Last news in Fakti

7 Юни, 2020 11:42 3 427 6

Заболелите в новото огнище на COVID-19 се увеличават

  • коронавирус-
  • мерки-
  • пазарджик-
  • сърница

Мерки на властите

Заболелите в новото огнище на COVID-19 се увеличават - 1
Снимка: БГНЕС

За нови 22 случая на заразени с коронавирус в област Пазарджик, до неделя сутринта, съобщиха от местното РЗИ.

19 от тях са в Сърница, където е новото огнище на заразата в региона. С положителни проби в родопския град са 15 жени и 4 мъже на възраст от 22 до 57 години. Всички те са в добро състояние и са поставени под домашна карантина и наблюдение за 28 дни. Така общо заразените в Сърница стават 33. Освен това са регистрирани и три нови случая на заразени с коронавирус в община Пазарджик.

С положителна проба за COVID-19 е 11-годишно дете от областния град. То е в добро състояние и е поставено под домашна карантина. Заразени са и две жени от пазарджишкото село Дебращица - на 35 и 79 години. По -възрастната от тях е приета в инфекциозното отделение на областната болница, а по-младата е в домашна изолация.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    19 10 Отговор
    Всички заболели са в добро състояние !!! ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ СА БОЛНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #6

  • 2 КАКВО ИСКАТ ДА КАЖАТ ?

    11 5 Отговор
    Дали тестовете са фалшиви ?
  • 3 Коко

    24 8 Отговор
    Продадохте душите си и България на Илюминатския империализъм!!
    На Най голямата лъжа в новата история нарича се Корона вирус !!
    Идва видов ден, измъкване няма!
  • 4 Гзгзгз

    15 6 Отговор
    В Унгария и Танзания показаха, че има предварително заразени тестове. Президентът на Танзания ги направи смешни

    Коментиран от #5

  • 5 Това за Танзания

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гзгзгз":

    вече милион пъти се обясни защо се е случило. Който знае руски да потърси в YouTube и да изгледа клипа на Доната Собакинова от днес. Живее е Китай и отговаря точно на въпроса за тестовете в Танзания. Кратко, точно и много ясно. Не ви трябва да гледате щабове, които ви дразнят.Клипът, за който говоря е от днес.. Понеже има и много други на тази тема. Който иска да види информация поднесена по нестресиращ начин да надзърне. Ако все пак разбира руски на прилично ниво. Свободата на словото в Китай не е чак толкова ограничена щом може да си направиш подобен канал в YouTube. Жалко, че никой не е направил подобен и у нас, но е разбираемо понеже българите сме малко, а руснаци има по цял свят. Аз съвсем случайно попаднах на него. Но получих доста ценна информация.
  • 6 Пазарджиклия

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Шефката на РЗИ Фани Петрова ЛЪЖЕ!! Проси повече пари!! Ха ха ха ха!!