14 Юни, 2020 07:07 2 887 15

Без карантина за идващите от Нидерландия

  • нидерландия-
  • карантина

Карантината остава за всички, които пристигат у нас от Швеция, Великобритания и Северна Ирландия, Белгия, Португалия и трети страни

Без карантина за идващите от Нидерландия - 1
Снимка: БГНЕС

Пристигащите в България от Нидерландия не подлежат на 14-дневна карантина, съобщиха от МВнР.

Карантината остава за всички, които пристигат у нас от Швеция, Великобритания и Северна Ирландия, Белгия и Португалия, както и от всички трети страни, с изключение на Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна гора.

Това изменение се прави с вчерашната заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, която влиза в сила от утре.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защо

    20 4 Отговор
    Махат карантина за идващи от най-засегнатите страни като Нидерландия, Италия, Швейцария, Китай, САЩ, Русия и други? Нали щяха да са под карантина идващите от тези страни? Май щабчето иска да пламнем!

    Коментиран от #4

  • 2 Ганьо

    7 2 Отговор
    Нема страшно! Нидерландия нали е пълна с лалета и сигани! Вируса е без значение!
  • 3 Волни

    9 0 Отговор
    и свободни мургавелките от "Червените фенери" , сводниците , дилърите и джебчийките !
  • 4 Щабчето

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Защо":

    почна да угажда на"смелчаците", но и следва какво се прави в другите държави. А недоволни винаги ще има и от разхлабване и от затягането на мерките. Но докато повечето хора имат мнение по въпроса и не го сменят има една клика тука дето е и така и онака. Важното е да се плюе по щаб, тиква и т. н. Каквото и да направят те все ще е грешно и все ще ги атакуват. Голяма чест е да си АнтиБойко... Ами бъдете ама не клепайте всички теми като се въртите като фурнаджийски лопати. Нали не искате карантини и мерки.Ликувайте тогава. Независимо от причината мерките падат за разлика от броя на заразените. Не щабчето иска да пламнете. Вие го искахте(с десетките плюсове на коментарите на разни "мислещи") Уточнете се какво искате или бързо на психиатър. Въпреки, че раздвоението на личността не може са се лекува. А като пуснат всички полети, колкото и да са намалели полицаите само с това ли ще се занимават от сутрин до вечер да проверяват заразени и карантинирани дали си стоят по домовете. Няма как да стане. Ще си носим рисковете и последиците от това. И стига щабът това, щабът онова... Няма пълно щастие. Не сте ли го разбрали досега. А да се угоди на всеки пък съвсем няма как да се случи.

    Коментиран от #5

  • 5 Ха ха

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "Щабчето":

    Щабчето си сменя всеки 5 минути мнението.Според издънките на Вожда и правителството и реакциите срещу тях на хората.Просто ЩАБа няма идея как да се действа в тази ситуация.А Вожда хептен.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Ами то и реакциите

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "Ха ха":

    на едни и същи хора се сменят така. Важното е да се гърми по щаба. А пък защо не е важно. Има мерки - виновни. Падат мерки-пак. Има ли угодия, а? Ама бъди честен или е важно да се "громи" врага...
  • 7 Дай ни

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ха ха":

    твоята велика идея тогава да я чуем и обсъдим те като са толкоз некадърни и страхливи.Ама можеш да се хилиш, плюеш, сочиш с пръст и да замерваш с камъни. В пряк и в преносен смисъл. Седиш си на компа и си пишеш, или на клавиатурата на смартфон спокойно. Щото никой не те знае кой си. Не носиш грам отговорност за никого. Много удобна позиция, не мислиш ли?
  • 8 логика

    3 0 Отговор
    Italy - 236,651 заразени - 34,301 умрели +78 за днес

    Belgium - 59,918 заразени - 9,650 +4 за днес

    някой да ми обясни при тези цифри защо от италия идващи няма карантина а от белгия има
  • 9 еаее

    1 0 Отговор
    заще въвеждам два пъти кода въпреки че го изписвам вярно

    Коментиран от #11

  • 10 Не Реално

    6 0 Отговор
    Пълно безсмислена заповед, за едни от водещите държави със зараза може, а за други не може. Айде Ананиев да излезе веднага да обясни, защото вече наистина прекаляват с търпението на народа. Премахнете поне за всички държави в ЕС или правите каквото ви наредят или каквото на вас ви е изгодно. До довечера чакам ново нареждане! Пълен смяяяхх!!!

    Коментиран от #12, #13

  • 11 Komapak

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "еаее":

    Цензура😁
  • 12 Няма полети от

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Не Реално":

    Белгия да има поне още 1 месец, че и повече.
  • 13 Махат за Италия

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Не Реално":

    и Испания, че доста българи(не цигани) живеят и работят там и искат да се приберат от там за лятото. Туристи оттам не идват или почти. Имат си море.
  • 14 Киров

    1 1 Отговор
    Това се прави за младежите, които всяко лято идват в по черноморието за пиянски туризъм. Егати дъвпадението, че отварят и фискотеките за тях. Утре ще разрешат и Bar Crawl-овете и ще обикалят на орди дикотеките. Тези са изключително рискови! После се пъни да стимулираш вътрешният туризъм. Няма как да стане!

    Коментиран от #15

  • 15 Най-много

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Киров":

    идват от Англия, Киров.И шведи не липсват. Като оня дето срита камериерка та. За полети от там карантината засега остава. Дискотеките са за родните пиандета и наркомани. Поне засега.