при писмено зададени въпроси.

Ново огнище е пламнало във Видин, като там новите случаи са 22. Дом за деца без родителска грижа е карантиниран, всички 14 деца и персонал са затворени вътре, като едно от децата - на 14 години вероятно ще бъде прието в болница, тъй като е в среднотежко състояние.

В София случаите са 6, в Благоевград - 5.

В Пловдив има един новозаразен, както и в областите Пазарджик, Смолян, Ямбол, Сливен. Първи случай на коронавирус е открит и в Разград.

Сред медицинския персонал има 4 новозаразени.

Излекуваните са 287, което е 18% от общия брой на диагностицираните.

Към момента в болници са 317 пациенти, като 43 са на интензивно лечение, каза Димо Димов.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В Сливен тарифата е 1800лв.

    28 18 Отговор
    И безплатно погребение

    Коментиран от #11, #77

  • 2 Нелепо

    91 0 Отговор
    Мир на душата ѝ и кураж за семейството ѝ !

    Коментиран от #92

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БГ Логика

    59 37 Отговор
    Случайте започнаха да се увеличават, а ние тогава отменяме мерките.

    Коментиран от #9, #14

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Реалност

    75 17 Отговор
    Напишете наистина от какво е била болна нищо, че от два месеца насам всички умират само от грипа

    Коментиран от #18, #72

  • 7 Алфа Вълкът

    46 30 Отговор
    Тази жена на снимката е към 65г, а в статията пише, че е на 43г?

    Коментиран от #16, #22, #93, #102

  • 8 2020г.вследствие на 11г. ГЕРБ управление

    61 9 Отговор
    Българското здравеопазване е разрушено, превърнато в частна групировка, лекуващо само богаташи ОЛИГАРСИ. Обикновените хора не ги приемат за лечение, казват им изолирайте се и КАРАНТИНИРАЙТЕ СЕ, демек, ако имате късмет ще оживеете. Болниците не са осигурени с персонал, липсват медикаменти и средства за защита и дезинфекция. Карат медиците да си закупуват маски и дезинфектанти. Който каже истината му скълъпват обвинение, като на СТОИМЕНОВА. ПОЗОР!!! ПЪРВО УНИЩОЖИХА АРМИЯТА, ОБРАЗОВАНИЕТО, СЕГА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, СЛЕДВА ПОЛИЦИЯТА. ЩЕ ОСТАНАТ САМО ОХРАНИТЕЛНИ ГРУПИРОВКИ, КОИТО ДА ПАЗЯТ ВОЖДА НА ПЛЕМЕТО ОТ ГЛАДНОТО ПЛЕМЕ. Да почива в МИР жената...АМИН

    Коментиран от #49

  • 9 Така е да

    14 12 Отговор

    До коментар #4 от "БГ Логика":

    Нали това искахте!
  • 10 Истинската статия е

    18 3 Отговор
    Почина д-р Илияна Иванова.
  • 11 Тост

    22 4 Отговор

    До коментар #1 от "В Сливен тарифата е 1800лв.":

    В София падна на 1500 и безплатно погребение!Няма значение дали си бил болен вируса...
  • 12 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    42 17 Отговор
    Изкривени и невярни информации от началото на кампанията КОВИД !!!!! Стига вече.
  • 13 Канали Цолов

    19 6 Отговор
    Абе нема как да вкараш тръба два цола в муфа един цол. Абе изгледайте сериала Спешно Отделение. Там интубираните винаги оцеляваха
  • 14 Учуден

    41 25 Отговор

    До коментар #4 от "БГ Логика":

    Сериозно ли, навън ад ли стана, камиони с трупове виждат ли се, гледам парковете пълни, но чували не виждам...хората отдавна са го казали - като те е страх от мечки не ходи в гората или в случая - като те е страх от кашлица стой си в къщи!

    Коментиран от #37

  • 15 тттт

    44 11 Отговор
    Светла и памет на жената! Сега ще я превърнат в пропаганда на тиранията, а дори не става ясно в болницата ли се е заразила и изобщо имала ли е професионален контакт със заразени. Във времето, по което би трябвало да се е заразила, в Сливен няма информация да е имало хоспитализирани с ковид.

    Коментиран от #100

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Болниците са празни

    34 4 Отговор
    Игла да хвърлиш в коридора се чува ехо

    Коментиран от #28

  • 18 стоян георгиев

    38 34 Отговор

    До коментар #6 от "Реалност":

    умряла е от възпаление следствие коронавирус.аман от хеитъри .лекарите на първа линия са изключително рискова зона предвид сериозната концентрация на вирусa около тях.за изминалия месец и половина в огнищата на пандемията умряха хиляди лекари.та стига хеитене!!!!вируса е опасен и убива.не случаино целия свят се затвори!

    Коментиран от #24

  • 19 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    57 12 Отговор
    Докато генералчетатс пеят че болниците са препълнени, доц Мангъров заяви ,че Инфекциозна болница е празна ! Журналисти , които правят елементарно разследване казват , че капацитетът на болниците е използван на 10%. Какво се случва наистина в България ? Чии интереси защитават ....? Лъжи, скрита информация....
  • 20 Пълни глупости

    51 18 Отговор
    Миналата седмица в Италия оповестиха колко са действително жертвите от короната /без придружаващи заболявания/ - само трима. По логиката на щаба и платените му фенове излиза, че всяка зима милиони умират от настинка защото голяма част от починалите от инфаркт, инсулт и рак са кихали когато са умрели.

    Коментиран от #43

  • 21 Бой Че Нуй

    29 5 Отговор
    Аз от кога разправям,че тоя де избяга от Старозагорската болница, и в последствие оздравя след домашно лечение. Трябва да бъде назначен за Главан вирусолог на България. Никой не ме слуша.
  • 22 Behemoth

    20 12 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Вълкът":

    Изглежда на толкова типична четиридесет годишна българка ....най вероятно и здравословно отговаря на 65 годишна жена....
  • 23 666

    33 3 Отговор
    системата е създадена само за източване , не за лекуване , и това е ясно на всеки, и на г-н Борисов също!!!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Бой Че Нуй

    30 6 Отговор
    Мутафчийски? Малко кръвна плазма не ти ли остана? За една докторка от Сливен питам.
  • 26 ЛУД УЧЕН ВТОРА КЛАСА

    37 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бой Че Нуй":

    Да е светла паметта и Бог да и прости

    какво се хващате се за придружаващи заболяваня докторите и мед персонал са в пъти пр рискови понеже поемат мн повече вируси като количество и така дават шанс за бързо развитие на болеста
    а народа ни масово страда от хипертония храним се с боклуци масово сме с наднормено тегло
    има много с рак в една или друга форма които и не знаят щот ние в бг ходим на доктор в краен случаи малцина са тези които ходят на профилактика

    Коментиран от #35

  • 27 Ак-12

    30 34 Отговор
    Сигурно вече са доволни всички И...ТИ дето ми обясняват че няма вирус и че умират само старците. И че не си слизат от колите ама сега всички искат да се разхождат . А и не излизат от кръчмите но сега им пречи карантината. Ето до това води глупоста. Защото всички такива мрънкащи хленчещи жалки същества са убийци . Нека знаят че вашата разходка убива някой. Дано да сте доволни. И не ми дреме от нашите минуси защото е лесно от дивана.

    Коментиран от #33, #34, #86

  • 28 Последно от Италия

    32 6 Отговор

    До коментар #17 от "Болниците са празни":

    Оказва се че смърта настъпва в следствие на белодробна емболия . Това е резултат от аутопсиите на 50 починали " от ковид 19" , които не са успяли да изгорят в крематориумите. Всъщност не са били лекувани правилно. Добре все пак че някои лекари се осмеляват да си кажат мнението.
  • 29 Има нещо гнило

    37 14 Отговор
    Интубират те, умираш на 99%, бягаш от болница и се самолекуваш на 100% си оздравял, май не Ковид 19 е виновен. На този дето го разхождаха от болница до болница докато му изтече кръвта сигурно пак вируса е виновен или другия дето го изхвърлиха от линейката.

    Коментиран от #41

  • 30 НОщ

    12 4 Отговор
    Да ви се похвалим! Вече почнахме да лекуваме успешно с кръвна плазма.
  • 31 Потресаващо и много тъжно

    44 3 Отговор
    Светла ѝ памет! Искрени съболезнования към семейството и близките. Правителството да осигури необходимите средства за детенцето, докато учи(вкл. висше и специализации), макар че всички пари на света не могат за заместят майчината обич и ласка.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Въпрос

    18 5 Отговор

    До коментар #27 от "Ак-12":

    Я ми кажи веднага кой насила те кара да излизаш навън или си сам вкъщи и няма на кой да си излееш злобата та реши из нета да се оплакваш:)

    Коментиран от #42

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Да ама не

    39 4 Отговор

    До коментар #26 от "ЛУД УЧЕН ВТОРА КЛАСА":

    Два месеца "лекарите" дори на ракови болни не обръщат внимание ти за профилактика ми говориш, виж ако се казвам Домусчиев и се закашлям е друг въпрос
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Нема се плашиш

    8 10 Отговор

    До коментар #14 от "Учуден":

    Те и руснаците така се хвалеха, че при тях нямало нищо.
  • 38 Респект

    36 5 Отговор
    Респект пред лекарите, мед. сестрите, санитарите и шофьорите на линейки! За нас рискуват живота си.
    Поклон пред паметта на д-р Илияна Иванова!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Бойко Сингапурски Барселонски

    10 2 Отговор
    ние сме Сингапур на Балканите !
  • 41 Няма нищо гнило

    19 3 Отговор

    До коментар #29 от "Има нещо гнило":

    Ако те интубират, около тебе трябва да има 36 специалиста за да оцелееш. А те къде са?
  • 42 Бой Че Нуй

    36 3 Отговор

    До коментар #33 от "Въпрос":

    Жената е била от малкото останали честни и почтени лекари, които в България са малко и са зле заплатени. Затова снимката е на една не добре поддържана жена. А имаме и лекарки изглеждащи като Русата Златка. Това е БГ реалноста

    Коментиран от #52, #53

  • 43 Хе хе

    14 1 Отговор

    До коментар #20 от "Пълни глупости":

    По тази логика, всички умират от сърце, защото то сърцето всъщност е спряло! Няма рак, инсулт и т.н. Всичко е от сърце, нали така?

    Коментиран от #46

  • 44 Да де ама

    20 9 Отговор
    Със сигурност е имала хронични заболявания а и интубират ли те докторите в българия отиваш в другия списък
  • 45 Стига глупости

    8 18 Отговор
    Всеки ден в България умират стотици голяма част от които имат семейства, да не говорим, че след политиците при лекарите е най-голямата корупция и най-големите кражби! Да беше медицинска сестра или санитарка разбирам да и събират помощи, а то лекар.

    Коментиран от #47, #50

  • 46 Хахаха

    1 7 Отговор

    До коментар #43 от "Хе хе":

    Такава болест "сърце" няма другарю:)

    Коментиран от #51

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 ЛУД УЧЕН ВТОРА КЛАСА

    14 3 Отговор

    До коментар #32 от "Ххх":

    ако наистина е имала диабет тя е знаела какво рискува което я прави истински герои и би било справедливо бб да осигури децата и докато учат не до 18 ами и докато учат
  • 49 Истината

    18 1 Отговор

    До коментар #8 от "2020г.вследствие на 11г. ГЕРБ управление":

    Е че всичко започна със създаване на Здравна каса и при министър Мими Витков. Имам 39 години в здравеопазването. Тогава покоен вече доцент /канцеларски служител от Пловдив / измисли заплащане не за положен труд а за"ибрали го пациенти" всичко продължи при НДСВ когато директор на Здр. каса тръбеше, че се чудят "как да дадем повече на лекарите". Служители от МЗ оглавиха частни болници след което пак ВМЗ за да разрешават създаване на "още частни б-ци". И много голям брой лекари се изучиха как да източват касата, а не качествено да лекуват
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 грешка

    16 4 Отговор

    До коментар #42 от "Бой Че Нуй":

    Нито са малко /само в държавните болници по последни данни има 30 000 лекари/, нито са зле платени /по данни от далечната 2016г. 6 000 лекари са милионери, а неофициално сигурно са над 20 000/
  • 53 Да не е конкурс за силиконки я

    35 2 Отговор

    До коментар #42 от "Бой Че Нуй":

    Бог да прости Докторката! Напълно се съгласявам с теб и не подкрепям гнусните коментари относно това кой как изглежда. Личната ми лекарка е болна от рак, но въпреки това е прекрасен специалист, та не ми пука дали косата ѝ е оподала от терапията, просто се бори с рака и помага на много хара.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 това не е вярно

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бат Бойко":

    не на всички доктори си дал по 1000 лв. Някои си ги пожалил
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 БПФ

    23 5 Отговор
    Нека не забравяме с какви неща е пълно Инфекциозното в Сливенската болница. Една достойна българска лекарка си отиде от тоя свят, борейки се да спасява излишният живот на същите тия отвратителни твари, които отказваха и още отказват да спазват каквито и да е мерки с обясненията, че били "железни", че нищо не ги ловяло и че Исус ги бил пазел !!! Вече и с вируси започнаха да ни избиват гнидите !!! Защо изобщо ги пускат в Българските болници - да морят българските лекари, а ние да им плащаме лечението?

    Коментиран от #59

  • 58 Бой Че Нуй

    22 2 Отговор
    88годишния дядка като разбра че ще го интубират избега от болницата и още е жив. Тази лекарка явно не са и казали предварително как ще я излекуват.

    Коментиран от #101

  • 59 Смях в залата

    13 9 Отговор

    До коментар #57 от "БПФ":

    Да те питам тя като е спазвала мерките защо се е заразила,или мерките са мижи да те лажим или тя не ги е спазвала,чакам компетентното ти мнение по въпроса

    Коментиран от #65

  • 60 Човек

    21 11 Отговор
    Хора, къде сте, хора? Защо пишете само нелепици и глупотевини? Не вярвали туй, не вярвали онуй, един правопис като хората нямат, седнали да оправят държавните дела и да бойкотират законите. Циганетата в Сливен си развяваха байраците по време на карантината, вдигаха джумбарета, сега докторите мрат, за да ги лекуват. Лекарите имат белези по лицата от маските, за да могат хайманите да бресат по улиците без маски и да заразяват подред. Лекарите се разболяват и умират, докато нехранимайковците висят на тумби по площади и форуми, за да дрънкат нелепици.

    Коментиран от #97

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 дядо йоцо

    23 2 Отговор
    поклон.....и съболезнования......
    и да попитам управниците----след като развъдихте малцинствата до такава степен, че станаха мнозинство не само в сливенските квартали...и след като станаха обществен фактор , демонстрирайки антисоциалната си наглост и ниска култура, хигиена,поведение.....пренебрегване не само на мерките срещу този вирус, но и другат прочума ...наречена хепатит-болест също на мръсните ръце,за който също са спестени държавните средства за масово тестване и който работи като пета колона отвътре..тихо ......утре ще пламне новото чудо...да не споменаваме и тези...леки болести като сифилис и СПИН.....били овладяни....друг път........изследванията в тези тези махали са ..НИКАКВИ...чудото ще пламне УТРЕ. събудете се Управници неорганизирани. днес е починал доктор,който е платил най-високата цена.......утре може да сте вие..ваши близки..
  • 64 Георги Стоянов

    5 2 Отговор

    До коментар #47 от "стоян георгиев":

    Стоене, ревеш че някой си определял друг без да го познава, а в същото време ти правиш същото, не знам дали другия е моралист, но ти със сигурност си лицемер, дали български, американски или конгоански все тая!!!

    Коментиран от #67

  • 65 Бой Че Нуй

    12 9 Отговор

    До коментар #59 от "Смях в залата":

    Тази жена на снимката е на Мин. 60години. Оставка и служебно правителство. Тези ни се подиграват вече

    Коментиран от #66, #103

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 стоян георгиев

    3 6 Отговор

    До коментар #64 от "Георги Стоянов":

    поста дето пишеш е на африканец ,та от там излиза че си от африка.възможно е и да си бял,но човек дето вика да не го занимаваме със смърта на лекар загинал при изпълнение на служебния си дълг няма как да е европеец ако ще да се напише българин с двуметрови букви.та няма как и да се обиждаш като си с африкански манталитет е нормално да те взема за африканец.лицемерно би било с този манталитет да те смятам за българин!иначе познавам бая такива като теб ,бели африканци живеещи в българия.

    Коментиран от #69

  • 68 Българин

    8 9 Отговор

    До коментар #62 от "стоян георгиев":

    Говоря за лекарите, така че не си прави свободни съчинения, напълно подкрепям сестрите и санитарите, за разлика от корумпираните лекари те взимат нищожни заплати, а вършат в пъти повече работа. И последно от мен по добре африканец с мнение отколкото платен лизач от малцинствата, приятно спамене от мен, аз излизам на разходка със семейството си без маски, каски и намордници, ние африканците мислим за децата си, а ти.

    Коментиран от #81, #96

  • 69 Хахаха

    6 2 Отговор

    До коментар #67 от "стоян георгиев":

    Стоянчо вие у Камбоджа за главни букви чували ли сте:) Хайде мойто момче първо завърши първи клас пък тогава казвай кой какъв е:)

    Коментиран от #98

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Бай Яни

    0 5 Отговор

    До коментар #6 от "Реалност":

    Не се крий. Ела в болницата, след 3 дни ще кажем на блиските ти реално от какво точно си умрял.

    Коментиран от #74

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Реалност

    8 6 Отговор

    До коментар #72 от "Бай Яни":

    Готово,давай телефон да се уговорим кога ще ми преведеш една лекарска заплата плюс 1000лв бонус,не три дни,а месец ще стоя,обещавам всяка вечер да ръкопляскам на Бойко както всички други лекари,през останалото време ще си клатя краката и ще връщам раковоболни
  • 75 Лоши политици

    5 2 Отговор
    С прекрасни намерения. Те искат да ни спасят. Миличките. Колко са добрички.
  • 76 Хитлер

    10 0 Отговор
    Всяка вечер от централна гара София с влакове се прибират по родните места по 200-300 сигани от чужбина.
  • 77 гого

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "В Сливен тарифата е 1800лв.":

    Говореха за 800лв сега се е вдигнала цената доста явно им трябват още бройки.
  • 78 ПЕНКО

    6 0 Отговор
    ВЪНШНО НЯМА ДА МИ ЛИЧИ ,НО ОТ ВЪТРЕ ВСИЧКО МИ ПЛАЧЕ ЗА ТЕБ ЗАГИНАЛО МОЕ ДЕТЕ- ИЛИАНО !!! ИМАМ ВНУЦИ ОТ МОИТЕ УЧЕНИЦИ -НА ТВОЯТА ВЪЗРАСТ - ЗАГИНАЛА МОЯ ЗВЕЗДИЧКЕ!!!!!! ЗАГИНАХА ЗА БЪЛГАРИЯ И МЛАДИТЕ НИ ДЕДИ В БИТКИ - НО ИМАХА ВИДИМ ВЛАГ -НА СРЕЩА, А ТВОЯТА БИТКА БЕШЕ ...ЛЕЛЕ ...!!!!!!!!!!!
  • 79 Барбата

    7 3 Отговор
    Тва троловете на герб са във всеки форум, както пише в документа им борбата с хората ще е в интернет. Тоест ще се опитват да ни манипулират най вече с хейт.
    Жената е имала проблеми, не случайно изглежда зле. Светла и памет. Но за съжаление ще стане инструмент за пропагандата на герб.
  • 80 Gfrds

    7 0 Отговор
    Като чета тук и се сещам. Прост народ слаба държава.
  • 81 .......

    8 2 Отговор

    До коментар #68 от "Българин":

    Ами като се разболееш не търси лекар, а право при санитарката и сестрата. Те ще те излекуват да знаеш. И след като толкова не можеш да преглътнеш парите, които взимат запиши медицина и учи 10г.
  • 82 Мдааа

    14 1 Отговор
    ПРИЕМЕТЕ НАШИТЕ ИСКРЕННИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ :-(((
    Отишъл си е ДОСТОЕН ЧОВЕК.
    :-((( ПОКЛОН ОТ НАС ДОЗЕМИ.
    🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
  • 83 ДО ФАКТИ,СЕГА,7/8ТВ,БИВОЛ

    1 0 Отговор
    само 37лекари им дали по 1000лв в бургас другите под 12часа ,,само,, и под 5човека заразени са се грижили на месец ,
  • 84 Рошко

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "стоян георгиев":

    Пий си хаповете редовно стоенке
  • 85 Кико

    4 0 Отговор
    Като няма сутрешни брифинги по телевизията,тогава ТУК ли ще броите сгъналите найлона ? Тука брифинг всеки ден ?
  • 86 знайко

    8 3 Отговор

    До коментар #27 от "Ак-12":

    Да почива в мир.Жалко,никой не е застрахован.На нас не ни отърва да имаме съзнание и дисциплина и има да ни се случват неща, за съжаление.
    Мангъров, Антония Първанова, идете обяснете на семейството, че е нормално грипче и няма страшно.Облъчвате хората по телевизиите и сеете простотия.Нямате ли страх от Господ, не знам.
  • 87 Коко

    2 2 Отговор
    Лека и пръст, но къде са генералалите с черните униформи дано да у.......
  • 88 сиси

    4 2 Отговор
    По логиката на Борисов ще произвеждаме предпазни костюми за цяля Европа ,но всьщност няма за нашите лекари достатьчно вьв страната
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 кофи анан

    5 1 Отговор

    До коментар #32 от "Ххх":

    Бате пусни една снимка, да те видите ти къв убавец си бре?
    Влезни си в розовите сайтове и си посегай както винаги - не се напъвай да пишеш тук!
  • 91 сиси

    7 5 Отговор
    ВСИЧКИ, КОИТО КАЗВАХА, ЧЕ ВИРУСА Е БЕЗОПАСЕН ДА ПРЕСТАНАТ ДА ЛАЯТ-Хаджи Тошко ,Слави ,доц Мангьров и други повьрхностни люде -вирусьт сега бавно ще започне да вилнее
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ти как си

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Вълкът":

    Ако си на десет, може и да ти изглежда на толкова
  • 94 123

    2 1 Отговор
    Къде са тестовете за антитела за да даваме плазма? В чужбина така лекуват. Тук пари за тестове пак няма въпреки обещанията, обясненията, отпуснати те пари, външната помощ. Отново всичко е хаос.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 стоян георгиев

    2 3 Отговор

    До коментар #68 от "Българин":

    казах ти да не се пишеш българин.българин неуважаващ лекарския труд няма.ти си африканец интелектуално информационно и културно.за да станеш лекар в българия трябва да си сред наи-умната и трудолюбива част от населението.влиза се трудно ,учи се много и сериозно и е огромно напрежение.затова тази 43 годишна жена изглежда на 60.професията амортизира.ти обаче от африка няма как д ги знаеш тия работи та затова и не ти се сърдя.освен това ти писах че да подкрепяш санитарки и сестри не изключва подкрепата на загинал при изпълнение на лекарския си дълг.
  • 97 маймун

    1 1 Отговор

    До коментар #60 от "Човек":

    Стига ръси глупости бе "човек"! Толкова елементарно мислене имаш - ходи си почивай на дивана или си пусни някоя игра, ако държиш да си пред компютъра.
  • 98 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #69 от "Хахаха":

    не ползвам главни букви камерунецо,не ги ползвам щото като няма кво да напишете почвате да ми ползвате името ,все едно съм писал аз вашите тъпотии.та затова потдържам този словоред и изказ.така няма как да ме фалшифицирате.аз за разлика от вас си пиша с името и държа на думата си.в африка тия неща може би не са важни ,но тук българите държим на име и на достоинство!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 В болницата е

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "тттт":

    ...е работила в Инфекциоцното отделение и там има общо 7 души заразени. Но ти не си го прочел явно.
  • 101 Дрънкаш

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "Бой Че Нуй":

    Пълни глупости дрънкаш. Той на краката си не може да стои, ще бяга....
  • 102 Реалността

    2 2 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Вълкът":

    Комплексар си ти, жената си изглежда много добре. Въпреки че е била педиатър, доброволно е отишла на първа линия, за да спасява и да се грижи за такива изчадия като теб. Сега е заразено детето ѝ, родителите ѝ, съпругът ѝ. А теб как не те е гнус да ядеш с устата, с която говориш...
  • 103 Простотия и слабоумие

    2 1 Отговор

    До коментар #65 от "Бой Че Нуй":

    Ти си този, който се подиграва - как от снимката с ниска резолюция, на която не се вижда добре лицето, смееш да съдиш кой на колко години е! Кой знае ти как изглеждаш, добре че не ни се налага да ти гледаме мутрата. Жената е слънчева и чаровна. А от теб излизат само лайна и повръщано.
  • 104 Български лекар

    1 0 Отговор
    Който не вярва в COVIT-19 да отиде ОАРИЛ на болниците.Вируса е убиец.Изхода зависи от имунния отговор, както клетъчния така и от хомуралния.Не се впечатлява от коментарите .Лаици много.Поклон пред КОЛЕГАТА.Утре съм на работа и ще преглеждам и благодарните и хейтърите такава ни е орисията.Да знаете медицината не е само пари.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.