Last news in Fakti

21 Май, 2020 11:15 1 906 7

Спрени са производствени линии в завода с Covid-огнище в Пазарджик

  • коронавирус-
  • пазарджик

Решение на компанията

Спрени са производствени линии в завода с Covid-огнище в Пазарджик - 1
Снимка: БГНЕС

Заразените с коронавирус работници в завода за производство на авточасти в Пазарджик станаха 14.

Те са от три области - Пазарджик, Смолян и Пловдив, съобщи за БНР директорът на РЗИ в Пазарджик д-р Фани Петрова:

"Тази нощ бяха съобщени още четири положителни проби - общият брой става 14 от завода „Костал“. Оформя се огнище, има още проби, които се изследват, но това ще чакаме в следващите часове от деня.

В днешният ден чакаме резултатите от ръководството за конкретизиране на контактните в служебен план вече. На този етап не обмисляме спиране на целия завод, тъй като това е завод с огромни възможности, към 2 500 души работят в него.

Но са спрени линиите, на които са разположени и работят положителни лица. И след получаването на останалите резултати се обмисля вече, ако има допълнителни положителни, мислим за спиране евентуално на цех.

Ако огнището се разрасне, недай си Боже, тогава ще вземем по-крути мерки", посочи д-р Фани Петрова.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цъфнал гербер

    2 2 Отговор
    Само цигани работят в този завод. Как може хора неграмотни и без никакво образование да извършват такива дейности в завода?

    Коментиран от #3

  • 2 Един

    2 1 Отговор
    Там 1000 човека са затворени в едно помещение за 8 часа на ден... Какво друго очаквате да се случи?!? Един да кихне и всички са болни!
  • 3 ветеринарен психолог

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "цъфнал гербер":

    Ами производството е свързано с кабели. А жицата привлича циганина ,като магнит. А и заплащането е,като за туземци от остров Тамбукту.Началниците са или в следтинейджърска възраст спуснати по програмата ,,Мой Човек''. Губещи представа за реалността. Или застаряващи лелки,ходещи с поглед вперен във скъпарския си телеφон.Оглеждайки стройните си снаги във всяка огледална повърхност. И със садистично удоволствие раздават червени картони на всеки,който си помисли ,че има някакви права . Освен двете -да работи и да мълчи.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бай Тошо

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ветеринарен психолог":

    Аз като ви разправях едно верме,че ще започнем да произвеждаме и цели проводници ми се смяхте. Ха ха ха ха Завод за автомобилни части. Ха хахаха Абе това е завод за цели проводници бе. Ха хахаха.

    Коментиран от #7

  • 6 Нилето

    1 0 Отговор
    Сега разбирате ли защо трябва да носите маски и да пазите дистанция
  • 7 Нилето

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Тошо":

    Добре че Тодор Живков правеше заводи