11 Юни, 2020 08:22 1 881 19

Започва масово тестването на жителите на село Изгрев

  • изгрев-
  • село-
  • коронавирус

Селото се превърна в ново огнище на коронавируса

Започва масово тестването на жителите на село Изгрев - 1
Снимка: БГНЕС

Започва масовото тестването на жителите на шуменското село Изгрев. На случаен принцип трябва да се изследват около 30% от населението.

Причината - селото се превърна в ново огнище на заразата. А областният кризисен щаб взе решение за пълна блокада, 14-дневна карантина и изграждане на КПП-та .


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Президентът на Танзания

    11 3 Отговор
    Да не пропуснете и овците и козите и проби от машинното масло да вземете.

    Коментиран от #14

  • 2 статист от Националната лотария

    8 0 Отговор
    Много гладни по тия села.
  • 3 Ахахах

    14 3 Отговор
    Няма да мирясат фокато Гърция не затвори границата за българи! Няма да ни накарате да ходим на жълто/кафявоморието! Наслагаха копове по границата, всячески се стараят хората да не изберат Гърция! Разбирам управлението, че мутрите ги притискат, но пък разберете и нас! Не може да бачкаме като роби, плащаме бесни данъци, поне ни оставете да си починем от тези мутри един месец! Не искам да чувам и виждам мутри! Толкова ли е трудно да го разберете! Побъркахте ни вече!

    Коментиран от #6

  • 4 хуманист

    6 0 Отговор
    За масовото тестване, се търсят доброволци с големи тестери.
  • 5 Бивш жител

    14 0 Отговор
    В това село, 90% от жителите са от тея с лилавите венци. А селото хич не е малко.
  • 6 логика

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "Ахахах":

    ама не са ви виновни управляващите, бе, сърдете се на разни от гетата или на ходещи болни на работа. Кой каквото си направи друг не може да му го направи. А не вярвам да вдигат процента заради българите, много ясно и точно казаха, че от българи няма как да се спаси туристическия сезон. Та, като вдигнат цифрите няма да дойдат чужденци, така, че никой няма голяма полза...

    Коментиран от #9

  • 7 последствия

    3 4 Отговор
    Добре, че ги затварят тия, че не вярвам болницата в Шумен да издържи дълго. Не ми се мисли, какво прехвърляне на болни ще настане, като не издържат малките болници, а пък след поемане от друга област от болница, оттам ще заразят лекари в други населени места и посещаващи болници. Ей така от няколко малки огнища ще се получат още няколко в други области.
  • 8 котарак

    5 2 Отговор
    Кунчев каза, че ако се затвори такова селище ще стане като врящ котел и затова не бива да се налага карантина. Ами тогава пуснете ги да щъкат из цяла България да разнасят заразата. Е много е умен, нема що!
  • 9 Ахахаха

    11 2 Отговор

    До коментар #6 от "логика":

    Управляващите всячески се стараят да се скрият от корупционните скандали. Колко са заразени никой не знае реално, знаем колко решават във всеки един момент да ПОКАЖАТ. Мутрите си го казаха няколко пъти. За чужденците - те така или иначе няма да дойдат! Мутрите се интересуват българите да не ходят в чужбина, а на мутроморието! Заключение - за да покажат 100 заразени - 2700 теста. Няма какво да кажа, освен, че сме свидетели на поредната масова манипулация на Барцелонския, в неистовото му желание да остане на власт! Всеки изминал ден води до сгромолясването му!

    Коментиран от #15

  • 10 LaLamoreC

    7 1 Отговор
    Cлaгaм cи eдин бaceйн в двoрa. Щoм нe мoгa дa oтидa в Гърция. Нo нa лa@нoмoриeтo при мутритe нямa дa oтидa. Мaлкo ги глeдaм цялa гoдинa, чe и нa пoчивкaтa дa ги глeдaм. Идвa ми в пoвeчe.
  • 11 Кратун Борисов

    7 0 Отговор
    Донт край фор ми Барселона...
  • 12 Бате дай 50 стинки эа баничка

    4 1 Отговор
    Пробваха по градовете ама балъците свършиха и сега се пускат по ДПСарските села.

    Коментиран от #13

  • 13 Мислещ

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бате дай 50 стинки эа баничка":

    Мдаа, в цял Пловдив едва успяха да намерят 1000 балъци и нито един достатъчно голям балък да се продаде и да стои под домашен арест неизвестно колко време.
  • 14 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Президентът на Танзания":

    Кой произвежда тестовете ??? И какво точно идентифицират ??? Имаме ли БАН да ги изследва ???
  • 15 уффф

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ахахаха":

    Абе не мислиш бе, българите не могат да ти спасят сезона, особено с толкова пенсионери и безработни.само чужденците пълнеха хотелите, като прочетат висока статистика на заболели в България и кръгом към Гърция заминават. хората казаха, колко резервации има и продължават да се отказват. Кое точно не ти е ясно?Никой не можеш да накараш насила да отиде на почивка някъде. ще си наемат някое бунгало и къща и пак българите няма да им напълнят хотелите. Така, че никой не чака на тях.Хората даже си затвориха хотелите във Варненско за сезона, не им се занимава с глупости.

    Коментиран от #16

  • 16 уффф2

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "уффф":

    И на кой правим криво - нали в тея хотели пак твои роднини, братовчеди, ако не 1-ви, то 2-ри, 3-ти, 4 -ти работят... те откъде ще вземат пари да се издържат? Какво значи да правим на пук и да си даваме парите в Гърция? като не искаш да наливаш в мафиотски джобове - иди в семейно хотелче с двма мили хазяи дето дават 3 стаи на кръст, яж в кръчма дето собственика сам си е готвач - пак е нещо .. защо на пук?
  • 17 Софиянец

    0 0 Отговор
    Тестове.Хрумна ми едно сравнение за тия тестове.Как се установява има ли ток в контакта.
    Начин 1/ви.Бъркаш с фазомера и разбираш.
    Начин2/ри.Бъркаш с двата пръста и тези около теб разбират.Ти си пътник.Та тия тестове за коронката,клонят към втория начин май???
  • 18 Сммях

    1 0 Отговор
    30% масово тестване?!?
  • 19 Сммях

    1 0 Отговор
    30% масово тестване?!?